Ω! Τι ομορφιές είναι αυτές??? Καλοτάξιδη να είναι!!Αρχικά δημιουργήθηκε από pepes1gr
Και από άλλη οπτική γωνία.Στο κοντέρ 185χιλ (ήρθε από πάτρα)![]()
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Αντιπροσωπείας; Τιμή;Αρχικά δημιουργήθηκε από pepes1gr
Στο κοντέρ 185χιλ (ήρθε από πάτρα)![]()
Αντιπροσωπείας και 7500 ΕυρώπουλαΑρχικά δημιουργήθηκε από apav
Αντιπροσωπείας; Τιμή;![]()
Αυτό το ανέκδοτο του Σφακιανάκη με τα 7800 ισχύει;Αρχικά δημιουργήθηκε από pepes1gr
Αντιπροσωπείας και 7500 Ευρώπουλα![]()
Ο φίλος μου το πήρε 7500 χωρίς τα πρώην δώρα (χούφτες-κάγγελα-βαλίτσα) και άλλα 300 τα δώρα:o αλλά είχε και ανταλλαγή.Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Αυτό το ανέκδοτο του Σφακιανάκη με τα 7800 ισχύει;![]()
Οπως ξαναείπα αφού πουλάει σαν τρελλό ........![]()
Πατριωτη χαιρετηθηκα με το φιλο σου κατα τις 1 το μεσημερι. Την εκανα απο Αρτα και βρεθηκαμε στο δρομοΑρχικά δημιουργήθηκε από pepes1gr
Ο φίλος μου το πήρε 7500 χωρίς τα πρώην δώρα (χούφτες-κάγγελα-βαλίτσα) και άλλα 300 τα δώρα:o αλλά είχε και ανταλλαγή.
Οπως ξαναείπα αφού πουλάει σαν τρελλό ........![]()
FATES WARNING![]()
Δεν σταματάει τις βόλτες.Θέλει αύριο να πάει να αλλάξει λάδια στα 1000 και μάλλον θα τα κάνει![]()
Παιδιά η τιμή του Κ9 αντιπροσωπείας από Ανδριόπουλο Πάτρα που το πήρα την είναι 7,595 ευρο.Χωρίς το πακέτο (κάγκελα.χούφτες,μπαγκαζιέρα) το οποίο κάνει επιπλέον 300ευρο
Α βρε π0ySth Σφακιανάκη μας κατέστρεψες! Αντί να μειώνουμε τιμή την ανεβάζουμε;Αρχικά δημιουργήθηκε από sv6gmr
Παιδιά η τιμή του Κ9 αντιπροσωπείας από Ανδριόπουλο Πάτρα που το πήρα την είναι 7,595 ευρο.Χωρίς το πακέτο (κάγκελα.χούφτες,μπαγκαζιέρα) το οποίο κάνει επιπλέον 300ευρο
Πάμε καλά βρε; Στο τέλος τα versys θα είναι περισσότερα από μας λόγω της γελοίας
αύξησης!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv6gmr
Φίλε sv6gmr έχεις απόλυτο δίκιο για την τιμή .Εγώ έκανα λάθος κατά 95 ευρώ.
Ζητάω συγνώμη για την παραπληροφόρηση.![]()