Περαστικά Νίκο, σωτήριο που πήγες απευθείας νοσοκομείο, αυτή η τόσο απλή κίνηση δεν είναι δεδομένη από τους περισσότερους, ότι είναι να προλάβεις είναι τις πρώτες 24 ώρες
Περαστικά slowmf
Περαστικά Νίκο, σωτήριο που πήγες απευθείας νοσοκομείο, αυτή η τόσο απλή κίνηση δεν είναι δεδομένη από τους περισσότερους, ότι είναι να προλάβεις είναι τις πρώτες 24 ώρες
Περαστικά slowmf
Περαστικά και από εμένα...
προσέχουμε για να έχουμε!...
Με είδα να ρευστοποιώ τις μισές μετοχές της ΚΤΜ στο +92%.
Τα υπόλοιπα θα μείνουν μέσα, αλλά καλό ήταν να μειωθεί το ρίσκο τώρα που είμαστε στα πάνω μας.
Thanks Byron.![]()
Με είδα να με αφήνει από μπαταρία η ρουφιάνα! Μάλλον την άφησα με ανοιχτο διακόπτη λιγο παραπάνω απ'όσο έπρεπε.
Με τα πολλά κάλεσα οδική και πήρε μπρος. Γύρισα σπιτι και μιζάρει κανονικά. Παρόλα αυτά πλανάρεται ήδη η αντικατάσταση της μπαταρίας εντός ολίγων ημερων.
Με ειδα παλι φευγοντας απο την δουλεια με ψιλοβροχο στα 2χλμ να σβηνει το παπι και να μην ξαναπερνει μπρος.3η φορα που το ξανακανει.Ετσι και το αφησω μιση ωρα σβηστο μετα ξαναπερνει.wtf
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
απο τοτε που εγινε καθαρισμος στο καρμπυρατερ νομιζω το κανει.Δεν ξερω.Ισως τραβαει νερο απο καποια φλατζα?Η αληθεια ειναι οτι κανονικα πρεπει να το σουταρω,τα εχει βγαλει τα λεφτα του ετσι κι αλλιως στο ντελιβερι 10 φορες.Πλεον το εχω για το πηγαινε ελα στη δουλεια και μαλλον ηρθε η ωρα για πεταμα και αγορα σφουχτερ.Απλα με βολευει το παπι γιατι το βαζω χερι μονος,λαδια,φιλτρα αλυσιδογραναζα κτλ και πολυ χαμηλη καταναλωση,ασχετα που ειναι καρμπυρατερ.
I'm diagonally parked in a parallel universe.
https://www.facebook.com/panagiotis.hatzis.9
https://www.youtube.com/watch?v=rB6OlJqV1rQ
Η βρέχεται η μπουζοπιπα-μπουζι, η παίρνει νερά μέσα το καρμπυρατέρ το οποίο αδειάζει εύκολα από την βίδα κάτω στο μπολ
Ευχαριστω παιδες.Θα την αλλαξω.Ειχε παει και εκει το μυαλο μου αλλα λογω οτι αρχισε να συμβαινει μετα τον καθαρισμο του καρμπ πιστευα οτι ειναι απο αυτο,οτι δεν εχει κλεισει καλα και τραβαει νερα.Θα την αλλαξω παντως