APO TOTE POY SE GAMI RE PAPARA !!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ολοι οι άλλοι ναι! εσύ απο πότε ρε χαμένε αναλφάβητε![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
APO TOTE POY SE GAMI RE PAPARA !!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ολοι οι άλλοι ναι! εσύ απο πότε ρε χαμένε αναλφάβητε![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
εσύ να κοιτάς κανένα χάρτη για να βρεις καμιά περιοχή, που θα κάνεις να πάς κανένα δεκαπενθήμερο, και να μας την ποστάρεις για να πεταχτούμε κάποιο απόγευμα για καφέ. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Κι εμεις τι φταιμε ρε φιλε?![]()
:rotflmao:
![]()
περίμενα μεχρι της 3,30 αλλα πάγωσε ο κ@λος μου και έφυγα. λογά ε λογαΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
APO TOTE POY SE GAMI RE PAPARA !!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
δεν ειπα SE GAMO, SE GAMI ΕΙΠΑ.........Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
περίμενα μεχρι της 3,30 αλλα πάγωσε ο κ@λος μου και έφυγα. λογά ε λογα![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
... ΜΆΘΕ ΚΑΙ ΑΠΟΡΗΨΕ αυτό υποστηρίζω. Οχι άρνηση για την άρνηση.![]()
![]()
![]()
![]()
δηλ. λες οτι ειναι απλα και μονο θεμα ακριβολογιας...και μονο;
Δηλ. ολο το ζητημα της θρησκειας καταληγει στο πως το λεμε;
Και ερωτηση; Αν καποιος μαθει και αποριψει;Εσυ το δεχεσαι αυτο ή το ονομαζεις "άρνηση για την άρνηση" και καθαριζεις.
Τοσοι απαντησαν εδω μεσα και δεν ειδα να αναγνωριζεις την παραμικρη αμφισβητιση περαν του χιουμορ.
Το ξαναλεω. ΔΕΝ ειναι θεμα αποδειξεων,ο θεος ο ιδιος να κατεβει....
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
και τι περίμενα τόση ώρα ρε ψεύτη.![]()
![]()
εσύ να κοιτάς κανένα χάρτη για να βρεις καμιά περιοχή, που θα κάνεις να πάς κανένα δεκαπενθήμερο, και να μας την ποστάρεις για να πεταχτούμε κάποιο απόγευμα για καφέ. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΔΕΝ φταιει κανεις!![]()
ΜΟΝΟ ΕΓΩ φταιω...![]()
Που ΔΕΝ σ' αφησα να πας απ' την Λ.Πλαστηρα στο Καρπενησι μεσω Μορφοραχης με το ΧΧ ... :hypnotize![]()
2 βδομαδες ειπες?![]()
2 ΜΗΝΕΣ θα περιμεναμε, να λιωσουν τα χιονια για να σε βρουμε...![]()
![]()
ρε ....το εντούρο που κάνεις εσύ, μόνο με το ΧΧ θα είχε ενδιαφέρονΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
ΔΕΝ φταιει κανεις!![]()
ΜΟΝΟ ΕΓΩ φταιω...![]()
Που ΔΕΝ σ' αφησα να πας απ' την Λ.Πλαστηρα στο Καρπενησι μεσω Μορφοραχης με το ΧΧ ... :hypnotize![]()
2 βδομαδες ειπες?![]()
2 ΜΗΝΕΣ θα περιμεναμε, να λιωσουν τα χιονια για να σε βρουμε...![]()
![]()
![]()
![]()
ξερω γω ρε καμενε ???Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
και τι περίμενα τόση ώρα ρε ψεύτη.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eipa ki ego.....poli kero den elipse o martis ap'ti sarakosti???
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
μια και δεν διάβασα όλα τα ποστς μπορεί να επαναλάβω κάτι
η θρησκεία είναι οργανωμένη πίστη σε κάτι μεταφυσικό . οκ.
πάντα έπαιζε και παίζει κυρίαρχο (εξουσιαστικό) ρόλο στην ζωή των ανθρώπων. φυσικά επιβάλλεται πάντα εκ των άνωθεν μέσω της ιεραρχίας της επίσησης εκκλησίας (όποιας είναι αυτή). η κεφαλή της εκκλησίας καθοτρίζει κανόνες, διεκδικεί αλάθητο και την εξουσιοδότηση της θείας αποκλειστικής αντιπροσωπείας. όσον αφορά εισικά τις μονοθειστικές θρησκέιες, μην ξεχνάμε την ταύτιση του δυτικού και ανατολικού μεσαίωνα (μία εξουσία στον ουρανό , μία στη γη)
η αναζήτηση του μεταφυσικού κατα την γνώμη μου ήταν και θα είναι πάντα προσωπική υπόθεση και πάντα θα υπάρχει σαν ανάγκη. το πρόβλημα ξεκινάει όταν η αναζήτηση μετουσιώνεται σε θρησκεία, σε εκκλησία και σε μηχανισμό επιβολής
ας πιστεύουν σε όποιο θεό θέλουν όσοι το θέλουν
δεν έχουν όμως κανένα λόγο να με ξυπνάνε με καμπάνες (ή ψαλμούς από τζαμί) , να μου επιβάλλουν πίστη, να θεωρούν ανήθικο ότι δεν κολλάει με τα πιστεύω τους, να μου επιβάλλουν τρόπο ζωής, να ΚΛΕΒΟΥΝ τη γη και τα λεφτά ΜΑΣ, να ζουν από τους φόρους μας.
Η πίστη δεν παλεύεται, δεν αποδέχεται αποδείξεις, είναι σε ευθεία αντιπΑΡΆΘΕΣΗ με την λογική (δηλαδή την σχέση αιτίου -αιτιατού, που παρεπιπτόντως εγεννήθη στην προσωκρατική ελλάδα και αναπτύχθηκε από τους αρχαίους έλληνες φιλοσόφους), με τον ορθολογισμό...
αν πιστεύεις και σου πει ο "γιάννης" "είδα όραμα την παναγία" θα πιστέψεις άνευ αποδείξεων.
αν σου πει ο "γιάννης" είδα έναν τύπο να πέφτει από την μηχανή, θα ζητήσεις αποδείξεις, χυμένα λάδια κλπ.
άλλωστε και γω πιστεύω ότι υπάρχει θεός, τον είδα με τα μάτια μου και 35.000 φώναζαν το όνομά του το 1981 στον ιερό ναό ν. φιλαδέλεφειας...
ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ
Ο ΜΑΥΡΟΣ Ο ΘΕΟΣ! (χατ τρικ στο 4-1 με τον παο)
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Αλλο ένα άψαχτο και ανιστόρητο λιβελλογράφημα :rotflmao: :rotflmao: ,Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
μια και δεν διάβασα όλα τα ποστς μπορεί να επαναλάβω κάτι
...............φυσικά επιβάλλεται πάντα εκ των άνωθεν μέσω της ιεραρχίας της επίσησης εκκλησίας (όποιας είναι αυτή). η κεφαλή της εκκλησίας καθοτρίζει κανόνες, διεκδικεί αλάθητο και την εξουσιοδότηση της θείας αποκλειστικής αντιπροσωπείας. όσον αφορά εισικά τις μονοθειστικές θρησκέιες,μην ξεχνάμε την ταύτιση ? του δυτικού καιανατολικού μεσαίωνα (μία εξουσία στον ουρανό , μία στη γη) (και στην ανατολική?)
η αναζήτηση του μεταφυσικού κατα την γνώμη μου ήταν και θα είναι πάντα προσωπική υπόθεση και πάντα θα υπάρχει σαν ανάγκη. το πρόβλημα ξεκινάει όταν η αναζήτηση μετουσιώνεται σε θρησκεία, σε εκκλησία και σε μηχανισμό επιβολής
ας πιστεύουν σε όποιο θεό θέλουν όσοι το θέλουν
δεν έχουν όμως κανένα λόγο να με ξυπνάνε με καμπάνες (ή ψαλμούς από τζαμί) , να μου επιβάλλουν πίστη, να θεωρούν ανήθικο ότι δεν κολλάει με τα πιστεύω τους,
έτσι ζοριλίδικα θα πρέπει να ρωτάνε εσένα το τι ακριβώς θα πρέπει να θεωρούν (κατά την άποψη την δικιά σου και όχι την δικιά τους) ανήθικο ??? να μου επιβάλλουν τρόπο ζωής, να ΚΛΕΒΟΥΝ τη γη και τα λεφτά ΜΑΣ,να ζουν από τους φόρους μας.
μια και δεν διάβασες όλα τα ποστς, μπορείς να ελέγξεις (σε αυτό το φόρουμ), για της ιστορικές αλήθειες και της αναιρέσεις, που εχω γράψει κατα καιρούς, τα σημεία που σου έχω επισημάνει με τα κόκκινα![]()
![]()
![]()
![]()