Σελίδα 49 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 3944454647484950515253545999149 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 721 έως 735 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Εσύ να πάρεις ένα πλαίσιο και να βάζεις που και πού καμιά δευτέρα...:rotflmao: :rotflmao:

Νταξει ρε οτι πεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Νταξει ρε οτι πεις

Παλαιό μέλος
    dessert και 25.000 rpm να εφταναν τα ss made in japan παλι τα ducati θα εσπαγαν πρωτα στις 6000rpm...

Το μηχανακι σου σε ποια πιστα ειναι πιο γρηγορο απο ενα ss japan 600 (μη σου πω 400)?

Ουτε καν σε πιστα καρτ δεν ειναι...........

Banned
    Όπα πάλι σε "ειδικό" πέσαμε.... Είδες εσύ πουθενά να " Σ Π Α Ε Ι " κινητήρας Ducati?????
    Για ρίξε μια ματιά στο Google πόσα χλμ βγάζουν οι δεσμοδρομικοί Pantah και πόσα οι σχιστομάτες??????

Τώρα για το τελευταίο τα ξανάπαμε, 14 στα 19 θα γίνουμε γραφικοί στο τέλος...

Επιδή σε "κόβω" σχετικό.... Μάθε πως όλα τα πολύστροφα έχουν μικρότερο χρόνο ζωής, μιάς και οι περισσότερες στροφές δημιουργούν μεγαλύτερη καταπόνεση στα μέταλλά. Απλή μηχανική, αλλά ξέρεις εσυ....
    Μιλάνε τα Ducati ρε για χρόνο ζωής.... Και για ζημιές που είναι κάθε μέρα στο συνεργείο!

Στη πίστα είσαι σαφώς σε ανώτερο επίπεδο όταν έχεις ένα κινητήρα που δίνει την μέγιστη απόδωση σε μικρότερο εύρος στροφών, μιάς και έχεις καλύτερη αίσθηση και μεγαλύτερη ευκολία γιατί δεν δουλέυεις τον κινητήρα στο εύρος που είναι αμφιβόλου συμπεριφοράς, δηλαδή ψηλά... Αλλά και πάλι ξέρεις μιάς και απο πίστα είσαι οκ...
    Α ναι... και δηλασή θες να μας πείς οτι είναι καλύτερα να έχεις 82 άλογα στις 7750 πάρά 160 στις 13000? :a24:
    Α... Και οσον αφορά το αν ξέρω απο πίστα πάρε ότι μηχανάκι έχεις και έλα να μου δείξεις αν μπορείς... αλλά για να μου δείξεις θα πρέπει να κρατηθείς μπροστά μου για ένα γύρο τουλάχιστον!

Και πολύ αμφιβάλω αν το πάς το R σου κάθε μέρα στον κόφτη, απο την ώρα που θα ξεκινήσεις μέσα στην πόλη, μέχρι και στο ταξίδι που θα πάς... Ασε που θα είχε λαλήσει η καμπάνα του άν το έκανες...
    Για να μιλάμε και αλήθειες το R το δουλεύω κόφτες εκεί που χρειάζεται και δε χρειάζεται συχνά γιατί στα μεσαία μου έχω πίο πολύ δύναμη απο ένα ducati στα κόκκινα!
    Άν πάς όμως ένα ducati κόφτες κοίτα να κόψεις αζιμούθιο απο την αρχή για το συνεργείο γιατί και εκεί δεν ξέρω αν θα φτάσεις!
    Τα Ducati μπορούν να πιάσουν κόφτη μεσα στην πόλη και στη εθνική γιατί απλά δεν πάνε, η πρώτη μου έχει 170 θες να αλλάξω και ταχύτητα?

Οπότες , πάρε μια Ducati τώρα που είσαι νέος, μην σου έρθουν τα μυαλά όταν γεράσεις και μετά δεν μπορείς να τη χαρείς...
    Θα πάρω Ducati όταν γεράσω γιατί τότε θα φοβάμαι την ταχύτητα...και τα ducati απλά δε τρέχουν... θα έχω και χρόνο και χρήμα απο την σύνταξη να είμαι όλη μέρα στο συνεργείο και θα είναι όλα στη θέση τους... και θα πάρω στο γιό μου και ένα R1 για να τρέχει και να θυμαμαι τα παλιά!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Banned
    Πω πω!!!!!

Με εντυπωσίασες φλαράκ!!!!!

Όταν καμιά φορα σου έρθει, αν σου έρθει, η γνώση τα λέμε!!!!

Αν το thread δεν ήταν για πλάκα..... :rotflmao: :rotflmao:

Πάρε μια Ducati σΕ λΕω!!!!

Άντες.....

:rotflmao: :rotflmao:

Πω πω!!!!!

Με εντυπωσίασες φλαράκ!!!!!

Όταν καμιά φορα σου έρθει, αν σου έρθει, η γνώση τα λέμε!!!!

Αν το thread δεν ήταν για πλάκα..... :rotflmao: :rotflmao:

Πάρε μια Ducati σΕ λΕω!!!!

Άντες.....

Aν θα συνεχίσει να βγαίνει και όταν γεράσω θα πάρω!
    Μέχρι τότε... Δε γουστάρω να μου λένε στα φανάρια... Φίλε κάνε στην άκρη γρήγορα...ακούγεται σαν να έχει σπάσει κάτι στο μοτέρ!

Banned
    Θα βγαίνει....

Αν είναι να στο λένε άτομα που καβαλάνε σχιστομάτικο, τότε να μην τους χαλάς χατήρι....:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    ..........
    Α ναι... και δηλασή θες να μας πείς οτι είναι καλύτερα να έχεις 82 άλογα στις 7750 πάρά 160 στις 13000? :a24:
    Α... Και οσον αφορά το αν ξέρω απο πίστα πάρε ότι μηχανάκι έχεις και έλα να μου δείξεις αν μπορείς... αλλά για να μου δείξεις θα πρέπει να κρατηθείς μπροστά μου για ένα γύρο τουλάχιστον!

.......
    160 δεν εχεις ΠΟΥΘΕΝΑ, επειδη σας γραφουνε την ιπποδυναμη στο στροφαλο σε ιδανικες συνθηκες νομιζεις οτι αυτα βγαζεις στο δρομο???

Σου ειπε κανεις οτι θα συγκρινουμε το μοτερ του μουλτι με το ρ1???

Μηπως πρεπει να συγκρινουμε το ρ1 με το 1098 ???

Αλλα βεβαια, στον πλανητη που ζεις και το 1098 δεν παει βημα, σερνεται λεμε...:rotflmao: :rotflmao:

Αντε σε λιγο θα μας πεις οτι το μηχανακι σου ειναι και 168 κιλα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    ...Α ναι... και δηλασή θες να μας πείς οτι είναι καλύτερα να έχεις 82 άλογα στις 7750 πάρά 160 στις 13000? :a24: ...
    Δεν κρατιέμαι λέμε...

Δεν κρατιέμαι λέμε...

Ρε φιλε, δεν κανουμε μια εταιρεια που να φτιαχνει μηχανακια, με εδρα την Ιαπωνια, να τα φτιαχνουμε στην κινα και να ανακοινωνουμε ιπποδυναμη 340 αλογα και βαρος 142 κιλα...

Σερβις καθε 120.000 χλμ :rotflmao:

Θα πουλαμε σαν τρελοι στην Ελλαδα...:rotflmao: :rotflmao:

Πρωτος πελατης ο τιτανας...

ΥΓ. Το πρωτο πλαισιο δωρο!!!:rotflmao:
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Ρε φιλε, δεν κανουμε μια εταιρεια που να φτιαχνει μηχανακια, με εδρα την Ιαπωνια, να τα φτιαχνουμε στην κινα και να ανακοινωνουμε ιπποδυναμη 340 αλογα και βαρος 142 κιλα...

Σερβις καθε 120.000 χλμ :rotflmao:

Θα πουλαμε σαν τρελοι στην Ελλαδα...:rotflmao: :rotflmao:

Πρωτος πελατης ο τιτανας...

ΥΓ. Το πρωτο πλαισιο δωρο!!!:rotflmao:
    Ξεφυγες λεμε.... ειπαμε πλακα πλακα εσυ το παραμαμισες.

Ολες οι εταιρειες λενε αλογα στο στροφαλο.... καμια δε λεει στι ροδα

Τι κολλημα εχετε εσεις που οδηγατε ευρωπαικα δε μπορω να καταλαβω... αφου ειναι τοσο καλα οσο λετε τι σας νοιαζει... τι οδηγανε οι αλλοι αφηστε μας να οδηγαμε τις μαλακιες που δε στριβουν δε φρεναρουν και σπανε πλαισια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    ...
    Ολες οι εταιρειες λενε αλογα στο στροφαλο.... καμια δε λεει στι ροδα

......

Η Ducati οτι ανακοινωνει, ειναι τροχο!!!

Και στα κιλα που ανακοινωνει ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα, σε αντιθεση με, ξερεις ποιους...

"WOW...WHAT A RIDE!!!"

Η Ducati οτι ανακοινωνει, ειναι τροχο!!!

Και στα κιλα που ανακοινωνει ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα, σε αντιθεση με, ξερεις ποιους...

Ναι στι ροδα.... το 1098 λενε οτι εχει 160 και στον τροχο βγαζει 140 κατι... δε θυμαμαι

160 δεν εχεις ΠΟΥΘΕΝΑ, επειδη σας γραφουνε την ιπποδυναμη στο στροφαλο σε ιδανικες συνθηκες νομιζεις οτι αυτα βγαζεις στο δρομο???
    167 έχει τροχό το καιούριο R1
    άλλη ερώτηση!
    Ενός φίλου βγάζει 158 και είναι σα το δικό μου και με το δικό μου του ρίχνω άρα υπάρχει περιπτωση να έχω λίγο παραπάνω!

Σου ειπε κανεις οτι θα συγκρινουμε το μοτερ του μουλτι με το ρ1???
    Συγκρίνουμε ότι έχει ο καθένας και αυτό υπαρασπιζόμαστε....1000 εσύ 1000 εγώ

Μηπως πρεπει να συγκρινουμε το ρ1 με το 1098 ???
    Είναι 1000άρι το 1098?
    Ο Χ Ι
    Αλλά και να το συκρίνουμε πάλι πίσω είναι κατα πολύ!

Αλλα βεβαια, στον πλανητη που ζεις και το 1098 δεν παει βημα, σερνεται λεμε...:rotflmao: :rotflmao:
    Πάει αλλά σαν 1000 ΣΣ γιαπάν δε πάει... και είναι και 1100
    μή το ξεχνας αυτό!

Αντε σε λιγο θα μας πεις οτι το μηχανακι σου ειναι και 168 κιλα...
    Άδειο μπορεί λίγο παραπάνω!

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23