Σελίδα 49 από 57 ΠρώτοΠρώτο ... 394445464748495051525354 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 721 έως 735 από 853

Θέμα: Coroner's call...

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis

τώρα εγώ γιατί συγκινήθηκα...
    Ενα τέλος εποχής , αλλα και η αρχή μιας καινούριας

Σταύρο καλορίζικο
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Καλορίζικο Σταύρο

Είμαι σίγουρος ότι θα του πιεις το αίμα!!!

---Dum spiro, spero---

Καλορίζικο Σταύρο

οπως θα λέγανε και στο χωριό μου: αϊ πιάστον τώρα τον Κατάνα,θα φτερακάει

...σε τρομαξα? Το avatar του/της mpou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    ίσως να ταιριάζει εδώ...

άλλωστε για τους περισσοτερους ειναι ενα απλο νεο! για εμενα ειναι βεβαια ενα "και φτου απ'την αρχη" μιας και νοιωθω σα να εκανα ενα ρεσετ και να εχω ξεχασει οτι ηξερα!

Μεγειες αγορινα (το μηχανακι και το μαλλι ).

Υ.Γ. Κατι σε Σαμψων μου κανει αυτο. Σου κοψαν το μαλλι, και εχεις ξεχασει την τεχνικη σου? Γενικα, μακραινουν γρηγορα τα μαλλια σου?

Kαλορίζικο φίλε, τώρα εγώ γιατί συγκινήθηκα...
    επειδή μαγαπας;
    σε ευχαριστώ Πέτρο!

πόσο καιρό έχεις να γ@μ1σ31ς???????????
    38,7 είναι τροχό...
    τον πονοκεφαλο μεσα!

:rotflmao: :rotflmao:

αποκλείεται ρε συ... μιλαμε μου εχουν μακρυνει τα χερια 3 ποντους τουλαχιστον (1 ποντο η βολτα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
    καλοριζικο Σταυρο και καλολασπωτο.
    Όρθιοι πάντα Ιάσωνα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από stoubi
    Καλοριζικο βρε Σταυρη......
    χεχεχεχε ε ρε αλλαγες που μας επεφυλασε το 08'... όλοι με τις λαδιέρες μας :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Ενα τέλος εποχής , αλλα και η αρχή μιας καινούριας

Σταύρο καλορίζικο
    να σαι καλα Μαριε! η σκυτάλη αλλαγών έφυγε κι απο εμενα να δω ποιός επόμενος βροντοδεινόσαυρος θα το αλλαξει με γαζέλα! ή ήμουν ο τελευταιος της παρέας;

Αρχικά δημιουργήθηκε από spy
    Καλορίζικο Σταύρο
    Είμαι σίγουρος ότι θα του πιεις το αίμα!!!
    καλά Σπύρο μην είσαι τόσο σίγουρος... το εργαλείο θέλει γυμνασμένες σάρκες... κι εγω γερνάωωωωω

Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
    Καλορίζικο Σταύρο
    οπως θα λέγανε και στο χωριό μου: αϊ πιάστον τώρα τον Κατάνα,θα φτερακάει
    ζούμπιτε αυτα τα πραγματακια τα 2Τ ή ποδηλατα με κινητηρα οπως μπορει να τα ονομασει ενας εξισαραντας ειναι τελειως διαφορετικα δικυκλα... λεμε πρεπει να κανεις προπονηση σε ΜΤΒ για να τα κουμανταρεις... δεν εχει καθολου βαρος ουτε στατικο αλλα ουτε δυναμικο και το χωνεις με την φόρα κι οχι με τη ροπή αδράνειας του! τελειως διαφορετικη τεχνική... ελαφρά πατήματα σα της γαζελας , ενω το 4Τ εχει βαρυ πατημα σα του πάνθηρα ας πόυμε! (μας εφαγε το national geo )

ενα κομματι ψιλοστενουλη για να το κατεβω εκει που με το 640 το κατεβαινα αερα, εδω με προσοχη (φοβουμενος τη φουσκα) και μολις εκανα να πατησω κατω το μηχανακι εφευγε στην κατηφορα μιας και το μικρο του βαρος δεν του επετρεπε να σκαλωνει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
    Μεγειες αγορινα (το μηχανακι και το μαλλι ).
    Υ.Γ. Κατι σε Σαμψων μου κανει αυτο. Σου κοψαν το μαλλι, και εχεις ξεχασει την τεχνικη σου? Γενικα, μακραινουν γρηγορα τα μαλλια σου?
    θελει γυμναστική τωαρ που το ξανασκέφτομαι... για να μειωθει το Ίδιον βάρος μου , και για να ανεβω σε φυσικη κατασταση...

επίσης χρειαζομαι ενα ζευγαρι μπότες (βρήκα σε προσφορά τις SIDI με την άρθρωση Force της λενε; (δε θυμαμαι) αλλα την εκδοση που εχει βιδες παο κατω για να βιδωνουν γλυστρες για χρηση ΣΜ, δεν εχει μεταλλικο πεταλο μπροστα δηλαδη και απο κατω δεν εχει τοσο αγρια υφη (όσο εχει η εκδοση εντουρο δηλαδη) στα 240 μειων την αγωνιστικη εκπτωση του τζωττζοπουλου... τι να κανω;

επίσης εχετε καταλαβει εσεις οι 1-2 χρονια πριν τα πρωτα -αντα οτι αρχιζουμε και γερναμε;

εγω τουλαχιστον νοιώθω οτι πρέπει να αθληθώ έστω για να ειμαι στο μηδέν της φυσικης μου καταστασης... για να ειμαι εκει δηλαδη που κάποτε δεν χρειαζοταν να κανω τιποτα!

αρα;

ποδήλατο- κοπηλατικό όργανο (εχει κανείς καμμιά ιδέα για προσφορές - και κολύμπι... σε καθημερινη βαση!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Καλορίζικο, καλοκατάλλητο, καλλολάσπωτο!
    Καλή αρχή & πάλι Σταύρο!!!

Μεγειά το μοτόρι Σταύρακα! Καλολάσπωτο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    επίσης εχετε καταλαβει εσεις οι 1-2 χρονια πριν τα πρωτα -αντα οτι αρχιζουμε και γερναμε;

εγω τουλαχιστον νοιώθω οτι πρέπει να αθληθώ έστω για να ειμαι στο μηδέν της φυσικης μου καταστασης... για να ειμαι εκει δηλαδη που κάποτε δεν χρειαζοταν να κανω τιποτα!

αρα;

ποδήλατο- κοπηλατικό όργανο (εχει κανείς καμμιά ιδέα για προσφορές - και κολύμπι... σε καθημερινη βαση!

Έλα ρε συ, πιπίνια είμαστε, βλέπεις τους δεινόσαυρους να κοπανιούνται και παίρνεις θάρρος και κουράγιο

άρα, άφθονη μπύρα το καλοκαίρι, καλό ουίσκι το χειμώνα και μπόλικα παι'δάκια, με λίγο λίπος όμως ε.

---Dum spiro, spero---

Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    με λίγο λίπος όμως ε.
    πάς καλα ρε; να παθουμε καμμια ψυξη στα υψόμετρα που ανεβαινουμε τον χειμωνα; το λίπος προστατευει απο το ψύχος και τις πτώσεις (βλέπε ζαχοπουλο crash) :rotflmao:

γειά σου ρε Σταύρο αφέντη τσουτσουνομύτη!!!!
    καλολάσποτο ρε.................
    squirrel

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Το βράδυ για όσους είναι εδώ θα συναντηθούμε για καφεδάκι
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Εγω δεν θα έρθω 1ον γιατί φεύγω το απόγευμα κ 2ον γιατί δεν είμαι χαρτκορ(hardcore...)
    squirrel

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF