Ενα τέλος εποχής , αλλα και η αρχή μιας καινούριαςΑρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
τώρα εγώ γιατί συγκινήθηκα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σταύρο καλορίζικο![]()
![]()
![]()
![]()
Ενα τέλος εποχής , αλλα και η αρχή μιας καινούριαςΑρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
τώρα εγώ γιατί συγκινήθηκα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σταύρο καλορίζικο![]()
![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Καλορίζικο Σταύρο
Είμαι σίγουρος ότι θα του πιεις το αίμα!!!
![]()
![]()
![]()
---Dum spiro, spero---
Καλορίζικο Σταύρο![]()
![]()
οπως θα λέγανε και στο χωριό μου: αϊ πιάστον τώρα τον Κατάνα,θα φτερακάει![]()
![]()
Μεγειες αγορινα (το μηχανακι και το μαλλιΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ίσως να ταιριάζει εδώ...
άλλωστε για τους περισσοτερους ειναι ενα απλο νεο! για εμενα ειναι βεβαια ενα "και φτου απ'την αρχη" μιας και νοιωθω σα να εκανα ενα ρεσετ και να εχω ξεχασει οτι ηξερα!![]()
).
Υ.Γ. Κατι σε Σαμψων μου κανει αυτο. Σου κοψαν το μαλλι, και εχεις ξεχασει την τεχνικη σου?Γενικα, μακραινουν γρηγορα τα μαλλια σου?
επειδή μαγαπας;Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
Kαλορίζικο φίλε, τώρα εγώ γιατί συγκινήθηκα...![]()
![]()
![]()
σε ευχαριστώ Πέτρο!![]()
τον πονοκεφαλο μεσα!Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
πόσο καιρό έχεις να γ@μ1σ31ς???????????
38,7 είναι τροχό...![]()
:rotflmao: :rotflmao:
αποκλείεται ρε συ... μιλαμε μου εχουν μακρυνει τα χερια 3 ποντους τουλαχιστον (1 ποντο η βολτα)
Όρθιοι πάντα Ιάσωνα!Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
καλοριζικο Σταυρο και καλολασπωτο.![]()
![]()
χεχεχεχε ε ρε αλλαγες που μας επεφυλασε το 08'... όλοι με τις λαδιέρες μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από stoubi
Καλοριζικο βρε Σταυρη......:rotflmao:
να σαι καλα Μαριε! η σκυτάλη αλλαγών έφυγε κι απο εμενα να δω ποιός επόμενος βροντοδεινόσαυρος θα το αλλαξει με γαζέλα! ή ήμουν ο τελευταιος της παρέας;Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Ενα τέλος εποχής , αλλα και η αρχή μιας καινούριας
Σταύρο καλορίζικο![]()
καλά Σπύρο μην είσαι τόσο σίγουρος... το εργαλείο θέλει γυμνασμένες σάρκες... κι εγω γερνάωωωωωΑρχικά δημιουργήθηκε από spy
Καλορίζικο Σταύρο
Είμαι σίγουρος ότι θα του πιεις το αίμα!!!![]()
ζούμπιτε αυτα τα πραγματακια τα 2Τ ή ποδηλατα με κινητηρα οπως μπορει να τα ονομασει ενας εξισαραντας ειναι τελειως διαφορετικα δικυκλα... λεμε πρεπει να κανεις προπονηση σε ΜΤΒ για να τα κουμανταρεις... δεν εχει καθολου βαρος ουτε στατικο αλλα ουτε δυναμικο και το χωνεις με την φόρα κι οχι με τη ροπή αδράνειας του! τελειως διαφορετικη τεχνική... ελαφρά πατήματα σα της γαζελας , ενω το 4Τ εχει βαρυ πατημα σα του πάνθηρα ας πόυμε! (μας εφαγε το national geoΑρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
Καλορίζικο Σταύρο
οπως θα λέγανε και στο χωριό μου: αϊ πιάστον τώρα τον Κατάνα,θα φτερακάει)
ενα κομματι ψιλοστενουλη για να το κατεβω εκει που με το 640 το κατεβαινα αερα, εδω με προσοχη (φοβουμενος τη φουσκα) και μολις εκανα να πατησω κατω το μηχανακι εφευγε στην κατηφορα μιας και το μικρο του βαρος δεν του επετρεπε να σκαλωνει...
θελει γυμναστική τωαρ που το ξανασκέφτομαι... για να μειωθει το Ίδιον βάρος μου , και για να ανεβω σε φυσικη κατασταση...Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Μεγειες αγορινα (το μηχανακι και το μαλλι ).
Υ.Γ. Κατι σε Σαμψων μου κανει αυτο. Σου κοψαν το μαλλι, και εχεις ξεχασει την τεχνικη σου? Γενικα, μακραινουν γρηγορα τα μαλλια σου?
επίσης χρειαζομαι ενα ζευγαρι μπότες (βρήκα σε προσφορά τις SIDI με την άρθρωση Force της λενε; (δε θυμαμαι) αλλα την εκδοση που εχει βιδες παο κατω για να βιδωνουν γλυστρες για χρηση ΣΜ, δεν εχει μεταλλικο πεταλο μπροστα δηλαδη και απο κατω δεν εχει τοσο αγρια υφη (όσο εχει η εκδοση εντουρο δηλαδη) στα 240 μειων την αγωνιστικη εκπτωση του τζωττζοπουλου... τι να κανω;
επίσης εχετε καταλαβει εσεις οι 1-2 χρονια πριν τα πρωτα -αντα οτι αρχιζουμε και γερναμε;
εγω τουλαχιστον νοιώθω οτι πρέπει να αθληθώ έστω για να ειμαι στο μηδέν της φυσικης μου καταστασης... για να ειμαι εκει δηλαδη που κάποτε δεν χρειαζοταν να κανω τιποτα!
αρα;
ποδήλατο- κοπηλατικό όργανο (εχει κανείς καμμιά ιδέα για προσφορές- και κολύμπι... σε καθημερινη βαση!
![]()
![]()
Καλορίζικο, καλοκατάλλητο, καλλολάσπωτο!
Καλή αρχή & πάλι Σταύρο!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
επίσης εχετε καταλαβει εσεις οι 1-2 χρονια πριν τα πρωτα -αντα οτι αρχιζουμε και γερναμε;
εγω τουλαχιστον νοιώθω οτι πρέπει να αθληθώ έστω για να ειμαι στο μηδέν της φυσικης μου καταστασης... για να ειμαι εκει δηλαδη που κάποτε δεν χρειαζοταν να κανω τιποτα!
αρα;
ποδήλατο- κοπηλατικό όργανο (εχει κανείς καμμιά ιδέα για προσφορές- και κολύμπι... σε καθημερινη βαση!
![]()
![]()
Έλα ρε συ, πιπίνια είμαστε, βλέπεις τους δεινόσαυρους να κοπανιούνται και παίρνεις θάρρος και κουράγιο![]()
![]()
άρα, άφθονη μπύρα το καλοκαίρι, καλό ουίσκι το χειμώνα και μπόλικα παι'δάκια, με λίγο λίπος όμως ε.
![]()
---Dum spiro, spero---
πάς καλα ρε; να παθουμε καμμια ψυξη στα υψόμετρα που ανεβαινουμε τον χειμωνα; το λίπος προστατευει απο το ψύχος και τις πτώσεις (βλέπε ζαχοπουλο crash)Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
με λίγο λίπος όμως ε.
:rotflmao:
γειά σου ρε Σταύρο αφέντη τσουτσουνομύτη!!!!
καλολάσποτο ρε.................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
squirrel
Το βράδυ για όσους είναι εδώ θα συναντηθούμε για καφεδάκι![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Εγω δεν θα έρθω 1ον γιατί φεύγω το απόγευμα κ 2ον γιατί δεν είμαι χαρτκορ(hardcore...)![]()
![]()
![]()
squirrel