29/11 AEK-FiorentinaΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ουτε σημερα παιζεις ε???
κριμα-κριμα...![]()
θα ερθεις?
29/11 AEK-FiorentinaΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ουτε σημερα παιζεις ε???
κριμα-κριμα...![]()
θα ερθεις?
ξεκολατε....
παιζαμε χωρις λεντεσμα,ντομι,τοροσιδη,αντζα και κατα τη διαρκεια του ματς τραυματιστηκανε οι σεζαρ και μπραβο.
με -6 παικτες και με αλχημειες (αρτσουμπι αριστερο μπακ,μενδρινος τελευταιος, παντος απο την εξεδρα πανω στον ρομπινιο) καταφεραμε να παρουμε βαθμο απεναντι στη ρεαλ.τους παιξαμε με τα 2α και φυγανε απραγοι.συμπερασμα χανουμοβαζελων:ομαδουλα της πλακας η ρεαλ.περαστικα σας μαγκες.
παμε ολυμπικο για 2πλο (το ξανακαναμε!!!) η χ.
ειμαστε στο παιχνιδι.ολα ειναι ανοιχτα!!!
@χουρμαδορ εσεις με τη καταντια σας κοιτατε να αδελφοποιηθητε (ξανα) μονοι σας με την τοπικη ομαδα της καζαμπλανκα και ασε τις ιδεες για τη παρτυ μας.
@idi μαυρογατα δε ξαναβλεπεις μπαλα μαζι μου !!!!!!!ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ΠΕΜΠΤΗ Ε????Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
29/11 AEK-Fiorentina
θα ερθεις?
ασε ρε θα παρω r1 καλυτερα !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
που θα δουμε το Λατσιο-γαυρος ειπαμε? ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εσυ στο σπιτι σου μη βαλω την ευη να σεΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
που θα δουμε το Λατσιο-γαυρος ειπαμε? ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ - ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΟΣ...![]()
![]()
ΤΟ 0-0 ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΑΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...![]()
ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟ -ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΑΞΙΖΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...![]()
Υ.Γ. οι 15 κλασικες ευκαιριες της Ρεάλ αποτελουν μια απλη λεπτομερια που δεν επηρρεάζει τη γενικη εικονα του αγώνα...![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ξεκολατε....
παιζαμε χωρις λεντεσμα,ντομι,τοροσιδη,αντζα και κατα τη διαρκεια του ματς τραυματιστηκανε οι σεζαρ και μπραβο.
με -6 παικτες και με αλχημειες (αρτσουμπι αριστερο μπακ,μενδρινος τελευταιος, παντος απο την εξεδρα πανω στον ρομπινιο) καταφεραμε να παρουμε βαθμο απεναντι στη ρεαλ.τους παιξαμε με τα 2α και φυγανε απραγοι.συμπερασμα χανουμοβαζελων:ομαδουλα της πλακας η ρεαλ.περαστικα σας μαγκες.
@χουρμαδορ εσεις με τη καταντια σας κοιτατε να αδελφοποιηθητε (ξανα) μονοι σας με την τοπικη ομαδα της καζαμπλανκα και ασε τις ιδεες για τη παρτυ μας.
Βγάλεεεε... τις κόκκινες... παρωπίδες... και μάθε να μιλάς σωστάαααα...
στο λέω και τραγουδιστά αμέ.![]()
Ναι οκ όντως υπήρχαν ελλείψεις και πράγματι Γιώργο τραυματίστηκαν και οι δύο στη διάρκεια του παιχνιδιού.
Αλλά... παίζατε με μία Ρεάλ η οποία παό την αρχή ως και το τέλος σας είχε και σας έπαιζε όπως ήθελε. Ότι γούσταρε το έκανε.
Άλλο πράγμα κρατάω την μπάλα φίλε παίζω έξυπνα και πάω για το χ, δεκτό αυτό, κι άλλο το κάθομαι πίσω και παίζω το σύστημα... σταυρός!
Κοινώς κάνω το σταυρό μου κι όπου βγει.
Ένα 90λεπτο το σταυρό σας κάνατε. Και δεν είναι ότι η Ρεάλ δεν έκανε φάσεις. Αν σας είχε γύρω σύρω από την περιοχή σας αλλά δεν έκανε φάση πάλι οκ θα έλεγα. Εδώ κάποιες στιγμές σας γλίτωσε ο γαυρούλης-θεούλης που κοιμήθηκε εις βάρος των Ισπανών εχτές.
και να σου πω και κάτι τελευταίο.
Αν έμπαινε ένα από τα δύο δοκάρια θα ψιλοβγαίνατε μπροστά. Εκεί το σκορ κάθε άλλο παρά κολακευτικό για σας θα ήταν.
Άσχετε και παρωπιδικέ σκατόγαυρε!![]()
ρεάλ ειναι αυτή , με τα δεύτερα εμείς λογικό είναι να κάνει 5 ευκαιρίες...
κατα τ'αλλα ο ρομπίνιο ψάχνει ακόμα την ταυτότητα του
άμα η ρεάλ έκανε ότι γούσταρε τότε θα νίκαγε....προφανώς κάτι βλέπεις λάθος
το ότι μας έπαιξε μπάλα ναι αλλά παρακάτω δεννννν
καμιά άλλη ελληνική ομάδα με τόσες απουσίες δεν θα κράταγε έτσι...
βλέπω τώρα τις ευκαιρίες της ρεάλ τις είδατε όλοι....τις ευκαιρίες του ΘΡΥΛΟΥ μέσα στο Μπερναμπέου γαργάρα πάλι όλοι...
α ρε παρωπίδες...
πονάει ε?
υ.γ με τα αν...και αν στο Μπερναμπέου έμπαινε του Τζόλε στο 2-2 και γινόταν 2-3 θα παίρναμε διπλό...με τα αν...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
περίεργο σε μια ομάδα που παίζει επιθετικό και θεαματικό ποδόσφαιρο να θεωρούνται μεγάλες απουσίες οι αμυντικοί της....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ξεκολατε....
έγινε και οι Ντομί, Τοροσίδης σημαντικές απουσίες....![]()
μονη σημαντική απουσία ήταν ο Λεντέσμα....
απο εκει και πέρα ειχατε μπροστά τους ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΣΑΣ Γκαλέτι, Λουα-Λουα, Τζωρτζεβιτς και Κοβασεβιτς να κανετε παιχνιδι....
ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ 90ο ΛΕΠΤΟ...
![]()
μας λες οτι τραυματισίστηκαν οι Ραούλ - Μπραβο και Σέζαρ ...γιατι πριν τραυματιστούν ποσες ευκαιρίες έκανε η Ρεάλ???καμια 10 μονο....![]()
και οταν βγήκαν προς το τελος του αγώνα έκαναν αλλες 10....σιγα την αλλαγή....χαλια ήσασταν με αυτους , χάλια και χωρίς αυτούς....
και στο Μπερναμπέου που παίζανε ολοι φαγατε 4 αντι για 8....και εκει η Ρεάλ έπαιζε με τα τριτα...
![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
στο Μπερναμπέου κανατε 3 ευκαιριες και η Ρεάλ 10 .....και έβαλε και 4 γκολ...Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
βλέπω τώρα τις ευκαιρίες της ρεάλ τις είδατε όλοι....τις ευκαιρίες του ΘΡΥΛΟΥ μέσα στο Μπερναμπέου γαργάρα πάλι όλοι...
α ρε παρωπίδες...
πονάει ε?
εδώ κανατε 1 ευκαιρια στο 90ο λεπτο και η Ρεάλ 10-15 ...και δεν έβαλε γκολ....
ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΕΕΕ???![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
συ ωραίος....πες κι άλλα ...
έχεις κοινό εδώ...![]()
![]()
υ.γ πρέπει να έχεις ιδιόμορφο τρόπο μετρήματος!!!μετα την μπαρτσα και το 5-0 και τα 13 χαμένα τετ α τετ σου έμεινε??
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
όχι μετά απο ένα 7-0 και 10 κλασικες ευκαιριες μου εμεινε....αλλά δεν θυμάμαι ποιοι έπαιζαν...Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
συ ωραίος....πες κι άλλα ...
έχεις κοινό εδώ...![]()
![]()
υ.γ πρέπει να έχεις ιδιόμορφο τρόπο μετρήματος!!!μετα την μπαρτσα και το 5-0 και τα 13 χαμένα τετ α τετ σου έμεινε??![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
α ρε παρωπίδες...
πονάει ε?
υ.γ με τα αν...και αν στο Μπερναμπέου έμπαινε του Τζόλε στο 2-2 και γινόταν 2-3 θα παίρναμε διπλό...με τα αν...
Σωστό αυτό πως αυτή είναι ρεάλ και παίζατε με ελλείψεις. τα δεχτήκαμε αυτά. Εγώ τουλάχιστον.
Τώρα για το παρακάτω δεν που λες... στο υπενθυμίζω ξανά. Δύο δοκάρια ειδικά το δεύτερο είναι ΚΑΙ θέμα τύχης. Και επίσης το ματαξανατονίζω πως στο ποδόσφαιρο δεν θέλει και πολύ για να περάσεις από την ευτυχία στην απόλυτη καταστροφή. Τι παρακάτω δεν ρε φίλε;
Με το Νικοπολίδη να κοιτά την μπάλα να πηγαίνει προς τα δίχτυα και να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι... "δεν" είναι; εσύ το λες δεν αυτό;
Και δεν καταλαβαίνω ποτέ μοπυ δηλαδή δεν κατάλαβα τι θα πει πονάει!
Τι να πονάει ρε; Με μένα έπαιζες; Ή μήπως τους συνέτριψες; Ή τους νίκησες; Μία ισοπαλία έκανες κι αυτήν όχι ίδρωσες απλώς είδες το Χριστό φαντάρο για να το καταφέρεις.
Όσο για τις ευκαιρίες σας στο Μπερναμπέου δες τι είχα γράψει τότε και θα δεις ποιος και τι κάνει γαργάρα.
Άντε γεια προς το παρόν...
Εγω γελαω που οι γαυροι ειναι κατα του τσουκου-τσουκου ball κατα τα αλλα και προτιμουν να παιζουν επιθετικο ποδοσφαιρο...![]()
![]()
![]()
![]()
χθες εβγαζε ματια η επιθεση σας, φοβος και τρομος των αμυντικων σε παγκοσμιο επιπεδο :rotflmao:
τεσπα, μην σα πικρανουμε και αλλο, ολυμπιακοι ειστε...
οχι τιποτε αλλο, αλλα το ειχα πει και πριν 2 βδομαδες................ και οι γαυροι κοροιδευαν!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εγω γελαω που οι γαυροι ειναι κατα του τσουκου-τσουκου ball κατα τα αλλα, και προτιμουν να παιζουν επιθετικο ποδοσφαιρο...![]()
![]()
![]()
![]()
χθες εβγαζε ματια η επιθεση σας, φοβος και τρομος των αμυντικων σε παγκοσμιο επιπεδο :rotflmao:
τεσπα, μην σα πικρανουμε και αλλο, ολυμπιακοι ειστε...
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΣΟΥΚΟΥ-ΤΣΟΥΚΟΥ BALL ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΠΑΛΛΑ!!!
οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κραμασταρια!!!
οι γαυροι δεν παιζουν τσουκου-τσουκου μπολ γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κρατησουν μπαλλα!