Ενας προεδρος εχει δικαιωμα να παρεμβαινει και στα γυναικεια μελη.Βεβαιως-βεβαιως..Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ποιανού τμήματος.......αν είναι του γυναικείου τότενες ΝΑΙ
![]()
Οπως και ενας ταμιας![]()
Ενας προεδρος εχει δικαιωμα να παρεμβαινει και στα γυναικεια μελη.Βεβαιως-βεβαιως..Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ποιανού τμήματος.......αν είναι του γυναικείου τότενες ΝΑΙ
![]()
Οπως και ενας ταμιας![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Θα του ρουφηξουμε το αιμα του παλιοσκουληκιου.Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
ΥΓ. στον ΧΤbilly να κανουμε μια καλύτερη τιμη....ειναι καλο παιδι![]()
Ακου εκει καλο παιδι ο τσογλανος που πηρε ενα ΧΤ και νομιζει οτι κατι εκανε.
(Ακομα περιμενουμε φωτορεπορταζ απο Βουλγαρια):a39: :a39:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Χα χα χα χαχαχα !!!
ΕΛΕΟΣ!!! Εχω λυώσει στο γέλιο!!!![]()
Με κοιτάνε όλοι να γελάω μόνος μου, σαν (σαν?) χαζός!!
Για την τιμή το συζητάμε!![]()
Και δεν είμαι σκουλήκι, είμαι ΕΠΙΤΙΜΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ ΟΛΚΗΣ!!!![]()
(Φωτο ρεπορτάζ αναμένεται εντός της εβδομάδος)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Γείσο θείο........Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
..........
Τα πράγματα γίνονται χειρότερα αν φοράς (όπως εγώ) enduro type κράνος , καθώς συντονίζει το σκίαστρο.
Και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα αν φοράς enduro type κράνος ( καθώς συντονίζει το σκίαστρο) και φοράς και οτοασπίδες.....
![]()
Αυτό πρέπει να το πας στα Τεχνικά να το συζητήσουμε διεξοδικότερα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Μετά τα 110-120 δημιουργεί ανεμοσούρια (τυρβώδης η ροή του αέρα δηλ. μη μόνιμες ροές που έχουν ακανόνιστες διακυμάνσεις ταχύτητας στις τρεις κατευθύνσεις) με απότέλεσμα χαμηλής συχνότητας θόρυβο.
![]()
:rotflmao:
You BETA believe...
Α...παπαπαπα !!!!....στα λημέρια του παλιάνθρωπΑ...ούτε να το σκέφτεσαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Αυτό πρέπει να το πας στα Τεχνικά να το συζητήσουμε διεξοδικότερα....![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Να ρωτήσω κατιτίς ?
Μετά από πόσο καιρό σας έστειλε η ΥΑΜΑΗΑ το σέρβις μπουκ , την κάρτα ιδιοκτήτη κ.τ.λ.π.
![]()
Γύρω στις 8-10 εργάσιμες εμένα...Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Να ρωτήσω κατιτίς ?
Μετά από πόσο καιρό σας έστειλε η ΥΑΜΑΗΑ το σέρβις μπουκ , την κάρτα ιδιοκτήτη κ.τ.λ.π.
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
merciΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Γύρω στις 8-10 εργάσιμες εμένα...![]()
![]()
Να ρωτήσω και κατιτις άλλο ???? (θα σας τα σπάσω που θα πάει…)
Ξέρει κανείς ΤΙ διαφορετικό έχουν οι δυο κινητήρες ΧΤΖ – XTR γιατί μπορεί στα χαρτιά να είναι οι ίδιοι ΑΛΛΑ στην λειτουργία τους είναι τελείως διαφορετικοί …του ΧΤΖ είναι σχεδόν σαν δικύλινδρο (μου μοιάζει πολύ σαν του ΤΑ 700 που έχω οδηγήσει)….
Αν οι «μοντες» που έχει κάνει η ΥΑΜΑΗΑ είναι τίποτα ηλεκτρονικές ρυθμίσεις και όχι κάτι στα «σιδερά» , τότε να τις βρούνε οι φίλοι με τα XTR και να τα ρυθμίσουν έτσι…είναι άλλο μηχανακι
![]()
Δεν ξερω ακριβως αλλα ασε κατι τυπακια σαν τον XT Billy να πλερωσουν για να μαθουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Ξέρει κανείς ΤΙ διαφορετικό έχουν οι δυο κινητήρες ΧΤΖ – XTR γιατί μπορεί στα χαρτιά να είναι οι ίδιοι ΑΛΛΑ στην λειτουργία τους είναι τελείως διαφορετικοί …του ΧΤΖ είναι σχεδόν σαν δικύλινδρο (μου μοιάζει πολύ σαν του ΤΑ 700 που έχω οδηγήσει)….
Αν οι «μοντες» που έχει κάνει η ΥΑΜΑΗΑ είναι τίποτα ηλεκτρονικές ρυθμίσεις και όχι κάτι στα «σιδερά» , τότε να τις βρούνε οι φίλοι με τα XTR και να τα ρυθμίσουν έτσι…είναι άλλο μηχανακι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ναι ειδαμε και σενα σαλιγκαροσκουληκο που ειχες φτιαξει στην Αττικη οδο ουρα απο πισω σου 5 χιλιομετρων, με τις νταλικες να σου κορναρουν γιατι τις εκοβες στην ανηφορα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν φτάνει που πάμε πρωί-πρωί στη δουλειά με την τσίμπλα στο μάτι, έχουμε και τους παλιοτενεράκηδες να μας τη βγαίνουν αριστερά και δεξιά...![]()
Επιτέλους συναντηθήκαμε παλιοκάγκουρα!!!![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Σαν να'χεις δίκιο... το μόνο που με χαλάει στη λειτουργία του κινητήρα του XTR είναι τα ελαφριά ψιλοκομπιάσματα που εμφανίζει στις πολύ χαμηλές στροφές με σταθερό γκάζι.Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
![]()
Ας περιμένουμε (οι ΧΤάκηδες) να μάθουν οι μάστορες καλά τις ρυθμίσεις της Τενερέ, και κατόπιν "μοντάρουμε" και μεις τα εργαλεία!!![]()
Και γω που το οδήγησα 500μ. μου φάνηκε πολύ στρωτό το δούλεμά του... αν και ήταν η μηχανή του peskandritsou...![]()
![]()
![]()
![]()
Καλή ιδέα φίλε... αν και νομίζω ότι κάτι με το TPS θα παίζεται...![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Δεν ξερω ακριβως αλλα ασε κατι τυπακια σαν τον XT Billy να πλερωσουν για να μαθουν...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Για να'χουμε καλό ρώτημα, εσύ σαν τι ρωτάς? Σαν ταμίας?Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Κυριε προεδρε (Anty_12)απο βαλιτσες Krauser γνωριζουμε τιποτις το ιδιαιτερο??
ΜΕ αρεσει η Κ5.
Οποια η γνωμη σου σαν προεδρος???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Εβαλα την givi στο σκουτερ της γυναικος και της αρεσε λεει γιατι ειναι μεγαλη (48 λιτρα) και χωραει πολλα ψωνια (δυστυχωςΑρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Καλά λόγια έχω ακούσει από θέμα αντοχής , ποιότητας κτλ.
Αλλά δεν γνωρίζω πολλά-πολλά......
Τι βιάζεσαι ......???![]()
![]()
).
Εγω ομως πρεπει να βρω μια λυση γιατι εχουν πεσει οι ωμοι μου γιατι κουβαλαω πολλη χαρτουρα καθε μερα.