Σελίδα 49 από 66 ΠρώτοΠρώτο ... 39444546474849505152535459 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 721 έως 735 από 977

Θέμα: Πού υπηρετήσατε;;;;;;

Νέο μέλος Το avatar του/της dimik
    298 ή αλλιώς 07Α

KEN Στρπδ Καμπάνη Κιλκίς
    ΣΕΑΠ Ηράκλειο (ΥΕΑ)
    526 Μ/Κ ΤΠ Αλεξ/πολη (Διμοιρίτης Μ/Κ Διμοιρίας ΠΖ)
    Φυλάκιο Πετάλου (Αρχιφύλακας)
    950 ΛΣΝ (Διμοιρίτης Δριας Ελέγχου Τροχαίας Κυκλοφορίας)

Διάβασα για Δορίσκο και Πέταλο πιο πάνω και τα θυμήθηκα.....άτιμοι μηχανικάριοι

Banned
    93 B'
    223 ΣΕΙΡΑ
    Μ.ΠΕΥΚΟ
    2Η Μ.Α.Λ-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ Β'Μ.Κ-ΝΑΟΥΣΑ(μετα σπο ατυχημα)

98 Δ'
    255
    ΣΠΑΡΤΗ
    95 ΤΕΜΕΘ ΡΟΔΟΣ
    874 Α.Κ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΣ

09 Δ'
    309
    Βόλος
    Ειδικές Δυνάμεις
    521 Τάγμα Πεζοναυτών

Ψηλά ψηλά τα Πράσινα Μπερέ!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	15319_382915441859_4503687_n.jpg 
Προβολές:	172 
Μέγεθος:	47,3 KB 
ID:	290193
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    09 B ΕΣΣΟ
    307
    ΕΛΔΥΚ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΩΛΟΝΗΣΟΥ(ΚΥΠΡΟΥ))
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viper4 Προβολή μηνύματος
    09 Δ'
    309
    Βόλος
    Ειδικές Δυνάμεις
    521 Τάγμα Πεζοναυτών

Ψηλά ψηλά τα Πράσινα Μπερέ!

Όνομα:	15319_382915441859_4503687_n.jpg 
Προβολές:	172 
Μέγεθος:	47,3 KB 
ID:	290193
    καποτε στα χρονια μου τα<παπακια>-πεζοναυτες φορουσαν μπλε μπερε,για να ξεχωριζουν,ποτε δεν καταλαβα γιατι τους τα αλλαξαν

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    2008 γ' εσσο
    304
    κεπβ θηβα
    76 μ.ε πατρα (πρωην μομα)
    κατ'εξαιρεση μεταθεση λογοο συνυπηρετουντα αδερφου!με λιγα λογια χωστε αδερφια μεσα πρωτα και μετα μπειτε εσεις και πηγαινετε σπιτι σας!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    καποτε στα χρονια μου τα<παπακια>-πεζοναυτες φορουσαν μπλε μπερε,για να ξεχωριζουν,ποτε δεν καταλαβα γιατι τους τα αλλαξαν
    Οι Πεζοναύτες ήταν ανέκαθεν στις ειδικές δυνάμεις εκτός από ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα όπου τυπικά και μόνο τους έβγαλαν για οικονομικούς λόγους, εξού για ο μπλε μπερές εκείνο το διάστημα, κρατώντας όμως οι ίδιοι την εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων.
    Εδώ και αρκετά χρόνια είναι και πάλι ΚΑΙ επίσημα στις Ειδικές Δυνάμεις, (ανεπίσημα δεν έφυγαν ποτέ) με τον ίδιο οπλισμό, μέσα και εκπαίδευση, καθώς και μόρια που έχουν όλες οι ειδικές δυνάμεις.

Η εκπαίδευση μάλιστα του Έλληνα Πεζοναύτη είναι δυσκολότερη και εντατικότερη από των Καταδρομέων και των λοιπών ειδικοδυναμιτών...

Όσο για τα "παπάκια" να σε ενημερώσω πως το "επίσημο" παρατσούκλι μας είναι "νερόκοτες" εξαιτίας των πολλών ασκήσεων που έχουν να κάνουν με το θαλάσσιο στοιχείο.
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Banned
    ενταξει δεν θα μαλωσουμε κιολας,κανεις δεν ειπε οτι δεν ειναι ειδικες δυναμεις,αλλα απο παλαιοτερα που θυμαμαι,παντα μπλε μπερε φορουσαν,μετα που εγινε αναδιοργανωση που μαζευτηκατε δτον βολο και εκλεισε συρος και χαλκιδα σας εδωσαν πρασινο,αλλα οχι και ποιο δυσκολα απο αλλου π.χ αλεξιπτωτα,την Σ.Β.Ε.Α την γνωριζεις?
    και να σου πω οτι στα αλεξιπτωτα ακολουθουσαν το προγραμμα,των ειδικων δυναμεων,ολες οι ασκησεις(οι μεγαλες τουλαχιστον)+αποβασεις+τις πτωσεις απο C και σινουκ

ενταξει δεν θα μαλωσουμε κιολας,κανεις δεν ειπε οτι δεν ειναι ειδικες δυναμεις,αλλα απο παλαιοτερα που θυμαμαι,παντα μπλε μπερε φορουσαν,μετα που εγινε αναδιοργανωση που μαζευτηκατε δτον βολο και εκλεισε συρος και χαλκιδα σας εδωσαν πρασινο,αλλα οχι και ποιο δυσκολα απο αλλου π.χ αλεξιπτωτα,την Σ.Β.Ε.Α την γνωριζεις?
    και να σου πω οτι στα αλεξιπτωτα ακολουθουσαν το προγραμμα,των ειδικων δυναμεων,ολες οι ασκησεις(οι μεγαλες τουλαχιστον)+αποβασεις+τις πτωσεις απο C και σινουκ
    Γιατί να μαλώσουμε φίλε μου; Απλά ενημέρωση έκανα για κάτι που δεν γνώριζες.
    Μπλε μπερέ φοράνε όλοι οι Πεζοναύτες πριν περάσουν τα ΠΕΝ, στην αρχή της θητείας τους δηλαδή από 1 έως 3 μήνες. Ο λόγος είναι πως ο Πράσινος Μπερές κερδίζετε και δεν χαρίζεται... Όταν περάσουμε την προκεχωρημένη εκπαίδευση νεοσυλλέκτων (ΠΕΝ) τόσο όσοι επιτύχουν τους απονέμεται ο Πράσινος Μπερές!
    Οι ασκήσεις των Πεζοναυτών περιλλαμβάνουν: Χειμερία, Πορείες (+την 50km πορεία), Κατοικημένους τόπους, αποβάσεις, Ορεινό αγώνα, ελικοπτερία, θαλασσία, ανορθόδοξο πόλεμο, πορείες βολές, κλπ... Πτώσεις με αλεξίπτωτο κάνουν μόνο τα στελέχη υποχρεωτικά! Κανένα άλλο Σώμα δεν έχει τόσες ασκήσεις!
    Η διαφορά έγκειται επίσης στο ότι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ η εκπαίδευση (όσο ήμουν εγώ εκεί τουλάχιστον) είχε πορεία 12-18km, συν φυσικά την πρωινή γυμναστική, συν αρκετές φορές την εβδομάδα τις λεγόμενες "Ασκήσεις Αλεξιπτωτιστή"... Κανένα άλλο σώμα Ειδικών Δυνάμεων από όσο ξέρω δεν έχει τόσο εντατική εκπαίδευση.
    Ένα θα σου πω.. όσο ήμουν Πεζοναύτης είχα χάσει 18 κιλά... :P

Όνομα:	168681_496438221859_8049953_n.jpg 
Προβολές:	164 
Μέγεθος:	30,7 KB 
ID:	290194

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Μη μαλώσετε τώρα για το ποιες ειδικές δυνάμεις είναι πιο Rambo και μάχιμες...θυμάμαι στη Σπάρτη που με είχαν στο ΣΤΕΠ ως νοσοκόμο κανα μηνα, οι πρασινοσκούφηδες που έρχονταν για εκπαίδευση για οδηγοί πάντα κοίταγαν με επιτιμητικό βλέμμα τους άλλους και με την πρώτη ευκαιρία καυχιόνταν πόσο σκληροτράχηλοι ήταν, άσε που βαριόμασταν να τους βλέπουμε με τα μπλουζάκια με το σήμα των καταδρομέων I LOVE MEGALO PEFKO. Σκάει μια μέρα για εξέταση μια φουρνιά με ύφος Chuck Norris-Steven Seagal-Απόστολος Γκλέτσος 3 σε 1, όλοι μαζί με τα μπερέ κολλημένα στο κεφάλι, μάλιστα ο πιο macho όταν του ζήτησα να βγάλει το μπερέ για να τον εξετάσουμε, απάντησε ότι οι πρασινοσκούφηδες δε βγάζουν τον τιμημένο μπερέ τους όποιος και να το ζητάει. Είχε πόνο στη μέση κι έπρεπε να φάει ένεση, της οποίας η δραστική ουσία μόλις έπεφτε ενδοφλεβίως πόναγε λίγο. Μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα μόλις την έφαγε, μετά τον πήραν σηκωτό οι δικοί του και μου φώναζε ότι τον πέθανα κι ότι είχε μουδιάσει και δε μπορούσε να περπατήσει ο επίδοξος τουρκοφάγος
    Τελευταία τροποποίηση από AUFGEBRACHT; 16/05/2013 στις 00:07.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Μη μαλώσετε τώρα για το ποιες ειδικές δυνάμεις είναι πιο Rambo και μάχιμες...θυμάμαι στη Σπάρτη που με είχαν στο ΣΤΕΠ ως νοσοκόμο κανα μηνα, οι πρασινοσκούφηδες που έρχονταν για εκπαίδευση για οδηγοί πάντα κοίταγαν με επιτιμητικό βλέμμα τους άλλους και με την πρώτη ευκαιρία καυχιόνταν πόσο σκληροτράχηλοι ήταν, άσε που βαρόμασταν να τους βλέπουμε με τα μπλουζάκια με το σήμα των καταδρομέων I LOVE MEGALO PEFKO. Σκάει μια μέρα για εξέταση μια φουρνιά με ύφος Chuck Norris-Steven Seagal-Απόστολος Γκλέτσος 3 σε 1, όλοι μαζί με τα μπερέ κολλημένα στο κεφάλι, μάλιστα ο πιο macho όταν του ζήτησα να βγάλει το μπερέ για να τον εξετάσουμε, απάντησε ότι οι πρασινοσκούφηδες δε βγάζουν τον τιμημένο μπερέ τους όποιος και να το ζητάει. Είχε πόνο στη μέση κι έπρεπε να φάει ένεση, της οποίας η δραστική ουσία μόλις έπεφτε ενδοφλεβίως πόναγε λίγο. Μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα μόλις την έφαγε, μετά τον πήραν σηκωτό οι δικοί του και μου φώναζε ότι τον πέθανα κι ότι είχε μουδιάσει και δε μπορούσε να περπατήσει ο επίδοξος τουρκοφάγος

LoL είχαμε και εμείς κάτι τέτοιους! Θυμάμαι έναν που έκλαιγε όταν ήταν να κάνει εμβόλιο!

(Και εγώ Σπάρτη είχα έρθει για ειδικότητα Οδηγού) :P
    Χημείο... Όλη μέρα ξάπλα!

Banned
    δεν μας εμαθαν βλεπεις να ραβομαστε μονοι μας like rambo
    btw οι οδηγοι των λοκ και λοιπων ειδικων δυναμεων,ηταν οι μεγαλυτερες ντακοτες και βυσματα,κινουνταν με τζιπ και σταγιερ οταν εμεις ειχαμε μονο τα ποδαρακια μας
    ασχετο σαν νοσοκομος τι σε εμαθαν?να χτυπας στο κωλομερι κανοντας ταταρτημορια?εξω δεξι-εξω εριστερο?
    ενδομυικες?ενδοφλεβιες υποδοριες?να σταματας αιμοραγιες?καταγματα?σπασιματα?αυτοσχεδια φορεια?
    τεταρτη ειδικοτητα μου ηταν νοσοκομος

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    δεν μας εμαθαν βλεπεις να ραβομαστε μονοι μας like rambo
    btw οι οδηγοι των λοκ και λοιπων ειδικων δυναμεων,ηταν οι μεγαλυτερες ντακοτες και βυσματα,κινουνταν με τζιπ και σταγιερ οταν εμεις ειχαμε μονο τα ποδαρακια μας
    ασχετο σαν νοσοκομος τι σε εμαθαν?να χτυπας στο κωλομερι κανοντας ταταρτημορια?εξω δεξι-εξω εριστερο?
    ενδομυικες?ενδοφλεβιες υποδοριες?να σταματας αιμοραγιες?καταγματα?σπασιματα?αυτοσχεδια φορεια?
    τεταρτη ειδικοτητα μου ηταν νοσοκομος
    Oδηγός ασθενοφόρου είχα ειδικότητα αλλά επειδή ήμουνα μορφωμένο παιδί με έκαναν νοσοκόμο στο ΣΤΕΠ. Τι τεταρτημόρια, σπασίματα και αιμορραγίες, κωλομέρι και κάρφωμα!!!
    Ειλικρινά Σπάρτη έκανα ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Φόραγα το στηθοσκόπιο του γιατρού και πήγαινα στα μαγειρεία όταν δεν είχε καλό φαγητό και παραγγέλναμε στο μάγειρα να φτιάξει πίτσα και πατάτες τηγανητές γιατί υπήρχαν ασθενείς που έπρεπε να κάνουν συγκεκριμένη διατροφή Άσε τις πλάκες... έρχονταν οι νεοσύλλεκτοι για εμβόλια, είχαμε πάρει με το γιατρό ένα φελιζόλ κι είχαμε ζωγραφίσει ένα στόχο και μόλις έμπαινε ο πρώτος μέσα μας έβλεπε να πετάμε σύριγγες στο φελιζόλ κι όταν μας ρώταγε τί κάνουμε του απαντάγαμε ότι κάναμε εξάσκηση να βαράμε ενέσεις από μακρυά!!! Ή άλλες φορές περίμεναν οι νεοσύλλεκτοι απέξω, έβγαινα και τους έλεγα ότι είχαμε ασθενή, έκλεινα την πόρτα και άρχιζα ξαφνικά να τη γρατζουνάω μανιασμένα ενώ ο γιατρός μέσα φώναζε ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΩ!!! Πολλές φορές άμα βαριόταν ο γιατρός και την έπεφτε για ύπνο κάναμε εμείς εξέταση και διάγνωση και μάλιστα έπεφτα πάντα μέσα. Απέναντι από το ιατρείο ήταν τότε οι ΥΕΑ, μιλάμε για πολύ καψώνι ιδιαίτερα στους καινούριους... μια φορά φέρνει ένας ΥΕΑ ένα παιδάκι που μπήκε με το ζόρι, ο γιατρός είχε βγει στη Σπάρτη να πάει για φαγητό και το έπαιζα εγώ γιατρός. Ο μεγαλύτερος του μίλαγε λες και ήταν σκουπίδι, όλο διαταγές και βρισίδι, βγαίνω έξω, μου λέει ο δόλιος ο νέος "έχω ένα πόνο..." πριν προλάβει να τελειώσει, αρχίζει να του ουρλιάζει ο άλλος να σκάσει και να σταματήσει να το παίζει άρρωστος. Ειλικρινά τον πέταξα έξω, του είπα να περιμένει να τελειώσω την εξέταση και θα λογαριαζόμασταν μετά. Μπήκα μέσα πάλι, είπα στο παιδάκι ότι δεν ήμουνα γιατρός αλλά νοσοκόμος, του είπα ότι έχω καταλάβει ότι το @ρχίδι απέξω τον έχει τρελάνει στο καψώνι και του είπα ότι θα του έκανα εισαγωγή για να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί λίγο και μόλις ερχόταν ο γιατρός θα έβλεπε τί είχε, αν και από μια πρώτη ματιά τον έκοβα να έχει οξεία ισχυαλγία Αυτός φοβήθηκε, άλλαξε χίλια χρώματα, μου ζήτησε να μην κάνω τίποτα κι ότι θα του πέρναγε. Φωνάζω το μαντρόσκυλο μέσα, του ανακοινώνω ότι ο πιτσιρικάς έχει σοβαρό πρόβλημα κι ότι θα μείνει μια μέρα στο αναρρωτήριο και του ρίχνω κι ένα βρίσιμο για το φέρσιμό του...Αυτός γιατρό να με ανεβάζει γιατρό να με κατεβάζει και να ζητάει συγγνώμη. Έφυγε σα βρεγμένη γάτα, ο πιτσιρικάς πέρασε μια μέρα μακρυά του και ηρέμησε και όταν τον εξέτασε ο γιατρός είχε όντως οξεία ισχυαλγία

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viper4 Προβολή μηνύματος
    LoL είχαμε και εμείς κάτι τέτοιους! Θυμάμαι έναν που έκλαιγε όταν ήταν να κάνει εμβόλιο!

(Και εγώ Σπάρτη είχα έρθει για ειδικότητα Οδηγού) :P
    Χημείο... Όλη μέρα ξάπλα!
    O δικός μου πάλι, ΥΕΑ ΕΔ, λιποθύμησε όταν δίναμε αίμα...πριν τον ακουμπήσουν...απλά είδε την βελόνα που μου κάρφωσαν, άσπρισε και έσβησε...
    Πάντως πολύ γούσταρα ως "τζιτζίκι" στο ΚΕΑΠ που με κοιτούσαν περίεργα όταν τους περίμενα χαλαρός στον εκάστοτε τερματισμό...(πορείες, στίβος τοπογραφίας, στίβος μάχης κτλ...)
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παρόμοια θέματα

1. ΚΟΝΤΕΣ εξατμήσεις: που αποδίδουν καλύτερα?
    από SeNNinhA στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2010, 11:51
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:00
  3. Πολλα μπραβο στα παιδια που
    από YZF-R1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 01:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε