REEEEEEEEEE
ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Η ΑΕΚ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
![]()
![]()
![]()
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ;;;;
ΜΑΓΕΕΕΕ......ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ;;; ΤΥΡΑΝΟΣΑΥΡΟΙ ΛΕΜΕ....![]()
![]()
![]()
ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΙΚΗ;;;
ΡΕ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΑ 3ΠΟΝΤΟ;ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧ
ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΡΕ-.....
ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η ΑΕΚ
ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΣΤΕΡ Η ΑΕΚ
ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Η ΑΕΚ
![]()
![]()
![]()
ΡΕ ΣΕΙΣ...ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΕΙΟΝ ΓΑΜΙΣΕΤΑ.....ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
ψιτ...σφεροπεταδην....
θες να μας πεις κατι οσον αφορα τιμωριες...ή κατι τετοιο....για τις δηλωσεις του garsia??
http://www.sport24.gr/html/ent/142/ent.325142.asp
http://www.sport24.gr/html/ent/105/ent.325105.asp
α ρε ολοι ειστε σκατα ρε....
![]()
![]()
![]()
![]()
:wacko:
:hypnotize
![]()
εγινα suzukakios
πανεμορφο διδυμο ο τζιμπριλ με τον νινη..
εχουν αρχισει να βρισκοντε, και αν ο τεντας συνεχιζει να τους χρησιμοποιει μαζι δουμε ωραιο μπαλακια..
εχετε δικιο οι αλλοι, και φυσικα οταν εχετε υπερ φορ στις ομαδεσ σας, ο σισε ειναι τιποτα..
ο ζιμπριλ λοιπον δεν μπορει να τρεξει, να πλασαρει,να σκοραρει..
το δευτερο γκολ ειναι ενα δειγμα του ποσο απλα σκοραρουν δυο παικτες που ξερουν μπαλα
το δυσαρεστο της ιστοριας ειναι πως αντι η ομαδα να παιζει ολα αυτα τα χρονια ποδοσφαιρο δημιουργιας σε στυλ νινη και ο νινης να ειναι μια ευχαριστη εκπληξη σε αυτο,
ο παο παιζει οτι να ναι, και τυχαια, χωρις σχεδιασμο, επειδη αυτο το παιδι ειναι ταλενταρα, βλεπουμε κατι αξιολογο,
ο οποιος θα φυγει και αυτος καλοκαιρακι..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ....!!!
Έπίσης όλοι είδαμε τί έγινε φέτος στά μάτς τής ΑΕΚ...........
Άκόμα καί χθές μέ τεράστια εύκολία τό φανταστικό κοράκι έδωσε ΤΗ ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ....
τού Εργοτέλη ....
ΜΕΤΑ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΝΕΜΕΘ........ΣΤΌ 1-1
ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ......
ΟΠΟΥ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ........ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ
ΚΑΙ Ο ΡΟΥΜΠΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ 2 ΦΟΡΕΣ....!!!
Άλλά τί κάνουμε τώρα άσχολούμαστε μέ τήν έβδομη-όγδοη ΑΕΚ....??
Έπρεπε ό μάγκας Καραγεωργίου νά παίζει μέ ....
ΟΣΦΠ........ΠΑΟ........ΞΑΝΘΗ..........άκόμα καί στού Χαριλάου όπου μπήκε άκυρο γκόλ...
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΦΕΤΟΣ .....
Η ΑΕΚ ΤΟΥ ΠΟΚ Ή Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ......???
Όσο γιά τό μάτς οί Κρητικοί άλλο παιχνίδι έβλεπαν.
Άν έκαναν αύτοί 5 εύκαιρίες ή ΑΕΚ έκανε 15...!!!!
Πήρε ή ΑΕΚ έναν βαθμό στήν Κρήτη καί χέστηκε ή φοράδα στό γενί τζαμί....
13 πόντους πίσω είναι ρέεεεεεεεεε...
Άλλά είπαμε ξέρει ό Καραγεωργίου πότε φωνάζει.....ξέρει πολύ καλά...!!!!
Κί έσείς γαυροβάζελοι κοιμηθείτε ήσυχοι τώρα..........
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...??
ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ..........ΑΡΑ ,
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΝΑΛΤΥ
ΣΤΟ ΚΟΡΝΕΡ....???
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ.......?????
![]()
καλά τερενς κ μετά έλεγες για τα πέναλτι του Ολυμπιακού....
η μάρθα βούρτση του ελληνικού πρωταθλήματος ξαναχτυπά... έχετε ξεφτυλιστεί τόσο που ο μπομπ ζητάει εγγυητική 5 μύρια από 10 ανθρώπους του δ.σ. και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα για το καλό της άεκ... και μετά σας φταίει ο ντούσαν![]()
...
Kalgeorge...δεν μπορώ να σχολιάσω ρε φίλε καθώς λόγω μετακόμισης δεν είδα κανένα παιχνίδι το ΣΚ. Μόνο αποτελέσματα άκουσα και απο οτι κατάλαβα , έλαμψε η ομορφιά του παιχνιδιού μας πάλι...![]()
Τώρα το τι θα γίνει με τον bob , τον μάστορα, δεν ξέρω... Όπως ειχα πει δεν είναι και τόσο "αγαθές οι προθέσεις ώς ΑΕΚτζής" που έχει και λογικό καθώς είναι επιχειρηματίας και κάτι θα θέλει... εκείνο που ξέρω πάντως είναι πως ΑΕΚ αυτή την στιγμή δεν υπάρχει. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Αυτοί που παίζουν είναι στον κόσμο τους, ο Σέρβος του φταίνε όλα αλλά οχι αυτός, οι φίλαθλοι στον κόσμο τους...
Είμαστε... μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε.
Οχι φίλε.. οχι Τυρανόσαυροι... αυτοί ήταν πιο νέοι στην ιστορία σύμφωνα με το National Geographic. Παλιά και καλά αρθρόποδα. Περαστικά μας. Και οχι ... αρνούμαι να ασχοληθώ και πάλι με την ΑΕΚ, καθώς όπως πάντα είμαι πελάτης και πληρώνω για να δώ αυτό που πρέπει να δώ. Όσο για το διαρκείας... σε τίποτα Ευρωπαϊκά θα πηγαίνω... απο εκεί και πέρα αναλόγως διάθεσης και χρόνου.
Εκείνο που γελάω πάντως σήμερα είναι το σχετικό γκρίνιαγμα (sic) των γαύρων γιατί λέει ευννοήθηκε ο ΠΑΟ στο πέναλτυ. Θα έχει πολύ γέλιο φέτος με τους δύο του ΠΟΚ να βγάζουν μαχαίρια για το κουβά με τα χρήματα του CH.L. ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΛΕΜΕ.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
την μια τα έλεγε μόνο ο κουτσιανικούλης
τωρα ,μπας και το καταλάβουν, βγηκε ολόκληρη ανακοίνωση.....
τα χειρουργεία καλά κρατούν....
![]()
![]()
![]()
![]()
παρόλα αυτα πάλι πλάτη![]()
![]()
...εστω και με ισοβαθμία
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
μαγε ΚΑΘΕ χρόνο το ίδιο ευνοούταν ο βαζελος απο διαιτησία....
απλά φετος έχει εναν παίκτη που έλειπε τα υπόλοιπα χρόνια να εκμεταλλευτει τα χειρουργεία![]()
αν δεν τον είχε ,θα είχε χάσει 2~3 αγώνες και τώρα πάλι θα κλαίγονταν ότι αδικούνται....
δεν άλλαξε κατι
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Γιατί τί είπε;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ψιτ...σφεροπεταδην....
θες να μας πεις κατι οσον αφορα τιμωριες...ή κατι τετοιο....για τις δηλωσεις του garsia??
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
«Εγώ δεν είμαι η διοίκηση. Είμαι ποδοσφαιριστής. Όμως νομίζω ότι ίσως να ήρθε η ώρα να μην παίξουμε στην Αθήνα. Να οργανώσει η διοίκηση ένα φιλικό εκείνη τη μέρα ή μια καλή προπόνηση, παρά να παίξουμε εκεί…Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Γιατί τί είπε;
Προτιμώ να μείνω σπίτι γιατί θα μας κλέψουν σίγουρα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει όλα τα άλλα ματς εκτός από αυτά στην Αθήνα γιατί, ούτως ή άλλως, δεν θα μας αφήσουν, αφού υπάρχουν άλλοι παράγοντες. Φυσικά μιλάω για τη διαιτησία», τόνισε ο Γκαρσία, αναφερόμενος στη διαιτησία που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.
...
Και;
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
![]()
οκ....αυτο ηθελα να δω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Και;
![]()
Ε τί να κάνω; Είμαι κι εγώ άλλος ένας από τους κολλημένους κομπλεξικούς που βλέπουν φαντάσματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
οκ....αυτο ηθελα να δω.
![]()
Βέβαια ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις βλέπουν και οι Πανιώνιος και Εργοτέλης φαντάσματα. Όπως είδε ο Άρης πριν λίγο καιρό, όπως και τόσοι άλλοι εδώ και χρόνια.
Κι εσείς, όπως έχω ξαναγράψει σχετικά πρόσφατα, συνεχίζετε το ίδιο βιολί! Όλοι αδικημένοι. Τώρα πώς σας αδικούν και έχετε πάρει τα 45 στα 50 τελευταία πρωταθλήματα είναι άξιο απορίας. Πού και να μην σας αδικούσαν... θα είχατε 55 στα 50!
Τα είπαμε από τον Αύγουστο. Φέτος θα έχουμε γέλια στο τετράγωνο και όπως φαίνεται βγαίνουμε πλήρως επιβεβαιωμένοι!
Και του χρόνου (και του παραχρόνου) με υγεία.
![]()