Καλορίζικο ρε φιλε και παντα όρθιος πολλα καλα και ασφαλη χιλιόμετρα (καλη επιλογή τελικά)![]()
Καλορίζικο ρε φιλε και παντα όρθιος πολλα καλα και ασφαλη χιλιόμετρα (καλη επιλογή τελικά)![]()
καλοριζικο.............παντα ορθιος, με ατελειωτα χιλιομετρα (θα το εχεις), ακουραστα (και αυτο θα το εχεις) και με πολλα-πολλα μπαγκαζια (σε υπερθετικο βαθμο αυτο)............ολα θα τα εχει αυτη η μοτοσυκλετα........
![]()
Καλοταξιδο Μητσαρα.Παντα ορθιος!!![]()
Το nick τωρα CAPOX :rotflmao:
Rocking All the Way
καλοταξιδο μητσο!!!!!!!!!!! αντε οργανωστε και καμια εκδρομη......εσενα περιμεναμε!!!!!!
SOLDIER OF FORTUNE
σβουξ πες την αληθεια τωρα.....
η κυρα το διαλεξε το μηχανακι ε?
αντε βρε!παντα ορθιος!
Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?
reo xromataki re!!!
megia!!!!!
![]()
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
αγαπητα μελοι του θεσσαλικου κλιμακιου........ειστε επισημα προσκλεκλημενοι εδω
και εννοειτε κερναω τις πρωτες παρτιδες μπυρες![]()
![]()
τι λέτε για αυτό?
έχω και πρόταση για διαδρομή... :wacko:
![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
αγαπητα μελοι του θεσσαλικου κλιμακιου help.......![]()
οπως θα δειτε και εδω θελω να ασχοληθω με το ποδηλατο βουνου......ρωτησα σε ενα μεγαλο ποδηλαταδικο αλλα μου τα μασαγε, απο σεπτεμβριο και δεν ξερω σιγουρα κτλπ.............οποτε ρωτω και εσας........αν ξερετε ατομα που να ασχολουνται εδω στην περιοχη ωστε να με κατατοπισουν σχετικα με διαδρομες ή αν καποιος ψαχνει παρεα για βολτες θα σας ημουν υποχρεος........ευχαριστω.......
και για να μην ξεχνιομαστε..........
![]()
καλησπερα....
λοιπον επειδη βλεπω οτι οπου το τραβαμε πολυ στο τελος ξεχειλωνει.....ξανα κανω μια πρωσπαθεια για να ξανα υπαρχει μια συνεργασια και να μπορουναι να βρησκονται καποια ατομα για καφε κτλ....!
και καμια βολτουλα !
το ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ θα ειναι να περναμε καλα και οχι απλα να βρησκομαστε!
Τσεκάρετε τη βολτίτσα που έβαλα στις Συναντήσεις/βόλτες για το Σάββατο!Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
και καμια βολτουλα !
![]()
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
καλησπερα....
λοιπον επειδη βλεπω οτι οπου το τραβαμε πολυ στο τελος ξεχειλωνει.....ξανα κανω μια πρωσπαθεια για να ξανα υπαρχει μια συνεργασια και να μπορουναι να βρησκονται καποια ατομα για καφε κτλ....!
και καμια βολτουλα !
καλά , ας ξεκινήσουμε με το να βρισκόμαστε ΟΛΟΙ μαζί (δηλ. ώρες-μέρος κτλ σχετικά βολικά για όλους κτλ ) και είναι σίγουρο ότι θα περάσουμε και καλά , ούτως ή άλλως η λόξα περισσεύει....
σσ1. ετοιμάζεσαι για κροατία θηρίο ?
σσ.2 ίσως καταφέρω να συνοδεύσω μερικές μέρες, έχω 5-6 ,θα σε τηλ απο κοντα να συζητησουμι
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
ελα ρε παίζει να έρθεις, μεχρι που?Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
καλά , ας ξεκινήσουμε με το να βρισκόμαστε ΟΛΟΙ μαζί (δηλ. ώρες-μέρος κτλ σχετικά βολικά για όλους κτλ ) και είναι σίγουρο ότι θα περάσουμε και καλά , ούτως ή άλλως η λόξα περισσεύει....
σσ1. ετοιμάζεσαι για κροατία θηρίο ?
σσ.2 ίσως καταφέρω να συνοδεύσω μερικές μέρες, έχω 5-6 ,θα σε τηλ απο κοντα να συζητησουμι
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
καλησπερα....
και καμια βολτουλα !
Τάσο εμείς βρισκόμαστε όπως ξέρεις κάθε Σάββατο στις 12 στο TeQuiero αλλά δεν μπορείς να έρθεις εκείνη την ώρα λόγω μαγαζιού.Πολλές φορές έχουμε βάλει συνάντηση για μπύρα αλλά δεν έρχεσαι,τί άλλο να κάνουμε;
Fortis Fortuna Adiuvat