λυπον το κιταξα και το ελατιριο ειναι στην θεση 7 αλλα και παλι με 2καβαλο βρισκει στο θολο.
λυπον το κιταξα και το ελατιριο ειναι στην θεση 7 αλλα και παλι με 2καβαλο βρισκει στο θολο.
Γειά σας, γειά σας, σε όλη την BROSο παρέα.
Καλώς σας βρήσκω σαν νεό μελος του forum, και σαν νέος κάτοχος κι εγώ ενός ταλαιποριμένου, αλλά αγαπημένου HONDA BROS. Πολλά χρόνια πρίν φλερτάριζα την αγορά ενός Product One αλλά οικονομικές και άλλες συγκυρίες δέν ταίριαζαν ώστε να το αποκτήσω. Κάλιο αργά παρά ποτέ, εχω κι εγώ πλέον ενα BROSάκι 400 γερασμένο εξωτερικά αλλά με γερή ακόμα καρδιά. Έτσι λοιπόν έχω αρχίσει αναδόμηση (ελλαστικά, τσιμούχες & λάδια καλαμιών, πισω ανάρτηση, σέλα κ.α.) αλλα έχω κολλήσει στον καλοπισμό, και συγκεκριμένα στη εύρεση 1 τετράδας φλάς μαμά και ουράς η οποία είναι σπασμένη στά δύο στο σημείο του φαναριού λείπει κομάτι 5 εκατοστών που συνδέει τα δυο κομμάτια. Έτσι μη έχωντας βρεί μετά απο αρκετό ψάξιμο βασικό κομάτι, ουρά δηλαδή εκκρεμεί πλέον η βαφή της μοτο. Παρακαλώ λοιπόν όλους όσους μπορεί να έχουν ή να γνωρίζουν που θα βρώ αυτά τα πραγματα, αν θελουν να βοηθήσουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.......
έχει σκάση το αμορτισέρ.Με μια επισκευή θα γίνει αγνώριστο.Αρχικά δημιουργήθηκε από vasilis7
Πας για ελατήριο,χαλαρά....![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
ελατηριο η αμορτισερ θελει τελικα???
Αρχικά δημιουργήθηκε από newmanj
Γειά σας, γειά σας, σε όλη την BROSο παρέα.
Καλώς σας βρήσκω σαν νεό μελος του forum, και σαν νέος κάτοχος κι εγώ ενός ταλαιποριμένου, αλλά αγαπημένου HONDA BROS. Πολλά χρόνια πρίν φλερτάριζα την αγορά ενός Product One αλλά οικονομικές και άλλες συγκυρίες δέν ταίριαζαν ώστε να το αποκτήσω. Κάλιο αργά παρά ποτέ, εχω κι εγώ πλέον ενα BROSάκι 400 γερασμένο εξωτερικά αλλά με γερή ακόμα καρδιά. Έτσι λοιπόν έχω αρχίσει αναδόμηση (ελλαστικά, τσιμούχες & λάδια καλαμιών, πισω ανάρτηση, σέλα κ.α.) αλλα έχω κολλήσει στον καλοπισμό, και συγκεκριμένα στη εύρεση 1 τετράδας φλάς μαμά και ουράς η οποία είναι σπασμένη στά δύο στο σημείο του φαναριού λείπει κομάτι 5 εκατοστών που συνδέει τα δυο κομμάτια. Έτσι μη έχωντας βρεί μετά απο αρκετό ψάξιμο βασικό κομάτι, ουρά δηλαδή εκκρεμεί πλέον η βαφή της μοτο. Παρακαλώ λοιπόν όλους όσους μπορεί να έχουν ή να γνωρίζουν που θα βρώ αυτά τα πραγματα, αν θελουν να βοηθήσουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.......
Φιλε επειδη ανακατασκευαζω Bros.. μαλλον δεν θα χρειαστω την ουρα γιατι θα του βαλω αλλη...
Αν κανεις λιγη υπομονη μεχρι να αποφασισω μπορει να σε φτιαξω.. Η ουρα του δικου μου ειναι μια χαρα..
![]()
Πατέρας πια..
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της BROSSαρας.Συγχωρέστε με για την οικειότητα αλλά το κάνω μόνο χάρην ευκολίας.Δυστυχώς δεν έχω την τύχη να είμαι σα και σας κάτοχος μιας Bross αλλά η αγορά της έχει μπει στα σκαριά.Πρίν απο τρείς μήνες έβγαλα το δίπλωμα Α1 με σκοπό να πάρω ένα μεγάλο παπί στην Αθήνα όπου και σπουδάζω για να διευκολύνομαι με τις μετακινλησεις μου μιας και τα ΜΜΜ υπολειτουργούν συνέχεια για να μην πω τίποτα χειρότερο.Αποφάσισα τότε μαζί με τον πατέρα μου αγοράσω ένα crypton X που ήταν γνωστό για την αξιοπιστία του.Όμως γνωρίζοντας πως τα παπάκια είναι ευάλωτα και έχοντας χάσει ήδη ένα innova και όντας και οι δυο hondaκιδες ο πατέρας μου μου προτείνει απότομα εκεί που φοβόταν την αγορά μιας μεγαλύτερης μηχανής που θα καλύπτει το δίπλωμα αλλά δεν θα προσελκύει το επιτήδειο μάτι και ταυτόχρονα θα μου παρέχει και παραπάνω γκάζι.O πατέρας μου απευθείας μου απέκλεισε τα μοταρ....οπότε εγώ στράφηκα στα naked.Προσανατολιζόμουν στο honda cb 400 super four,αλλά το δίπλωμα δυστυχώς δεν με κάλυπτε.Οπότε συνέχισα το ψαξιμο.Την ninja απλά την θεωρούσα γιαπωνεζικη αποβολή , ένα μονοκίλυνδρο με akrapovic που κάνει σαν ένα δυνατό πάπιο.Τα μάτια μου πέφτουν πάνω στο bross,εντελώς τυχαία από ένα ανακατασκευασμένο bross που το είχε ενας σκανδιναβός μαύρο φτιαγμένο στα 800 cc με την εξάτμιση κάτω από την ουρά.Εσέις που είστε ψαγμένοι θα ξέρετε σε πιο αναφέρομαι.Το brossaki αρχίζει να γίνεται πόθος καρδιάς,αλλά εδώ και δυο βδομάδες ψάχνω και όποια πέτρα και εαν σήκωσα δεν βρήκα κανέναν σχετικό να με βοηθήσει.Εσείς μπορώ να πω ήσασταν μέσα στο ποτάμι(το φορουμ δεν ειναι διαφησμένο ρε παιδιά χωρίς παρεξήγηση,δεν ήρθα εδώ για να σας κρίνω αλλά να σας ζητήσω βοήθεια).Παιδιά καταρχήν θα ήθελα σας ρωτησω εαν που να ψάξω για αγόρα ,στο car.gr δεν βρισκω κατι που να με συγκινει,και κοιταώ μονο εντός αθήνας καθώς δεν ;έχω την ευχέρεια να πάω μακρύτερα.Τι να προσέξω σε μια τέοια μηχανή, δεν θέλω να είναι από έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα,όσο να το κάνεις ειναι 20 χρονών μηχανή και θα έχει τις φθορές της. Εσείς τι συμβουλές μου δίνετε ? μου την προτέινετε για μένα σα πρωτο σχολείο ?Συγνώμη για το μέγεθος του μυνήματος αλλά το θεωρούσ πρέπον να σας αναφέρω την brosso ιστορία μου!
Καταρχήν καλωσήρθες!Αρχικά δημιουργήθηκε από Novakim
Παιδιά καταρχήν θα ήθελα σας ρωτησω εαν που να ψάξω για αγόρα ,στο car.gr δεν βρισκω κατι που να με συγκινει,και κοιταώ μονο εντός αθήνας καθώς δεν ;έχω την ευχέρεια να πάω μακρύτερα.Τι να προσέξω σε μια τέοια μηχανή, δεν θέλω να είναι από έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα,όσο να το κάνεις ειναι 20 χρονών μηχανή και θα έχει τις φθορές της. Εσείς τι συμβουλές μου δίνετε ? μου την προτέινετε για μένα σα πρωτο σχολείο ?Συγνώμη για το μέγεθος του μυνήματος αλλά το θεωρούσ πρέπον να σας αναφέρω την brosso ιστορία μου!![]()
Κατα δεύτερον σου προτείνω όταν πέφτουν τα μάτια σου όπως λες πάνω στο BROS να κοιτάς καλύτερα γιατί γράφετε με ένα S. Honda BROS. OK?![]()
(μην παρεξηγηθείς, πλακίτσα
)
Από κει και πέρα αν αυτά που βρίσκες στο car.gr δε σου αρέσουν δεν έχεις άλλη επιλογή από το να περιμένεις να εμφανιστεί κάποιο άλλο. Πάντως έχει αρκετά και μερικά πρέπει να είναι και σε καλή κατάσταση... Ωστόσο όπως επισημαίνεις και εσύ είναι πάνω από 20 ετών μηχανάκι και χρειάζεται συντήρηση, από λίγο έως πολύ, αναλόγως σε τι κατάσταση είναι όταν το πάρεις...(συντήρηση=€€€) Για πρώτο μηχανάκι είναι πάρα πολύ καλό! Ότι άλλο θέλεις ρωτάς![]()
(ΥΓ: Το Ninja το 250 είναι δικύλινδρο )
Give me fuel, Give me fire
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Καταρχήν καλωσήρθες!![]()
Κατα δεύτερον σου προτείνω όταν πέφτουν τα μάτια σου όπως λες πάνω στο BROS να κοιτάς καλύτερα γιατί γράφετε με ένα S. Honda BROS. OK?![]()
)
Από κει και πέρα αν αυτά που βρίσκες στο car.gr δε σου αρέσουν δεν έχεις άλλη επιλογή από το να περιμένεις να εμφανιστεί κάποιο άλλο. Πάντως έχει αρκετά και μερικά πρέπει να είναι και σε καλή κατάσταση... Ωστόσο όπως επισημαίνεις και εσύ είναι πάνω από 20 ετών μηχανάκι και χρειάζεται συντήρηση, από λίγο έως πολύ, αναλόγως σε τι κατάσταση είναι όταν το πάρεις...(συντήρηση=€€€) Για πρώτο μηχανάκι είναι πάρα πολύ καλό! Ότι άλλο θέλεις ρωτάς![]()
(ΥΓ: Το Ninja το 250 είναι δικύλινδρο )
+1
Πολυ καλο μηχανακι για πρωτη μηχανη φιλε μου.. απλα ο,τι κι αν παρεις να το δεις καλα με τον πατερα σου ή μηχανικο να μην εχει τουλαχιστον σοβαρα προβληματα.. κι ετσι να μπορεις να αρχισεις να το οδηγας..
Στην πορεια μαθαινοντας εσυ θα δεις απο μονος τι θα θελει και θα το σουλουπωνεις..
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ!!!
Αυτο το μηχανακι ειναι αγαπη!!! Υπαρχει σοβαρος κινδυνος να το ερωτευτεις και να μη θες να το αποχωριστεις ποτε!! χεχεχε
Προχωρα μη μασας!!! Εδω ειμαστε ολα τα παιδια σε ο,τι χρειαστεις..
Αφου βρηκες το Moto.gr μεσα στο ποταμι οπως λες.. θα τα βρεις ολα..
![]()
![]()
Πατέρας πια..
Απάντησε ο Θρυλικός Χρήστος!Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Καταρχήν καλωσήρθες!![]()
)
(ΥΓ: Το Ninja το 250 είναι δικύλινδρο )![]()
1.Δεν είναι λίγο ακριβά για μηχανάκια 20ετίας να κανουνε 1500 ευρώ. ? Εσύ πόσο θα έδινες μαξ ?
2.όταν λέει ανακατασκευή ο άλλος να φοβάμαι ?
3.Τι να προσέξω περισσοτερο απο ζημιές ? (δισκόπλακες ? αμορτισέρ ? κλπ)
Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση, να σαι καλά![]()
ps. παντως κάνει σαν παπιος το Ninja,Acrapovic φοράει το bros ? :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Novakim
Απάντησε ο Θρυλικός Χρήστος!![]()
εε;![]()
![]()
Λοιπόν,
1. Εξαρτάται τι εννοείς ακριβό. Ναι, μερικά στις αγγελίες είναι υπερτιμημένα. Αλλά όσο περνάει ο καιρός θα είναι πιο σπάνια τα καθαρά κομμάτια και θα κρατήσουν τιμή απευθυνόμενα σε κάποιον που θέλει ΑΥΤΟ ακριβώς και όχι "χμ να πάρω BROS ή super four". Εγώ πάντως για BROS 400 θα έδινα μέχρι €1000 περίπου.
2. Όταν λέει ανακατασκευή να φοβάσαι αυτόν που την έκανε![]()
3. Προσέχεις γενική κατάσταση της μοτο (δες αυτά τα link που έχω βάλει εδώ: LINK ) και στο μηχανάκι αυτό συγκεκριμένα προσέχεις την κατάσταση του έκκεντρου ρυθμιστή της αλυσίδας, την κατάσταση του άξονα που βιδώνει το μπροστά γρανάζι κίνησης και όποιο κομμάτι/ανταλλακτικό είναι αποκλειστικά σε αυτό το μηχανάκι πχ πλαστικό πίσω ουράς, όργανα και τροχούς/ψαλίδι. Είναι κι άλλα σίγουρα, ότι θυμηθώ θα το γράψω. Και διάβασε και όλο το thread από την αρχή και το άλλο thread του Anritsu και τα ξαναλέμε
Χριστόφορος!Αρχικά δημιουργήθηκε από Novakim
Απάντησε ο Θρυλικός Χρήστος!![]()
[...]![]()
![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Πατέρας πια..
Πρέπει να βγάλεις και ένα πείρο που έχει![]()