Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 109

Θέμα: Yamaha R6 πρώτη μηχανή

το θεμα ειναι μεγαλη μουφα αλλα εχει γελιο και ειναι οτι πρεπει για αναλαφρες στιγμες!!!

σημ: Και εγω με CBR600RR ξεκινησα για πρωτη μιχανη αλλα εγω ειμαι και πρωτος ξαδελφος του Rossi (η μάνα μου και η μάνα του...), ασε που ειμαι και ο μονος στο σοι που εχω ακομα Honda, τοτε με την μεγαλη μεταγραφη ολοι το γυρισανε στη Yamaha (είχαν βέβαια και επιδοτηση)
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV

Re: Yamaha R6 πρώτη μηχανή

Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
    .... ο κολλητός μου ενδιαφέρεται για R6 μοντέλο '05-'06 και επειδή οι γνώσεις του δεν είναι και ακετές .........είπαμε οδηγάμε χαλαρά-χαλαρά μέχρι να τη συνηθίσει.

Ναι, πίστεψέ με άχρηστο είναι το δίπλωμα!
    Μόνο για τους μπάτσους! Πινακίδα πίσω δε φοράμε και δε σταματάμε σε κανένα μπλόκο!!
    Απλά! Όχι τόσο καιρό που ήμασταν τυπικοί τι καταλάβαμε;
    Και δε μου λες...αφού οδηγάτε χαλαρά χαλαρά....όταν δείτε μπλόκο και θέλετε να φύγετε από αυτό ,το περνάτε με 40-60 χ.α.ω???
    Ή θα έχει συνηθίσει μέχρι τότε?

Και τόσο καιρό που είσασταν τυπικοί τί καταλάβατε?
    Γαμώτο...εγώ έχω δίπλωμα πινακίδα και πλήρη εξοπλισμό και η μόνη φορά που με σταματήσανε οι "μπάτσοι" ήταν μια νύχτα στου Παπάγου καθώς πήγαινα για τον Υμηττό...με περάσανε για εμπρηστή.....ούτε μια κλησούλα για το θεαθήναι γαμώτοοο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    .... αλλα εγω ειμαι και πρωτος ξαδελφος του Rossi (η μάνα μου και η μάνα του...), ασε που ειμαι και ο μονος στο σοι που εχω ακομα Honda..
    Μπορείς να πεις στη θειά σου να μου στείλει δυο κιλά μέλι από την Tavulia ,ένα κιλό λαδοτύρι,λίγο μαγικό ζωμό που έφτιαχνε όταν ο ξάδερφος ήταν μωρό και 5 στροφαλομπίελα για Fireblade του 1969???
    Θες να σου στείλω τα λεφτά πρώτα...ή στα δίνω όταν μου τα φέρεις..όπως γουστάρεις να ούμ...

Χαιρετίσματα και στην ξαδερφούλα από την Τοσκάνη

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    το θεμα ειναι μεγαλη μουφα αλλα εχει γελιο και ειναι οτι πρεπει για αναλαφρες στιγμες!!!
    δεν είναι καθόλου μούφα, μυαλά σαν τον ασημένιου καβαλάρη κουβαλανε πάρα πολλοί στο ελάντα, κοίτα γύρω σου πώς οδηγούν τόσοι και τόσοι, πόσοι δεν έχουν πινακίδα, πόσοι δεν έχουν κράνος, πόσοι το καλοκαίρι οδηγούν με το μαγιό κουλουπού κουλουπού

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    δεν είναι καθόλου μούφα, μυαλά σαν τον ασημένιου καβαλάρη κουβαλανε πάρα πολλοί στο ελάντα, κοίτα γύρω σου πώς οδηγούν τόσοι και τόσοι, πόσοι δεν έχουν πινακίδα, πόσοι δεν έχουν κράνος, πόσοι το καλοκαίρι οδηγούν με το μαγιό κουλουπού κουλουπού
    Θα τολμουσα να πω πως τα ιδια μυαλα σαν γληγορο φιλο μας εχει σχεδον όλη Ελλαδα, με μικρη εξεραιση μια μικρη ομάδα ευσυνηδητων οδηγων που εχουν διμηουργισει κανα-δυο φορουμ στο ιντερνετ και πασχιζουν να βαλουν μυαλο και στους υπολοιπους!!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από snow
    ti 8imi8ika...!

http://www.youtube.com/watch?v=XrfoELmO-hk
    αυτα ειναι...

ΘΕΛΩ να ΔΩ το ΓΟΥΝΑΚΙ !!

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από snow
    ti 8imi8ika...!

http://www.youtube.com/watch?v=XrfoELmO-hk

ΣΤΕΙΤ ΟΦ ΔΙ ΑΡΤ !!!
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της snow
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas

ΣΤΕΙΤ ΟΦ ΔΙ ΑΡΤ !!!

parakmi!alla poli stimeno lemeeee

Τετρακύλινδρος Το avatar του/της Silver_Rider
    Για να τελιώσουμε το θέμα και να λύξει εδώ, θέλω να βρώ μια ρ1 για το φίλο μου και θεόρησα σωστό να ρωτίσω και εδώ μια γνώμη αλλά εσείς κοροιδέβετε δεν έχει κανένας σας τρόπους και δεν είναι σωστο αυτό που κάνετε αφού στο φίλο μου αρέσει αφτό θέλη να πάρει αυτό, το R1 ήθελα να μου πείτε μια γνώμη και εσείς με δουλεύεται, Εγώ σας λέω τι έχουμε κατα νου για την πορία μαθίματος της οδήγησης νομίζω πως το δίπλωμα δε βοηθάει να μάθεις να οδηγάς και είναι αλήθεια αυτό το πράγμα θέλω να μου πειτε τη γνώμη σας και εσείς αν πιστεύεται οτι μαθαίνεις γιαυτό είπα στην αρχ'η για μαθήματα ασφαλούς οδήγησης, δεν κρατάω κακία σε κανέναν εντάξη έχεις δίκιο αλλά μην γελάτε πίσω από την πλάτη μου δεν είναι σωστό να είστε καλά και πάντα όρθιοι!
    Φιλικά Μάνος- Αντώνης.

ΥΓ:Έχω ένα gsr600 ξέρω από μηχανές οδηγάω απτα 12. Το λέω σε περίπτωση που νομίζεται πως είμαι αφελής και άαπηρος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Από R6 τελικά πάτε για R1;;;;

Go παιδιά,GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!

Eγω ειμαι μαζι σου, γιατι λες στα ισια αυτο που σκεφτεσε.
    Μην περιμενεις ομως να βρεις την ιδια κατανοηση σε μια οσο στημενη κοινωνια.
    Να ρωτας αυτο που θελεις και να αφηνεις τις σαλτσες για το τι θα κανεις μετα γιατι οι αλλοι που εχουνε μαθει να πηγαινουνε με το συστημα, ξενερωνουνε οταν βλεπουνε καποιον να παρεκλινει και να μην κανει τα ιδια.

Για να τελιώσουμε το θέμα και να λύξει εδώ, θέλω να βρώ μια ρ1 για το φίλο μου
    τώρα μιλας σωστά, ξεκινήστε πρώτα από Ρ1, μετά κάνα Ρ2 ή Ρ3, και σιγά σιγά στο Ρ6

είπες από την αρχή Ρ6 και σκιαχτήκαμε, κατάλαβες...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Silver_Rider εγω αρχισα απο 400αρι να σου πω την αληθεια . . .

το χρεπι στο avatar ειναι ...

Το R6 παει κ ερχεται . . . αλλα να πεις στον φιλο σου οτι πρωτα θελει διπλωμα.

οχι γιατι θα μαθει αλλα γιατι θα ειναι νομιμος ωστε να βγαινει και να μαθαινει την μηχανη το r6 σιγα σιγα...

Μακαρι παντως να μας κανεις πλακα μ ολα αυτα που μας γραφεις R1
    Ειδα και την ηλικια σου (-οχι οτι παιζει ρολο-) και απορησα με καποια πραγματα που ειπες .

Aν κανεις πλακα μπραβο σου,αλλιως ... αλλιωτικα ... και Πασαλιμανιωτικα ...
    που λενε και στο χωριο μου την Αθηνα ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Τετρακύλινδρος Το avatar του/της Silver_Rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Silver_Rider εγω αρχισα απο 400αρι να σου πω την αληθεια . . .

το χρεπι στο avatar ειναι ...

Το R6 παει κ ερχεται . . . αλλα να πεις στον φιλο σου οτι πρωτα θελει διπλωμα.

οχι γιατι θα μαθει αλλα γιατι θα ειναι νομιμος ωστε να βγαινει και να μαθαινει την μηχανη το r6 σιγα σιγα...

Μακαρι παντως να μας κανεις πλακα μ ολα αυτα που μας γραφεις R1
    Ειδα και την ηλικια σου (-οχι οτι παιζει ρολο-) και απορησα με καποια πραγματα που ειπες .

Aν κανεις πλακα μπραβο σου,αλλιως ... αλλιωτικα ... και Πασαλιμανιωτικα ...
    που λενε και στο χωριο μου την Αθηνα ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Είμαι 18,5 αλλά τι σχέσει έχει αυτό?
    Ολυμπιακάρα Αιώνιος πρωταθλητής! Το θέλουν δε το θέλουν μερικοί!
    (Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)

Εγω γιατι πιστευω οτι καθε τρεις και λιγο καποιος που θελει να κανει πλακα γραφει ερωτησεις οπως

R6 για πρωτη μηχανη
    R1 για δευτερη
    Hayabusa για τα γενεθλια του 10χρονου γιου μου

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. yamaha yzf r-125 πρωτη μηχανη
    από 4ss4s1n στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2012, 23:35
  2. R6 για πρωτη μηχανή;
    από madsk1llzz στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 113
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2008, 02:44
  3. Απαντήσεις: 140
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2007, 09:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ