Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 122

Θέμα: SuperSport εως 250cc

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crywolf74
    Τελικά μάλλον με βλέπω για RS 125. Αν και ακόμα σκέφτομαι το Hyosung

οπως σου ειπαν παραπανω θα σου προτεινω κι εγω να το ξανασκεφθεις πολυ σοβαρα....

(διαβασε την απαντηση μου εδω)---------------> λινκ

Από ότι καταλαβαίνω οι περισσότεροι θεωρούν το RS καθαρά πιστιάρικο. Επίσης λένε ότι κολλάει όταν το δουλεύεις τέρμα. Είναι όμως κάποιο άλλο ss το οποίο να μην είναι μόνο για την πίστα αλλά και τετράχρονο (εκτός Hyosung)? Δηλαδή αν θέλω κάτι σχετικό θα πρέπει να σκάσω 10 με 11 χιλιάρικα για CBR 600? Εγώ προσωπικά δεν είμαι πιτσιρικάς (κοντεύω τα 33), δίπλωμα έχω για οποιαδήποτε moto και η χρήση που το θέλω είναι μέσα στην πόλη αλλά και κοντινά ταξιδάκια 100 με 200 χλμ. maximum (δεν ξέρω αν θα την βάλω ποτέ πίστα). Τελική έχει το RS 160 χαω αλλά επειδή με ξέρω θα την χρησιμοποιώ κυρίως για καμιά προσπέραση και στην εθνική λέω να πηγαίνω με 120-140. Λέτε να μου κολλήσει και μένα? Αλλώστε και το αυτοκίνητο μου βγάζει τελική γύρω στα 190 αλλά σπάνια την πιάνω. Αυτό που με προβληματίζει κυρίως είναι το ότι είναι δίχρονο, η στάση όδήγησης μήπως με κουράσει στα ταξιδάκια αλλά και αν θα βολευτεί η κοπέλα μου στη σέλα του συνοδηγού (αν και θα έλεγα ότι είναι μικροκαμωμένη).

Αρχικά δημιουργήθηκε από crywolf74
    Από ότι καταλαβαίνω οι περισσότεροι θεωρούν το RS καθαρά πιστιάρικο. Επίσης λένε ότι κολλάει όταν το δουλεύεις τέρμα. Είναι όμως κάποιο άλλο ss το οποίο να μην είναι μόνο για την πίστα αλλά και τετράχρονο (εκτός Hyosung)? Δηλαδή αν θέλω κάτι σχετικό θα πρέπει να σκάσω 10 με 11 χιλιάρικα για CBR 600? Εγώ προσωπικά δεν είμαι πιτσιρικάς (κοντεύω τα 33), δίπλωμα έχω για οποιαδήποτε moto και η χρήση που το θέλω είναι μέσα στην πόλη αλλά και κοντινά ταξιδάκια 100 με 200 χλμ. maximum (δεν ξέρω αν θα την βάλω ποτέ πίστα). Τελική έχει το RS 160 χαω αλλά επειδή με ξέρω θα την χρησιμοποιώ κυρίως για καμιά προσπέραση και στην εθνική λέω να πηγαίνω με 120-140. Λέτε να μου κολλήσει και μένα? Αλλώστε και το αυτοκίνητο μου βγάζει τελική γύρω στα 190 αλλά σπάνια την πιάνω. Αυτό που με προβληματίζει κυρίως είναι το ότι είναι δίχρονο, η στάση όδήγησης μήπως με κουράσει στα ταξιδάκια αλλά και αν θα βολευτεί η κοπέλα μου στη σέλα του συνοδηγού (αν και θα έλεγα ότι είναι μικροκαμωμένη).

Φίλε αν θέλεις να πηγαίνεις ταξιδάκια με την κοπέλα σου η χειρότερη επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι το RS.Το μηχανάκι είναι καθάρα για να ξεκ@υλώνεις στα πέριξ της πόλης ή στην πίστα,ούτε να διανοηθείς πως θα κάνεις ταξίδια με αυτό.Εγώ σου λέω αν δεν μπορείς να διαθέσεις πολλά λεφτά να αγοράσεις ενα μεταχειρισμένο 600αρι SS να κάνεις την δουλεία σου άνετα,άλλωστε 33 χρονών είσαι,μυαλό έχεις στο κεφάλι σου δεν νομίζω να κάνεις καγκουριές.600αρι SS 2002-2003 βρίσκεις άνετα με 5.000-5.500 ευρω (μιλάω για κανένα CBR F ) αφού το θες για τουρισμό...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Φίλε αν θέλεις να πηγαίνεις ταξιδάκια με την κοπέλα σου η χειρότερη επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι το RS.Το μηχανάκι είναι καθάρα για να ξεκ@υλώνεις στα πέριξ της πόλης ή στην πίστα,ούτε να διανοηθείς πως θα κάνεις ταξίδια με αυτό.Εγώ σου λέω αν δεν μπορείς να διαθέσεις πολλά λεφτά να αγοράσεις ενα μεταχειρισμένο 600αρι SS να κάνεις την δουλεία σου άνετα,άλλωστε 33 χρονών είσαι,μυαλό έχεις στο κεφάλι σου δεν νομίζω να κάνεις καγκουριές.600αρι SS 2002-2003 βρίσκεις άνετα με 5.000-5.500 ευρω (μιλάω για κανένα CBR F ) αφού το θες για τουρισμό...

+1

Με κάλυψε πλήρως... και εγώ το ίδιο μηχανάκι θα σου πρότεινα... πολύ καθιερωμένο track bike όπως και το bandit στο εξωτερικό... Αν σου φαίνονται βαριά... ER-6f... πανέμορφο, πανάλαφρο, και τελική 200+.... αλλά θα αργήσεις να βρεις μεταχείρα, είναι καινούριο
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από xiotis33
    ti leei alla nea gia 250cc??
    Σήμερα πρόσεξα ότι στην φωτό για το Derbi 250 έχει ένα κειμενάκι και προσπάθησα να δω τι λέει. "DERBI's engineers are not hanging around - their .......... ............ includes developing a four-stroke in case the two-stroke version fails to pass ................... regulations". Αυτά κατάφερα μόνο να βγάλω. Άρα από ότι φαίνεται μάλλον το πάνε για δίχρονο αλλά είναι προετοιμασμένοι σε περίπτωση που δεν περάσει κάποιους κανονισμούς (μάλλον για ρύπους εννοεί) να το βγάλουν τετράχρονο.
    Αναμονή λοιπόν!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	derbi250b.jpg 
Προβολές:	445 
Μέγεθος:	60,2 KB 
ID:	77490

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    α καλα....να βγει 250 διχρονο κ τι στον κοσμο!!μακαρι να το τολμησουν!

ta dixrona 250ccexoun katargei vasei nomou

Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Φίλε, καταρχάς ευχαριστώ για τις απόψεις σου. Είναι καλό να παίρνεις γνώμες και από άλλους όταν κάτι σε απασχολεί. Βέβαια ίσως δεν κατάλαβες τι ακριβώς ήθελα να πω. Το μηχανάκι δεν το παίρνω για να κάνω ταξιδάκια με την κοπέλα μου. Αν ήθελα κάτι τέτοιo θα έπερνα κάτι σε mega-scooter (π.χ. Nexus) που και άνετα είναι και χώρους έχουν. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι το μηχανάκι θέλω όταν κάποια στιγμή θελήσω να κάνω και κάποιο κοντινό ταξιδάκι (π.χ. Χαλκιδική για μπάνιο το καλοκαίρι) να μπορεί σχετικά άνετα (όχι εγώ άνετα αλλά εννοώ ο κινητήρας του να αντέχει) να πηγαίνει. Σίγουρα καταλαβαίνω ότι η σκυφτή θέση οδήγησης είναι κουραστική αλλά και η μικρή σέλα για τον συνοδηγό δεν είναι και ότι καλύτερο. Όμως είμαι σίγουρος ότι 9 στις 10 φορές θα είμαι μόνος πάνω στο όχημα. Έτσι μου έλεγε και ο πατέρας μου όταν πήρα το όχημα που έχω τώρα (ότι δεν θα μπορώ να βολέψω συνοδηγό) αλλά τις περισσότερες φορές είμαι μόνος πάνω σε αυτό (το σημερινό όχημα μου φαίνεται στην παρακάτω φωτο).

Όνομα:	dna.jpg 
Προβολές:	432 
Μέγεθος:	33,0 KB 
ID:	77507

μαα..δεν φταιω εγω... Το avatar του/της mantras
    gia sas paidia.ontos to derbi an bgei tha ine poli oreo...makari na bgei
    paei san to anemo...

Retired Rider Το avatar του/της 675
    διχρονο

Aprilia RS125 και ξερω ψωμι!!!!!Μηχανη που σε καλυπτει στα παντα κ αν την δουλευεις σωστα και εκδρομουλα θα μπορεις να πηγαινεις και τα παντα!!!!!Επιδοσεις πανω απο τους αλλους!!!!Μπες και στο www.apriliabikers.gr!!!!!

Όνομα:	p01212_0068.jpg 
Προβολές:	382 
Μέγεθος:	83,0 KB 
ID:	78872

Για δείτε και αυτό ( πηγή http://www.mototriti.gr )

Το μικρό ss της Kymco

Το street 125άρι έρχεται με φιλοδοξία να ακολουθήσει την επιτυχία που έχουν ανάλογα μοντέλα της κατηγορίας στην ελληνική αγορά. Το μοντέλο θα εισαχθεί κανονικά στη χώρα μας και θα είναι παρόν στην έκθεση μοτοσικλέτας της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου.

Το μικρό street δείχνει να είναι ένα μοντέλο με σαφές χρηστικό χαρακτήρα, του οποίου όμως η σχεδίαση το καθιστά ελκυστικό. Εξάλλου η νεανική του εμφάνιση θα είναι αυτή που θα κεντρίσει τις αισθήσεις κυρίως των νεαρών αναβατών, που στο «πρόσωπό» του θα βρουν ίσως την επόμενη μοτοσικλέτα τους!

Όνομα:	kymcoquannon125.jpg 
Προβολές:	353 
Μέγεθος:	53,3 KB 
ID:	79279

me poio moiazei :rotflmao: :rotflmao:

Ας δούμε τιμή, επιδόσεις και αξιοπιστία και μετά βλέπουμε !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZRFOREVERFZR
    me poio moiazei :rotflmao: :rotflmao:
    Και μένα κάτι μου θυμίζει.... Για δώσε μια βοήθεια και στον "ασχετο".

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF