μπραβο ρε φιλε,πολυ ωραια δουλεια.ειναι αυτο που λεμε,ανασταση νεκρων. μολις το τελειωσεις τι εχει σειρα.
andrea ευχαριστώ πολύ !! τίποτα δεν υπάρχει στα σχεδία .!! έχουμε άλλα χόμπι που μας τα τρώνε!! χα χα
Grafton 505 δε θα γίνουν καλά έτσι ! σκέφτομαι η τρίψιμο με αλοιφή για αυτοκίνητα η υαλοβολη ! άλλα φοβάμαι μη κάνω ανεπανόρθωτη ζημιά γι αυτο και ρωτάω αν έχει κάποιος να προτείνει ένα σίγουρο τρόπο
Μια απλή λύση ειναι πέρασμα με WD 40 ή με οδοντόκρεμα και κατόπιν καλό σκουπισμα με καθαρό πανί. Θα δωσουν μια μικρή γυαλάδα που είχαν ,ούτως ή άλλως, στην αρχική τους μορφή.
Αλλη λύση που θα δώσει καλύτερο αποτέλεσμα είναι η αλοιφή γυαλίσματος AUTOSOL.
Και στις δυο περιπτώσεις θα χαθει λίγο χρώμα από τις χαραγμένες κόκκινες ενδείξεις στους διακόπτες, αλλά αυτο διορθώνεται ευκολα.
Καλή συνέχεια Αλεξ στη μεθοδική σου δουλειά.
Τελευταία τροποποίηση από anemoΣ; 20/05/2018 στις 01:46.
δεν έχω αναφέρει πως 8α προσπαθήσω να κάνω το παπί !!
Η ιδέα είναι να γίνει σαν την έκδοση του τμήματος R&D Χόντα για την για την 50ή επέτειο του c50
http://world.honda.com/Cub/event/LoveCub50/index.html
Καλησπερα.Επειδη ειδα οτι εκανες αμμοβολη σκελετο-ψαλιδι και εισαι θεσσαλονικη,μπορεις να μου πεις που την εκανες και ποσο σου στοιχησε?Γιατι ψαχνω να βρω που να παω εναν σκελετο χτ για αμμοβολη.Αν το ποστ χαλαει το θεμα ας διαγραφει η αν θεωρηθει διαφημιση να μου πεις δημοσια τοτε στειλε π.μ.Ευχαριστω
Νόμιζα ήθελες να τους κάνεις μαύρους. Τότε η λύση είναι paint remover (για να πάρεις μια ιδέα) και βερνίκωμα στο τέλος, αφού κάνεις τις λεπτομέρειες με πινελάκι.
Άπας αήρ αετώ περάσιμος
για να γυαλισουν πολυ καλα,θελει πρωτα να τα περασεις με βουρτσα συρματινη [ψιλη] ελαφρα,γιατη με την βουρτσα θα γυαλισουν,και μετα με την πανοβουρτσα και αλοιφη.