Νομίζω ότι με αυτά που έγραψα ποιο πάνω, μιλώντας για καθημερηνότητα και εγώ, φαίνεται να συμφωνούμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Τι να σου πω ρε Λουκι. Ο καθε ανθρωπος ως προιον μιας βιολογικης εξελικτικης πορειας (creationists, please excuse me), εχει δυο ενστικτα, της επιβιωσης και της ηδονης. Μερικες χιλιαδες χρονια πριν φτιαξαμε και κοινωνιες, και συνεπως χρειαστηκε να αναπτυξουμε και μια βερσιον των παραπανω ενστικτων σε συλογικο επιπεδο. Εμεις αυτο το τελευταιο δεν το εχουμε καταφερει ακομα.
Πιστευω ακραδαντα, οτι αν ολοι καναμε αυτο που πρεπει να κανουμε στην καθημερινοτητα μας με ποιοτητα, τοτε δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα. Τετοιου ειδους σαπιλα και ξεκιναει και γιατρευεται μονο απο κατω προς τα πανω. Οποτε, για να καταληξω, το 'κατι πρεπει να κανουμε' δε το βλεπω σαν κατι μεγαλο, ασαφες και δυσκολο. Ειναι εδω, το βλεπουμε καθημερινα και καθε μερα που περναει εχουμε την ευκαιρια να το κανουμε.
Το θεμα ειναι αν εχει καποιος την υπομονη να τρωει το σκατο στη μαπα....εγω, νομιζω οχι.![]()
![]()
υ.γ. τελικά αυτός ο τσαρούχης έχε πει πολλά...:a19:
![]()