Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 122

Θέμα: Motorbikes & women..

23,downhill
    Hey man you know I'm really okay..
    The gun in my hand will tell you the same...

Αρχικά δημιουργήθηκε από CHRISTINE
    ... το cbrιδιο ειναι ευκολοδηγητο...

..εχω ενα τετοιο και ειμαι ευχαριστημενη παρα πολυ.. ειναι το καλυτερο μηχανακι για αρχη....

..στην αρχη οτι και να παρεις θα δυσκολευτεις εφοσον δεν εχεις ξαναοδηγησει....

..για το διπλωμα.. εδωσα με παπι.. επισης ευκολο στην οδηγηση αλλα δεν το γουσταρα καθολου...

...η πιο σωστη συμβουλη ειναι να παρεις οτι γουσταρεις πιο πολυ (νταξ΄χωρις υπερβολες.. και μενα μου αρεσε παντα το R6 αλλα δεν θα μπορουσα να παρω τετοιο για πρωτο...)

...το θεμα ειναι να το θελεις πολυ και αν εχεις και καποιον να σε βοηθησει στην αρχη της μοτοσυκλετιστικης σου ζωης ακομα καλυτερα....

..σορρυ δεν εχω χρονο τωρα να σου γραψω κατι παραπανω....

(αντε παρε και μια φωτο να γουσταρεις!)
    Xριστινα,εσυ σε αυτο ξεκινησες;;;Σου φανηκε βαρυ μηπως;;
    εχεις βγαλει και διπλωμα μεγαλου κυβισμου??

2 strokes for ever!!! Το avatar του/της rd350lc
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xranna
    23,downhill
    afou eisai 23 nomizo oti bgazeis gia thn megalh kathgoria kateutheian. mhpos den katalabes kala ti sou elege?

downhill, sigouro auto pou lew... moy eipe oti tha mathw se papaki, tha dwsw se papaki, alla to diplwma mou tha isxiei gia mexri 250, afou kai egw aporisa.. rwtisa 2-3 fores.. gia na to sigoureusw!!!

Πήγενε και σε άλλη σχολή να ρωτήσεις.Ή δεν ξέρει ή σε θέλει ξανά πελάτη όταν αποφασίσεις να ανέβεις κατηγορία κυβισμού.Αφου θα πληρώσεις,να πάρεις ανεξαρτήτως κυβισμού.

Αρχικά δημιουργήθηκε από rd350lc
    afou eisai 23 nomizo oti bgazeis gia thn megalh kathgoria kateutheian. mhpos den katalabes kala ti sou elege?
    Δε με ρωτησε ηλικια τωρα που το σκεφτομαι , και επειδη του ειπα οτι σπουδαζω , μπορει και να με περασε για λιγοτερο απο 21... αλλα και παλι.. δε θα πρεπε να ρωτησει..

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Υ.Μ.Ε μετά τα 21 βγάζεις ανεξαρτήτως ισχύος (ιπποδύναμης)δίπλωμα.
    http://www.yme.gov.gr/odigospoliti/article0301.html

Xριστινα,εσυ σε αυτο ξεκινησες;;;Σου φανηκε βαρυ μηπως;;
    εχεις βγαλει και διπλωμα μεγαλου κυβισμου??

..το πρωτο μηχανακι που οδηγησα πριν πολλα χρονια ηταν ενα CRM 250 (διχρονο, εντουρο) αλλα μιλαμε τωρα για φαση με πρωτη για λιγα μετρα....

..μετα μου εκανε κανα δυο μαθηματα ενας φιλος με XT600 στην Πανεπιστημιουπολη... ψηλο αρκετα αλλα δεν με προβληματισε πολυ... το πιο δυσκολο στο μυαλο μου ηταν οι ταχυτητες.. το οποιο μολις οδηγησεις θα σου φανει αστειο...

..οταν αρχισα να ψαχνω για μηχανακι καθησα και σκεφτηκα τι στυλ μηχανης μου αρεσει σε συνδυασμο με το τι θα με βοηθησει να μαθω πιο ευκολα.... μου αρεσουν τα στρητ οποτε εψαχνα για κατι τετοιο παρολο που ολοι μου προτιναν εντουροειδη (AX250, serrow και τετοια)... οταν η honda εβγαλε το συγκεκριμενο μηχανακι δεν ειχα πολυ δωσει σημασια,..... μεχρι που πηρα εφημεριδα και κοιταξα αγγελιες και βρηκα 1 μονο μιας και ηταν καινουριο μοντελο... δεντο ειχα πολυ σκεφτει αλλα μολις το ειδα απο κοντα το γουσταρα καργα και μολις το καβαλησα ειδα οτι "κουμπωνω" ανετα στο μηχανακι.... μου εδωσε την αισθηση οτι ειναι ευκολοδηγητο.. και μιλαμε δεν ειμαι κανενα κανενας σουγκλακος (κοιτα παρομοιωση τωρα... παει το ιματζ! χαχαχαχαχαχα!!!) ειμαι σχεδον 1,70 και 50 κιλα...

.... πηρα λοιπον το cbrιδιο χωρις να εχω διπλωμα ακομα και ουσιαστικα χωρις να ξερω να οδηγω... το φυλαγε ενας κολλητος στο γκαραζ του και ερχοταν και με επαιρνε και πηγαιναμε για μαθηματα.. χωρις διπλωμα στον δρομο το οδηγησα ΜΙΑ μονο φορα και αυτο για να δω τι παιζει μεσα στην κινηση.. σημαντικο ρολο σε αυτο παιζει και οτι πριν οδηγουσα αυτοκινητο οποτε ημουν σχετικα εξοικιωμενη με το πως "φερονται" τα αυτοκινητα στους δρομους...

..παραλληλα με τα μαθηματα που μου εκανε ο φιλος με το δικο μου μηχανακι εκανα και μαθηματα με παπι με τον δασκαλο για να δοσω για διπλωμα... εδωσα για μικρο μονο και μονο γιατι εκεινη την περιοδο δεν ειχα χρηματα για να δωσω για κανονικο διπλωμα συν του οτι μου ειπαν (το ιδιο που ειπαν και σε σενα) οτι σε 2 χρονια θα γινει αυτοματως απεριοριστων κυβικων... αυτο δεν ξερω αν ισχυει αλλα προς το παρον δεν με απασχολει κιολας μιας και το cbrιδιο σιγουρα θα κλεισει 2 χρονια στα χερια μου (εχει περασει σχεδον 1 χρονος απο οταν το πηρα.... Αυγουστος 2004)...

...παντως πριν αρχισω να οδηγω ειχα ανεβει σε πολλα μηχανακια για να δοκιμασω την θεση οδηγησης.. απο εντουρο μεχρι μεγαλα στρητ... μου φαινοταν πολυ δυσκολο και πολυ βαρια τα μηχανακια....

..οταν πηγα να δω το cbrιδιο μου αρεσε παρα πολυ... να σου πω την αληθεια οτι και αυτο παρολο που ηταν μικρο μου φαινοταν λιγο βαρυ αλλα αυτο εχει να κανει με το οτι δεν ηξερα γενικοτερα να "χειριστω" το βαρος της μηχανης....

...οπως σου ειπα και στο αρχικο ποστ ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη... το θεωρω ιδανικη αρχη αυτο το μηχανακι... δεν στο λεω αυτο επειδη εχω ενα τετοιο γιατι ετσι κι αλλιως θελω να το αλλαξω με μεγαλυτερο αλλα ειναι φαντασου το σαν μια μικρη μοτοσυκλετα... οχι παπι.. εχει διαφορα... με παπι μπορεις να το παρομοιασεις στις ταχυτητες που κινειται για παραδειγμα αλλα τεχνικα και στο θεμα οδηγησης μαθαινεις να οδηγεις μοτοσυκλετα....

αυταααα.. αν χρειαστεις κατι αλλο μην διστασεις να ρωτησεις...

αρα βλακιες μου ελεγε ο αλλος... Θα παω και αλλου να δω τι θα μου πουν. Ευχαριστω Downhill

....να συμπληρωσω οτι αν τα λεφτα που σου λεει ειναι για μικρο διπλωμα ειναι πολλα!!!!

..για μεγαλο δεν ξερω τιμες.... αλλα ρωτα και αλλου ή ακομα καλυτερα ρωτα γνωστους να σε στειλουν σε καποιον συγκεκριμενο.... αν πας απο μονη σου και δουν οτι δεν ξερεις σιγουρα θα προσπαθησουν να βγαλουν οσα πιο πολλα μπορουν...

δυστυχως δεν εχω κανενα γνωστο που να οδηγαει μηχανη... αρα θα παω σε 5-6 ατομα.. να παρω προσφορες και βλεπουμε..

δυστυχως δεν εχω κανενα γνωστο που να οδηγαει μηχανη... αρα θα παω σε 5-6 ατομα.. να παρω προσφορες και βλεπουμε..
    σε ποια περιοχη εισαι??? (δεν ξερω αν το εχεις γραψει πριν.. ειναι πολλα τα ποστ και δεν τα εχω διαβασει ολα... σορρυ)

..αν εισαι προς Βορεια προαστεια να σου δωσω το τηλ. του δασκαλου που πηγα εγω.... θα τον παρω και ενα τηλ. πρωτα να του πω αν ειναι οτι θα πας...

Christine, σχεδον με επεισες με τη cbr, Εχουμε σχεδον το ιδιο σωματοτυπο απο οτι λες, απλως ειμαι λιγο πιο κοντη, στα 1.65. Δε θα μου φανει παρολ'αυτα ψηλη,ε;
    Αυτο που με αγχωνει τωρα πιο πολυ ειναι οτι δε εχω καποιον να μου δειξει, εχτως απο το δασκαλο.. ο οποιος αν μου δειξει σε 50αρι παπι,αυτο δε θα εχει καμια σχεση με τη cbr..! Τελωσπαντων..
    Δυστυχως μενω αθηνα κεντρο, γηπεδο του Παο κοντα.

Christine, σχεδον με επεισες με τη cbr, Εχουμε σχεδον το ιδιο σωματοτυπο απο οτι λες, απλως ειμαι λιγο πιο κοντη, στα 1.65. Δε θα μου φανει παρολ'αυτα ψηλη,ε;
    Αυτο που με αγχωνει τωρα πιο πολυ ειναι οτι δε εχω καποιον να μου δειξει, εχτως απο το δασκαλο.. ο οποιος αν μου δειξει σε 50αρι παπι,αυτο δε θα εχει καμια σχεση με τη cbr..! Τελωσπαντων..
    Δυστυχως μενω αθηνα κεντρο, γηπεδο του Παο κοντα.

κοιτα τα μαθηματα γινονται στον Χολαργο στο υπουργειο... εαν σε βολευει μου λες και σου δινω το τηλ. του δασκαλου...

...εχεις δικιο οτι το παπι δεν εχει σχεση.... πρεπει οντως να βρεις καποιον να σου δειξει 5 βασικα πραγματα... αυτο βεβαια για να γινει χρειαζεται υπομονη και η αποπειρα φυσικα να γινει σε φυλασσομενο χωρο (σε καποιο παρκινγκ ή κατι τέτοιο για παραδειγμα...)... αλλα κανε και την κινηση για διπλωμα.. τουλαχιστον να ξεμπερδευεις με τα διαδικαστικα... και να σου πω κατι? μπορει να ακουγεται τρελλο αλλα αν το εχεις παρει ζεστα παρε το μηχανακι και ας μην ξερεις να οδηγεις (οπως εκανα εγω!! χιχιχιχι!!! crazy enough???).... και μετα βαλε καποιον να σου δειξει με το δικο σου πλεον μηχανακι!!! ετσι δεν θα εχει και αγχος αυτος που θα σου δειχνει οτι μπορει κατι να παθει το μηχανακι.... αν και εγω δεν αντιμετωπισα προβλημα με τον κολλητο που με μαθαινε (σου ειπα οτι προσπαθουσε να με μαθει με το δικο του ΧΤ στην αρχη) αλλα μετα που ειχα το δικο μου δεν ειχα αγχος μην ριξω ξενο μηχανακι....

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    αρα βλακιες μου ελεγε ο αλλος... Θα παω και αλλου να δω τι θα μου πουν. Ευχαριστω Downhill
    Αυτό είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις

ο τύπος δείχνει για απατεώνας και εκμεταλλευτής άσχετων προς το θέμα κορασίδων

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 30 ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 185? , ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΟΛΥ 10. ΚΑΙ 20 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 150?.
    Επίσης σε οποιονδήποτε δάσκαλο και αν πας και εφόσον πληρώνεις όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα, γνώμη μου είναι, να τα κανείς όλα, κακό δεν θα σου κάνει και εκείνος δεν θα βγάλει και άλλα μαύρα λεφτά

Πρόσεχε γιατί πολλοί δάσκαλοι είναι σε κύκλωμα με τους εξεταστές και αν σε δουν λίγο αδύναμη, μπορεί να σε εκβιάσουν έμμεσα, για δήθεν λάδωμα

Το cbr είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσες να κάνεις

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. The ultimate womens piercing
    από marine521 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2005, 13:16
  2. Women driving II
    από gollum στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2005, 22:53
  3. Women driving