Δικαβαλο ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Φίλε αυτό απογειώνεται στην ευθεία πριν την Κ1 και καταλήγει Brno για ανεφοδιασμό και στήσιμο για φωτο-σουβενίρ..
εντάξει είμαι κάκιστος![]()
:rotflmao:
Δικαβαλο ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Φίλε αυτό απογειώνεται στην ευθεία πριν την Κ1 και καταλήγει Brno για ανεφοδιασμό και στήσιμο για φωτο-σουβενίρ..
εντάξει είμαι κάκιστος![]()
...cause the place seems still alive...
Ε ναι, μονός πιάνει Laguna Seca..!Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Δικαβαλο ε?
:rotflmao:![]()
Ρε δεν ειναι στραγαλια τα δευτερολεπτα ρεεεεεε..............
Νομίζω ότι απλά σου κακοφάνηκε λίγο που μετά από τόση δική προσπάθεια κ κόπο βρέθηκε ένας φίλος σου με ίδιο μηχανάκι να κάνει με την μία καλύτερους χρόνους...αλήθεια εσύ πόσο έκανες ?
θεωρώ επίσης πιθανό να έχει παρεξηγηθεί αν έχει αντιληφθεί και αυτός το ίδιο και έχει παίξει και το κόντρα παραμύθι (1.06...) μόλις κατάλαβε πόσο πολύ σε πείραξε που είσαι κουλάδι μπροστά του...κυρίως για να σε πικάρει...![]()
Χαλαρώστε και αφήστε το υφάκι...υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα από τα γυρολόγια...
WLF...![]()
![]()
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Μου θυμιζεις εναν φιλο που οταν σε αναβαση βουνου με στροφες τον περνουσα με τo micra 1.2 (και αυτοσ με hyndai landra 1800), ελεγε κατι δικαιολογιες οτι οδηγαω επικινδυνα, οτι βρηκε κινηση, oti τα μικρα αμαξια εχουν πλεονεκτημα (αυτο παιζει και να ισχυει) κτλπ.
Ετσι και αυτος ειχε κολημα με τα αμαξια απο μικρος (του πατερα του το αμαξι βεβαια), ενω εγω απλα επαιρνα το αμαξι της μαμας για να χωρεσει η παρεα.(Οπως εσυ ησουν dedicated πιστακιας ενω αυτος εμπαινε πρωτη φορα) Το πειραγμα φυσικα υπηρχε αλλα στα πλαισια της παρεας για πολυ γελιο...:P (και συνεχιζεται μεχρι σημερα που πλεον εχει γρηγορο κουτι)
Βασικα το topic ειναι αχρηστο;x Δεν ξερω αν οντως οδηγουσε επικινδυνα η οτιδηποτε αλλο και δεν παιζει ρολο βασικα: Δεν ειναι λογος αυτος να χαλασεις ουτε μια .... σχετικα-καλη φιλια
Δεν ξέρω από πίστες χρόνους κτλ εγώ καβαλάω απλά γιατί μαρέσει και δεν με απασχολούν οι πίστες και οι χρόνοι εξάλου είμαι κουλάδι απλά προσεχτικό κουλάδι.
αλλά, το ζήτημα που θέτεις είναι άκυρο για μένα, είναι λόγος αυτός για να μην μιλάς με κάποιον![]()
![]()
![]()
υπάρχουν και σοβαρότερα πράγματα, ευχαριστηθείτε την καύλα σας και αυτό να σας ενώνει όχι να σας χωρίζει![]()
είναι σαν να λέμε:
ήμουν πάντα καλός στο να τρώω σουβλάκια, τα 3 τα καταβρόχθιζα σε 5 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα μαζί με την μπύρα μου και είχα ένα φίλο που δοκίμασε πρώτη φορά να με περάσει και να φάει την ίδια ποσότητα φαγητού σε καλύτερο χρόνο και τα κατάφερε με κίνδυνο όμως να πνιγεί γιατί δεν μάσαγε καλά και κατάπινε κατευθείαν τις μπουκιές και ισχυριζόταν ότι αν δεν είχε φάει το μεσημέρι μπακαλιάρο σκορδαλιά θα έκανε ακόμα καλύτερο χρόνο.
εγώ του επισήμανα ότι δεν γίνεται να φάει πιο γρήγορα αλλά εκείνος επέμενε και το έπαιζε μεγάλος καταβροχθιστής, ε δεν πήγαινε άλλο και του την είπα χοντρά και τώρα πια δεν μιλάμε.
έχω μεγάλη γνώση στην κατάποση και έχω πειραματιστεί φοβερά για να φτάσω σε αυτό το σημείο και ξέρω καλά τους κινδύνους πνιγμού που εκείνος αγνοεί και δεν δέχομαι να μου το παίζει φαγάνας.
Υ.Γ. Είχα οίστρο![]()
, δεν υπάρχει πρόθεση να σε δουλέψω, ελπίζω να μην παρεξηγείς
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Δεν ξέρω από πίστες χρόνους κτλ εγώ καβαλάω απλά γιατί μαρέσει και δεν με απασχολούν οι πίστες και οι χρόνοι εξάλου είμαι κουλάδι απλά προσεχτικό κουλάδι.
αλλά, το ζήτημα που θέτεις είναι άκυρο για μένα, είναι λόγος αυτός για να μην μιλάς με κάποιον![]()
![]()
![]()
υπάρχουν και σοβαρότερα πράγματα, ευχαριστηθείτε την καύλα σας και αυτό να σας ενώνει όχι να σας χωρίζει![]()
είναι σαν να λέμε:
ήμουν πάντα καλός στο να τρώω σουβλάκια, τα 3 τα καταβρόχθιζα σε 5 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα μαζί με την μπύρα μου και είχα ένα φίλο που δοκίμασε πρώτη φορά να με περάσει και να φάει την ίδια ποσότητα φαγητού σε καλύτερο χρόνο και τα κατάφερε με κίνδυνο όμως να πνιγεί γιατί δεν μάσαγε καλά και κατάπινε κατευθείαν τις μπουκιές και ισχυριζόταν ότι αν δεν είχε φάει το μεσημέρι μπακαλιάρο σκορδαλιά θα έκανε ακόμα καλύτερο χρόνο.
εγώ του επισήμανα ότι δεν γίνεται να φάει πιο γρήγορα αλλά εκείνος επέμενε και το έπαιζε μεγάλος καταβροχθιστής, ε δεν πήγαινε άλλο και του την είπα χοντρά και τώρα πια δεν μιλάμε.
έχω μεγάλη γνώση στην κατάποση και έχω πειραματιστεί φοβερά για να φτάσω σε αυτό το σημείο και ξέρω καλά τους κινδύνους πνιγμού που εκείνος αγνοεί και δεν δέχομαι να μου το παίζει φαγάνας.
Υ.Γ. Είχα οίστρο![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: τι λέει..
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Eτσι ακριβως...οπου πιτα γυρο βαλε superduke!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
![]()
![]()
είναι σαν να λέμε:
Υ.Γ. Είχα οίστρο![]()
![]()
![]()
![]()
...cause the place seems still alive...
Πολύ σωστός! Απλά η διαφορά με την προκειμένη περίπτωση είναι πως στο μυαλό όλων είναι ξεκαθαρισμένο πως με το να καταναλώνει κανείς γρήγορα πιτόγυρα με γιαουρτοσκόρδιο, δε ρίχνει γκόμενες.Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
![]()
![]()
είναι σαν να λέμε:
Υ.Γ. Είχα οίστρο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολύ σωστός! Απλά η διαφορά με την προκειμένη περίπτωση είναι πως στο μυαλό όλων είναι ξεκαθαρισμένο πως με το να καταναλώνει κανείς γρήγορα πιτόγυρα με γιαουρτοσκόρδιο, δε ρίχνει γκόμενες,
Μη το λες εχει τη γοητεια του!!!![]()
![]()
![]()
Εννοεις οτι το superdule πηγαινει "πιτα" και κανει τον "γυρο" σε 1.06Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
οπου πιτα γυρο βαλε superduke!!!!![]()
Και για να το ξεκαθαρισουμε, προσφερομαι οικειοθελως να μου δωσει καποιος ενα superduke και να ερθω αυριο να μπουμε Μεγαρα να δειτε ποσο θα γραψω...![]()
Ψηνεται κανειςΓια να βουλωσουν τα στοματα και να τα ξαναβρουν και οι 2 φιλοι...
![]()
![]()
Κι εγώ προσφέρομαι!![]()
Για το τρικ με τα πιτόγυρα!
Επίσης όσες δε θέλετε να χάσετε το θέαμα, pm mois. :a07:
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
[B
έχω μεγάλη γνώση στην κατάποση και έχω πειραματιστεί φοβερά για να φτάσω σε αυτό το σημείο και ξέρω καλά τους κινδύνους πνιγμού [/B]
Τωρα τι να πω; :rotflmao:
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Γιατί με το να κάνεις γρήγορους χρόνους στην πίστα ρίχνεις γκόμενες????Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
Πολύ σωστός! Απλά η διαφορά με την προκειμένη περίπτωση είναι πως στο μυαλό όλων είναι ξεκαθαρισμένο πως με το να καταναλώνει κανείς γρήγορα πιτόγυρα με γιαουρτοσκόρδιο, δε ρίχνει γκόμενες.![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πες ό,τι γουστάρεις δεν γράφω για το άτομο μου παράδειγμα έφερα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Τωρα τι να πω; :rotflmao:
επίτηδες πάντως χρησιμοποίησα την "κατάποση", για πονηρά άτομα σαν και του λόγου σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: