Ξαναχρόνια πολλά μωρή Λουκία!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
(σήμερα είναι η ονομαστική μου εορτή οπότε μπορείτε να συνεχίσετε να εύχεστε)
:rotflmao:
![]()
Ξαναχρόνια πολλά μωρή Λουκία!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
:rotflmao:
![]()
δεν είμαστε χριστιανοι ρε φιλε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ευχησου του τοτε οταν έπεσε ο Λεωνιδας και οι 300 στις Θερμοπύλες!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
δεν είμαστε χριστιανοι ρε φιλε...![]()
![]()
εγω απλα μετεφερα πληροφορια που μου σφυριξε γνωστος ''νεροχυτης'' (θα καουμε καμια ωρα με αυτον το μαλακαΑρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
τελικά είσαι μεγάλη κουτσομπόλα ρε κουμπάρε.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
.οι κουτσομπολες στρωθηκαν με τα καλαμποκια ανα χειρας :o
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ναι βάλτε ιδέες εδώ στους συναδέλφουςΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ευχησου του τοτε οταν έπεσε ο Λεωνιδας και οι 300 στις Θερμοπύλες!![]()
καλομάθανε 2 μέρες σερί γλυκά![]()
![]()
![]()
![]()
ναι.δεν το φωναζατε γιατι ειχατε κατι να κερδισετε (βολτα με δανεικο μηχανακι) ενω εγω στα απαυταρια μου ρε τσιπηΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
κι εμεις το ξεραμε κυριος αλλα δεν το φωναζουμε!
![]()
ΑΛΛΩΣΤΕ προηγουνται άλλοι!
![]()
![]()
![]()
![]()
και το ξερουμε οτι προηγουντε αλλοι.αλλα το κωλοπαιδο το ταλαιπωρει το δεσποινακι και δε λεει να κανει την κινηση (το σαββατο θα τις φαει τις φαπες του)
![]()
![]()
![]()
μολις με ενημερωσανε απο το κοντρολ !!!!!!!:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
εσυ αλλη φορα να παιρνεις τηλ![]()
![]()
γιατι μετα τα ξεχνας χρυσοψαρο :rotflmao:
....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι.δεν το φωναζατε γιατι ειχατε κατι να κερδισετε (βολτα με δανεικο μηχανακι) ενω εγω στα απαυταρια μου ρε τσιπη![]()
![]()
![]()
και το ξερουμε οτι προηγουντε αλλοι.αλλα το κωλοπαιδο το ταλαιπωρει το δεσποινακι και δε λεει να κανει την κινηση (το σαββατο θα τις φαι τις φαπες του)
![]()
![]()
![]()
1ον σχεση εχω απο τη προηγουμενη χιλιετια για να ακριβολογουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
σας ευχαριστώ όλες και όλους για τις ευχές σας![]()
όσο για τις κουτσομπόλες πιο πάνω... μωρή λουκρητία ΤΡΟΥΠΕΡ που έχεις σχέση από τον προηγούμενο ΑΙΩΝΑ γιατί ασχολείσαι μ' εμάς τους φρέσκους:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και 2ον ασχολουμαι με τους φρεσκους γιατι ειστε αμυαλοι και αβγαλτοι και πατε να φατε το κεφαλι σας![]()
![]()
![]()
![]()
Μιλας κι εσυ ρε μισθωτήριο επαγγελματικής στεγης με αυτοματη ανανέωση 12ετίας?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι.δεν το φωναζατε γιατι ειχατε κατι να κερδισετε (βολτα με δανεικο μηχανακι) ενω εγω στα απαυταρια μου ρε τσιπη![]()
![]()
![]()
και το ξερουμε οτι προηγουντε αλλοι.αλλα το κωλοπαιδο το ταλαιπωρει το δεσποινακι και δε λεει να κανει την κινηση (το σαββατο θα τις φαι τις φαπες του)
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλε εγω οτι και να λες τα αδικηματα παραγραφηκαν και ειμαι και εκτος εγγυησης.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Μιλας κι εσυ ρε μισθωτήριο επαγγελματικής στεγης με αυτοματη ανανέωση 12ετίας?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και το ξερουμε οτι προηγουντε αλλοι.αλλα το κωλοπαιδο το ταλαιπωρει το δεσποινακι και δε λεει να κανει την κινηση (το σαββατο θα τις φαει τις φαπες του)
![]()
![]()
![]()
ετσι ετσι
γιατι "τσιπης" ομως?
![]()
το εκτός εγγύησης είναι βέβαιοΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
φιλε εγω οτι και να λες τα αμαρτηματα παραγραφηκαν και ειμαι και εκτος εγγυησης.![]()
![]()