Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 107

Θέμα: Hayabusa βουλιαγμενης 3 κομματια????

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    προφανώς και δεν πήγαινε με τα χιλιόμετρα που λέτε, γιατί δε θα ήταν ζωντανός αυτή τη στιγμή... η μοτοσυκλέτα κόπηκε γιατί χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού...και 100 χλμ είναι αρκετά για να γίνει κάτι τέτοιο...

και αντε να μη κουμπώνουμε πάνω απο 2α μέσα στην πόλη...200 φτάνει η ρημάδα σε αυτο το μοτοσακό!
    πες μου οτι κρατησες στοιχεια...ετσι οπως το ειδα μαλλον οι βαλβιδες ειναι αθικτες...αν εχει και λιγα χιλιομετρα θα τις παρουμε κοψοχρονια...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    πες μου οτι κρατησες στοιχεια...ετσι οπως το ειδα μαλλον οι βαλβιδες ειναι αθικτες...αν εχει και λιγα χιλιομετρα θα τις παρουμε κοψοχρονια...
    Σιγά ρε μαν ... αφού μαζεύεται το μηχανάκι ...

(γερό και αγρατζούνιστο να είναι το παλικάρι πάντα πέραν της μαλακίας που μας δέρνει )

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    ρε λεμε ουτε να πεσεις δεν μπορεις... Το ξεφτιλισμένο το Suzuki κοβει πλαίσιο για πλάκα λεμε

Πέραν της πλάκας, το παλικάρι να πάει να αναψει κενένα κεράκι ή καμμια λαμπαδίτσα καλού κακού...
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

non serviam Το avatar του/της kachius
    δεν είναι καλό το μπούσα...σκορπάει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    (γερό και αγρατζούνιστο να είναι το παλικάρι πάντα πέραν της μαλακίας που μας δέρνει )
    Ξέρω από βέσπα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Σιγά ρε μαν ... αφού μαζεύεται το μηχανάκι ...

δεν εχει αναγκη αυτος πιστεψε με...τα συγκεκριμενα σαμαρακια,αν σε φτυσουν και ζησεις για να το περιγραψεις,σου μενουν ανεξιτηλα χαραγμενα στην μνημη καθως και στον δεξι καρπο...μειωνουν τουλαχιστον κατα 80% την κλιση του...

παθαινεις κατι απο αγκυλωση ενα πραμα και σε περνανε ακομα και ποδαρατες γιαγιαδες σπρωχνοντας τιγκα καροτσι σουπερ μαρκετ...

εξακολουθω να θελω τις βαλβιδες...

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    χχχααχχαχχαχχαχχαχαχχααχχχ πνίγηκα ρε φίλε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Να σου χτυπήσουμε την πλατούλα τότε :rotflmao:

δεν εχει αναγκη αυτος πιστεψε με...τα συγκεκριμενα σαμαρακια,αν σε φτυσουν και ζησεις για να το περιγραψεις,σου μενουν ανεξιτηλα χαραγμενα στην μνημη καθως και στον δεξι καρπο...μειωνουν τουλαχιστον κατα 80% την κλιση του...

παθαινεις κατι απο αγκυλωση ενα πραμα και σε περνανε ακομα και ποδαρατες γιαγιαδες σπρωχνοντας τιγκα καροτσι σουπερ μαρκετ...

εξακολουθω να θελω τις βαλβιδες...
    και να μου τις χαρίζανε, δεν τις έβαζα ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96629

Το αυτοκίνητο είχε πιάσει σκουριά....Ούτε μπροστά δεν τόβαζα..
    Την μηχανή την έμαθα και την πήγαινα συνέχεια σπασμένη...Θυμάμαι αργούσα να σχολάσω ,πήγαινε 2-3 το βράδυ και αποζημιονόμουν ότι θα λύσαγα με άδειους δρόμους όταν σχόλαγα..Ταχύτητες 200-250 ήταν στην καθημερινή βάση..
    Δεν φτάιει το παιδί.....Το μηχανάκι φταίει.....Δεν το πας σιγά αυτό το μηχανάκι......

Πάντως θυμηθήτε το....Αν ξαναπάρει μηχανή πάλι την ίδια θα πάρει.....

Για την λαμπάδα συμφωνώ.....Εγώ στην θέση του θα πήγαινα για πρώτη φορά σε εκκλησία σε λειτουργεία...

αφου ειναι καλα το παλλικαρι ολα τα αλλα δεν εχουν σημασια...

πηγα να παθω το ιδιο πιο παλια με το zzr...με 180 περιπου tank slaping...απο τοτε ΠΟΤΕ ξανα στην αριστερη αμεσως μετα την γεφυρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    και να μου τις χαρίζανε, δεν τις έβαζα ...
    χαχαχαχχα...λες και θα το μαθεις ποτε...α ρε κουτο αγορι...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Πώς διάολο ο gixerpap δεν χάνει οξεία από τα τεκτενόμενα μεταξύ βούτας και μαύρης...?

Εκεί μένεις, ρε...?

Περαστικά στον παλλίκαρο.

Το σύγουρο είναι -εφ'όσον την σκαπούλαρε- ότι από τώρα και στο έξής θα προσεγγίσει διαφορετικά τον μοτοσυκλετισμό.

2 Μαϊου 2004 στο ίδιο σημείο στην αριστερή λωρίδα στο ύψος του πράκτικερ είχα το ατύχημα με το Hornet.

Ξεκίνησα στο φανάρι, και με νορμάλ ταχύτητα 80-100χ/α έφαγα ένα τρελό tankslapping με αποτέλεσμα να μη μπορώ να την επαναφέρω, Ευτυχώς πήρα την (σωστή) απόφαση να το ρίξω μπροστά πριν σκάσω στο τοίχο της δεξιάς πλευράς.

Αποτέλεσμα να φύγει η μηχανή μπροστά και εγώ απο πίσω να βλέπω μια το έδαφος μια τον ουρανό.
    Η μηχανή δυαλύθηκε εντελώς (όχι σαν το busa, έγινε μόνο 2 κομμάτια) καθώς έφερε αρκετές τούμπες, εγώ τη γλύτωσα με ένα ράγισμα καρπού (απο το tankslap) και πολλά καψίματα σε χέρια και πόδια καθώς το μπουφάν ήταν ένα απλό δερμάτινο και όχι μηχανής.

Το κράνος έκανε δουλειά...

Η μαλακία ήταν ότι είχα ξαναπεράσει απο εκεί πριν κάνα χρόνο με το zx9 και μου είχε κάνει το ίδιο πράγμα αλλά ίσως λόγο μικρότερης γωνίας στρέψης του τιμονιού ή καλύτερων αναρτήσεων μπροστά τη γλίτωσα μόνο με μερικές χιλιάδες άσπρες τρίχες.

Το δρόμο τον ξαναέστρωσαν μια βδομάδα μετά το ατύχημα μου, είχα μαζέψει όλα τα έγγραφα απο το υπεχωδέ για να κινηθώ νομικά αλλά τελικά απέσυρα την αγωγή καθώς δεν θα έβαζε πουθενα (τι να αποδείξεις, 5 χρόνια μετά που ορίστηκε η δικάσιμος και χωρίς μάρτυρες).

Ο δρόμος γίνεται έτσι (πτυχώσεις) απ'ότι έμαθα γιατί έχουν βάλει κάτι κολόνες απο τις οποίες εισέρχονται νερά με αποτέλεσμα να μαλακώνει το υπέδαφος και μετά τα αυτοκίνητα που περνάνε δημιουργούν σιγά σιγά τις παραμορφώσεις.

Αν βρώ φωτό απο τη περίπτωση μου θα τις ανεβάσω για να δείτε τι μπορεί να πάθει κάποιος στα καλά καθούμενα....

Πολύ προσοχή στο συγκεκριμένο σημείο... πάντα απο δεξιά ή στο κέντρο και σιγά σιγά...
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Πώς διάολο ο gixerpap δεν χάνει οξεία από τα τεκτενόμενα μεταξύ βούτας και μαύρης...?

Εκεί μένεις, ρε...?

Περαστικά στον παλλίκαρο.

Το σύγουρο είναι -εφ'όσον την σκαπούλαρε- ότι από τώρα και στο έξής θα προσεγγίσει διαφορετικά τον μοτοσυκλετισμό.
    θα με κανεις να ανοιξω το στομα μου και δεν θα τον ξεπλενει τον φουστη ουτε η κασπια...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    θα με κανεις να ανοιξω το στομα μου και δεν θα τον ξεπλενει τον φουστη ουτε η κασπια...
    άστο, κατάλαβα...

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Hayabusa paint job
    από SF στο forum Suzuki Hayabusa
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2005, 18:30
  2. Boost King---Hayabusa motor 2006
    από ireneepi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2005, 15:23
  3. Απαντήσεις: 3