Εξοπλίστηκα και με κάμερα για τρίτο μάτι στην λήψη, πρέπει να τραβάει και ο τελευταίος όλους σας!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εξοπλίστηκα και με κάμερα για τρίτο μάτι στην λήψη, πρέπει να τραβάει και ο τελευταίος όλους σας!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
Ετσι......ετσι....να τραβας και τους τεμπεληδες που μας την λενε οτι παμε και αργά κιολας.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΤΣΙ, ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.....
ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πιο πίσω από εμένα δεν θα είναι κανένας!!!!!! ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ!!!!!!!
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
@ Pokerland
ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ, ........
ΑΝΤΕ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ ΜΟΥ.![]()
ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ;
ΑΪΝΤΕ.....![]()
3η ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΩ......
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΄ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΔΟΚΡΑΝΙΑΚΑ.![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΧΙ ΡΕ ΑΝΤΩΝΑΡΕ!!!!!! ΑΜΑ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΠΑΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ!!!!!!
ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ....................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
ΟΧΙ ΡΕ ΑΝΤΩΝΑΡΕ!!!!!! ΑΜΑ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΠΑΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ!!!!!!
ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ....................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΙΓΑ ΡΕ.................
ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ, ΕΒΑΛΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ...........
![]()
![]()
![]()
Βλέπω καλά περάσατε στο τελευταίο Superbike school αγοράκια μου έτσι? Μπράβο παίδες, πάντα τέτοια.
Θα τα πούμε στο επόμενο level.
:-)))
Εσυ εισαι μεταξεταστεος - εχεις χασει το δευτερο level και θα κανεις επαναληψη το Σαββατο (παλιοχαρακτηρα)Αρχικά δημιουργήθηκε από Μητσος1
Βλέπω καλά περάσατε στο τελευταίο Superbike school αγοράκια μου έτσι? Μπράβο παίδες, πάντα τέτοια.
Θα τα πούμε στο επόμενο level.
:-)))![]()
"Επανάληψις μήτηρ μαθήσεως" που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι...
Με χαρά μου θα συμμετάσχω στο εντατικό φροντιστήριο, προκειμένου να αναπληρώσω τις χαμένες ώρες διδασκαλίας αγαπητοί διδάσκαλοι...
ΡΕ ΧΑΜΕΝΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥΑρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Ετσι......ετσι....να τραβας και τους τεμπεληδες που μας την λενε οτι παμε και αργά κιολας.....![]()
![]()
Αλλο μονος.....εκει πας διαφορετικα.....νομιζω οτι αυτο ισχυει και για τους περισσοτερους....Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΡΕ ΧΑΜΕΝΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ
![]()
![]()
M2 ????????Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Εσυ εισαι μεταξεταστεος - εχεις χασει το δευτερο level και θα κανεις επαναληψη το Σαββατο (παλιοχαρακτηρα)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
U2!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
M2 ????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()