Τον αγαπάω τούτονα 'δώ ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
the well...(το λοιπον)...με 80 ροδα εισαι ευχαριστημενος?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τό 'χει τ' όνομα κι η ηλικία μΕ φαίνεται...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τον αγαπάω τούτονα 'δώ ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
the well...(το λοιπον)...με 80 ροδα εισαι ευχαριστημενος?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στην κωλοκατάσταση που περνάμε από οικονομικής άποψης λέω πάλι καλά που βρίσκομαι σε απόσταση ασφαλείας Αντωνιό..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
που να δεις και τι κανει το πρι πρι σου με αυτα...
κωλοτουμπουλες οπως ελεγε και η συγχωρεμενη η γιαγια μου...ανεμοστριφουλας...![]()
![]()
Βέβαια δεν είμαι κι ο υπερπαπάρας που θα επένδυε στο CBF αλλά με τέτοιες παρέες ποτέ δεν ξέρεις από που σού'ρχεται..![]()
![]()
τι θα την κάνεις ρε μλκ την 80άρα τη ρόδα ?Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Τον αγαπάω τούτονα 'δώ ρε...
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ποδήλατο του 1890 θα το κάνεις? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ηντα το λες και δε το καμειιιιιιιιιιις?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βεβαια θα κοστισουν περισσοτερο απ'οτι εχεις παρει μεχρι στιγμης![]()
![]()
και τωρα που γυρναει...κατι συμπαθητικο, για να καθεται καλα η μαουνα στα κυματα...
![]()
η αποσταση απο την μαλακια και την πραγματοποιηση της ,ειναι αντιστροφως αναλογη με το μεγεθος της...(μαλακα μου τι ειπα παλι...χαλαρα το κανω υπογραφη λεμε...)Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Στην κωλοκατάσταση που περνάμε από οικονομικής άποψης λέω πάλι καλά που βρίσκομαι σε απόσταση ασφαλείας Αντωνιό..![]()
Βέβαια δεν είμαι κι ο υπερπαπάρας που θα επένδυε στο CBF αλλά με τέτοιες παρέες ποτέ δεν ξέρεις από που σού'ρχεται..![]()
![]()
το παραπανω εντελως σοβαρα φιλαρακι...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Eπειδη βλεπω πολλα καρμπς,μπας και σας περισσευει κανενα για το δικο μου![]()
![]()
1 θελω ,τα αλλα 3 σας τα χαριζω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συμφωνώ απόλυτα αλλά μόλις άρχισα να σε φοβάμαι εσένα..!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
η αποσταση απο την μαλακια και την πραγματοποιηση της ,ειναι αντιστροφως αναλογη απο το μεγεθος της...(μαλακα μου τι ειπα παλι...χαλαρα το κανω υπογραφη λεμε...)
το παραπανω εντελως σοβαρα φιλαρακι...![]()
...θα με πείσει στο τέλος...ακούω φωνές..."abandon thread - abandon thread" λένε... :a13:![]()
τώρα εδώ τι να θεωρήσω spam και τι όχι ?
λες να τη στείλω ολόκληρη στον παλιΆνθρωπΑ που ως εμπειρότερος θα ξέρει?![]()
reinmeister για την ώρα δεν καθαρίζω, μου λες αμα είναι ... αλλά μην το παραχέσετε![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
οτι γουσταρεις πετα johnny...και ολο να το στειλεις ,χαρη θα μου κανεις να μην βλεπω τους προβληματισμους μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τώρα εδώ τι να θεωρήσω spam και τι όχι ?
λες να τη στείλω ολόκληρη στον παλιΆνθρωπΑ που ως εμπειρότερος θα ξέρει?![]()
reinmeister για την ώρα δεν καθαρίζω, μου λες αμα είναι ... αλλά μην το παραχέσετε![]()
![]()
..κι αν γίνεται να με βγάλετε κι από mod να μην το βλέπω στη ζώνη και κολάζομαι..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
οτι γουσταρεις πετα johhny...και ολο να το στειλεις ,χαρη θα μου κανεις να μην βλεπω τους προβληματισμους μου...![]()
![]()
![]()
![]()
Θα σ' το στέλνω εγώ ρε κούκλε κάθε μέρα με p.m. ...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
..κι αν γίνεται να με βγάλετε κι από mod να μην το βλέπω στη ζώνη και κολάζομαι..![]()
![]()
![]()
να αφήσετε το θρεντ ως έχει, να δούμε που μπορεί να φτάσει η κατρακύλα του ανθρώπου ...
ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΆΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
εσυ προποτζη μην μου παρακολλας,γιατι θα παρω τα lectron,θα τα βαλω πανω και θα σε κανω να βγεις στην ζητιανια...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
να αφήσετε το θρεντ ως έχει, να δούμε που μπορεί να φτάσει η κατρακύλα του ανθρώπου ...
ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΆΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!![]()
![]()