Την κραταω για οταν θα σε πετυχω σε κανενα φαναρι...Κ εννοειται οτι δεν σταματαμε στα κοκκινα...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
αλλα 1η δεν εχεις ανοιξει ποτε?
Οποιος φτασει ζωντανος στην toyota κερδιζει...![]()
![]()
Την κραταω για οταν θα σε πετυχω σε κανενα φαναρι...Κ εννοειται οτι δεν σταματαμε στα κοκκινα...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
αλλα 1η δεν εχεις ανοιξει ποτε?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Την κραταω για οταν θα σε πετυχω σε κανενα φαναρι...Κ εννοειται οτι δεν σταματαμε στα κοκκινα...
![]()
απο σημερα μπορει να με πετυχεις σε οποιοδηποτε φαναρι γι'αυτο προσεχε τι λες
![]()
![]()
:a39:
Ξερω πολυ καλα τι λεω...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
απο σημερα μπορει να με πετυχεις σε οποιοδηποτε φαναρι γι'αυτο προσεχε τι λες
![]()
![]()
:a39:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Την πινακιδα πες μου,μην ανοιξω με κανεναν ασχετο και καψω και τσαμπα Μπετζινα...![]()
τελικα για να καταλαβω........................ο camen με τον p@nos περνανε με κοκκινα κανοντας τετιμπο'ι'σμους και οι κλησεις πανε στο αλλο το παληκαρι για πληρωμη?
![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Ξερω πολυ καλα τι λεω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Την πινακιδα πες μου,μην ανοιξω με κανεναν ασχετο και καψω και τσαμπα Μπετζινα...![]()
δε την θυμαμαι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αλλα επειδη τριβεσαι στην αγκλιτσα του γιδοβοσκου, μπορουμε να κανονισουμε ενα τρυφερο τετ-α-τετ οποτε θες![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
τελικα για να καταλαβω........................ο camen με τον p@nos περνανε με κοκκινα κανοντας τετιμπο'ι'σμους και οι κλησεις πανε στο αλλο το παληκαρι για πληρωμη?
![]()
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Με αρεσουν τα αυθορμητα πραγματα.....................Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
δε την θυμαμαι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αλλα επειδη τριβεσαι στην αγκλιτσα του γιδοβοσκου, μπορουμε να κανονισουμε ενα τρυφερο τετ-α-τετ οποτε θες![]()
![]()
![]()
Με αρεσουν τα αυθορμητα πραγματα.....................![]()
![]()
και αυθορμητα κανονιζεται...εσυ μπορει να μη το εχεις δει το δικο μου...αλλα εχω δει εγω το δικο σου...
:a36:
LC4 με δυο κwl0τρυπιδες μονο ενα εχει η πατρα
:rotflmao::rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
LC4 με δυο κwl0τρυπιδες μονο ενα εχει η πατρα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κ μια η δικια μου=3![]()
![]()
![]()
![]()
Εσενα πως θα σε γνωριζω?!Θα εχεις ενα γαρουφαλακι στο πετο?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κ μια η δικια μου=3![]()
![]()
![]()
![]()
Εσενα πως θα σε γνωριζω?!Θα εχεις ενα γαρουφαλακι στο πετο?!![]()
το μηχανακι κανει μπαμ απο χιλιομετρα ρεεεεεεεεε(δε θελω κακοηθιες:rotflmao: )
και εχει και κουκλο αναβατη επανω...
![]()
Ωπ σε επιασα......Δεν φοραμε κρανος τωρα με το ducati για να ριχνουμε γκομενακια ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
και εχει και κουκλο αναβατη επανω...
![]()
![]()
![]()
Οτι και να κανεις θα ριχνω περισσοτερα...![]()
Πλακα πλακα τιροπιτουλα μου,να κανονισουμε να βρεθουμε απο κοντα να σε ασημωσουμε κιολας.![]()
Ωπ σε επιασα......Δεν φοραμε κρανος τωρα με το ducati για να ριχνουμε γκομενακια ε?![]()
![]()
Οτι και να κανεις θα ριχνω περισσοτερα...![]()
Πλακα πλακα τιροπιτουλα μου,να κανονισουμε να βρεθουμε απο κοντα να σε ασημωσουμε κιολας.![]()
εννοειται...και μαυρο γυαλι για εξτρα κακια(και το βραδυ!)![]()
κανονιστε κανα καφε ριο ρε απογευμα...να αραξουμε να χαζευουμε τα μηχανακια(και τα γκομενακια)![]()
εγω στα ψηλαλωνια δεν αλωνιζω εχω αλλεργια![]()
![]()
![]()
Εχεις πμ...........Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
εννοειται...και μαυρο γυαλι για εξτρα κακια(και το βραδυ!)![]()
κανονιστε κανα καφε ριο ρε απογευμα...να αραξουμε να χαζευουμε τα μηχανακια(και τα γκομενακια)![]()
εγω στα ψηλαλωνια δεν αλωνιζω εχω αλλεργια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χαιρομαι που υπαρχει καποιος που βλεπει αντικειμενικα τα πραγματα.Σε αυτα τα ακυρα φαναρια που λες φαντασου περιμενω και 4-5ωρα το χαραμα.Μια φορα την εκανα και εγω επειδη βιαζομουν και αυτο το εκανα επειδη ειχα για καλυψη το φορτηγο αλλα αυτη τη μια μου κατσε...Οσον αφορα το νομοταγη camen που νομιζει οτι εκανα αυτο το τοπικ για να ΚΛΑΦΤΩ......Αντε και μοναχος στο Αγιον Ορος..Θα πηγαινεις και με το ktm στο mute mode που το βαζεις για να μην ενοχλεις..και θα κανεις και μικρες αλλα ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ σουζες.Αρχικά δημιουργήθηκε από tsioy600
Πες μου γτ θελω να γελασω λιγακι....
![]()
Το βρισκεις τοσο αστειο ρε μεγαλε?Το οτι καποιος δεν εχει να πλερωσει τη ζημια ασχετως αν εκανε μλκ ή οχι σου φαινεται εξισου αστειο?Το λεω γιατι εχω βρεθει σ'αυτη τη θεση και πολλοι αλλοι φανταζομαι.Και για να παπαρολογησουμε λιγο δλδ τι πιστευεις, οτι αν δωσεις στο κρατος Χ ευρω για την ''χοντρη'' μλκ που εκανες θα εξαγνιστουν οι αμαρτιες σου και θα παψουν να σε τρωνε οι τυψεις?Σαν πολυ ευρωπαιοι δεν γιναμε??Προσωπικα εκανα ενσταση και σβηστηκε και κοιμηθηκα καλυτερα απο ποτε!!
![]()
Και κατι τελευταιο..Ποιος δεν εχει βρεθει σε επαρχια, νησι, μια ερημια τελοσπαντων 3-4-5 τα ξημερωματα και εκει που οδηγα βλεπει ενα κοκκινο φαναρι το οποιο στην προκειμενη στιγμη δεν εξυπηρετει τπτ απολυτως.Ορατοτητα απο παντου.Δεν κινειται ουτε κουνουπι!Καθεσαι και περιμενεις το πρασινο και λες απο μεσα σου ''τι στο διαολο περιμενω τωρα εδω?'' και φευγεις..
Τραβηγμενο αλλα υπαρχει.Μπορει το παιδι να μην περασε την κηφισσιας με κοκκινο αλλα ενα δρομακι στο κατω νευροκοπι ας πουμε και να μην υπηρχε ουτε υπονοια για προκληση ατυχηματος.Δεν ειμαι υπερ του να περναω με κοκκινο αλλα ελεος!Μην τους βραζουμε ολους στο ιδιο καζανι!
Ασχετο. Να σε ρωτησω ρε CAMEN, εσυ το KTMακι σου το εχεις με εμφανη πινακιδα, προβλεπε εξατμιση, δεν κανεις σουζες δεν κανεις παντες και πηγαινει σαν καλος και νομιμος κυριος????[/B]
χαχαχααχχαχαχαχαχααχχαχααΑρχικά δημιουργήθηκε από granazi
![]()