οχι ρε δεν ειμαι ουτε χερας ουτε κουλαδι ενας μεσος οδηγος ειμαι που χαιρετε την μηχανη του ,μονο αυτο![]()
οχι ρε δεν ειμαι ουτε χερας ουτε κουλαδι ενας μεσος οδηγος ειμαι που χαιρετε την μηχανη του ,μονο αυτο![]()
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
να παιδιά τέτοια λέει και άντε μετά να παω να καβαλήσω το δικό μου χωρίς να αισθανθώ πραγματικό κουλαδι...Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
εδω φιλε μιλαμε για τα παρταλια σας!
Μη σπαμαρεις και σοβαρευεις τη συζητηση, ακους?
Αϊντε, θες και επαινους και "καλα" μετριοφρων!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Πάντως είναι γεγονός... χωρίς τους Δίδυμους από την Μαύρη ήπειρο δεν έχει γούστο η αντιπαράθεση.
Το παίζουν κι αυτοί χαρτογιακάδες μάλλον.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Καλά, δεν βρέθηκε κανένας "χεράς" με Βαυαρο-μπαχατέλα να σε βγάλει από εκεί που χώθηκες ???Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
![]()
Μάλλον ήσουν άτυχος και δεν τον πέτυχες ....εκτός αν είναι μόνο για τα spots ..![]()
![]()
![]()
Μπουρδέλα παιδιά τα ΚΤΜ, γάμα τα, φαντάσου ότι το χάριζα και δεν το πήρε κανείς...![]()
![]()
"Δεν πάνε φράγκο και μένουν κάθε Τριτοτετάρτη στάνταρ και που και που και ΠΣΚ...
Είναι πανάκριβα, με ακριβά ανταλλακτικά και απλησίαστα σέρβις, τα οδηγάνε κάτι ψωνισμένοι φραγκάτοι για το πουλ-μουρ και μετά τα παντρεύονται κανονικά μιας και κανείς δεν τα αγοράζει...(λογικό...)."
Αυτά και άλλα τέτοια άκουγα μέχρι το 2002...μετά αγόρασα το ΚΤΜ ADV640 και επιβεβαιώθηκα για άλλη μια φορά για το πόση μαλακία δέρνει τον κοντόφθαμο, μίζερο και ξερόλα Ελληνάρα "μηχανόβιο" που μέχρι να πάρει χαμπάρι ότι ο κόσμος προχωράει μπροστά και τα πράγματα εξελίσονται αγοράζει μηχανάκια ρωτώντας πρώτα απ' όλα
α) Στα πόσα τελικιάζει...?!...και
β) Πόσα αλόγατα βγάζει...?![]()
![]()
Όταν δε, του μιλήσεις για πλαίσια, αναρτήσεις, φρένα, στήσιμο στο δρόμο και οδηγική απόλαυση γουρλώνει τα μάτια και και σε κοιτάει σανΜετά καβαλάει και σπάει καμια 3ή σε καμιά ευθεία μέχρι να δει την στροφή και να κάνει την κυρία πλακωμένος στα φρένα...
:rotflmao:
Είναι προφανές βέβαια ότι εγώ που ξανααγόρσα ΚΤΜ (990 adv) είμαι εντελώς παράφρον και για δέσιμο κυριολεκτικά αφού μετά από 6 χρόνια δεν μπόρεσα να δω την πραγματική αλήθεια που διατυμπανίζουν όλοι όσοι ποτέ δεν υπήρξαν κάτοχοι ενός ΚΤΜ...![]()
Στην τελική λοιπον αφήστε με να κάνω λάθος, δεν γουστάρω να σωθώ... και κοιτάξτε να περνάτε καλά με τα V-strom σας, TDM και λοιπά ξεπλύματα της γιαπωνέζικης συντηριτικής και μίζερης μοτοκουλτούρας...
![]()
![]()
υ.γ.1 μετά και το 36άωρο είμαι πλέον σίγουρος για την πετυχημένη επιλογή μοντέλου μοτό που έκανα... ελπίζω αυτό να το νοιώθεται όλοι...ευρωπαίοι και ιάπωνες...![]()
![]()
υ.γ.2 Έχω την υποψία ότι ελάχιστοι "εχθροί" της Αυστριακής φίρμας έχουν υπάρξει ποτέ πελάτες της... αντίθετα υποψιάζομαι και πάλι ότι οι περισσότεροι που πήραν μια φορά ΚΤΜ ... ξαναπήραν... αυτοί ξέρουν...!
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
οχι με εβγαλε ο paraligo απο το φορουμ εδω, που εχει το τενερακι και ηταν μαζι μου,που γιανα λεμε την αληθειαΑρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
Καλά, δεν βρέθηκε κανένας "χεράς" με Βαυαρο-μπαχατέλα να σε βγάλει από εκεί που χώθηκες ???![]()
Μάλλον ήσουν άτυχος και δεν τον πέτυχες ....εκτός αν είναι μόνο για τα spots ..![]()
![]()
![]()
ειναι κατσικακι το 660 και ακολουθαει μια χαρα![]()
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ...Κανεις κατοχος ΚΤΜ δεν ειναι στα καλα του...Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
είμαι εντελώς παράφρον και για δέσιμο κυριολεκτικά
![]()
Εγω θα ξαναπαρω και ξερω και τι...Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
οι περισσότεροι που πήραν μια φορά ΚΤΜ ... ξαναπήραν... αυτοί ξέρουν...!Και αμα πουλας το δικο σου πες μου...
![]()
Αντε που πηγαν ολοι οι γΛηγοροι με τα japan χρεπια να γελασουμε λιγακι![]()
![]()
ΥΓ:Θα πουμε τιποτα για FMX ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+ 950 !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Μπουρδέλα παιδιά τα ΚΤΜ, γάμα τα, φαντάσου ότι το χάριζα και δεν το πήρε κανείς...![]()
![]()
"
Είναι προφανές βέβαια ότι εγώ που ξανααγόρσα ΚΤΜ (990 adv) είμαι εντελώς παράφρον και για δέσιμο κυριολεκτικά αφού μετά από 6 χρόνια δεν μπόρεσα να δω την πραγματική αλήθεια που διατυμπανίζουν όλοι όσοι ποτέ δεν υπήρξαν κάτοχοι ενός ΚΤΜ...![]()
υ.γ.2 Έχω την υποψία ότι ελάχιστοι "εχθροί" της Αυστριακής φίρμας έχουν υπάρξει ποτέ πελάτες της... αντίθετα υποψιάζομαι και πάλι ότι οι περισσότεροι που πήραν μια φορά ΚΤΜ ... ξαναπήραν... αυτοί ξέρουν...!
Από 1998 και εδώ, είχα το 640 ADV, το απλό 640 (six days), 450 EXC και είμαι στο 950 S...![]()
Σου δίνουν πίσω, τουλάχιστον 10 χρόνια από τη ζωή σου....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εδω φιλε μιλαμε για τα παρταλια σας!
Μη σπαμαρεις και σοβαρευεις τη συζητηση, ακους?
Αϊντε, θες και επαινους και "καλα" μετριοφρων!
ζητω τα παρταλια μας τοτε,ρε η κτμ ειναι μασονικη στοα,ειναι η opus dei,μην τα ακουμπατε μακρυα απο δαυτα,αντε παω τωρα εξω γιατι εμεινα απο φιλτρο βενζινης και δεν περνει μπροστα,σοβαρα το λεω εμεινα στο βουνο γιατι κατι επιασε μεσα το φιλτρο και μου εκανε διακοπες και μετα τουτ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αμα δε μπορειτε να κανετε μια "αντιπαραθεση" της προκοπης...
![]()
ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΛΕΜΕ!!!!!
Εγω παω για υπνο, σχολασα για σημερα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με τα κτμ γινεσαι μαστορας ρε , οταν ειχα ιαπωνεζικα ουτε τον τροχο δεν ηξερα να βγαλω,τωρα εχω γινει γκουρου με την αγαπη μου![]()
Δεν τα βαζει κανεις πια μαζι μας,δε φταιμε εμεις που κοτευουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
αμα δε μπορειτε να κανετε μια "αντιπαραθεση" της προκοπης...
![]()
![]()
![]()
![]()