τι ζαντα φορας ρε λακη εσυ?4,25-4.50 η 5?Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Υeap...![]()
![]()
![]()
150αρι το θελω το πισω...![]()
τι ζαντα φορας ρε λακη εσυ?4,25-4.50 η 5?Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Υeap...![]()
![]()
![]()
150αρι το θελω το πισω...![]()
Οτι φοραει απο μαμα...Αλλα το brigestone 160αρι βρισκει στην αλυσιδαΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
τι ζαντα φορας ρε λακη εσυ?4,25-4.50 η 5?![]()
Θα κάνουμε την εξής αλλαξοκ@λιά,.....Ο devil θα πάρει τα λάστιχα που θέλει, θα μου δώσει εμένα τα sync, εγώ θα δώσω τα gpra στον Camen και του Camen θα τα κόψουμε να τα κάνουμε σώβρακα...![]()
:rotflmao:
![]()
Ε συμφωνείτε..??
Εν καιρω οικονομικης κρισης μια χαρα μΕ φαινεται η ιδεα σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Θα κάνουμε την εξής αλλαξοκ@λιά,.....Ο devil θα πάρει τα λάστιχα που θέλει, θα μου δώσει εμένα τα sync, εγώ θα δώσω τα gpra στον Camen και του Camen θα τα κόψουμε να τα κάνουμε σώβρακα...![]()
![]()
Ε συμφωνείτε..??![]()
![]()
![]()
Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς πρέπει να αναγεννηθεί το συνάδελφο μοτοσυκλετιστικό πνεύμα...:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Εν καιρω οικονομικης κρισης μια χαρα μΕ φαινεται η ιδεα σου...![]()
![]()
![]()
αν μου πληρωσεις κανονικα τα καινουργια gpra εγω στα δινω τα sync.ουτε 2000χλμ δεν εχουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
![]()
Ε συμφωνείτε..??
![]()
Για χαβαλέ το έγραψα...Έτσι και αλλιώς έχω βρεί τα sync καινούρια πιό φτηνά αποτι θα σΕ αγοράσω τα Gpra.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αν μου πληρωσεις κανονικα τα καινουργια gpra εγω στα δινω τα sync.ουτε 2000χλμ δεν εχουν.
![]()
![]()
Νεότερα απο το μέτωπο: μέχρι και σήμερα τα "τριμμένα" ελαστικά εξακολουθούν να έχουν χαοτική διαφορά σε σχέση με πρίν. Ικανοποιητικά για μένα δεν μπορώ να πώ ότι είναι αλλά σίγουρα δεν είναι το χάλι που ήταν πρίν...:smilea:
Λόγω οικονομικής (και όχι μόνο) κρίσης, σκέφτομαι μήπως βγάλουμε το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε.
Προμηθευσου λοιπον ενα τοπι γυαλοχαρτο να εχεις να ξυνειςΑρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Για χαβαλέ το έγραψα...Έτσι και αλλιώς έχω βρεί τα sync καινούρια πιό φτηνά αποτι θα σΕ αγοράσω τα Gpra.![]()
Νεότερα απο το μέτωπο: μέχρι και σήμερα τα "τριμμένα" ελαστικά εξακολουθούν να έχουν χαοτική διαφορά σε σχέση με πρίν. Ικανοποιητικά για μένα δεν μπορώ να πώ ότι είναι αλλά σίγουρα δεν είναι το χάλι που ήταν πρίν...:smilea:
Λόγω οικονομικής (και όχι μόνο) κρίσης, σκέφτομαι μήπως βγάλουμε το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε.
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Προμηθευσου λοιπον ενα τοπι γυαλοχαρτο να εχεις να ξυνεις![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()