Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 164

Θέμα: Δεν γ@μιεται ,ας σβηστει κ αυτο.

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Μόνο η VANDA το έγραψε, και ομολογώ, με καυστικότερο τρόπο.
    Σε 2 threads, 20+ σελίδες, αναφέρθηκε 2-3 φορές. Τα υπόλοιπα ήταν συλλυπητήρια (και σωστά μιας και το 1ο thread ήταν για τους 3 νεκρούς) και τα άλλα για το πόσο μαλάκας ή όχι είναι ο Panoptikon.

Μικρόκοσμος της κοινωνίας δεν είναι το forum; Ε φένεται λοιπόν πως δουλεύει το πράμα...
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Παλαιό μέλος
    Ο κοσμος ποτε δεν αφυπνιστηκε, γιατι ο κοσμος ειναι μαζα, ιστορικα Ποτε δεν απεδοθη ευφυια στην μαζα αντιθετως (και ετσι διοικειται) χρεωθηκε συμπεριφορες κοπαδιου και σαν κοπαδι εχει χαρακτηριστικα και ειναι προβλεψιμο. ( Ενα τετοιο manual ειναι το: "Μαζα και Εξουσια" του Ελια Κανεττι, Εκδοσεις Ηριδανος 1971.) Και σημερα, το κοπαδι θελει να γκρεμισει τη στανη ζητωντας σανο δηλ. τροφη δηλ. χρηματα και θα ειναι ετοιμο σε λιγο για τον Μεσσια, αυτον που θα εμφανισθει με την τροφη στα χερια και θα βροντοφωναξει και κατι για σεβασμο ... Δεν ζηταει τιποτα παραπανω γιατι αυτο σημαινει ιδεολογια και μαλιστα κοινη... Ποιοι κανουν τον χαρακτηρισμο και την προβλεψη? παντως οχι οι σημερινοι πολιτικοι, αυτοι εκτελουν εντολες, ψαξτε στις αποφοιτησεις βραβευμενων απο φημισμενα παγκοσμιως κολλεγια για να γνωρισετε τα αυριανα think tanks.

Και σ'αυτα συμφωνουμε αν γι'αυτα ρωτας.
    Ο κοσμος δεν ασχολειται πλεον και κατα συνεπεια και οι πολιτικοι. Κανενας για τα κοινα...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Έχω μπει στο σπίτι μου εδώ και 4 ώρες και ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει σήμερα …..
    Συμμετείχα σε ένα ποτάμι οργής και διαμαρτυρίας ….

Πραγματικά σήμερα φαινόταν στα μάτια του κόσμου ότι κάτι έχει αλλάξει ….

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ήταν εκτός κομμάτων και προβατοποιημένων μπλοκ…
    Άνθρωποι της διπλανής πόρτας ….με μίσος ….με οργή…. με αλληλεγγύη….
    Μεχρι τις 14:30 ήμουν σίγουρος ότι όλος αυτός ο κόσμος θα έμενε ακλόνητος στο Σύνταγμα και θα υπερασπιζόταν ότι του έχει απομείνει…
    Μέχρι τότε είχε αντιμετωπίσει με επιτυχία και θάρρος την όποια μορφή καταστολής…

Οι τέσσερις νεκροί όμως ……

Παγωμάρα….
    Ο δολοφόνος με την βενζίνα…
    Ο δολοφόνος με την υπογραφή στον θετικό έλεγχο πυρασφάλειας…
    Ο δολοφόνος εργοδότης…

Ποιος φταίει ? όλοι ? κανένας ? εγώ ? οι 150.000?οι 300?

Πένθος …..εκμετάλλευση των νεκρών …υποκρισία ….. μίσος …. Οργή ….Αλληλεγγύη
    αυτο ακριβως!!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

...μέχρι που στη Σταδίου και αφού είχαμε περάσει το υποκατάστημα της Marfin, το τμήμα της πορειας στο οποίο βρισκόμασταν, περικυκλώθηκε απο ΜΑΤ με πλήρη -φορεμένη- εξάρτηση. Αρχίσαν οι γιούχες απο το κόσμο και φύγαν και δύο-τρία μπουκάλια νέρο προς το μέρος τους, κανένας δεν κινήθηκε απειλητικά προς το μέρο τους.

...και τότε χωρίς τίποτα να δικαιολογεί τη πράξη τους, τα ΜΑΤ εκτόξευσαν χημικά. Απρόκλητα. Και ως δια μαγείας, το τμήμα της πορείας που βρισκόταν στα 30 μέτρα μπροστά μας σκόρπισε, αποκαλύπτοντας στο πυρήνα του τα καλόπαιδα που είχαν παρυσφήσει στη πορεία ως φιλειρηνικόι διαδηλωτές...και φυσικά άρχισε ο χοντρός τσαμπουκάς με αποτέλεσμα τα θλιβερά γεγόνοτα που όλοι ξέρουμε.
    ο συλλογισμος σου εχει ενα κενο. τα καλοπαιδα ειχαν ετοιμες τις μωλοτοφ για να τις ριξουν. αν δε τις εριχναν εκει θα τις εριχναν λιγο πιο κατω... σε μια αλλη τραπεζα σε ενα αλλο στοχο σε κατι αλλο τεσπα... δε νομιζω να τις κουβαλανε περα δωθε μπας και μεσα στη πορεια η αστυνομία αναίτια τους πεταξει χημικα δε νομιζεις???????

κατα τα αλλα συμφωνω με το ποστ σου 100% εχεις αποψεις που εχω εκφρασει πολλακις σε αλλα ποστ συγκεντρωμένα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Το αν θα ηταν καλυτερο να γινει δημοψηφισμα δε το ξερω οπως επισης δε ξερω τις επιπτωσεις του να μη παρουμε "βοηθεια" απο το ΔΝΤ. Φανταζομαι ουτε κι εσυ ουτε το 99% του κοσμου οποτε περισσοτερο τυφλη αποφαση μου κανει.
    Κολοχερο οντως αλλα ερωτηθηκαμε αρκετες φορες απο το 74 και υστερα...
    είναι πολύ απλό...αν έχεις @@δια ως πολιτικός βγαίνεις και λες:

"Η κατάσταση είναι αυτή...οι επιλογές είναι αυτές....οι επιπτώσεις οι εξέις....επειδή η απόφαση που πρέπει να ληφθεί θα επηρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το μέλλον μας (σας) και επειδή το ειδικό βάρος της απόφασης αυτής δεν το αντέχει καμιά κομματική παράταξη και ξεφεύγει απο την αρτηρισοσκληρωτική αντίληψη του δικοματισμού, θα πρέπει να αποφασίσετε εσείς."

με λίγα λόγια δέχεστε να το παιζουμε γιουσουφάκια και πιπ@τζουδες των όποιων βρίσκονται πίσω απο το ΔΝΤ ή θέλετε να τραβήξουμε τρελό ζόρι αλλά τουλάχιστον να είμαστε για τη πάρτη μας;

ειλικρίνια, ντόμπρα, απλά και σταράτα πράγματα...όποιος πολιτικάντης μπορέσει να το πράξει, έχει κερδίσει το παιχνίδι!

Παλαιό μέλος
    είναι πολύ απλό...αν έχεις @@δια ως πολιτικός βγαίνεις και λες: "Η κατάσταση είναι αυτή...οι επιλογές είναι αυτές....οι επιπτώσεις οι εξέις....επειδή η απόφαση που πρέπει να ληφθεί θα επηρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το μέλλον μας (σας) και επειδή το ειδικό βάρος της απόφασης αυτής δεν το αντέχει καμιά κομματική παράταξη και ξεφεύγει απο την αρτηρισοσκληρωτική αντίληψη του δικοματισμού, θα πρέπει να αποφασίσετε εσείς." με λίγα λόγια δέχεστε να το παιζουμε γιουσουφάκια και πιπ@τζουδες των όποιων βρίσκονται πίσω απο το ΔΝΤ ή θέλετε να τραβήξουμε τρελό ζόρι αλλά τουλάχιστον να είμαστε για τη πάρτη μας; ειλικρίνια, ντόμπρα, παλά και σταράτα πράγματα...όποιος πολιτικάντης μπορέσει να το πράξει, έχει κερδίσει το παιχνίδι!
    Αυτο θα ηταν απλως αυτοκτονια για οποινδηποτε πολιτικο.
    Βλεπεις κανεις δεν εμπιστευεται κανεναν σημερα κι ασε που η αντιπολιτευση θα οργιαζε...

Και επιπλεον κανεις δε ζει για την υστεροφημια σημερα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Παιδια... και εμεις που εχουμε δουλειά τωρα ... στο ιδιο καζάνι βράζουμε.

εισαι προνομιουχος .....ποια δουλεια?? καθαρισαμε ,τελος........παρεα 5 ατομων οι 4 ανεργοι και ενας για φουντο

μας εμεινε το ιντερνετ(παει για καρτα),ενα δανειο,και ενα σκουτερ
    τοσο χρονια δουλευαμε και τι καταφεραμε??

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    εισαι προνομιουχος .....ποια δουλεια?? καθαρισαμε ,τελος........παρεα 5 ατομων οι 4 ανεργοι και ενας για φουντο

μας εμεινε το ιντερνετ(παει για καρτα),ενα δανειο,και ενα σκουτερ
    τοσο χρονια δουλευαμε και τι καταφεραμε??
    Αυτο ειναι το καθημερινο μας ανέκδοτο στη δουλειά...αποκαλούμαστε πλεον προνομιουχοι ιδιωτικοι υπάλληλοι...

βλέπεις φτάσαμε σε σημειο να θεωρουμε προνόμιο τη δουλεια και να σκύβουμε το κεφάλι ... αφού πως να μιλήσουμε τι να διεκδικησουμε ?? Αυξηση? 2 χρονια τωρα τπτ... και με τη κριση τωρα?

βλέπεις ειναι προνομιο να παιρνεις δωρο χριστουγενων και πασχα.. ετσι που καταντήσαμε..

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    είναι πολύ απλό...αν έχεις @@δια ως πολιτικός βγαίνεις και λες:

"Η κατάσταση είναι αυτή...οι επιλογές είναι αυτές....οι επιπτώσεις οι εξέις....επειδή η απόφαση που πρέπει να ληφθεί θα επηρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το μέλλον μας (σας) και επειδή το ειδικό βάρος της απόφασης αυτής δεν το αντέχει καμιά κομματική παράταξη και ξεφεύγει απο την αρτηρισοσκληρωτική αντίληψη του δικοματισμού, θα πρέπει να αποφασίσετε εσείς."

με λίγα λόγια δέχεστε να το παιζουμε γιουσουφάκια και πιπ@τζουδες των όποιων βρίσκονται πίσω απο το ΔΝΤ ή θέλετε να τραβήξουμε τρελό ζόρι αλλά τουλάχιστον να είμαστε για τη πάρτη μας;

ειλικρίνια, ντόμπρα, απλά και σταράτα πράγματα...όποιος πολιτικάντης μπορέσει να το πράξει, έχει κερδίσει το παιχνίδι!
    κατά την γνώμη μου ,πιστεύω ότι η πολιτική είναι ένα παιχνίδι που δέν παίζεται στα ίσια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
    Να πώ και γω τη γνώμη μου για το θέμα

Ένα forum πρέπει να λειτουργεί απόλυτα ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Μόνο σε περιπτώσεις που άπτονται του ποινικού δικαίου θα δεχόμουν παρεμβάσεις. Ένα forum είναι ένα virtual πεζοδρόμιο σαν το κανονικό πεζοδρόμιο που μπορούμε αύριο μεθαύριο να βρεθούμε και κάποιοι να μιλήσουμε, κάποιοι να γελάσουμε ενώ κάποιοι άλλοι να βριστούμε και γιατί όχι να παίξουμε και ξύλο. Τι να κάνουμε έτσι είναι η ίδια η ζωή.

Πάντα κατά την δική μου ταπεινή γνώμη, και επιτρέψτε μου να την έχω, ενέργειες των mods, του τύπου "κλειδώνω το θέμα" ΔΕΝ είναι σωστές. Αν θέλουν κάποιοι να γίνουν ΚΩΛΟΣ και να κατεβάσουν το επίπεδό τους , αφήστε τους να εκτεθούν. Ο κόσμος διαβάζει καταλαβαίνει και θυμάται. Δεν χρειάζεται πάτρονες.

Απο την άλλη εσείς mods κλειδώνοντας ένα θέμα τι πετυχαίνετε? Ακυρώνετε το ίδιο το forum σας λέγοντας: "Α εδώ ΕΓΩ βάζω τα όρια. Όλοι εσείς θα συμπεριφέρεστε όπως θέλω ΕΓΩ". Συγχαρητήρια, μόλις πετύχατε τον πρώτο πόντο στο reality "O δικτατορίσκος της ψηφιακής εποχής".

Θέλετε κάτι πρωτότυπο, κάτι διαφορετκό? Κάντε ψηφοφορία στο forum και αφήστε τον κόσμο να αποφασίσει το κλείδωμα ή όχι του θέματος. Γνώμη μου. Ότι θέμα και άν είναι αυτό, όσο και αν σας ενοχλεί ο τίτλος ή το περιεχόμενο. Ο κόσμος έχει ακόμα το δικαίωμα της συνάθρισης και της συζήτησης, φυσικής ή ηλεκτρονικής...

υ.γ.1 έχω αποχωρίσει απο αρκετά forum επειδή οι mods τους εμφάνιζαν ανάλογες τάσεις. Το προτιμώ απο το να επιτρέπω σε κάποιον να λογοκρίνει συζητήσεις, ακόμα και άν συμφωνώ μαζί του, όπως τώρα. Συμφωνώ 100% με τον mod όσον αφορά στο ότι και εμένα δεν μου άρεσε το περιεχόμενο των χαρακτηρισμών, ΔΕΝ θα το κλείδωνα όμως.

υ.γ.2 Και βέβαια είναι ανείπωτα τραγικό αυτό που συνέβει σήμερα. Όμως είναι πολύ τραγικότερο το πλιάτσικο σε βάρος του ελληνικού λαού απο τους διεθνείς πλουτοκράτες και τα εγχώρια ανδρίκελά τους, πολλές δεκαετίες τώρα. Αυτοί αφαίρεσαν όχι μόνο 3 ζωές όπως έκαναν κάποιοι ΚΡΕΤΙΝΟΙ σήμερα, άλλα την ζωή όλων των ελλήνων σήμερα και για πολλές γενιές ακόμα.
    συμφωνω απολυτως αλλα συμφωνω και με byron και ειδικα αυτα που ειπε περι ανωνυμιας ειναι αυτα που διαχωριζουν φορουμ-δρομο.Εγω απλα θα ηθελα μεγαλητερη ανεκτικοτητα πριν το κλειδωμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
    Ο κοσμος ποτε δεν αφυπνιστηκε, γιατι ο κοσμος ειναι μαζα, ιστορικα Ποτε δεν απεδοθη ευφυια στην μαζα αντιθετως (και ετσι διοικειται) χρεωθηκε συμπεριφορες κοπαδιου και σαν κοπαδι εχει χαρακτηριστικα και ειναι προβλεψιμο.

( Ενα τετοιο manual ειναι το: "Μαζα και Εξουσια" του Ελια Κανεττι, Εκδοσεις Ηριδανος 1971.)

Και σημερα, το κοπαδι θελει να γκρεμισει τη στανη ζητωντας σανο δηλ. τροφη δηλ. χρηματα και θα ειναι ετοιμο σε λιγο για τον Μεσσια, αυτον που θα εμφανισθει με την τροφη στα χερια και θα βροντοφωναξει και κατι για σεβασμο ...

Δεν ζηταει τιποτα παραπανω γιατι αυτο σημαινει ιδεολογια και μαλιστα κοινη...

Ποιοι κανουν τον χαρακτηρισμο και την προβλεψη? παντως οχι οι σημερινοι πολιτικοι, αυτοι εκτελουν εντολες, ψαξτε στις αποφοιτησεις βραβευμενων απο φημισμενα παγκοσμιως κολλεγια για να γνωρισετε τα αυριανα think tanks.

ανοιγεις ενδιαφέρουσα συζήτηση, αλλά σε διάβασα σε ακατάλληλη ώρα....Η συνέχεια αύριο
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Είδα το θρέντ χτες. Δεν μπήκα στον κόπο να γράψω, απλά διάβασα. Πολλές και αντικρουόμενες απόψεις αλλά κατά την άποψη μου το θέμα ξέφυγε. Βλέπω τη συνέχεια σήμερα και ίσως με καθαρότερο μυαλό αποφασίζω να γράψω.

Στην Ελλάδα πάντα υπήρχαν - υπάρχουν και θα υπάρχουν λεβέντες που το δικό σου το κάνουν δικό τους και το διεκδικούν (όσοι έχουν κάνει έστω κι ένα μεταπτυχιακό το γνωρίζουν καλά το θέμα). Ο κάθε ένας μας έχει το δικαίωμα να νιώθει οργή και αγανάκτηση και να κατεβαίνει στους δρόμους να την διαλαλήσει, όμως κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει μια ζωή. Όλοι έχουν το δικαίωμα της αθωότητας.

Σήμερα τα πράγματά είναι αρκετά ρευστά και είναι πολύ εύκολο "κάποιοι" να γίνουν οι ηγέτες και οι δρομολογητές αυτής της κατάστασης και να μας "λυτρώσουν" από το "απόλυτο χάος" που εντέχνως δημιούργησαν. Προσέξτε εσείς οι νεότεροι που λόγω της ηλικίας σας και της απειρίας σας είστε πιο δεκτικοί και κατ' επέκταση πιο ευάλωτοι σε τέτοιες καταστάσεις. Εγώ έχω μάθει να κάνω διάλογο και διάλογος δεν γίνεται με καδρόνια και πέτρες, επίσης στηρίζω επώνυμα τα όσα λέω και δεν κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία που μου προσφέρει ένα φόρουμ ή μία διαδήλωση ή ακόμα ακόμα μία κουκούλα. Ξέρω καλά ότι όταν μπαίνουμε σε μια ομαδική διαμαρτυρία - πορεία - κατάσταση (όπως θέλετε πείτε τη), λειτουργούμε κάτω από την ψυχολογία του όχλου η οποία προσφέρει ανωνυμία και κάλυψη. Οι καταστάσεις αυτές θέλουν πολύ προσοχή. Αρνούμαι να κάνω διάλογο με κάποιον που δεν μπορώ να δω τα μάτια του.

Μην θεωρείτε ότι εσείς είστε εκείνοι που ανακάλυψαν ότι η γη γυρίζει, ή οι μόνοι που είστε θυμωμένοι με την όλη κατάσταση. Εγώ με την ηλικία που έχω και κατά συνέπεια με τις υποχρεώσεις μου απέναντι στην οικογένειά μου αλλά και με τα χρόνια που δουλεύω έχω χίλιους λόγους παραπάνω από σας να είμαι θυμωμένος και αγανακτισμένος και όχι δεν είμαι από τους τύπους που κάθονται στον καναπέ και βλέπουν ειδήσεις. Απλά δεν τελώ εν βρασμό ψυχής και μπορώ να σταθμίζω καταστάσεις και να παίρνω αποφάσεις, ομολογουμένως με μεγαλύτερη βαρύτητα (γιατί αποφασίζω και για τα παιδιά μου), οι οποίες θα έχουν αποτέλεσμα.

Καταλήγοντας θέλω να πω ότι είμαι βαθύτατα θλιμμένος για τον θάνατο συνανθρώπων μας και δεν μπορώ να μπω στη λογική του " παράπλευρες απώλειες ενός πολέμου), γιατί πόλεμος δεν υπάρχει ακόμα ούτε καν ακήρυχτος. Όσο και θέλετε να ηρωο-ποιήσετε και να δικαιολογήσετε τους αυτουργούς του θανάτου των 4 ανθρώπων, απλά δεν γίνεται. Οι ταραχές, η βία και ο μηδενισμός δεν καταλήγουν πουθενά, άλλωστε αυτοί που πέθαναν ήταν άνθρωποι καθημερινοί, της διπλανής πόρτας που πήγαν για το μεροκάματο (υπό το καθεστώς του φόβου της απόλυσης - όλες οι ιδιωτικές τράπεζες είναι οι χειρότεροι εργοδότες και καταδυναστεύουν - εμμέσως απειλούν τους εργαζόμενούς τους), το γνωρίζω από πρώτο χέρι.

Ναι να βγούμε να φωνάξουμε και να διεκδικήσουμε τα όσα μας ΑΝΗΚΟΥΝ, αλλά ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ.

Βασίλης Ορφανός
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    SpeakeasyBlues said:

Ο κοσμος ποτε δεν αφυπνιστηκε, γιατι ο κοσμος ειναι μαζα, ιστορικα Ποτε δεν απεδοθη ευφυια στην μαζα αντιθετως (και ετσι διοικειται) χρεωθηκε συμπεριφορες κοπαδιου και σαν κοπαδι εχει χαρακτηριστικα και ειναι προβλεψιμο.

( Ενα τετοιο manual ειναι το: "Μαζα και Εξουσια" του Ελια Κανεττι, Εκδοσεις Ηριδανος 1971.)

Και σημερα, το κοπαδι θελει να γκρεμισει τη στανη ζητωντας σανο δηλ. τροφη δηλ. χρηματα και θα ειναι ετοιμο σε λιγο για τον Μεσσια, αυτον που θα εμφανισθει με την τροφη στα χερια και θα βροντοφωναξει και κατι για σεβασμο ...

Δεν ζηταει τιποτα παραπανω γιατι αυτο σημαινει ιδεολογια και μαλιστα κοινη...

Ποιοι κανουν τον χαρακτηρισμο και την προβλεψη? παντως οχι οι σημερινοι πολιτικοι, αυτοι εκτελουν εντολες, ψαξτε στις αποφοιτησεις βραβευμενων απο φημισμενα παγκοσμιως κολλεγια για να γνωρισετε τα αυριανα think tanks.

απλά.... .υποκλίνομαι...

Υ.Γ. ψάξε βρες το Ψυχολογία του όχλου , του Gustav le Bon.

Απο εκεί και μετά και σχετικά με Δ.Ν.Τ - κρίση και επιλογές, θα έλεγα να ψάξουμε όλοι τι έκαναν οι "υπανάπτυκτοι" Τούρκοι (έτσι έχουν χαρακτηριστεί πολλάκις απο διάφορους ακόμα και εδώ)... Πως αντέδρασαν , τι έκαναν και που είναι τώρα.

Τι έκανε η Ισλανδία απέναντι στο φάσμα χρεών κοκ.

Επιλογές υπάρχουν. Πολιτικοί δεν υπάρχουν... μάλλον μαφιόζους θα τους αποκαλούσα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    θελω απο χτες να γραψω τοσα πολλα αλλα αυτο προυποθετει να βαλω σε μια ταξη τις σκεψεις μου.

τελικα δε χρειαστηκε.το εκαναν αλλοι για μενα.οποιος ειδε χτες το βραδυ ραδιο αρβυλα ειναι σα να διαβασε ολα αυτα που ηθελα να πω.

ΟΛΑ ΟΜΩΣ.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    θελω απο χτες να γραψω τοσα πολλα αλλα αυτο προυποθετει να βαλω σε μια ταξη τις σκεψεις μου.

τελικα δε χρειαστηκε.το εκαναν αλλοι για μενα.οποιος ειδε χτες το βραδυ ραδιο αρβυλα ειναι σα να διαβασε ολα αυτα που ηθελα να πω.

ΟΛΑ ΟΜΩΣ.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.
    τρεις μέρες τώρα φιλαράκι, όλο θα εγραφα αλλά δεν γραφω, δε μπορω, δε δύναμαι, δεν με παίρνει....αστο να παει στο διαολο, ή γραψε ή μη γράψε επιτέλους!
    δε χρειάζεται να δικαιολογείσαι ....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σιγά που δεν θα τό'κανα κι αυτό !
    από makis206 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 259
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 09:51
  2. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί! τι είναι;
    από michalispap στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2005, 09:27
  3. δεν είναι νέο πια αλλά ας το γράψω
    από NLS στο forum Ιστορίες του δρόμου