Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μπήκε ο Αλχημιστης ;![]()
![]()
![]()
οντως!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μπήκε ο Αλχημιστης ;![]()
![]()
![]()
οντως!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε,εισαι φαιδρος και εγκαθετος...:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είπαμε να είσαι μλκς αλλά τόοοοσο μλκς δεν το περίμενα. Τι να πω λυπάμαι για λογαριασμό σου, αλλά θα σε κανονίσω εγώ, στα μαθήματα του εξαμήνου μην κατέβεις.... 'ετσι κι αλλιώς δεν θα περάσεις κανένα (το τακτοποίηση μόλις τώρα με 3-4 τηλεφωνάκια), μλκ ε μλκ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Να εισαι παντα καλα αγοριναΑρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Δεν ψάρωσα αλλά χάρηκα που σε είδα καβάλα... σου πάει ρε μπαγάσα...
Φαντάζομαι ότι το πρώτο και ίσως το μόνο που διαπίστωσες είναι τα γκάζια...άντε και λίγο τα φρένα... όταν αρχίσουν οι κλίσεις και το στροφιλίκι...εκεί να δεις... (γέλια για σένα...κλάματα για τους άλλους...). Το συγκεκριμένο είναι όντως χαμηλό και εύκολο και στις επιτόπιες μανούβρες...
![]()
![]()
![]()
Οντως το γκαζι του με εντυπωσιασε...Συνηθισμενος απο μονοκυλινρο βλεπεις και η ροπη του 2κυλινδου ηταν απολαυστικη...
![]()
Τα φρενα του δεν με ενθουσιασαν.Οχι οτι δεν επιαναν αλλα λογω του οτι τα μηχανακια του test συνηθως ειναι ταλαιπωρημενα μαλλον και αυτο χρειαζονταν υγρα+εξαερωση στα φρενα.
Αυτο που οδηγησα ειχε και ABS αλλα να πω την αληθεια φοβηθηκα να φρεναρω αποτομα για να το δοκιμασω![]()
Παντως συνολικα το μηχανακι με αφησε αφωνο παρολο που το περιμενα![]()
Σιγουρα,μολις μαζευτουν χρηματα και ερθουν καλυτερες μερες θα το παρω με κλειστα ματια...![]()
![]()
![]()
![]()
Mόνο μην τ' ανοίξεις μετά...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Σιγουρα,μολις μαζευτουν χρηματα και ερθουν καλυτερες μερες θα το παρω με κλειστα ματια...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οχι τα φρενα του ετσι ειναι ..Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Να εισαι παντα καλα αγορινα![]()
![]()
![]()
Οντως το γκαζι του με εντυπωσιασε...Συνηθισμενος απο μονοκυλινρο βλεπεις και η ροπη του 2κυλινδου ηταν απολαυστικη...
![]()
Τα φρενα του δεν με ενθουσιασαν.Οχι οτι δεν επιαναν αλλα λογω του οτι τα μηχανακια του test συνηθως ειναι ταλαιπωρημενα μαλλον και αυτο χρειαζονταν υγρα+εξαερωση στα φρενα.
Αυτο που οδηγησα ειχε και ABS αλλα να πω την αληθεια φοβηθηκα να φρεναρω αποτομα για να το δοκιμασω![]()
Παντως συνολικα το μηχανακι με αφησε αφωνο παρολο που το περιμενα![]()
Σιγουρα,μολις μαζευτουν χρηματα και ερθουν καλυτερες μερες θα το παρω με κλειστα ματια...![]()
![]()
![]()
![]()
απλα ειναι ον-οφφ μηχανη σαφως κ δεν εχουνε το δαγκωμα κ τη δυναμη μιας δρομου κατασκευης..οπως κ εχεις μαθει απο το σμ σου.
Τι γελα ρε χαμενεΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η λαθος αισθηση οφειλεται στο οτι με 170 στο δικο μου εισαι μπαλονι απο τον αερα και στο 990 δεν ενιωθα τιποτα.Ειμαι και μικροκαμωμενος και ειχα χωθει...![]()
Τα χιλιομετρα ενταξει δεν ηταν πολλα αλλα ουτε ειχα τον χωρο για περισσοτερα ουτε και με ενδιεφερε...Το πως να μαζευε με ενδιεφερε...![]()
Συνηθισμενος απο 1κυλινδρο ειναι φυσιολογικο η ροπη του 2κυλινδρου να με ενθουσιασει...:smilea:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Τι διαολο,ολοι ντερεκια ειστε?!![]()
![]()
![]()
ρε λαλακα εγω που δεν ειμαι ντερεκι που μπορω να το βρω να δω αν το φτανω?
![]()
Δεν μπορω να εχω αντικειμενικη αποψη μιας και δεν εχω οδηγησει παρομοιο.Δεν ειναι οτι δεν επιαναν.Απλα νομιζω οτι θα μπορουσαν να ειναι και καλυτερα και αυτο δεν οφειλονταν στο μηχανακι αλλα στην συντηρηση του...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
οχι τα φρενα του ετσι ειναι ..
απλα ειναι ον-οφφ μηχανη σαφως κ δεν εχουνε το δαγκωμα κ τη δυναμη μιας δρομου κατασκευης..οπως κ εχεις μαθει απο το σμ σου.![]()
Σας ειπα ρε...Στο Σαρελλα με την ΚΤΜ/DUCATI στην εθνικη...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε λαλακα εγω που δεν ειμαι ντερεκι που μπορω να το βρω να δω αν το φτανω?
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Το πως τα μαζευε με ενδιεφερε...
![]()
![]()
![]()
μαλακα θα με πεθανεις σημερα...με εχει ακουσει ολος ο βυρωνας...θα νομισουν οτι γενναω...![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
αν τα παταγες σε κανα κατηφορικο χωματοδρομο με γαρμπιλι ..θα τα εκτιμουσεςΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δεν μπορω να εχω αντικειμενικη αποψη μιας και δεν εχω οδηγησει παρομοιο.Δεν ειναι οτι δεν επιαναν.Απλα νομιζω οτι θα μπορουσαν να ειναι και καλυτερα και αυτο δεν οφειλονταν στο μηχανακι αλλα στην συντηρηση του...![]()
Ε ρε φιλε ειπαμε,μονοκυλινδρο εχουμε...Μας εντυπωσιασε το 2κυλινδρο...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
μαλακα θα με πεθανεις σημερα...με εχει ακουσει ολος ο βυρωνας...θα νομισουν οτι γενναω...![]()
![]()
![]()
Δεν εχουμε ολοι πυραυλους εδαφους-εδαφους...![]()
τετοιες πιπες γραφετε και μετα βγαινει βρωμα οτι τα 1000αρια κτμ σπερνουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ε ρε φιλε ειπαμε,μονοκυλινδρο εχουμε...Μας εντυπωσιασε το 2κυλινδρο...
Δεν εχουμε ολοι πυραυλους εδαφους-εδαφους...![]()
![]()
![]()
![]()
σκεψου να οδηγησεις κανα αληθινο μηχανακι με γκαζι τι θα γραψεις...θα πρεπει οσοι διαβασουμε να φορεσουμε γυαλια με καποτες μην πιασουμε κανα παιδι απο τα σχολια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
ναι παλι καλα που δεν οδηγησε κανα γιαπωνεζικο v-2 ον οφ να τον παρει ο υπνοσ κ να φαει τα μουτρα του το παλικαρι μας..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τετοιες πιπες γραφετε και μετα βγαινει βρωμα οτι τα 1000αρια κτμ σπερνουν...![]()
![]()
![]()
σκεψου να οδηγησεις κανα αληθινο μηχανακι με γκαζι τι θα γραψεις...θα πρεπει οσοι διαβασουμε να φορεσουμε γυαλια με καποτες μην πιασουμε κανα παιδι απο τα σχολια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
εκτος αν τα πας εσυ και με 990 v-2 με το πραπρα σου και λες..ααα τα κτμ δε πανε μωρε μωρε..