Αν πατήσεις "επεξεργασία",το διορθώνεις χωρίς να χρειαστεί να κάνεις καινούργιο ποστ.Αρχικά δημιουργήθηκε από VOLK
καλη επιτυχια...εφαγε το λ![]()
Αν πατήσεις "επεξεργασία",το διορθώνεις χωρίς να χρειαστεί να κάνεις καινούργιο ποστ.Αρχικά δημιουργήθηκε από VOLK
καλη επιτυχια...εφαγε το λ![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
καλα ξεμπερδεματα ρε φιλος.τωρα τι να λεμε για το @ρχιδι, τι να λεμε και για τους μπατσους που σου ετυχαν...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ευχαριστω παρα πολυ. Τωρα περιμενω να δω κ το χαρτι της τροχαιας να δω επιτελους τι γραψανε επανω
Why do we kill people , that kill people just to prove to these people that killing is wrong?
Παιδια, ηρθε και το χαρτι της τροχαιας , το παραθετω εδω.
Ειναι μεσα στην ασαφεια δεν εχει ουτε ονοματα δρομων! Το μαυρισμενο κομματι ειναι τα ονοματα. ( σημειωσε μονο 2 απο 4. )
Τωρα μετα απο αυτο, ψαχνω καλο δικηγορο παιδες, ηδη 2 παιδια μου στειλανε ονοματα κ ευχαριστω. Θα ηθελα καποιο τζιμανι ομως καθως υπαρχει πλουσιο φωτο υλικο + αποδεικτικα ωστε να μην υπαρχει περιπτωση λαθους στο δικαστηριο ( αν γινει ).
http://www.maxfx.gr/busatrakarisma/xartipolice.jpg
Why do we kill people , that kill people just to prove to these people that killing is wrong?
To μαυρο ειναι τα ονοματα των μαρτυρων φανταζομαι ετσι?
Οι μαρτυρες αυτοι ειναι αυτοι που ειπες οτι σε ειδαν οτι ησουν σταματημενος??
Αν ναι προχωρα δικαστικα δεν εχεις τιποτα να χασεις.
Τωρα μαλλον θα σου πουν για συμβιβασμο γιατι ειναι πιθανο να χασουν δικαστικως αφου οι μαρτυρες ειναι με το μερος σου.
Αν λεω αν εμφανιστουν κι αλλοι μαρτυρες απο το πουθενα καλα θα κανεις να το εχεις υπ'οψην σου οτι πρεπει να αποδειξεις οτι ειναι ψευδομαρτυρες.
Απο κει και περα νομιζω δεν εχεις κατι να φοβηθεις.
Υ.Γ. Παρατυπια δε βλεπω στο παρον εγγραφο.
Αν δεν ερθει ανακριτικο της τροχαιας ετσι κανουν.
Απλα γραφουν τι δηλωνει ο καθενας κ που ειναι χτυπημενα.
Καλα τα εχουν γραψει.
I find your lack of faith disturbing.
Εγώ θα κοίταζα και αν επιτρέπεται η στάση/στάθμευση στο συγκεκριμένο σημείο. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι (ελπίζω), αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Καλά ξεμπερδέματα και κυρίως περαστικά![]()
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
Για το θεωρητικό της στάσης πάρτε μέτρο και αρχίστε: 12 από τη στάση και 5 από την προηγούμενη γωνία. Δεν ξέρω αν υπάρχει και σήμα απαγορευτικό, δεν φαίνεται. Αλλά αυτά δεν νομίζω ότι έχουν σημασία. Σταματημένο ήταν το παιδί δεξιά, άμα δεν βλέπουμε μπροστά μας ας μην οδηγούμε καλύτερα...
Βασικά από ότι έχω καταλάβει δεν έχεις κάποιο λόγο να βιάζεσαι με τα νομικά, να κάνεις δηλαδή αυτή την εβδομάδα αγωγή πχ. Και τον άλλο μήνα να την κάνεις δεν αλλάζει τίποτα. Δικογραφία δεν θα σχηματιστεί από την αστυνομία; Να πάρει αναλυτική κατάθεση από εσένα, τον άλλο και τους μάρτυρες;
Πάντως, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με δικηγόρο. Αφού σου έχουν δώσει τα παιδιά δύο τηλέφωνα πήγαινε μια βόλτα όταν μπορέσεις να τους πεις τι στοιχεία και χαρτιά έχεις να σου πουν κι αυτοί τι μπορείτε να κάνετε. Η ασφαλιστική του άλλου τον πελάτη της υποστηρίζει, είναι τυπικό δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Στην τελική αυτός μπορεί να σου πει είμαι τελείως βλάκας δεν είδα χριστό και νόμιζα ότι ήρθες από δεξιά. Στην ουσία δεν αλλάζει κάτι.
Για το χαρτί της αστυνομίας εντάξει... πιο πολύ παραγγελία σε χασαποταβέρνα θυμίζει παρά επίσημο έγγραφο της αστυνομίας... για την συμπεριφορά τους ξέχνα λίγο το "αστυνομικοί" και βάλε στη θέση του το "δημόσιοι υπάλληλοι", τι περίμενες; Στην υπηρεσία του πολίτη; Και πριν μερικές ώρες τα ίδια έκαναν , και χθες τα ίδια και αύριο τα ίδια κλπ. Ξέρεις σε τι γραφειοκρατία τους έμπλεξες; Ο ένας από τους δύο πρέπει να αναλάβει τώρα την ιστορία σας. Και για να λέμε όλη την αλήθεια είναι οι ίδιοι που τρέχουν σε περιπολίες, σκοπιές στα τμήματα, διάφορα διοικητικά εσωτερικά τους, και πρέπει να βρουν χρόνο για όλα.
Περαστικά σου πάντως και μακάρι αυτά να είναι τα χειρότερα!![]()
πως δεν γράφει η αναφορά;... για δες καλύτερα... "παραβιάζοντας την πινακίδα STOP" έπεσε πάνω στον οδηγό που ήταν παρκαρισμένος και εκ νέου σε κάδο απορριμάτων. Τι άλλο να γράψει δηλαδή;
Δεν χρειάζεται και περισσότερα. Αυτό , συν φωτό , συν μάρτυρες πας δικαστικά και τελειώνει εκεί.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Ειλικρινα φιλε μου, σε νιωθω απολυτα.
Οπως ειπαν και τα υπολοιπα παιδια, πρωτη σου κινηση να βρεις δικηγορο! Οποιαδηποτε απορια και αν εχεις να την συζητησεις μαζι του. Τα παντα ομως! Εμενα αυτο με ειχε ηρεμησει παρα πολυ.
Απο τη στιγμη που εχεις και μαρτυρες που εχουν την διαθεση να καταθεσουν, θα δεις οτι ολα θα πανε καλα!
Καλη δυναμη και οπλισου με μπολικη υπομονη!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Όχι το λέω επειδή στην περίπτωση του πατέρα μου σχηματίστηκε δικογραφία (δεν ξέρω αν έχει σχέση ο τραυματισμός γιατί έφυγε κατευθείαν με ασθενοφόρο) και μετά από ένα μήνα και πήγαμε στην τροχαία της περιοχής και έδωσε κατάθεση πλήρη:Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
πως δεν γράφει η αναφορά;... για δες καλύτερα... "παραβιάζοντας την πινακίδα STOP" έπεσε πάνω στον οδηγό που ήταν παρκαρισμένος και εκ νέου σε κάδο απορριμάτων. Τι άλλο να γράψει δηλαδή;
Δεν χρειάζεται και περισσότερα. Αυτό , συν φωτό , συν μάρτυρες πας δικαστικά και τελειώνει εκεί.
Gandalf
"ο τάδε την ημέρα ... και ώρα... και ενώ οδηγούσα τη μοτοσυκλέτα μου υπ αριθμ... κινούμουν στην οδό τάδε με κατεύθυνση κλπ" μισή σελίδα έγραψε.
Μετά ο αστυνομικός που είχε αναλάβει την υπόθεση κάλεσε τον άλλο εμπλεκόμενο και τον μάρτυρα για κατάθεση, σχηματίστηκε δικογραφία που στάλθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών για να ασκηθούν κατηγορίες. Έγινε αυτεπάγγελτα η διαδικασία.
Και επειδή διάβασα και την αγωγή που καταθέσαμε με το δικηγόρο είναι αναλυτική μέχρι αηδίας. Γι' αυτό το 'γραψα.![]()
Αλλά πιστεύω είναι αδιανότητο να μην μιλήσει με δικηγόρο και να περιμένει από την ασφαλιστική. Όπως λέει και ο Giorgos19 θα τον ηρεμήσει.
Υ.Γ.: έχω την εντύπωση ότι οι μάρτυρες που αναφέρονται στο χαρτί της αστυνομίας είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν
μην ακους κανεναν φιλε.παρε δικηγορο και πηγαινε μεχρι τελους.καλο κουραγιο.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
...και μόνο από το χτύπημα μπροστά δεξια στη πόρτα του και μετά στην πίσω εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως κάτι δεν κολλάει σε αυτά που λέει....υπομονή περαστικά και ποτέ ξανα...κράτα μας ενήμερους...
και...
ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΌ!!!!![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Γιατι το λες αυτο με το κινητο φιλος?