Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Και μια όμορφη παρουσία γιατί ιστορία χωρίς γυναίκα και sex δεν είναι αποδεκτή
χμμ...ενδιαφερον...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Και μια όμορφη παρουσία γιατί ιστορία χωρίς γυναίκα και sex δεν είναι αποδεκτή
χμμ...ενδιαφερον...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
ασχετο αλλα το τσουπι σε πηρε χαμπαρι ε???
γατονι ............
Δεν κρυβόμουν και βέβαια το πήρε χαμπάρι αφού για πολλή ώρα κοιτούσε το φακό, άλλωστε είναι ωραία και το ξέρει............
Τώρα αν είχαμε και τον Θωμά μαζί μας να την πάει βόλτα με το ΚΤΜ το πράμα θα είχε συνέχεια... αλλά δεν....
:ZZZ: :ZZZ:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αλλα δεν με ειχατε και το κοριτσακι την εκανε με ελαφρα πηδηματακια...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τώρα αν είχαμε και τον Θωμά μαζί μας να την πάει βόλτα με το ΚΤΜ το πράμα θα είχε συνέχεια... αλλά δεν....
:ZZZ: :ZZZ:![]()
![]()
![]()
Μ@λΑκ@ VASKA θες κουρεμα,τι μαλιουρα ειναι αυτη ρε![]()
![]()
Σακη,εισαι τρελη φατσα ρε![]()
![]()
Κατα τα αλλα,ξερετε...Μπραβο,συγχαρητηρια,αξιοι κλπ κλπ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξανακουρεύομαι ρε θα τα αφήσω όπως τα είχα φοιτητής στο πιό λευκό τώρα. Έχω στόχους υψηλούς κύριος, θα γίνω άνθρωπος πάλι....Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Αλλα δεν με ειχατε και το κοριτσακι την εκανε με ελαφρα πηδηματακια...![]()
![]()
![]()
Μ@λΑκ@ VASKA θες κουρεμα,τι μαλιουρα ειναι αυτη ρε![]()
![]()
Σακη,εισαι τρελη φατσα ρε![]()
![]()
Κατα τα αλλα,ξερετε...Μπραβο,συγχαρητηρια,αξιοι κλπ κλπ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άσχετο, βολεύουν και τη Χρύσα .... έχει από κάπου να κρατιέται άμα κάνω ξαφνικές μαλακίες με το πραπρά μου.
:rotflmao: :rotflmao:
Εεεετσι εεετσι σε θελω...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Δεν ξανακουρεύομαι ρε θα τα αφήσω όπως τα είχα φοιτητής στο πιό λευκό τώρα.![]()
![]()
![]()
Είχα μείνει στο Πάτρα-Γιάννενα και δεν έδωσα περαιτέρω σημασία στο θρεντ.
Κρίμα,γιατί είμαι Πύργο αυτό το καιρό και θα σας τιμούσα με την παρουσία μου![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Είχα μείνει στο Πάτρα-Γιάννενα και δεν έδωσα περαιτέρω σημασία στο θρεντ.
Κρίμα,γιατί είμαι Πύργο αυτό το καιρό και θα σας τιμούσα με την παρουσία μου![]()
Το εχει το μιναρο-κλιμακιο.Αλλου λεει ο τιτλος και αλλου παμε.![]()
λοιπόν πατρινοί ρίχνω ιδέα
κανονίζουμε το σου-κου καμιά κοντινή βολτίτσα κάπου μεταξύ Αχαίας-Αρκαδίας-Ηλείας?
χμμ...μονο...?Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
χμμ...ενδιαφερον...
![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
χμμ...μονο...?
δε μπορω να πω κατι παραπανω γιατι δεν ημουν εκει
![]()
Ερωτηση .Γιατι οσοι εχουν μπεμπε το συνδυαζουν με λευκες ανταυγες παναγιωταρεα style?![]()
Vaska που ειναι οι καλες φωτο? ασε τα γκομενακια και ριξε θεμα απο τον ταυγετο ή απο την ειδικη διαδρομη κατεβαινοντας προς σπαρτη με την καινουργια ασφαλτρο αντε στην ξεφτιλα βαλε το κομματι απο βλαχερνα κτλ περιμενουμε τοτε θα εχει μπυρες και σχολια![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
βασκα μην ακους το τζιμι και βαλε γκομενακια
![]()
![]()
![]()
Παίδες πολύ ωραία η εκδρομή σας, πάντα τέτοια!![]()
Το προηγούμενο ΠΣΚ πήγα Πάτρα - Πύργο - Καλαμάτα - Κορώνη - Μεσσηνιακή Μάνη - Σπήλαια Δυρού - Γύθειο - Σπάρτη - Τρίπολη - Κόρινθο - Πάτρα.... με το αυτοκίνητο...![]()
![]()
Όσο μου έρχεται στο μυαλό η Μεσσηνιακή Μάνη και πως θα ήταν να είμαι δίκυκλος....![]()
Τώρα που είπα τον πόνο μου που τον ξύπνησε εν μέρη η διαδρομή σας, να κανονίσουμε τη Δευτέρα για κοντινή βόλτα όπως ειπώθηκε παραπάνω, αν έχει και καλό καιρό![]()
ο δρομος κορινθος τριπολη στο 80% ειναι απιστευτος...το αλλο 20% δεν εχει τελειωσει...αμα ειναι για κυριακη η βολτα εγω ειμαι μεσα....βασιλη ασε τα πιτσι και ελα να σου δειξω πως στριβουνε...θα βαλω και τις ξυστρες........![]()
![]()
![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Λευκές τύπου Παναγιωταρέα ανταύγειες έχω από τα 18 μου, η πλάκα είναι ότι άμα βρέξω τα μαλλιά μου, σκουραίνουν πολύ σε σημείο να νομίζεις ότι είναι άλλο κεφάλι. Τες πα στο δια ταύτα τώρα, φοτό από διαδρομή δεν υπάρχουν γιατί όλη την ημέρα οδηγούσαμε και δεν έβγαλα τη μηχανή να τραβήξω καθ' οδόν.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Ερωτηση .Γιατι οσοι εχουν μπεμπε το συνδυαζουν με λευκες ανταυγες παναγιωταρεα style?![]()
Vaska που ειναι οι καλες φωτο? ασε τα γκομενακια και ριξε θεμα απο τον ταυγετο ή απο την ειδικη διαδρομη κατεβαινοντας προς σπαρτη με την καινουργια ασφαλτρο αντε στην ξεφτιλα βαλε το κομματι απο βλαχερνα κτλ περιμενουμε τοτε θα εχει μπυρες και σχολια![]()
![]()
Πάμε ακόμα μία και τραβάμε φοτό αν θέλετε, η διαδρομή Τρίπολη Σπάρτη είναι απίστευτη σε ομορφιά αλλά και αρκετά στριφτερή οπότε εσείς οι γλήγοροι θα στρίβετε κι εμείς οι αργοί θα σας φωτογραφίζουμε.
![]()