Σελίδα 5 από 200 ΠρώτοΠρώτο 123456789101555105 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 2993

Θέμα: Καλως ορισε το ΔΝΤ τα νεα μας Αφεντικα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Και το 2013 λέει κόβονται οι επιδοτήσεις στους αγρότες;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εγώ προβλέποντας άσχημες καταστάσεις θα έστηνα ορισμένες claymore τριγύρω... για τον φόβο των πεινασμένων...
    Σκεφτηκα ηλεκτροφορο φραχτη, αλλα αν εχεις καμμια ακρη για φτηνο c4 , why not?

Παντως νηστικοι δεν θα μεινουμε ρε φιλε!
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Απ' την ομαδα Εψιλον εχουν συστηση υπομονη.Το 2012 ειναι κοντα και ακομα πιο κοντα το 2011.Η χρονια που θα ξεκινιση το γκρεμισμα του σημερινου παγκοσμιου συστηματος (βλεπε ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ).Μιλω σοβαρα για λεπτομεριες αν θελετε να ανοιξω νεο thread.

ωχ... το κόβω ίσα με 500 σελίδες τώρα... αν αρχίζουμε και τα μεταφυσικά.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Gandalf
    Λιακοπουλος rulzzz!
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Ολοι τελικα φταιμε ,ειναι το μονο σιγουρο...
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

Gandalf

Αντε να το δουμε και αυτο....:rotflmao:

Παντως Γκανταλφ με τα προηγουμενα ναι μεν συμφωνω αλλα ρε γ@αμωτο δεν ειμαστε ολοι ετσι... Ακομα και ενας να υπηρχε που να μην συμμετειχε στα προαναφερομενα, ποιος εχει το δικαιωμα να τον γ@%&σει, για λαμογιες αλλονων; Δεν γινεται αλλιως θα μου πεις, αλλα και παλι...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

οσο για το 2012 αν ειναι να ερθει κατι απο ψηλα ,θα απολαυσουμε το πιο ωραιο θεαμα τουλαχιστον
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
    οσο για το 2012 αν ειναι να ερθει κατι απο ψηλα ,θα απολαυσουμε το πιο ωραιο θεαμα τουλαχιστον
    σιγουρος εισαι ;;

δε θα μας εχουν χωσει σε καμμια τρυπα για δουλεια ;;

Παλαιό μέλος

Gandalf
    Αυτο που δε κατανοουμε ΔΕΝ ειναι μεταφυσικο και μπορω να το αναπτηξω σε πολυ λειγοτερο απο 500 σελιδες
    screw the limits
    FREE 2 RIDE
    roadbook holders

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Λιακοπουλος rulzzz!
    Λιακοπουλος;;;;;; και που να διαβασεις Γιαννοπουλος, Κεραμιδας, Καλογερακης, Λιτσας....... Θελω να σας δωσω να καταλαβαιτε οτι οοοοολλλλααα αυτα τωρα ειναι πολυ ερημιτζιδικα.
    screw the limits
    FREE 2 RIDE
    roadbook holders

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    super_toto..

Ο μέσος Έλληνας φταίει γιατί στήριξε και στηρίζει ( :hypnotize ) κυβερνήσεις που του λένε πως φταίει εκείνος για ότι έχει γίνει μέχρι στιγμής. Δηλαδή έχεις ενα βιαστή και σου λέει πως φταίνε τα θύματα βιασμού σε ενα σύλλογο υποστήριξης.

Ο μέσος Έλληνας φταίει γιατί όταν είχε την τύχη να πάρει επιδοτήσεις τις έκανε Cayenne + Merc + πιπίνια και γαρδένιες στα σκυλάδικα, αντί να κοιτάξει να αναπτύξει επιχείρηση (βλ, αγρότες, ελαιοπαραγωγούς, επιχειρηματίες σε εταιρίες φαντάσματα κοκ).

Ο μέσος Έλληνας φταίει γιατί ακόμα και τώρα που μιλάμε θεωρεί πως το δημόσιο είναι ο χώρος να εξασφαλίσει το παιδί του με ενα μισθό χωρίς βάσανα και προβλήματα, άγχος, ... να τον βολέψει με λίγα λόγια.
    ...
    Ξερεις ομως τι γινεται οτι ολα αυτα γινονταν και συμφωνω μονο που ακομα και αν καποιος τρωει λεφτα και φτιαχνει σπιτια ή τα τρωει στα μπουζουκια ή κτλ κτλ το χρημα ακολουθει την αλυσιδα και γυριζει..Αυτο που εχει γινει τωρα με τις τραπεζες κεντρικες και δικες μας ειναι οτι εχει στεγνωση η αγορα και ουτε αρπαχτη δεν μπορει να κανει κανενας μιας και πλεον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ο υπουργος το ειπε και ειναι η μονη αληθεια που εχει υποθει νομιζω χρονια τωρα...

megalexandros θα σε πετυχω στο τηλεφωνο...Για κανονισε ολα αυτα νομιζω χρειαζονται και μπυροκατανυξη γινονται πιο κατανοητα
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

ολοι φταινε κ ολοι φταιμε....εγω που καταχρεωθηκα για ενα ζευγαρι ροδες,εσυ που χρεωθηκες για 4 τοιχους,εκεινος που χρεωθηκε για μια θεση στο δημοσιο,εμεις που τους ψηφιζουμε ακομα(αν κ το βλεπω να μη ξαναπαταει ψυχη),εσεις που δε νοιαστηκατε,εκεινοι που καραδωκουν στη γωνια να βιασουν μια χωρα.....αυτη ειναι η γνωμη μου!!!τωρα το πως θα διορθωθει ολη αυτη η κατασταση εγω δεν μπορω να ξερω...δε νομιζω οτι θα ειναι ευκολο αλλα πιστευω οτι μας αξιζει γιατι κοιμομασταν ορθιοι κ μονο γι'αυτο....κριμα μονο για τα παιδια που ειναι πισω μας......εγω ειμαι σχεδον 30 κ ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με τη ζωη που προλαβα να κανω μεχρι σημερα...ισως κανω κ εγω το μπαμ κ γυρισω στο χωριο αν ζορισουν τα πραματα....απλα πρεπει οταν τελειωσει ολο αυτο το τσιρκο να εστιασουμε σε 2 πραματα τα οποια αλλαζουν την πορεια σε ολες τις χωρες την παιδεια κ την παραγωγη....φτασαμε σε σημειο οι νεοι να ειναι αμωρφωτοι με 3 πτυχια κ να μη δουλευει κανενας...... 1/3 δημοσιο 1/3 τρεχουν κ 1/3 τρωνε τις επιδοτησεις..........βρε ουστ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ναι φταίει.... αφου τό 80%+ τόσα χρόνια πάει και ψηφίζει τους ίδιους...

Ψηφίστε εμάς, Διαφάνεια...

Όχι ψηφίστε εμάς, Ανατροπή....

Ιστορία που έγινε μπροστά μου (1996): κ. Βουλευτα, λέει ο 60χρονος στον 35ρη βουλευτή, μπορούμε να κάνουμε κάτι για τον γιο μου; Φυσικά, πάρε με τηλεφωνο να το τακτοποιήσουμε! Σας ευχαριστώ πολύ κ. Ταδε....

Ο 60ρης συνταξιούχος μόνο που δεν τον πήρε στο στόμα για να τον ευχαριστήσει...

Υπουργοί που δεν έχουν κάνει κανένα επάγγελμα για να ζήσουν... από την νεολαία του κόμματος, βουλευτές και μετά υπουργοί.... και τους ψηφίζουν και είναι και πρώτοι σε ψήφους.

Ναι, Φταίει ο μέσος Ελληνας.
    Δεν νομίζω ότι είναι έτσι φίλε μου.
    Ναι δεν διαφωνώ ότι ο ψηφοφόρος είναι πελάτης του βουλευτή και το αντίστροφό. Αλλά δεν ισχύει για όλους αυτό. Αλλά δες τι γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια. Όσο οι ψήφοι λιγοστεύουν το πλαισιο αλλάζει υπέρ των κομμάτων. Όσο η αποχή μεγαλώνει, όσο ο κόσμος γυρνάει την πλάτη του στο κατεστημένο των δυο κομμάτων, τόσο έχουμε αλλάγές στους εκλογικούς νόμοους, τόσο έχουμε ελληνοποιήσεις, ιθαγένεις κτλ.

Ο κόσμος ποδηγετείται από τα ΜΜΕ στην αδιαφορία, στην αποχή και σε καμία περίπτωση στην πολιτικοποιήση. Στην κομματικοποιήση ναι.
    Όταν αυτά δεν είναι αρκετά, αλλάζει ο εκλογικός νόμος, έχουμε ελληνοποιήσεις, δηλαδή αλλάγη του εκλογικού σώματος .

Με λίγα λόγια το παιχνίδι είναι στημένο τόσο καλά που όχι μόνο το σύστημα βγαίνει πάντα πιο δυνατό, αλλά την ευθύνη την χρεώνεται ο λαός.

Ρίξε μια ματιά όχι στα ποσοστά αλλά στις ψήφους των τελευταίων εκλογών, τα τελευταίς 20 χρόνια και θα δεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Σε απόλυτους αριθμούς οι ψήφοι προς τα 2 μεγάλα κόμματα μειώνονται, το εκλογικό σώμα αυξάνεται (χωρίς αντίστοιχη αύξηση του πληθυσμού) και οι κυβερνήσεις συνεχίζουν να βγαίνουν αυτοδύναμες.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Ο μεσος Ελληνας δεχθηκε να ξεπουλησε πολλα πραγματα με ανταλλαγμα λιγη εφημερη χαρα και μοστρα...

το πιο δυσκολο δεν θα ειναι να ξεπληρωσει ο μεσος Ελληνας αυτα που φαγανε οι προυχοντες στους οποιους ο ιδιος εδινε εξουσια και στους οποιους εν γνωση του επετρεπε να κλεβουν...το πιο δυσκολο θα ειναι να διαχειριστει το κενο που θα αποκαλυφθει οταν το γλεντι τελειωσει...

ειναι κοινωνικο το θεμα και οχι οικονομικο!
    Μαζί σου. Είπα και παραπάνω τη γνώμη μου για τους Έλληνες. Αλλά εγώ μίλησα για την κρίση. Η κρίση δεν είναι ευθύνη του μέσου Έλληνα.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    επειδή συνεχώς μιλάμε για τις αλλες χωρες, Αργεντινή κλπ, σας αφήνω να σκεφτείτε ποιά ειναι η μεγάλη διαφορά που έχουμε εμείς με αυτές
    ΌΤι οι άλλες χώρες παράγουν έστω κάτι ενώ εμείς τπτ ;

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2018, 20:10
  2. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2010, 21:41
  3. Έλυσα το ασφαλιστικό πριν κι από τα νέα μέτρα...
    από maeonapii-1100 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 10:21
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2003, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ