το να σε μπουζουριάσουν δεν είναι τίποταΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πέρναγες έξω από καμμιά γιάφκα και σε μπουζουριάσανε?![]()
με ντύσανε κουνέλι σου λέω!
κανονικά
και δεν εννοω αυτό του playboy
το να σε μπουζουριάσουν δεν είναι τίποταΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πέρναγες έξω από καμμιά γιάφκα και σε μπουζουριάσανε?![]()
με ντύσανε κουνέλι σου λέω!
κανονικά
και δεν εννοω αυτό του playboy
δεν το πιστευω...
σε καμια ζαρτινιερα θα επεσες κατα λαθος παντα!!
η μηπως φοραγες τιποτα πρασινα παπουτσια;
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
κρίμα, ρε γμτ μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από nassie
και δεν εννοω αυτό του playboy![]()
postman... ο Gandalf του απο εκεί forum, είναι ο ίδιος γραφών και απο εδώ.
Να το ξαναπώ για να τελειώνει.. Σερίφηδες μπάτσοι υπάρχουν... όπως και κάφροι με κουκούλες και μαντήλια.
Δεν είπα το αντίθετο. Εκείνο που λέω είναι πως απο μια φωτό όλοι δικάζουν βάση προκαταλήψεων τους. Και εκείνο που είπα και φυσικά έμεινε αναπάντητο είναι γιατί οργιζόμαστε όταν μας αποκαλούν "περιθωρειακούς" διότι καβαλάμε μηχανή.
Αφού έχουν το ίδιο σκεπτικό με εμάς και η εικόνα ενός μοτοσυκλετιστή τους προκαλεί σκέψεις κλοπής, αλητείας, αψηφισμού ΚΟΚ ... κτλ.. κτλ..
Είπα και πριν... το απόλυτο χαρακτηρίζει το αντίθετο ΄της εξυπνάδας.
Σε όλες τις φωτό που βάζετε μπορεί να είναι όπως τα λέτε, μπορεί να είναι και κάτι άλλο ώς εξήγηση. Πως βγαίνει τόσο αβίαστα συμπέρασμα;
Και να το πάω και πιο μακριά και να το φέρω στα μέτρα μας , για να ξεχάσουμε τα της ΕΛ.ΑΣ που είναι και άσχετα με το moto.gr.
Πόσοι απο εμάς είναι προκατειλημένοι με Ιαπωνικά και Ιταλικά μηχανάκια και κρίνουμε χωρίς να έχουμε καβαλήσει ... και απλά λέμε οτι ΄σπάνε ή είναι σκύλοι; Και το θεωρούμε και απόλυτο;
Ας σταματήσουμε να κρίνουμε χωρίς να έχουμε όλα τα στοιχεία.. ίσως μας γλυτώσει απο μεγάλες γκάφες.΄
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
den exei na kanei me prokataleipseis einai apli logiki.yparxei pote periptosi na einai ontos anarxikoi mpaxalakides pes to opos 8es kai na mazepsane ton pitsirika epeidi petaxe ena mpoukali h mia petra?oxi vevaia ,mia eikona xilies lexeisΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Εκείνο που λέω είναι πως απο μια φωτό όλοι δικάζουν βάση προκαταλήψεων τους.
οχι...εκείνο που λέω είναι πως μπορεί ΟΝΤΩΣ... να έσπασε.. να έκαψε.. να έκανε οτι έκανε και να τον μάζεψαν "ασφαλίτες". Δεν διαφώνησα επ' αυτού... διαφωνώ απλά στο οτι αμέσως είναι "αθώος" και εκείνοι που κάνουν την σύλληψη κακώς φοράνε οτι φοράνε.
ή πως το κριτήριο προσαγωγής είναι μόνο η εμφάνιση...
Γενικώς είμαι κατά του κρίνειν χωρίς στοιχεία. Αυτό λέω μόνο... τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.
Όσο για το απλή λογική... και οι τύποι που έχωσαν την βόμβα και σκοτώθηκε ο αφγανός 15χρονος... ή εκείνοι που έκαψαν την τράπεζα, και σκότωσαν 3.. είχαν την δική τους λογική και κρίση.
Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τέτοιες λογικές και κρίσεις... είτε απο μπάτσους σερίφηδες, είτε απο προκατηλειμένους πολίτες που θεωρούν οτι η ασυδοσία είναι δικαίωμα τους.
Με ενδιαφέρει να τιμωρείται εκείνος που ευθύνεται όπως θα καλέσουν εμένα και εσένα αν κάνουμε κάτι. Κάι αυτό το πιστεύω για πολιτικούς, παπάδες, αστυνομικούς, πολίτες... οτι θές... Αλλά βλέπεις ΟΛΟΙ ΜΑΣ, έχουμε μπερδέψει την ασυδοσία με δικαίωμα ελευθερίας λόγου και πράξεων. Για αυτό είμαστε και εδώ που είμαστε.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
αχουτω μωΛε το πιτσιρικακι που πεταξε μια πετρουλα γουτσου γουτσου επΛεπε να το παμε στα Mc donalds μετα που εσπασε και εκαψε επειδη τον επνιξε το δικαιο , στο παιδοτοπο να του παρουμε και χαμπουργκερ και πατατουλες και παγωτοΑρχικά δημιουργήθηκε από alucard
den exei na kanei me prokataleipseis einai apli logiki.yparxei pote periptosi na einai ontos anarxikoi mpaxalakides pes to opos 8es kai na mazepsane ton pitsirika epeidi petaxe ena mpoukali h mia petra?oxi vevaia ,mia eikona xilies lexeis![]()
![]()
![]()
:rotflmao:σορρυ ρε φιλε αλλα....
δε μπορω αλλο να ακουω τη λεξη ΄΄πιτσιρικας΄΄ μου κανει πολυ αθώο η λεξη και δεν συνδεετε με τετοιες πραξεις....γιατι δεν εχω ακουσει ποτε να λετε ο πιτσιρικας ο μπατσος?μαλλον γιατι δεν ταιριάζει η αθωότητά ενω στον αλλον...ε ναι πρεπει
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αχουτω μωΛε το πιτσιρικακι που πεταξε μια πετρουλα γουτσου γουτσου επΛεπε να το παμε στα Mc donalds μετα που εσπασε και εκαψε επειδη τον επνιξε το δικαιο , στο παιδοτοπο να του παρουμε και χαμπουργκερ και πατατουλες και παγωτο![]()
![]()
![]()
:rotflmao:σορρυ ρε φιλε αλλα....
δε μπορω αλλο να ακουω τη λεξη ΄΄πιτσιρικας΄΄ μου κανει πολυ αθώο η λεξη και δεν συνδεετε με τετοιες πραξεις....γιατι δεν εχω ακουσει ποτε να λετε ο πιτσιρικας ο μπατσος?μαλλον γιατι δεν ταιριάζει η αθωότητά ενω στον αλλον...ε ναι πρεπει
![]()
:rotflmao:
evi apo peiraia eisai an den kano la8os eides ti ekanan ta pitsirikia perisi .malakia tous e?
symfono apolyta apla arketous robocop exoun ti tous 8eloun kai tous undercover ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
οχι...εκείνο που λέω είναι πως μπορεί ΟΝΤΩΣ... να έσπασε.. να έκαψε.. να έκανε οτι έκανε και να τον μάζεψαν "ασφαλίτες". Δεν διαφώνησα επ' αυτού... διαφωνώ απλά στο οτι αμέσως είναι "αθώος" και εκείνοι που κάνουν την σύλληψη κακώς φοράνε οτι φοράνε.
ή πως το κριτήριο προσαγωγής είναι μόνο η εμφάνιση...
Γενικώς είμαι κατά του κρίνειν χωρίς στοιχεία. Αυτό λέω μόνο... τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.
Όσο για το απλή λογική... και οι τύποι που έχωσαν την βόμβα και σκοτώθηκε ο αφγανός 15χρονος... ή εκείνοι που έκαψαν την τράπεζα, και σκότωσαν 3.. είχαν την δική τους λογική και κρίση.
Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τέτοιες λογικές και κρίσεις... είτε απο μπάτσους σερίφηδες, είτε απο προκατηλειμένους πολίτες που θεωρούν οτι η ασυδοσία είναι δικαίωμα τους.
Με ενδιαφέρει να τιμωρείται εκείνος που ευθύνεται όπως θα καλέσουν εμένα και εσένα αν κάνουμε κάτι. Κάι αυτό το πιστεύω για πολιτικούς, παπάδες, αστυνομικούς, πολίτες... οτι θές... Αλλά βλέπεις ΟΛΟΙ ΜΑΣ, έχουμε μπερδέψει την ασυδοσία με δικαίωμα ελευθερίας λόγου και πράξεων. Για αυτό είμαστε και εδώ που είμαστε.
Gandalf![]()
τι εννοεις?τι καναν?με τις πετρες λες?ειχε τρελο γελιο ηταν τυποι σε καλαθια που τις πουλαγαν...δλδ του ελεους :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από alucard
:rotflmao::rotflmao:
evi apo peiraia eisai an den kano la8os eides ti ekanan ta pitsirikia perisi .malakia tous e?
κοιτα να δεις φιλε δε μπορουμε ολα να τα βλεπουμε απο μια σκοπια μονο....οκ καλα καναν?μαζι σου...αν πεταγαν πετρα και πηγαινε στη μηχανη μου , εγω καλα θα εκανα που θα τους γ;@#$ουσα το ταμ τιριρι?
και μεταξυ μας.....8 στους 10 ειναι οι κλασσικοι φιλοπολεμοι που αν τους παρω ΤΩΡΑ τηλ και τους πω <<μαγκες ειναι κατι βαζελια βαγονι και εχουμε ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ τσαμπουκαδες>> θα μαζευτουν ολοκληροι λοχοι σε 10 λεπτα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Προσωπικά φίλε, δεν θα ήθελα ούτε και εγώ ελέγχους , αστυνομίες, και δεκαπέντε δερβέναγες πάνω απο τα κεφάλια μας για να τηρούμε την τάξη και τον νόμο που έτσι και αλλιώς μέσες άκρες τις γνωρίζουμε οι περισσότεροι.
Αλλά πόσο έτοιμοι είμαστε πραγματικά για κάτι τέτοιο;... αυτό με φοβίζει φίλε ακόμα περισσότερο όταν ειδικά ο Έλληνας δεν γνωρίζει τι εστί ατομικό όριο και τι σημαίνει πραγματικά ευθύνη και προνόμιο.
Gandalf
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
eidika peiraia perisi goustara pou eida ola ta sxoleia stous dromous den htan opos sto kentro pou mplekontai "diaforoi"kai gamane thn fash.mou 8ymisane emena otan pigena sivitanideio kai katevename poreia tote me ton arseni.anywayΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
και μεταξυ μας.....8 στους 10 ειναι οι κλασσικοι φιλοπολεμοι που αν τους παρω ΤΩΡΑ τηλ και τους πω <<μαγκες ειναι κατι βαζελια βαγονι και εχουμε ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ τσαμπουκαδες>> θα μαζευτουν ολοκληροι λοχοι σε 10 λεπτα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αν και γράφω πολύ σπάνια θέλω να πω το εξής, απο τον αναρχικό ή κακοποιό ή οπως θέλεις πες τον εχω την δυνατότητα να τον κυνηγήσω είτε νομικά είτε όπως αλλιώς θέλεις.Από τον μπάτσο όμως πως θα γλυτώσω;που δεν μπορώ να τον κυνηγήσω ούτε νομικά ούτε τίποτα,γιαυτό ο κόσμος τα έχει με την αστυνομία που έχει κάνει ενα σωρό μαλακιες και δεν τιμωρείται κανένας.Και τώρα αν υπάρχει ένας καλός αστυνομικος χεστήκαμε,ενας κούκος δεν φέρνει την ανοιξη,γιατί αν δεν ήταν μειοψηφια θα είχαν αποβάλει από μόνοι τους τους μαλάκες μπάτσους