Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 114

Θέμα: Bank Run την 1 Ιουνιου ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Γιατι ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ κυβερνηση δεν εχει παρει εδω και χρονια καποιο μετρο σοβαρο εναντιον των τραπεζων
    Δηλαδή;

Ρε παιδες, έχετε ιδέα που ήταν τα επιτόκια πριν καιρό; Μην αναμασάτε ότι γράφει ο καθε πιτσιρικος

Καντε και μια ερευνα να δειτε ποσα μαγαζια σε καλες εμπορικες περιοχες ειναι πλεον ξενοικιαστα που κλεισανε απο τα χρεη τους στις αξιαγαπητες τραπεζες με τα ληστρικα επιτοκια???
    Εχεις κανει και ξέρεις; Εχεις καποια στοιχεία για να κανουμε κουβέντα ή απλα λεμε για να λέμε

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δηλαδή;

Ρε παιδες, έχετε ιδέα που ήταν τα επιτόκια πριν καιρό; Μην αναμασάτε ότι γράφει ο καθε πιτσιρικος

Εχεις κανει και ξέρεις; Εχεις καποια στοιχεία για να κανουμε κουβέντα ή απλα λεμε για να λέμε
    Οντως στο παρελθόν δεν υπήρχε περίπτωση να πάρεις οχι δάνειο ουτε κάρτα δεν έβγαζαν.... πιστωτική...
    Τελικά φτάσαμε σε σημείο απο το ενα ακρο να πάμε στο άλλο...σίγουρα εχουμε και εμεις μερίδιο ευθύνης γιατι δε μπορεις να δανείζεσαι και να ζεις μονιμα με δανεικά...

Απλα και οι τράπεζες εκμεταλευονται το νομικο χαος που επικρατει στην Ελλάδα διαφορα παραθυρακια κτλ και συνεχιζουν να πλουτιζουν με διαφορες χρεώσεις ορους που βάζουν κρυφά στα συμβόλαια .

Τελικα για όλα φταίει μαλλον οτι οι νομοι δεν εφαρμοζονται στην Ελλάδα και ολα αργουν....

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

καλα κρασια

α)ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΗ

β)οσοι αφου εχετε ενημερωσει τις τραπεζες τα σηκωσετε -τα χρηματα- προσεξτε εκεινη τη μερα τη μεταφορα τους - εχουν κι οι κλεφτες net

γ) τα λεφτα που εχουν οι τραπεζες ειναι τα δανεια που εχουν δωσει -χαρτια δηλαδη-
    ξεχρεωστε η βαρεστε κανονι , μη καταναλωνεται αλλο κι τοτε ............ζησε μαη μου να φας τριφυλλι
    ticking away the moments that make up a dull day

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Δηλαδή;

Στοιχεια με νουμερα δεν εχω αλλα γυρνωντας προς Καλλιθεα με το τρολεϋ μια μερα απο Αθηνα μετρησα στην Βεϊκου (νομιζω λεγεται ο δρομος στο Κουκακι) απο την αριστερη μερια που καθομουνα 25 ενοικιαστηρια πριν απο 1 μηνα περιπου.
    Και σιγουρα θα μου ξεφυγανε και καποια.
    Υπολογισε αλλα τοσα απο την απεναντι μερια και αλλα τοσα απο τον αλλο δρομο και τελος παντων οποιος μπορει να βρει πιο συγκεκριμενα στοιχεια με νουμερα ας μας τα δωσει και βαζω οτι στοιχημα θες οτι τα νουμερα θα ειναι απογοητευτικα προς τα κατω.
    Εσυ αληθεια εχεις καποια στοιχεια για το αντιθετο??
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Στοιχεια με νουμερα δεν εχω αλλα γυρνωντας προς Καλλιθεα με το τρολεϋ μια μερα απο Αθηνα μετρησα στην Βεϊκου (νομιζω λεγεται ο δρομος στο Κουκακι) απο την αριστερη μερια που καθομουνα 25 ενοικιαστηρια πριν απο 1 μηνα περιπου.
    Και σιγουρα θα μου ξεφυγανε και καποια.
    Υπολογισε αλλα τοσα απο την απεναντι μερια και αλλα τοσα απο τον αλλο δρομο και τελος παντων οποιος μπορει να βρει πιο συγκεκριμενα στοιχεια με νουμερα ας μας τα δωσει και βαζω οτι στοιχημα θες οτι τα νουμερα θα ειναι απογοητευτικα προς τα κατω.
    Εσυ αληθεια εχεις καποια στοιχεια για το αντιθετο??
    Οχι ρε φιλε, εγω δεν ισχυρίζομαι κατι. Εσυ ισχυρίζεσαι και πρεπει να το αποδείξεις...

εαν ειναι να κανουμε σοβαρη κουβέντα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Οχι ρε φιλε, εγω δεν ισχυρίζομαι κατι. Εσυ ισχυρίζεσαι και πρεπει να το αποδείξεις...

εαν ειναι να κανουμε σοβαρη κουβέντα
    Εαν ειναι να κανουμε τοσο σοβαρη κουβεντα τοτε θα πρεπει να σταματησω την δουλεια μου και να σου μαζεψω οσα στοιχεια μπορεσω, αλλα αν δεν διαφωνεις και εσυ με στοιχεια τοτε γιατι να μπω στην διαδικασια να σου δικαιολογησω αυτα που γραφω??
    Μπορω απλα να σου τα αναφερω και αν θες να την ψαξεις παραπανω πηγαινε σε καμια εφορια να δεις εναρξεις και διακοπες που γινονται σε επιχειρησεις, οπως επισης μπορεις αν ψαξεις να βρεις στοιχεια και απο τον εμπορικο συλλογο και τα διαφορα επιμελητηρια.
    Δεν θα κατσω να σου κανω εγω ολη την "βρωμοδουλεια".
    Επισης μπορεις να ψαξεις και τα ποσα των ακαλυπτων επιταγων που εχουν σκασει τον τελευταιο χρονο.
    Καλα, σοβαρολογεις τωρα??
    Μασημενη τροφη θες??
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Μπορω απλα να σου τα αναφερω και αν θες να την ψαξεις παραπανω πηγαινε σε καμια εφορια να δεις εναρξεις και διακοπες που γινονται σε επιχειρησεις, οπως επισης μπορεις αν ψαξεις να βρεις στοιχεια και απο τον εμπορικο συλλογο και τα διαφορα επιμελητηρια.
    Επισης μπορεις να ψαξεις και τα ποσα των ακαλυπτων επιταγων που εχουν σκασει τον τελευταιο χρονο.
    Σωστά. Πόσες απο αυτες τις περιπτώσεις οφείλονται σε ληστρικά επιτόκια ομως;

Μα εσυ εχεις την άποψη που ανέφερα, πρέπει καπως να την τεκμηριώσεις

Αλλα ας δουμε κατι αλλο. Μερικά φρέσκα στοιχεία, διαβαστε τα και εδώ ειμαστε

http://www.bankersreview.gr/default....cID=3&arId=568

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ένα περίεργο πράγμα, βρε παιδί μου...
    Όλοι μα όλοι οι τραπεζικοί υπάλληλοι που γνωρίζω πασχίζουν με νύχια και με δόντια να αποκρούσουν κάθε προσβολή και ξεβράκωμα του εργοδότη τους...
    Να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα...
    Να στολίσουν με όμορφα, σοφιστικέ και εύηχα λόγια τη βρώμα του περιβάλλοντος στο οποίο εργάζονται...
    Και ας είναι μονάχα μια η ουσία..."ο Θάνατός σου η πλουμιστή ζωή μου"...
    Που καταντήσαμε...
    Πόσο πιο κάτω πια;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Εσυ ισχυρίζεσαι και πρεπει να το αποδείξεις...

Κλασσικη ατακα πολιτικων και δημοσιογραφων, η Ελλαδα γ@μηθηκε αλλα δεν εχουμε αποδειξης να κατηγορησουμε καποιον.

Βουλιαζει το συστημα το βλεπουμε καθημερινα αλλα πρεπει να το αποδειξουμε.

Ρε καπ10 μηπως κατεβαινεις στης δημοτικες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ρε καπ10 μηπως κατεβαινεις στης δημοτικες?
    Οχι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σωστά. Πόσες απο αυτες τις περιπτώσεις οφείλονται σε ληστρικά επιτόκια ομως;

Παρα πολλες, γιατι διναν δανεια ΜΕ ΚΥΜΑΙΝΟΜΕΝΟ σε επιχειρησεις για ανακαινισεις και τωρα που εχει γονατισει η αγορα δεν μπορουν να πληρωσουν τα πανωτοκια!!!

Μα εσυ εχεις την άποψη που ανέφερα, πρέπει καπως να την τεκμηριώσεις

Αλλα ας δουμε κατι αλλο. Μερικά φρέσκα στοιχεία, διαβαστε τα και εδώ ειμαστε

http://www.bankersreview.gr/default....cID=3&arId=568

Καλα ΑΝ ισχυει αυτο που γραφει αυτη η μαλλον τραπεζικη αναφορα, δεν θα στενοχωρηθω κιολας.
    Αλλα θα δανειστουν παλι με 1% επιτοκιο και θα μας πουλησουν εμας με 15% και καμια κυβερνηση δεν θα τους βαλει ενα πλαφον...
    Αυτα λεμε τοσο καιρο, και δεν αντιδραμε γιατι ειμαστε οι μεγαλυτερες κοτουλες της Ευρωπης πλεον.

Καλα ΑΝ ισχυει αυτο που γραφει αυτη η μαλλον τραπεζικη αναφορα, δεν θα στενοχωρηθω κιολας.
    Αλλα θα δανειστουν παλι με 1% επιτοκιο και θα μας πουλησουν εμας με 15% και καμια κυβερνηση δεν θα τους βαλει ενα πλαφον...
    Αυτα λεμε τοσο καιρο, και δεν αντιδραμε γιατι ειμαστε οι μεγαλυτερες κοτουλες της Ευρωπης πλεον.
    Δε σου ζήτησε κανεις να στεναχωρηθείς. Business ειναι, αλλοτε πανε καλα και άλλοτε όχι και στο "οχι" την πληρώνουν ως συνηθως αυτοι πυο δουλεύουν εκεί.

Σήμερα το απογεμα κληρώνει για αποτελέσματα τριμήνου και απ΄οτι λενε, θα πεσει πολύ κλάμα

Δε βαριέσαι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Ένα περίεργο πράγμα, βρε παιδί μου...
    Όλοι μα όλοι οι τραπεζικοί υπάλληλοι που γνωρίζω πασχίζουν με νύχια και με δόντια να αποκρούσουν κάθε προσβολή και ξεβράκωμα του εργοδότη τους...
    Να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα...
    Να στολίσουν με όμορφα, σοφιστικέ και εύηχα λόγια τη βρώμα του περιβάλλοντος στο οποίο εργάζονται...
    Και ας είναι μονάχα μια η ουσία..."ο Θάνατός σου η πλουμιστή ζωή μου"...
    Που καταντήσαμε...
    Πόσο πιο κάτω πια;
    ηλια εδω ξεχασες να απαντησεις ρε
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ηλια εδω ξεχασες να απαντησεις ρε
    Δεν ξεχασα, εχει δίκιο

Ειμαι ενας ποταπος οσφυοκάμπτης, γλειφτρόνι, νεροκουβαλητής του εργοδότη μου (μεταξυ των οποιων και ο βασιλιας του βελγίου πλεον - ατιμη fortis ), ενας σφουγγοκωλαριος αισχίστης μορφής, που θα εβαζα και υποψηφιότητα στις δημοτικΑΙ εκλογΑΙ αλλα ηρθε ο Καλλικράτης και το Ανω Flamborough Πρεβέζης ενώθηκε με το Mihalitsi-upon-Louros

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Δεν ξεχασα, εχει δίκιο

Ειμαι ενας ποταπος οσφυοκάμπτης, γλειφτρόνι, νεροκουβαλητής του εργοδότη μου (μεταξυ των οποιων και ο βασιλιας του βελγίου πλεον - ατιμη fortis ), ενας σφουγγοκωλαριος αισχίστης μορφής, που θα εβαζα και υποψηφιότητα στις δημοτικΑΙ εκλογΑΙ αλλα ηρθε ο Καλλικράτης και το Ανω Flamborough Πρεβέζης ενώθηκε με το Mihalitsi-upon-Louros

ευχαριστουμε.μπορειτε να επιστρεψετε στη συνεδρια σας με τον ψυχολογο σας
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2011, 16:54
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2010, 07:50
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2009, 22:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία