Σελίδα 5 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 249

Θέμα: Τσίπ Rfid...

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Pilgrimage
    καλά το ότι το είπε ο ιωάννης δεν μας λέει κάτι.
    Μίλα για τον εαυτό σου
    εκτώς και αν δεχτούμε ότι είδε τον θεό και αντε γειά μετα...
    Υπάρχουν άνθρωποι που το πιστεύουν.... μην αμφσβητείς κάτι που μπορεί να μην το καταλαβαίνεις.

υπάρχει ένα επισόδιο του spiderman(κάποια τέλως πάντων) όπου συμβαίνει ακριβώς αυτό.άνθρωποι με τσιπς και όσοι ήταν ενατνίων το αφαιρούσαν.τι θα μου πείτε ότι η marvel είναι προφητική εταιρία?
    Θα σου λέγαμε οτι μάλλον η marvel εμπνεύστηκε απο την Αποκάλυψη του Ιωάννη.... όπως κάνανε τόσες άλλες ταινίες.. Armageddon, The prophecy κλπ. κλπ.
    όσο για το άλλο. πάντα θα υπάρχει τρόπος να το χακάρεις.
    Και τι θα κερδίσεις με αυτό?

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos

Δεν είναι η Ιθάκη...είναι το ταξίδι.
    Ακόμα κι ένα ταξίδι χιλίων μιλίων αρχίζει με ένα μόνο βήμα.
    itsclassifiedgr.blogspot.com

Την ιστορία με τα ρολόγια την έχετε ακούσει ε?

http://www.youtube.com/watch?v=YLOS6T5bp-g
    ride safe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pilgrimage
    Μίλα για τον εαυτό σου

Θα σου λέγαμε οτι μάλλον η marvel εμπνεύστηκε απο την Αποκάλυψη του Ιωάννη.... όπως κάνανε τόσες άλλες ταινίες.. Armageddon, The prophecy κλπ. κλπ.

α)πάντα μιλάω για τον εαυτό μου.δεν μπορώ να γίνω φερεφωνό σου ούτε κανενός.
    β)και ο ιωάννης ίσως το εμπνεύστικε απο παλιές μυθολογίες της βαβυλώνας,αιγύπτου,ελλάδας.(μπορεί λέω, δεν μπορώ να στο αποδείξω ακόμα μιάς και πρέπει να ξαναδιαβάσω μυθολογία.όπως ούτε εσύ μπορείς να μου αποδείξεις ότι υπάρχει θεός )
    γ)θα κερδίσω στο ότι θα αυξάνω το ποσό των χρημάτων ή της όποιας ανταλλακτικής αξίας του τότε συστήματος ή θα το έχω ενεργοποιιμένο το τσιπ να αγοράζω ή να πουλάω όταν οι μεγάλοι θα θέλουν να το απενεργοποιίσουν.ότι κερδίζει ένας σημερινός κλέφτης και φυγάς με λίγα λόγια.το τι ακριβώς θα κερδίσω θα το ξέρω όταν θα μάθω τι ακριβώς χάνω.Ίσως χαλάσω όλο το σύστημα με αποτέλεσμα να ξαναγυρίσουμε στα σημερινά σκατά.

όσο για το άλλο ναι.σε ένα τέτοιο σύστημα και μόνο που το σπας οδηγεί στο να καταρεύσει.

ΥΓ.Κάτσε να μπω στο csd πρώτα :rotflmao:
    Get your motor running..

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    ούτε εσύ μπορείς να μου αποδείξεις ότι υπάρχει θεός
    Αφού πιστεύεις πως δεν υπάρχει Θεός.... ευχομαι για το καλό σου να έχεις δίκιο....

Αφού πιστεύεις πως δεν υπάρχει Θεός.... ευχομαι για το καλό σου να έχεις δίκιο....

αφου πιστεύεις ότι υπάρχει θεός ....εύχομαι να μην το πάρεις κατάκαρδα όταν (αν ) μάθεις ότι δεν υπάρχει.
    Get your motor running..

Αλλάξαμε θέμα ή μου φαίνεται;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Thelw_Gazi
    Αλλάξαμε θέμα ή μου φαίνεται;
    στο ίδιο είμαστε.τελικά είναι το τσιπάκι το 666.marvel + st.john vs atheist.Final round.FIGHT!Να γιατί δεν θέλω να πάω στον παράδεισο.
    Get your motor running..

στο ίδιο είμαστε.τελικά είναι το τσιπάκι το 666.marvel + st.john vs atheist.Final round.FIGHT!Να γιατί δεν θέλω να πάω στον παράδεισο.
    ...και fatality δεν βλέπω...

άσχετο αλλά στην ελλάδα είμαστε ασφαλής.μιά θα λείπει το υλικό.μιά θα έχει χαλάσει το ίντερνετ.μια θα λείπουν οι υπάλληλοι.ε άστο
    Get your motor running..

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Εγω παλι τα μονα RF που ξερω ειναι τα σουζουκια!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Πρώτα το τοποθέτησαν δοκιμαστικά το 1972 σε στρατιώτες του βιετναμ, ύστερα (γύρω στο 1995) στα κατοικίδια και η λίστα συνεχίζεται μέχρι σήμερα που το προχωράνε στους φυλακισμένους για έλεγχο....
    παιδια εφοπλιστων μετα απο πολλα "κρουσματα" απαγωγων με υπερογκα λυτρα...

γερους με αλτσχά'ι'μερ που χανονται και πρεπει οταν βρεθουν να ειναι γνωστο το ιατρικο ιστορικο/φαρμακα και φυσικα διευθυνση κατοικιας...

εχει ....πραααααααμα!

Να προσθεσω οτι ''Ανατομικα Συστηματα Διαδραστικου Ελεγχου'' (η λεξη ''τσιπακι'' ειναι πασε...), χρησιμοποιουνται εδω και χρονια σε μοσχευματα για τον μακροχρονιο-εξ αποστασεως- ελεγχο της καλης λειτουργιας τους, δινοντας το προνομιο στην επιστημονικη ομαδα να εχει ανα πασα στιγμη τις real time τιμες ολων των ζωτικων σημειων τους ασθενους, αλλα και την επεμβαση εφοσον αυτο κριθει αναγκαιο.Πλεον, η μικρομηχανικη κανει θαυματα, και αναμενουμε πολλες εξελιξεις στον τομεα της επιστημης.

Επισης, σε αρθρο ξενου τυπου που διαβασα, η volvo ερευνα ενα GPS που ειναι συνδεμενο με τον εγκεφαλο του οχηματος, παρεμβαινοντας στην ταχυτητα του, το φρεναρισμα του, τις αναγκαστικες του στασεις σε σημεια ενδιαφεροντος (μηπως τα διοδια, λεω εγω..), και το καλυτερο...να ειναι συνδεμενο με τον χρηστη-οδηγο του, μεταφεροντας καθε δεδομενο της οδηγησης σ'αυτον, ειτε σαν admin ειτε σαν user.Oποτε, δεν θα ανησυχει ο πατερας για τον γιο,η αστυνομια δεν θα χρειαζεται καμερες και μπλοκα ελεγχου ταχυτητας, και ασφαλως το οχημα δεν θα μπορει να κλαπει.

Ακομη ενα καλο που ακουσα οτι ερευναται, ειναι μια μικροσυσκευη που εμφυτευεται στην αυχενικη μοιρα της σπονδηλικης στηλης, ελεχοντας καθε νευρικο ερεθισμα απο τα εκατομμυρια που δεχεται καθε μερα ο εγκεφαλος, αναλυοντας το με σκοπο την προληψη καθε ασθενειας ή επεισοδιου εν τη γεννεση της.

Το ''τσιπακι'', σαν εννοια που εχει σημερα, ειναι τουλαχιστον αποτυχημενο ακομη και σαν σκεψη.Δεν χρειαζεται να βγει καποιος μια μερα και να πει ''ή το φορας ή πεθαινεις''.Φανταστειτε ποσο ευκολα μπορουν να προωθηθουν αυτες οι παραπανω συσκευες, και με συνεχομενα service packs και updates να φτασουν να ελεγχουν την ζωη μας.
    Δεν θα χρειαζονται μετρητα, προσωπικα εγγραφα, ιατρικες εξετασεις, επαγγελματικοι φακελοι, λογαριασμοι καθε ειδους, κλειδια, κινητα, φορητοι αποθηκευτικοι χωροι....
    Ολα θα τα εχουμε πανω μας, σε μια συσκευη.
    Η μαγκια ειναι το πλασαρισμα.Παντα αυτο ηταν.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

μοτοσυκλετιστικό φόρουμ γαρ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	capture (1).jpg 
Προβολές:	231 
Μέγεθος:	91,8 KB 
ID:	200671
    ride safe...

.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	capture2.jpg 
Προβολές:	231 
Μέγεθος:	99,9 KB 
ID:	200672
    ride safe...

Σελίδα 5 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. νεα διπλωματα με RFID chip απο 2009
    από SpineshankD στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2008, 16:09

Κανόνες δημοσιεύσεων