:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Καλωσηλθες
:a07: :a07: :a07: :a07:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Καλωσηλθες
:a07: :a07: :a07: :a07:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μη βιαζεσαι! ακομα δεν εχει αρχισει να ρωταει τις βασικες και απαραιτητες πληροφοριες!
![]()
![]()
Αυτο θα γινει μονο με φωτογραφια ωστε να μπορεσω να αποκοδικωποιησω το μεροςΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
μη βιαζεσαι! ακομα δεν εχει αρχισει να ρωταει τις βασικες και απαραιτητες πληροφοριες!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Pleased to meet you...
Hope you guess my name ..
![]()
......![]()
....
πρώτη φορά τον βλέπω να απαντάει πάνω από τρεις φορές εκτός "τεχνικών".......
αν δεις καράβι στο βουνό...........![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Γειά σου mevi!
από ποιό μέρος της Κρήτης είσαι? :wacko:![]()
απο Νάξο είμαιΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Γειά σου mevi!
από ποιό μέρος της Κρήτης είσαι? :wacko:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mevi
απο Νάξο είμαι
ω ρε! :wacko:
καμπινγκ ελευθερο στην Αγ Αννα!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mevi
απο Νάξο είμαι
ΓιΑ δε βρισκεις εναν "καλοθελητη" απο δω μεσα (γκομενο) ...να γλυτωνουμε την φασαρια και τα 11 χιλιαδες σαχλα ποσταρισσματα? :wacko:
ζητα να σου στειλουν βιογραφικο με φωτο (μουρης και μοτο) και θα πηγαινεις οπου θελεις (στο κεντρο χωρις μποτιλιαρισμα,διακοπες με το αερακι να σου χα'ι'δευει το προσωπο κλπ κλπ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ Εχεις ΟΥΤΕ τελη κυκλοφοριας....ουτε ασφαλιστρα...ΟΥΤΕ αγχος...........![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
βρες 2,εναν κεντρο και εναν παραλια,να βολευτεις καλυτερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ΓιΑ δε βρισκεις εναν "καλοθελητη" απο δω μεσα (γκομενο) ...να γλυτωνουμε την φασαρια και τα 11 χιλιαδες σαχλα ποσταρισσματα? :wacko:
ζητα να σου στειλουν βιογραφικο με φωτο (μουρης και μοτο) και θα πηγαινεις οπου θελεις (στο κεντρο χωρις μποτιλιαρισμα,διακοπες με το αερακι να σου χα'ι'δευει το προσωπο κλπ κλπ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ Εχεις ΟΥΤΕ τελη κυκλοφοριας....ουτε ασφαλιστρα...ΟΥΤΕ αγχος...........![]()
Είχα σκοπό να σε φωνάξω αλλά με πρόλαβες!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Αυτο θα γινει μονο με φωτογραφια ωστε να μπορεσω να αποκοδικωποιησω το μερος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γουέλκαμ mevi!!![]()
παπακι ειπαμε οτι οδηγεις ετσι?πλακα κανω xaxaxa αντε καλοριζικη ή ροδα
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6966426_n.jpg
το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!