tin (λογω των ντοπιων ντοματακιων) ειναι η δικη μου προταση,φαντασου μια ταμπελα με ενα vintage κονσερβακι ανοιγμενο σε παστελ χρωματα
συνιστω να αποφυγεις την φραση(Η ταβερνα του κυρ μητσου) στο ονομα οπως και τα κλισε(Η τρατα,τα 17 αδελφια κλπ)
επισης κατι πιασαρικο ειναι να βαλεις τον αριθμο πχ N. 47,με ενα καλο φοντο μετραει
![]()
Αν ο αριθμος ειναι 17Ν λες να βοηθησει?Και μ ενα αστερι φοντο.Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
tin (λογω των ντοπιων ντοματακιων) ειναι η δικη μου προταση,φαντασου μια ταμπελα με ενα vintage κονσερβακι ανοιγμενο σε παστελ χρωματα
συνιστω να αποφυγεις την φραση(Η ταβερνα του κυρ μητσου) στο ονομα οπως και τα κλισε(Η τρατα,τα 17 αδελφια κλπ)
επισης κατι πιασαρικο ειναι να βαλεις τον αριθμο πχ N. 47,με ενα καλο φοντο μετραει
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
αν ητανε σε αλλο νησι σιγουρα(ιο,αντιπαρο:a13: :a13: )Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Αν ο αριθμος ειναι 17Ν λες να βοηθησει?Και μ ενα αστερι φοντο.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ταβερνα-Ψησταρια Τα δυό πουσταριά (αν βαλεις τον devils συνεταιρο).Καλες δουλειες Χρηστο.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πετυχημενο μωρη παλιογρια...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
![]()
den einai πιασιαρικο ''ο γιωργος''?
![]()
![]()
εντιτ:πιασιαρικο σε αριθμο 47 ειναι το ΑΚ-47:rotflmao:
![]()
Ναι λεω κανα πετυχημενο που και που και μετα πεφτω σε κωμμα κανα 6μηνο.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πετυχημενο μωρη παλιογρια...
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Έχω λιώσει από τα γέλια ρεεεε![]()
![]()
![]()
Σίγουρα κ'ατι πάει να βγει. Έλα πάμε ρε παιδιά![]()
![]()
![]()
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπόν το βρήκα.....
Παραδοσιακή ταβέρνα "Ο μπόλντορας"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Give me fuel, Give me fire
Αυτο που ειπε ο βουδας.Βαλε συντεταγμενες,πλατος και μηκος,με φοντο το νησι.Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
![]()
![]()
![]()
![]()
lipon afto exi pexti ke palioteraΑρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Προτείνετε όνομα για παραθαλάσσια παραδοσιακή ταβέρνα στη Σαντορίνη. Παίζουν ένα δυο ονόματα, αλλά θέλω να ακούσω κι άλλα.
ΥΓ.1. Ο... νονός έχει φιλοξενία και φαγητό τσάμπα στη Σαντορίνη![]()
ΥΓ.2. Π@π@ρολογίες δεκτές! Ποτέ δεν ξέρεις...![]()
![]()
ke to onoma ine ena
gorgones sta karvouna
ta ipolipa ine saxles
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
'σκαστε και φατε'
'Μπαινετον' να το ψιλοκαταλαβαινουν οι ξενοι
'Ο αδερφος του Χρηστου' το εχω δει σε ενα νησι
Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820