Kαλα καταλαβες...!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Συγνώμη αλλά μιλησατε για καπονορ...? καλά κατάλαβα...?![]()
![]()
Kαλα καταλαβες...!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Συγνώμη αλλά μιλησατε για καπονορ...? καλά κατάλαβα...?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VASOS
λοιπόν παλικάρι:
1. Γράφεις σε ελληνικό forum επομένως καλό θα ήταν να γράφεις ελληνικά για να μην βγάζουμε τα μάτια μας.
2. Κανείς δεν προσπάθησε να το παίξει έξυπνος εκτός βέβαια από εσένα.
3. Συμφωνώ με τον Rain ότι "του αργού η μάνα δεν έκλαψε ποτέ".
4. Το τσάι που κέρασες ελπίζω να το ξέρει ο άλλος.
5. Το σωστό θα ήταν αυτός που προσπέρασες να μην το καταλάβει καν και η συμβουλή μου είναι μην τρομάζεις τον κόσμο (είτε στο κουτί του είτε στο δίτροχό του).
:rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
:a31:
exete apotyxei sxedon oloi na katalavete oti den htan to 8ema ti mixani eixe o allos alla h epikindini antidrash tou.oloi krazete kanenas den diavase to post mallon.O typos thn ora pou ton prospernousa anoixe kai pigame na tsougrisoume to ekane epitides afou meta me koitage kai kala" parta re mouni "eixe en to metaxi poly xoro den ton ekleisa h tipota tetoio,oso anafora to tsai pou egrapsa den to 8eoro magia den eimai 15, fisiologiki antidrasi nomizo kai kalyteri apo to na tsako8eis.anyway mages to traviksame poly sorry gia ta greeklish alla den pezei na ma8o apo thn arxi pliktra ta exo liosei etsi ti na kanoume![]()
![]()
Το διαβάσαμε το posts σου, δυστυχώς..Όχι μόνο είναι γραμμένο σε Greeklish αλλά είναι και complete bullshit.
Δηλαδή είχε τάσεις αυτοκτονίας το GS και άνοιξε το γκάζι όταν πήγες να τον προσπεράσεις?
Γιατί ξέρεις, έχει και αυτό 2 ρόδες, άμα γίνει η μαλακία μέσα στην κίνηση την πούτσισε και αυτός.
Συνήθως οι αυτοκτονικοί οδηγάνε υπερκυβισμένα GSXR με λάστιχα που αγοράσανε επί Χούντας (γκουχ γκουχ...) όχι GS.
Επίσης είμαι σίγουρος ότι του την είπες πολύ άσχημα στο φανάρι. Τον φαντάζομαι να γυρνάει σπίτι το βράδυ με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα και να του λέει η γυναίκα του
"τι έχεις Κώστα μου? Πάλι έσπασε το GS?"
"Όχι...όχι γυναίκα...ένα Hornet...στο φανάρι... μου την είπε."
Και να πέφτει αυτή στο πάτωμα με δάκρυα στα μάτια τραβώντας τα μαλλιά της και να ουρλιάζει
"ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙ!!!!!!ΟΧΙΙΙ!!!!!!!"
===================
Μην είσαι καθυστερημένος.
Μην γράφεις σε greeklish.
Μην χρησιμοποιείς την έκφραση "κερνάω τσάι" στα σοβαρά.
Μην συμπεριφέρεσαι σαν 15χρονο αν δεν είσαι.
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
whatever![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Το διαβάσαμε το posts σου, δυστυχώς..Όχι μόνο είναι γραμμένο σε Greeklish αλλά είναι και complete bullshit.
Δηλαδή είχε τάσεις αυτοκτονίας το GS και άνοιξε το γκάζι όταν πήγες να τον προσπεράσεις?
Γιατί ξέρεις, έχει και αυτό 2 ρόδες, άμα γίνει η μαλακία μέσα στην κίνηση την πούτσισε και αυτός.
Συνήθως οι αυτοκτονικοί οδηγάνε υπερκυβισμένα GSXR με λάστιχα που αγοράσανε επί Χούντας (γκουχ γκουχ...) όχι GS.
Επίσης είμαι σίγουρος ότι του την είπες πολύ άσχημα στο φανάρι. Τον φαντάζομαι να γυρνάει σπίτι το βράδυ με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα και να του λέει η γυναίκα του
"τι έχεις Κώστα μου? Πάλι έσπασε το GS?"
"Όχι...όχι γυναίκα...ένα Hornet...στο φανάρι... μου την είπε."
Και να πέφτει αυτή στο πάτωμα με δάκρυα στα μάτια τραβώντας τα μαλλιά της και να ουρλιάζει
"ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙ!!!!!!ΟΧΙΙΙ!!!!!!!"
===================
Μην είσαι καθυστερημένος.
Μην γράφεις σε greeklish.
Μην χρησιμοποιείς την έκφραση "κερνάω τσάι" στα σοβαρά.
Μην συμπεριφέρεσαι σαν 15χρονο αν δεν είσαι.![]()
opa!!! na kai o allos ARXAIOS POU EISAI RE FILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ????Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
λυπαμαι ρε φιλε....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ!!!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
καλα του ξηγηθηκες ......τι μηχανημα εχεις αδερφε??
xaxaxaxaxaxa....
αντι να ανοιξει καμια μυτη, ξερω μια καλη πιστα paintball, να βγουν τα πιστολια μια κ καληΑρχικά δημιουργήθηκε από teneres
![]()
.....όλο τα ίδια και τα ίδια !!!:a14:
γιατί δε μαζευόμαστε να παίξουμε ένα ξύλο όλοι μαζί ??
δλδ ,
γρήγοροι
αργοί
ευρωπαίοι
γιαπωνέζοι
άρματα
ss
.........κτλ![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
αντι να ανοιξει καμια μυτη, ξερω μια καλη πιστα paintball, να βγουν τα πιστολια μια κ καλη![]()
για πε.....![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Σου λέω με το καλό ......... για τελευταία φορά ........... να μην ξαναασχοληθείς μαζί μου !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TristanVogt
opa!!! na kai o allos ARXAIOS POU EISAI RE FILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ????![]()
![]()
Το κατάλαβες ή θες και παραπέρα ;;;
ψηνομαι κι εγω τρελλα για κατι τετοιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
αντι να ανοιξει καμια μυτη, ξερω μια καλη πιστα paintball, να βγουν τα πιστολια μια κ καλη![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
ωραια , να μαζευτουμε τουλαχιστον καμια 10αρια ατομα ,κ ξερω μια πιστα στο κορωπι που ειχα παει παλιοτερα.
βασικα ειναι 2 πιστες, μια με μπαλονια κ γρασιδι και μια ''αντρικη'' με χαλικια τοιχους κ αμαξια χαλασμενα (ειχα καμπερωθει σε ενα τετοιο λολ).
αμα ξερετε κ καμια αλλη πιστα μεσα.
γενικα εγω ψηνομαι να το κανονισουμε ,αντε να βλεπω συμμετοχες!!!!!
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
το ότι το "bmw gs psilopalio" τσούλαγε ακόμα, μετά από τόσο καιρό που θα το έχει αγοράσει ο τύπος, δεν θα το σχολιάσει κανείς; αμέσως να την πείτε στο παλικάρι.
εγώ πάλι μεγάλε με το strom κέρναγα κάτι τσάγια ΝΑ, τα παπιά στα φανάρια. μου το κλέψανε όμως και μου έμεινε αποθυμένο. όταν βέβαια κυκλοφορούσα με το GSXR (της υπογραφής μου) ...απλά... αντί για κόρνα μάρσσσάρα και χέζονταν όλοι και φεύγανε δεξιά αριστερά. βέβαια ήταν και κάτι σπαστικοί σκουτεράδες που μιλάγανε στο κινητό και δεν με ακούγανε που μάρσαρα αλλά μετά εμπαίνα εδώ μέσα και τα έχωνα και ξεθύμαινα.
χώστα και για μένα γιατί είμαι με κουτί τώρα και δεν έχει ενδιαφέρον.![]()
τα gs είναι για τον πούτσο...απορώ ποιός τα καβαλάει...![]()