-1 και από μενα.
Αλλά να κάνω μια ερώτηση...
Αν σε σταματήσουν με την μοτο και στο πάρουν ,σημαίνει ότι ούτε κουτί μπορείς να οδηγείς ,λογικα ,ή όχι;
εμένα δηλαδή που είναι επαγγελματικό ,θα χάσω το μεροκάματο;
-1 και από μενα.
Αν σε σταματήσουν με την μοτο και στο πάρουν ,σημαίνει ότι ούτε κουτί μπορείς να οδηγείς ,λογικα ,ή όχι;
Όταν αγόρασα την μηχανή ,την είχα κλειδωμένη περίπου έναν μήνα σε ένα υπόγειο μέχρι να βγεί το δίπλωμα, βασικά όχι τόσο για το δίπλωμα αλλά για την ασφάλεια που δεν είχα.
Αν έχω ασφάλεια τότε - και εγώ
Όσο για το αυτοκίνητο, σχεδόν ποτέ δεν έχω το δίπλωμα μαζί μου οπότε...
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Πολλους αλητες εχει τελικα αυτο το φορουμ.Ρε αλητες glx οδηγουσατε οταν εισασταν νεοι?
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
Μοτοσυκλετα ,.Ι.Χ. ,φορτηγατζα, ολα ακυρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
-1 και από μενα.
εμένα δηλαδή που είναι επαγγελματικό ,θα χάσω το μεροκάματο;![]()
Παθων.![]()
εδω ηθελε να με γραψει με την μηχανη γιατι ειχε ληξει το Γ' κατηγοριας και δεν ειχα προλαβει να κανω ανανεωση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
-1 και από μενα.
εμένα δηλαδή που είναι επαγγελματικό ,θα χάσω το μεροκάματο;![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
η αλλη η κουφαλα που οδηγει απο το 04 χωρις διπλωμα και ασφαλεια!!!!!!
εξω τα παπια:hypnotize
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
-1 και από μενα.
Απο τη στιγμη που εχεις ολα τα διπλωματα σε ενα, ναι! δεν μπορεις τπτ να οδηγεις!
Εμενα για να καταλαβεις, το επαγγελματικό εληξε και δεν μπορουσα ουτε μοτο να οδηγω. μλκια αλλα ετσι ειναι!
Mε ποδήλατο ή λεωφορείο.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Mάλλον θα έπαιρνα το ρίσκο.
Εξαρτάται και για το πόσο θα μου έπαιρναν το δίπλωμα.
-1 και εγώ λοιπόν
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Mε ποδήλατο ή λεωφορείο.
![]()
Θα ήταν και η αφορμή να πάρω πλέον το ποδηλάτο που τόσο θέλω...
Ελπίζω βέβαια να μη γίνει με αυτόν τον τρόπο :rotflmao:
Γουί ντράνκ χιμ;Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
28 - 7
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
+1 .....Στους δεν θα καβάλαγαν βάλε και μένα... για πολλούς και διάφορους λόγους.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.