Δεν είναι πρόταση. Μάλλον για αντιπρόταση πρόκειται αφού, μετά από 30.000 χλμ. και αρκετά service, το εξουσιοδοτημένο του Μπελή δεν με άφησε ευχαριστημένο.
Δεν είναι πρόταση. Μάλλον για αντιπρόταση πρόκειται αφού, μετά από 30.000 χλμ. και αρκετά service, το εξουσιοδοτημένο του Μπελή δεν με άφησε ευχαριστημένο.
Ο ίδιος ο Σκούρτας είναι καλός και ξηγήσημος αλλά η πιτσιρικαρία που έχει στο συνεργείο δεν ξέρω τί λέει.Εγώ την πήρα απο εκέι την μηχανή και έκανα το 1ο service. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά σε ένα άλλο forum που μιλούσα του κάνανε του παλικαριού το service στα 6000 χλμ με 135€ και χωρίς να του πούνε τί έκαναν....Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
Φτανει και για μενα η στιγμη του δευτερου service...
Ελεγα να την παω τη μηχανη στο συνεργειο του Σταθη, αλλα μου πεφτει κομματακι μακρια...![]()
Οποτε σκεφτομαι να την παω στου Σκουρτα, στον Κορυδαλλο, που ειναι αρκετα κοντα στο σπιτι μου και γενικα τον θεωρω αρκετα φιλικο και εξυπηρετικο, μιας και εχω αγορασει απο εκει 2-3 πραγματακια...
Τον γνωριζει κανεις, τι λεει σαν συνεργειο?
Απο θεμα τιμων πως ειναι??![]()
Τα συμπεράσματα δικά σου. Και εγώ μπερδεμένος είναι γιατι είναι και εμένα κοντά στο σπίτι μου και βολεύει...![]()
![]()
![]()
Ο Χαβελλας στην ηπείρου 59 είναι ακόμη εξουσιοδοτημένο κατάστημα και συνεργείο της SUZUKI γιατί μπηκα στο site της SUZUKI Hellas και δεν τον είχε στους εξουσιοδοτημένους της Αττικής... :a011:
My SV1OOOS...
SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true!Vote for Pedro
>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91
Μάλλον δεν ψάχνεις σωστά.Εγώ τον βρήκα στο επίσημο site της suzuki.Για δήμο Αθηναίων έχει 8.Στο 5 είναι ο ΧαβέλλαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Locksmith
Ο Χαβελλας στην ηπείρου 59 είναι ακόμη εξουσιοδοτημένο κατάστημα και συνεργείο της SUZUKI γιατί μπηκα στο site της SUZUKI Hellas και δεν τον είχε στους εξουσιοδοτημένους της Αττικής... :a011:
παιδιά για ένα gsxr 600 προτείνονται φαντάζομαι όλοι αυτοί που έχω δει εδώ μέσα έτσι?
κανένας συγκεκριμένος για gsxr?
GSXR 600 K6
θέλω να κάνω service στο gsxr 600 2006 στα 18,000km.
στο προηγούμενο service είχα αλλάξει μπουζί.
πήρα τηλέφωνο σε έναν και μου ειπε μπουζί αλλαγή.
ένας άλλος μου είπε ότι αλλαγή μπουζί δεν χρειάζεται.
ποιον να πιστέψω?
GSXR 600 K6
Το μάνουαλ....Αρχικά δημιουργήθηκε από firefox
θέλω να κάνω service στο gsxr 600 2006 στα 18,000km.
στο προηγούμενο service είχα αλλάξει μπουζί.
πήρα τηλέφωνο σε έναν και μου ειπε μπουζί αλλαγή.
ένας άλλος μου είπε ότι αλλαγή μπουζί δεν χρειάζεται.
ποιον να πιστέψω?
Εγώ παώ στον Μπελή και είμαι ευχαριστημένος. Κατά 98% δουλεύουν v-strom. normal service, φιλικό περιβάλλονΑρχικά δημιουργήθηκε από athandim
12.Μπέλης Α. & ΣΙΑ Ο.Ε., Λεωφ.Γρ. Λαμπράκη 402, Κερατσίνι,
τηλ.210-4326120
14.Σκούρτας Αθανάσιος, Λεωφ.Γρ. Λαμπράκη 185, Κορυδαλλός,
τηλ.210-4963653
15.Ρομποτης Ιωάννης, Δωδεκανήσου 26, Πειραιάς,
τηλ.210-4834224
:![]()
![]()
Ρομποτή το πήγαινε ο πρώην κάτοχος και ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από ότι έλεγε.
τώρα για Σκούρτα... οι απόψεις διίστανται... δουλεύει πιο πολύ street αυτός σε αντίθεση με τον Μπελή που όποια στιγμή κι αν πας θα δεις να δουλεύει v-strom .
σε honda cbr 600 ο σκούρτας είχε πάρει 150 ευρό απλά επειδή είδε το injection στον αδερφό μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Ο ίδιος ο Σκούρτας είναι καλός και ξηγήσημος αλλά η πιτσιρικαρία που έχει στο συνεργείο δεν ξέρω τί λέει.Εγώ την πήρα απο εκέι την μηχανή και έκανα το 1ο service. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά σε ένα άλλο forum που μιλούσα του κάνανε του παλικαριού το service στα 6000 χλμ με 135€ και χωρίς να του πούνε τί έκαναν....
Τα συμπεράσματα δικά σου. Και εγώ μπερδεμένος είναι γιατι είναι και εμένα κοντά στο σπίτι μου και βολεύει...![]()
![]()
![]()
κάποιος άλλος μου έλεγε πως η πιτσιρικαρία που έχει μέσα ξεχνάει να βάλει και βίδες... μπορεί να είναι και ράδιο-αρβύλα.
υπαρχει καμια λιστα με εξουσιοδοτημενα συνεργεια για suzuki προς βορεια Ελλαδα? ειδα και τις 5 σελιδες και νομιζω οτι δεν υπαρχει καποια αναφορα για βορεια Ελλαδα
ευχαριστω για την αμεση απαντηση