Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 139

Θέμα: Επισκευη R1 + project αυλων

papoy Το avatar του/της Viking
    Φαίνεται καλή δουλειά και τακτοποιημένη σίγουρα και το R1 είναι καρατούμπανο.

Επειδή όμως γνώσεις σαν τον rein-μάστορα δεν έχω ψήνομαι να ρωτήσω.

Με το που πήγες τη μηχανή αρχίσατε όλο αυτό το λύσιμο πριν τσεκάρετε την πίεση στο κύκλωμα ψύξης ή έστω τον θερμοστάτη?

Ρωτάω καθαρά εγκυκλοπαιδικά μιάς και σε παρόμοιο πρόβλημα που αντιμετώπισα έφταιγε ο θερμοστάτης ενώ σε κάποιον με ίδιο πρόβλημα έφταιγε ο θερμοστάτης και η τάπα του ψυγείου που "έχανε" με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σωστή πίεση στο κύκλωμα και να ξερνάει παραφλού (καλά τα λέω άραγε?).

Οι γνώστες του θέματος ας πούνε δύο λογάκια γιατί το να αφήνει η μηχανή παραφλού όταν σταματά είναι κάτι που βλέπω να παίζει σε πολλούς το καλοκαίρι. Από που ξεκινάμε να προσεγγίζουμε το πρόβλημα? Κύκλωμα ψύξης? Θερμοστάτης? Κεφαλές? Γράφτε κανά δυό πραγματάκια ρε, ευκαιρία είναι..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska

Ν' αρχίσω ν' ανησυχώ γιατρέ μου?

Επειδη με ρωτας θα σου απαντησω ειλικρινα...Η κατασταση σου κρινεται ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ οποτε εχεις το ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ να λες και να γραφεις οτι θες

Γλυκο μου ζαμπονοτυροπιτακι....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    καλες βολτες Ζεφο!!

καλησπερα σε ολους , μετα απο προταση του φιλου μου του ζεφου εκανα εγγραφη να δω το ποστ και τις φωτογραφιες μας,καθως και την εξιστορηση της επισκευης που καναμε στην μηχανη του.
    θα ηθελα να ευχαριστησω ολα τα παιδια που μοιραστηκαν την χαρα μας και επιβραβευσαν την εργασια μας.
    τωρα για να μπω ευθεως στο θεμα οσον αφορα τα μηχανολογικα θεματα που τεθηκαν καλυτερα να μην μπουμε σε λεπτομερειες οπως επισης για τα ατομα που θελησαν να αμφισβητησουν την ποιοτητα της δουλειας που εγινε θελω να εκφρασω μια απορια μοναχα:πως γινεται φιλτατοι και μπορειτε και αξιολογειτε μια μεγαλη ακολουθια εργασιων και μετρησεων απο μερικες φωτογραφιες και μια συντομη εξιστορηση?
    ποσο μαλλον χωρις να εχετε δει το αποτελεσμα?
    Λυπαμαι αλλα απο την αλλη δεν θελω να κραταμε κακιες και ειδικα χωρις να γνωριζομαστε,ειδικα απο την στιγμη που βλεπω οτι μερικα παιδια ασχολουνται με μηχανολογικα ζητηματα θα σας παρακαλουσα να μην κανετε το λαθος να κρινετε εξ ιδιων τα αλλωτρια ποσο μαλλον να αποκτατε γνωμη και να δημιουργειται εντυπωσεις γιατι η δικη μου η κριση ειναι οτι προκειται για ενα παιχνιδι εντυπωσεων και τιποτα αλλο.
    ακομα και ο jeremy burgess να ανεβαζε ποστ θα βρισκατε ελατωματα και θα βρισκατε λυσεις εξ αποστασεως.ποσο μαλλον εγω που δεν μπορω να συγκριθω με αυτον.

με τον ζεφο βγαινουμε βολτες μαζι και περα απο την ευθυνη του μηχανικου, εδω και καμποσο καιρο εχω και την ευθυνη του φιλου απεναντι του.Τωρα αν καποιοι θεωρειται την σχεση μας κομπογιαννιτισμο καλυτερα που δεν γνωριζομαστε.
    και για του λογου το αληθες οι βολτες αυτες εχουν να κανουν με διαδρομες μεγαλυτερες απο τις καφετεριες της αμφιαλης και του κορυδαλου.

για τυχον αποριες που δημιουργηθηκαν:
    Nαι ελεχθηκε αρχικα το κυκλωμα ψυξης και ο θερμοστατης.ουδεν προβλημα εντοπιστηκε σε αυτον τον τομεα.
    Οχι ο ψεκασμος δεν δουλευτηκε πανω στην μοτοσυκλετα αλλα σε παγκο εργασιας.Μια φωτογραφια ισον με χιλιες λεξεις.Εσεις κρινατε με εκατομυρια λεξεις χωρις καν την σωστη φωτογραφια.

η ρυθμιση του αξονα των πεταλουδων παρεμεινε ως ειχε.Αν παλι υπαρξει οποιαδηποτε μετατοπιση υπαρχει ο τροπος να επανελθει αλλα θα μου επιτρεψετε να μην τον μοιραστω μαζι σας.Οσοι βεβαια εισαστε πραγματικοι γνωστες και οχι αναμεταδοτες του google ειμαι σιγουρος οτι ξερετε πως γινεται και μαλιστα ποσο ευκολο ειναι.

Η σχεση συμπιεσης που μετρηθηκε με συμπιεσομετρο της yamaha οντως κυριοι μας δειχνει τιμες και οχι νουμερα,αλλα ας μην κατανταμε νουμερα γιατι ναι μεν εχουμε τον λογο του κυβισμου συν θαλαμου καυσης προς τον θαλαμο καυσης,αλλα η μετρηση που παιρνουμε απο τον τυπο δεν εχει να κανει με πατημενες/φθαρμενες βαλβιδες και ελατηρια (τα οποια ελατηρια μετρηθηκαν και ουδεν προβλημα εντοπιστηκε βαση του manual παντα και της διαβαθμισης που δινει ο κατασκευαστης) και βεβαια μιλαμε για παραγοντες που μεταβαλουν τις τιμες αυτες.Αρα που καταληγουμε?οτι αλλαξαν οι διαστασεις των κυλινδρων η του θαλαμου καυσης?
    Ας μην λεμε οτι θελουμε και ας μην παραπληροφορουμε και αυτους που διαβαζουν και δεν γνωριζουν.
    και παλι βεβαια δεν μπορω να να καταλαβω την εμμονη σας με μια λεκτικη λεπτομερεια στην αφηγηση που να καταληγει σε συμπερασματα και δημιουργια εντυπωσεων.

εσεις που διορθωνετε καλυτερα να διορθωθειτε οι ιδιοι.Και ισως καλα θα κανατε να μην κατσαβιδιαζετε τις μοτοσυκλετες σας και να το αφηνατε σε επαγγελματιες γιατι διακυβευονται και οι ζωες σας.

Για να κλεισω θα ηθελα να σας παρακαλεσω να κατανοησετε το ποστ του ζεφου ο οποιος επεμενε να το ανεβασει μεσα στην τρελη του χαρα για την μοτοσυκλετα του την οποια υπεραγαπα ενω εγω διατηρουσα ενδοιασμους για την ποιοτητα των αναγνωστων καθως η εμπειρια μου σε τετοια αναγνωσματα ειναι παντα απο την θεση του θεατη και εχω δει πως αντιμετωπιζονται αυτα τα κειμενα και ειλικρινα δεν μπορω να πω οτι εγκρινω.

Οπως ειπε και ο ιδιος πιο πολυ προκειται για αφηγηση παρα για τεχνικο θεμα αλλα εδω την πατησε απο την τοποθετηση του θεματος στα μηχανολογικα και βρηκε τους δικαστες εσωτερικης καυσης να καραδοκουν.

Δεν δηλωνω ενοχλημενος απο την ελλειπη αφηγηση της εργασιας μου οσο απο την αντιμετωπιση αυτης απο συγκεκριμενους.
    Εμενα προσωπικα η ανταμοιβη μου ειναι ενας ευχαριστημενος αναβατης που πηρε απο τα χερια μου μια μηχανη καλυτερη απο αυτην που ειχε πρωτυτερα και αυτος ειναι ο πραγματικος και σεβαστος κριτης μου.
    υποθετω οτι συμφωνειτε οτι ο ιδιος μονο μπορει να αξιολογησει την διαφορα και οχι η θεαση φωτογραφιων.

ευχαριστω οσους ενεκριναν την εργασια μου οχι παλι λογω των φωτογραφιων του συμπιεσομετρου αλλα λογω καλης προθεσης.

ο μηχανικαρας που δεν ηξερε την διαφορα της ογκομετρησης με τον λογο συμπιεσης!

πολύ ωραίο το μηχανάκι!μπράβο σας!!!έχω μια απορία:γνωστός μηχανικός μου έχει πει οτι καλό είναι να γυαλίζονται οι εισαγωγές στη κεφαλή αλλά όχι να γυαλίζουν πολύ σαν καθρέφτης.Ισχύει ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από broum
    πολύ ωραίο το μηχανάκι!μπράβο σας!!!έχω μια απορία:γνωστός μηχανικός μου έχει πει οτι καλό είναι να γυαλίζονται οι εισαγωγές στη κεφαλή αλλά όχι να γυαλίζουν πολύ σαν καθρέφτης.Ισχύει ??
    Isxyei. H idea einai na kaneis smooth out thn roh toy migmatos konta ekei poy anhgoyn oi valvides (vlave seat). To pio pano kommati mporeis aplos na pareis ejo to cast poy vazei to esgostasio.
    Fysika edo yparxoyn polla sthn mesh, mporeis px na kolhseis stoy thalamoys ejatmiseon extra yliko mias kai sta R1 ayta einai hdh poly megala. Epishs sta 2007/8/9/ R1 mporeis na kolhseis extra yliko stoys thalamoys kayshs oste na enevaseis thn sympiesh. To yec gasket ths kefalhs toy R1 einai ontos leptotera apo to std alla pali den yparxoyn polla perithoria gia extra sympiesh afoy tha kainoyrgia R1s exoyn hdh 180 aloga sto sympleth apo thn mana toys.
    2001 carb R1s, 2002/3, 2005 pairnoyn megales veltioseis se ayto to tomea.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panagakos
    καλησπερα σε ολους , μετα απο προταση του φιλου μου του ζεφου εκανα εγγραφη να δω το ποστ και τις φωτογραφιες μας.....................

............................... ο μηχανικαρας που δεν ηξερε την διαφορα της ογκομετρησης με τον λογο συμπιεσης!
    Γιάννη καλημέρα από μένα και καλώς ήλθες.

Μιας και είμαι ένας από αυτούς που έκαναν λόγο για τιμές πίεσης και όχι λόγου συμπίεσης στην αφήγηση του Ζέφου, νιώθω υποχρεωμένος να γράψω δυό λέξεις προς αποφυγή παρερμηνειών και παρεξηγήσεων.
    Κατά τη γνώμη μου λοιπόν κακώς αρπάζεσαι κι γράφεις με το ύφος που γράφεις γιατί τελικά υπάρχουν αρκετά θέματα που χρίζουν συζητήσεως και ανάλυσης από τα γραφόμενα του Ζέφου.

Κατ' αρχήν ας ξεκινήσουμε από το γεγονός πως στα τεχνικά του φόρουμ γράφονται θέματα όσο γίνεται πιό αναλυτικά και όσο γίνεται πιο τεκμηριωμένα, γιατί ή καταρρίπτουν μύθους ή γίνονται μπούσουλας για κάποιους που θα προσπαθήσουν το ίδιο προτζεκτ. Οπότε αν θέλεις να γράφεις στα τεχνικά για μένα είναι απαράδεκτο το στυλ "η ρυθμιση του αξονα των πεταλουδων παρεμεινε ως ειχε.Αν παλι υπαρξει οποιαδηποτε μετατοπιση υπαρχει ο τροπος να επανελθει αλλα θα μου επιτρεψετε να μην τον μοιραστω μαζι σας.Οσοι βεβαια εισαστε πραγματικοι γνωστες και οχι αναμεταδοτες του google ειμαι σιγουρος οτι ξερετε πως γινεται και μαλιστα ποσο ευκολο ειναι."
    Αν στην πραγματικότητα δεν θες να μοιραστείς τίποτα μαζί μας κακώς είσαι σε χώρο που όλοι μοιράζονται γνώσεις, εμπειρίες και απορίες. Αν θές να κρατήσεις επτασφράγιστα μυστικά, να σε πληροφορήσω πως εμένα προσωπικά μου θυμίζει κάτι λεβέντες που τα ξέρουν όλα και τίποτα και τα φτιάχνουν όλα τέλεια μόνοι τους αλλά καταλήγουν να δίνουν ένα σκασμό λεφτά σε συνεργεία και μάλιστα αμφίβολης ποιότητας εργασίας.

Ναι φίλε μου οι λεπτομέρειες τελικά κάνουν τη διαφορά από τον μάστορα που διαβάζει manual στο μάστορα που μ' ένα κατσαβίδι κι ένα σφυρί τα σιάχνει όλα. Δεν λέω ότι ανήκεις στην κατηγορία του σφυροκατσάβιδου αλλά εντόπισα λάθη στην περιγραφή της δουλειάς και των μετρήσεων που έγιναν στο μηχανάκι και απλά το ανέφερα.

Δεν είμαι μηχανικός μοτοσυκλετών, δηλώνω μηχανικός Η/Υ και μάλιστα από τους πολύ καλούς (πιστοποιημένος κατά CISCO) και με τη μοτοσυκλέτα ασχολούμαι καθαρά από αγάπη για το άθλημα και τελείως ερασιτεχνικά. Είναι πάμπολλες οι φορές όμως που αποδείχτηκα πιο επαγγελματίας από αυτούς που δηλώνουν επαγγελματίες. Αν έμαθα κάτι πάρα πολύ καλά στα 6 χρόνια στο Πολυτεχνείο της Πάτρας, αυτό συνοψίζεται σε 4 γράμματα R.T.F.M. (READ THE FUCKING MANUAL) φίλε μου κι επειδή η ανάγνωση των manuals μου έμαθε την ακρίβεια και την λεπτομέρεια και μ' έχει βγάλει από αδιέξοδα σε μηχανολογικές ανησυχίες, το τηρώ ευλαβικά.

Επίσης μη χαρακτηρίζεις ελαφρά τη καρδία κάποιους "δικαστες εσωτερικης καυσης" δεν είναι πρέπον. Αν θες να βγάλεις συμπεράσματα κάτσε στο ίδιο τραπέζι μαζί τους, βάλε ένα πρόβλημα και δες πως θα το προσεγγίσουν και πως τελικά θα το λύσουν.

Τέλος να πω ότι η κουβέντα μου δεν έγινε με σκοπό να μειώσω κανέναν ούτε μα σκοπό να το παίξω κάποιος, απλά προσπάθησα να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά, δεν μπορούμε βρε αδερφέ να χαρακτηρίζουμε κάποιους όπως να 'ναι, χωρίς να έχουμε δει δουλειά τους ή χωρίς να έχουμε κουβεντιάσει μαζί τους. Υπάρχουν αξιολογότατοι μηχανικοί στο φόρουμ των οποίων δουλειά έχω δει κι έχω πει "ΜΠΡΑΒΟ" και δεν είμαι από αυτούς που το λένε εύκολα. Οι άνθρωποι μ' έπεισαν και για τις γνώσεις τους μα και για την τέχνη τους.

Καλές βόλτες φίλε μου και πάντα όρθιος

Φιλικά
    Βασίλης.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    .....

...απλά προσπάθησα να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά.....

.. κάτι λεβέντες που τα ξέρουν όλα και τίποτα και τα φτιάχνουν όλα τέλεια μόνοι τους αλλά καταλήγουν να δίνουν ένα σκασμό λεφτά σε συνεργεία και μάλιστα αμφίβολης ποιότητας εργασίας.

....... εντόπισα λάθη στην περιγραφή της δουλειάς και των μετρήσεων που έγιναν στο μηχανάκι και απλά το ανέφερα......

....Δεν είμαι μηχανικός μοτοσυκλετών, δηλώνω μηχανικός Η/Υ και μάλιστα από τους πολύ καλούς (πιστοποιημένος κατά CISCO) και με τη μοτοσυκλέτα ασχολούμαι καθαρά από αγάπη για το άθλημα και τελείως ερασιτεχνικά. Είναι πάμπολλες οι φορές όμως που αποδείχτηκα πιο επαγγελματίας από αυτούς που δηλώνουν επαγγελματίες.

.....Αν έμαθα κάτι πάρα πολύ καλά στα 6 χρόνια στο Πολυτεχνείο της Πάτρας, αυτό συνοψίζεται σε 4 γράμματα R.T.F.M. (READ THE FUCKING MANUAL) φίλε μου κι επειδή η ανάγνωση των manuals μου έμαθε την ακρίβεια και την λεπτομέρεια και μ' έχει βγάλει από αδιέξοδα σε μηχανολογικές ανησυχίες, το τηρώ ευλαβικά.

έχω πει "ΜΠΡΑΒΟ" και δεν είμαι από αυτούς που το λένε εύκολα

Φιλικά
    Βασίλης.

...μερικοι δεν καταλαβαινουν οτι μολις εγιναν ρεζιλι...........φτου και απο την αρχη.

ρε vaska , ποσες φορες θα το πουμε?

διαβαζεται ολοκληρα τα ποστ γ@μω την τρελα μου!(η μαλλον μερικοι κρατατε αυτα που σας συμφερουν).

Δεν φτανει που τα λιβελογραφηματα αναγκασαν τον ανθρωπο να μπει να σας πει δυο λογια , λες οτι επιμενεις να αμφισβητεις και ζητας επιπλεον εξηγησεις....και τελος παντων δεν φτανουν οι εξηγησεις αλλα εχεις την απαιτηση να κατσει να γραφει μεχρι να μας πεις ''μπραβο'' και να πεταξεις και κανενα κοκαλο....

Δεν πας καλα φιλαρακι....ποιος σου ειπε οτι με ενδιαφερει να ακουσω μπραβο για την μηχανη μου απο εναν τεχνικο υπολογιστων που την ειδε erv kanemoto επειδη διαβαζει το manual KAI ΛΕΕΙ ''ΔΥΣΚΟΛΑ'' ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ? (μηπως μας βαζεις και τγια?) , καπου τα εχεις μπερδεψει , ο παραδιπλα που διαβαζει το κειμενο και κρινει και αξιολογει ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ μπορει να ειναι οικοδομος που διαβαζει το manual , σερβιτορος που διαβαζει το Manual , you name it ολοι για εμενα εχουν την ιδια βαρυτητα.Εσυ γιατι εισαι καλυτερος και πιστευεις οτι μπορεις να κρινεις με μεγαλο ''ειδικο βαρος''?

....KAI H AΠΟΨΗ ΟΛΩΝ ΣΕΒΑΣΤΗ , ΟΣΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝ....κατι σαν αγραφος κανονας ενα πραγμα βρε αδερφε!

βασικα με κανετε να λεω και να ξαναλεω οτι ηθελα να εξιστορησω μια κατασταση που θεωρησα προσωπικα οτι αξιζε τον λογο ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ.

αν ηξερα οτι θα γινονταν αυτα δεν θα το ανεβαζα καθολου , ασχετα αν βλεπω και τα παιδια που γραφουν καλα λογια και γουσταρουν. (γουσταρουν τη φαση οχι την ακριβη μηχανολογικη περιγραφη) , δεν ηθελα να ακουσω ''ΟΥΑΟΥ'' απο κανεναν , αλλα επειδη ειμαι μοτοσυκλετιστης και οχι μηχανικος , πιο ενδιαφερουσα βρισκω την συζητηση για τις μελοντικες μετατροπες , παρα για τον τυπο του λογου της συμπιεσης...

ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΘΕΛΩ!......μετρα συμπιεση σε αυτο!

...μολις βαρεθω λοιπον να σας λεω οτι η μοτοσυκλετα μου ειναι ΚΑΝΟΝΙ (ε γιατι καποια στιγμη θα βαρεθω) , απο εδω και στο εξης μονο ''χαχαχα-χουχουχου'' , γιατι απλα ειναι καμποσοι που δεν ειναι και για παραπανω......

Γινανε μερικες δουλειες στο μηχανακι , το μηχανακι μου αρεσε και εκει τελειωνει η ιστορια.
    Επειδη διαβαζεις τα manual πιστευεις οτι θα κατσω να σε ακουσω να ''ακυρωνεις'' ολη την ιστορια?

...βεβαια αν διαβαζες τα κειμενα και ακουγες αυτα που ειπε ο παναγακος ολα εγιναν με ευαγγελιο το manual , Οποτε wtf τι θες να πεις?

...μεχρι και εγω εμαθα τον τυπο του λογου συμπιεσης '' ΑΝΣ/ΚΝΣ+θαλαμος καυσης ΠΡΟΣ θαλαμο καυσης'' , ολα ενταξει τωρα?

και ο χωρος οπου η γνωση μοιραζεται ειναι κατι σχετικο , καθως ο καθεις εχει ενα οριο σε αυτα που διαμοιραζει....κουμαντο ο καθενας στο εγκεφαλικο πορτοφολι του!
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Ζέφο χέστο, δεν θα βγάλεις άκρη.

Για μένα μία μαλακία έκανες μόνο: που άνοιξες το θέμα στα τεχνικά αντί για το section "yanaha r6.r1"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Ζέφο χέστο, δεν θα βγάλεις άκρη.

Για μένα μία μαλακία έκανες μόνο: που άνοιξες το θέμα στα τεχνικά αντί για το section "yanaha r6.r1"

...οντως τελικα εκανα αυτην την μ@λακια , αλλα που να το φανταστω ρε φιλε?

πεσαμε στους κοτζαμπασηδες των φωτογραφιων της υπερτατης μηχανολογιας....τους πατησα το χωραφ' και τωρα με εβαλαν τιμωρια....
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    ...μερικοι δεν καταλαβαινουν οτι μολις εγιναν ρεζιλι...........φτου και απο την αρχη.

ρε vaska , ποσες φορες θα το πουμε?

διαβαζεται ολοκληρα τα ποστ γ@μω την τρελα μου!(η μαλλον μερικοι κρατατε αυτα που σας συμφερουν).

Δεν φτανει που τα λιβελογραφηματα αναγκασαν τον ανθρωπο να μπει να σας πει δυο λογια , λες οτι επιμενεις να αμφισβητεις και ζητας επιπλεον εξηγησεις....και τελος παντων δεν φτανουν οι εξηγησεις αλλα εχεις την απαιτηση να κατσει να γραφει μεχρι να μας πεις ''μπραβο'' και να πεταξεις και κανενα κοκαλο....

Δεν πας καλα φιλαρακι....ποιος σου ειπε οτι με ενδιαφερει να ακουσω μπραβο για την μηχανη μου απο εναν τεχνικο υπολογιστων που την ειδε erv kanemoto επειδη διαβαζει το manual KAI ΛΕΕΙ ''ΔΥΣΚΟΛΑ'' ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ? (μηπως μας βαζεις και τγια?) , καπου τα εχεις μπερδεψει , ο παραδιπλα που διαβαζει το κειμενο και κρινει και αξιολογει ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ μπορει να ειναι οικοδομος που διαβαζει το manual , σερβιτορος που διαβαζει το Manual , you name it ολοι για εμενα εχουν την ιδια βαρυτητα.Εσυ γιατι εισαι καλυτερος και πιστευεις οτι μπορεις να κρινεις με μεγαλο ''ειδικο βαρος''?

....KAI H AΠΟΨΗ ΟΛΩΝ ΣΕΒΑΣΤΗ , ΟΣΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝ....κατι σαν αγραφος κανονας ενα πραγμα βρε αδερφε!

βασικα με κανετε να λεω και να ξαναλεω οτι ηθελα να εξιστορησω μια κατασταση που θεωρησα προσωπικα οτι αξιζε τον λογο ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ.

αν ηξερα οτι θα γινονταν αυτα δεν θα το ανεβαζα καθολου , ασχετα αν βλεπω και τα παιδια που γραφουν καλα λογια και γουσταρουν. (γουσταρουν τη φαση οχι την ακριβη μηχανολογικη περιγραφη) , δεν ηθελα να ακουσω ''ΟΥΑΟΥ'' απο κανεναν , αλλα επειδη ειμαι μοτοσυκλετιστης και οχι μηχανικος , πιο ενδιαφερουσα βρισκω την συζητηση για τις μελοντικες μετατροπες , παρα για τον τυπο του λογου της συμπιεσης...

ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΘΕΛΩ!......μετρα συμπιεση σε αυτο!

...μολις βαρεθω λοιπον να σας λεω οτι η μοτοσυκλετα μου ειναι ΚΑΝΟΝΙ (ε γιατι καποια στιγμη θα βαρεθω) , απο εδω και στο εξης μονο ''χαχαχα-χουχουχου'' , γιατι απλα ειναι καμποσοι που δεν ειναι και για παραπανω......

Γινανε μερικες δουλειες στο μηχανακι , το μηχανακι μου αρεσε και εκει τελειωνει η ιστορια.
    Επειδη διαβαζεις τα manual πιστευεις οτι θα κατσω να σε ακουσω να ''ακυρωνεις'' ολη την ιστορια?

...βεβαια αν διαβαζες τα κειμενα και ακουγες αυτα που ειπε ο παναγακος ολα εγιναν με ευαγγελιο το manual , Οποτε wtf τι θες να πεις?

...μεχρι και εγω εμαθα τον τυπο του λογου συμπιεσης '' ΑΝΣ/ΚΝΣ+θαλαμος καυσης ΠΡΟΣ θαλαμο καυσης'' , ολα ενταξει τωρα?

και ο χωρος οπου η γνωση μοιραζεται ειναι κατι σχετικο , καθως ο καθεις εχει ενα οριο σε αυτα που διαμοιραζει....κουμαντο ο καθενας στο εγκεφαλικο πορτοφολι του!

Αν από τα γραφόμενά μου κατάλαβες αυτά που γράφεις ή εγώ δεν ξέρω να εκφράζομαι ή εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις. ΔΕΝ είπα τπτ άσχημο για τον φίλο σου παλουκάρι μου ούτε ότι δεν είναι καλός μηχανικός.

Με τον τρόπο που γράφει έχω πρόβλημα ειδικότερα με το "δεν μοιράζομαι τίποτα και με κανέναν" γιατί εγώ ο ΜΗΧΑΝΙΚΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ.

Στα φόρουμ φιλαράκι μοιράζεσαι εμπειρίες, διαδρομές, φωτογραφίες σκέψεις, ιδέες, γνώσεις. Αν θες να προβάλεις τη μαγκιά σου και τον εγωισμό σου σίγουρα εν είναι εδώ ο σωστός χώρος.

τες πα το κουράσαμε. Να πηγαίνεις το μηχανάκι σου σε όποιον εμπιστεύεσαι και να ευχαριστιέσαι την κούκλα σου όσο δεν παίρνει.

Πάντα όρθιοι.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

επειδη ,ειλικρινα,δεν ξερω που να πρωτοκανω quote στα γραφομενα σου panagakos κι επειδη αν ασχοληθω με τα σχολια σου περι ποιοτητας αναγνωστων και μηχανικων του φορουμ,απλως θα αρπαχτουμε και δεν θα βγει ακρη,θα πιασω το ουσιαστικο κομματι μονο,δηλαδη το μηχανολογικο...

πριν ξεκινησω να γραφω,θελω να ξερω το εξης...

θα απαντησεις στις ερωτησεις η οχι?

με εσενα ζεφο δεν θα ασχοληθω μια και δεν εχεις ιδεα για τι πραγμα μιλαμε,οποτε θα σε παρακαλουσα να μην σχολιασεις κι απλως να διαβασεις...

περιμενω...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Πρώτα από όλα δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε πέσει όλοι επάνω στον zefos1100xx και στον panagakos να τους φάτε.
    Από ότι κατάλαβα ο zefos1100xx έκανε μια γρήγορη αναφορά του προβλήματος που αντιμετώπισε και πως μπόρεσε και το επίλυσε (προφανώς σε μορφή περιγραφής)
    Κακώς το έβαλε στα τεχνικά αφού δεν ήταν πλήρες σαν περιγραφή από τον μηχανικό του.
    Αφού λοιπόν δεν κάλυπτε τα standard για να μπει στα τεχνικά έπρεπε ο ΜΟD
    να το μεταφέρει
    Να πω παντος ότι εδώ βλέπουμε απανωτά να γραφωνται στα τεχνικά και καποιοι όχι μονό να μην απαντάνε αλλά να κοροϊδεύουν κιόλας , και στο κάτω κάτω αν βαριούνται να απαντάνε στην κάθε άσχετη ερώτηση τότε να μην μπαίνουν στο κόπο να απαντάνε.
    Αν θέλετε στα τεχνικά να γράψετε επάνω με μεγάλα γράμματα ότι εδώ μπαίνουν μονο πλήρη τεχνικά θέματα με πλήρες αναφορές εργασιών και όχι χαζά ερωτήματα.
    Φυσικά και δεν είναι δουλειά του OldMan και του reinmeister να απατάνε στην κάθε άσχετη ερώτηση του καθενός ( αν και το έχουν κάνει άπειρες φόρες από εδώ μέσα ).
    Να πω βέβαια ότι ούτε αυτούς ξέρω ούτε εσάς για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.
    Και φυσικά FORUM σημαίνει χώρος δημόσιας συζητήσεις έτσι για να προλάβω τις επίθεσης που θα γίνουν χαχαχα.

Dankannn

CBR 600F THE BEST

kane mou ligaki broooom..
    Ρε μαγκες γιατι τρωγεστε????? μην χαλιεστε μπορει οντως το παλικαρι να εχει κανει φοβερη δουλεια αλωστε μην μου πειτε ο τι υπαρχει ΜΟΝΟ ενας καλος μηχανικος σε ολη την Ελλαδα,και σε επιβεβιωση το παλικαρι ειναι ικανοποιημενο με το αποτελεσμα ,ναι εχετε δικιο σε οτι αφορα το πως θα επρεπε να ειναι τοποθετημενη η περιγραφη ,αλλα το ολο νοημα αυτου του forum νομιζα οτι ειναι να βοηθαει ο ενας τον αλλο οπως μπορει με συμβουλες,με οδηγιες κτλ. γιαυτο βοηθηστε και μην κατακρινεται ανθρωπους - εργασιες και γνωσεις απο 10 φωτο και μια μη τοσο καλα περιγραφει απο εναν ανθρωπο ο οποιος ηθελε να μοιραστει μαζι σας τη χαρα του μαζι με τους συμφορουμητες του ρε παιδια αυτους που εχουν την ιδια κ@υλα μαζι του το ιδιο αγχος την ιδια αγαπη ,δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενας λογος να χαλασετε τις καρδιες σας αλωστε ο κοσμος ειναι πολυ μικρος και δεν ξερεις ποτε πως ερχονται τα πραματα αυριο για τον καθενα μας και ποιον τηα χρειαστουμε διπλα μας.
    καλες βολτες σε ολους και παντα ορθιοι....!
    :a44: Yamaha r6 2008 :a44:

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    ...οντως τελικα εκανα αυτην την μ@λακια , αλλα που να το φανταστω ρε φιλε?
    πεσαμε στους κοτζαμπασηδες των φωτογραφιων της υπερτατης μηχανολογιας....τους πατησα το χωραφ' και τωρα με εβαλαν τιμωρια....
    Ααα.. μάγκες ..

Δεν μου γαμιέστε και εσείς και οι πεταλούδες σας και τα συμπιεσόμετρά σας ..???

@Άκη: Δικό σου λεβέντη μας ..!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. R1 Turbo project...
    από free rider στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 09:04
  2. R1 Vs Busa...
    από DEMINIO στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2004, 05:16
  3. Πρόβλημα στα R1 2004... Κιόλας???
    από Wizard13 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2004, 11:47
  4. Neo sugritiko YZF-R1 FIREBLADE GSX-R100 ZX-10
    από greekshadow στο forum Νέα