Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 91

Θέμα: Πόσο εύκολο ή δύσκολο....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ποτε βαλανε ιντερνετ στα κρατητηρια?

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ολοι λετε για το τι θα κανατε ή τι δεν θα κανατε την δεδομενη χρονικη στιγμη.
    Λες και ο χρονος μετα το συμβαν θα παγωσει.
    Λες και οταν ληξει η "φαση" με εναν νικητη κιεναν χαμενο , η ταμπελα του γηπεδου θα γραψει το σκορ και ολοι θα πανε σπιτι τους.

Εγω προσωπικα , ποτε δεν εχω μπλεξει σε καυγα στο δρομο.
    Υπηρχαν 100δες περιπτωσεις που θα μπορουσα να ειχα μπλεξει.
    Αρκετες φορες , εφυγα , ενω με βρισαν και δεν εφταιγα.
    Αλλες τοσες εγω φυγει , χωρις ουτε καν να βρισω , ενω κοντεψαν να με σκοτώσουν.
    Δειλία ? Ψυχραιμια ? Ιπποτισμος ? Οχι ακριβως.
    Απλα ξερω τον εαυτο μου , και ξερω πως αν χρειαστει να μπλεξω σε καυγα θα ειναι σιγουρα επειδη θα με εχουν προκαλεσει ή θα εχει κινδυνευσει η σωματικη μου ακεραιοτητα απο επιθεση.
    Απο κει και περα θα την παω πολυ μακρυα τη βαλιτσα.
    Δεν θα τελειωνε ποτε για μενα μια τετοια φαση ,ετσι απλα , στο δρομο.
    Και επειδη ξερω , οτι κατι τετοιο , θα το εκανα "σκοπο ζωης" , αποφευγω οποιοδηποτε confrontation.

Η αληθεια ειναι οτι βασανιζεσαι για 1-2 μερες....αλλα μετα το ξεχνας και η ζωη συνεχιζεται.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
    Τα ρέστα μου μεγάλε.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

εγω,εδω και πολλα χρονια πλεον,αυστηρα και μονον την κοτα...στην χειροτερη να κοιταξω κι αυτο χωρις τσαμπουκα...

το μετα,επισης δεν με ενοχλει,μια και δεν εχω κατι να αποδειξω στον εαυτο μου...
    frankly my dear, i dont give a damn...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    εγω,εδω και πολλα χρονια πλεον,αυστηρα και μονον την κοτα...στην χειροτερη να κοιταξω κι αυτο χωρις τσαμπουκα...

το μετα,επισης δεν με ενοχλει,μια και δεν εχω κατι να αποδειξω στον εαυτο μου...
    +Ολα μονο που μετα παω σπιτι και τον παιζω μια δυνατα να μου περασει.. :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    +Ολα μονο που μετα παω σπιτι και τον παιζω μια δυνατα να μου περασει.. :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    τι μλκς :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(κυριολεκτικά )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    1.Όσοι λένε "φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ", ας πάνε στο κοσμοπόλιταν να μιλήσουν για σερβιέτες και ζαρτιέρες.

2.Έχεις δίκιο? του το λες με ευγένεια. Για να σου βγάλει όπλο ο άλλος σε αυτή την περίπτωση είναι ακρότης ακροτήτων.

3.Δεν βρίσκεις το δίκιο σου? σε έβρισε, σε χτύπησε, σου προκάλεσε ζημιά? Υπάρχουν τρόποι να βρεις το δίκιο σου.
    Έξυπνος και υπομονετικός να είσαι.

Τώρα, οι χριστοπαναγίες και τα μπουνίδια είναι για τους μαλάκες.

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Εγω μια μερα εβρισα εναν και ανοιξε το ντουλαπακι και εβγαλε ενα γκάνι ΝΑ με το συμαθειο.

"-Προσεχε σε ποιον μιλας ετσι" μου ειπε.

Ε, απο εκεινη τη στιγμή σταματησα να βριζω στον δρομο. Εφ'οσον δεν εγινε τπτ και βγηκαμε ολοι σωοι, τι να ασχολεισαι...

Κοτα λειρατη. Μια χαρα ειμαι.
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Άσπρα μούρα μαύρα μούρα Το avatar του/της Ilief
    Πανω στο θεμα πιστευω οτι περασανε τα χρονια που οι διαφορες λυνονταν με ξυλο και μετα τερμα. Πλεον η καθε κουτση, κουλη, ή μετακλιμακτηριακη Μαρια μπορει να βρει κουμπουρι με 50 και 100 ευρω, ποσο μαλλον για λωστους μαχαιρια κλπ. Οταν τσακωνεσαι στο δρομο ειναι σα να πηγαινεις σε μπουρδελο. Ειτε θα γαμησεις ειτε θα σε γαμησουνε Σπανια παιζουν μετριες καταστασεις τυπου κατεβα κατω ελα να σε γαμησω θα σου σπασω τα κοκκαλα κλπ, μονο βρισιδια δηλαδη και αυτα ειναι για κοτοπουλα. Αμα θες να το παιξεις νταβατζης κατεβα και σαπισε τον! Τα λογια, τα ψευτονταβατζιλικια και τα ''βριζω και γκαζωνω'' ειναι για τα KFC (μακρια παρεπιπτοντως). Και μιλαω παντα με την δικη μου οπτικη γωνια. Αν δεν συνεβη κατι ακραιο, αξιζει να εμπλακεις σε καυγα για να απαδειξεις ποσο γαμιας εισαι, με κινδυνο (οπως προειπαν καποιοι εδω) να μην πας σπιτακι σου, η να πας μη αρτιμελης; Εγω με αυτοκινητα και μηχανες και γενικα στο δρομο αν δεν ξερω τι φρουτο ειναι ο αλλος δεν ασχολουμαι για κανενα λογο, ειμαι και ηρεμο ατομο γενικα και προσπαθω να αντιμετωπιζω με χαβαλε μερικες καταστασεις, πχ ο ταριφας που παει να περασει απο μεσα μου για να αλλαξει λωριδα χωρις φλας, δεν καθομαι να πιαστω αν δεν εχω κινδυνεψει πολυ, κορνες και φωτα δοξα το Θεο εχουμε, οποτε ενα ειρωνικο σχολιο για την οραση ή την ηλικια του ή για την σεξουαλικη του ζωη ή ή ή ή, στο φαναρι ποτε δεν το κρατησα μεσα μου Αν δεν κινδυνευω εγω ή καποιο φιλικο ή συγγενικο προσωπο δεν ασχολουμαι καθολου, και οταν λεω καθολου δεν εννοω οτι κοιταω περιεργα και με υφακι, εννοω δεν ασχολουμαι. Ετσι κι αλλιως τα αθληματα, οι πολεμικες τεχνες και οι αγωνες βοηθανε αρκετα στο να μην εχεις αποθημενα για ξυλο με την πρωτη ευκαιρια! Γιατι οκ, θα ριξεις, αλλα σιγουρα αν το παιζεις κατοικος της Γαμαουα θα φας και παρα πολυ, και ευχομαι σε ολους τους θερμοκεφαλους εντος και εκτος φορουμ να μην φανε κατι παραπανω απο ξυλο, και να αναθεωρησουν τη λογικη τους για τους τσαμπουκαδες στο δρομο για να ειναι ολοι καλα και αρτιμελεις. Δεν αξιζει να χαλιεστε για μαλακιες ρε αδερφια, αμα ο αλλος ειναι ηλιθιος και εχει αδειασει ενα φορτηγο στοκο Duro stick μεσα στο κεφαλι του τι ακρη να βγαλεις μαζι του; Εγω εκει λεω ναι ναι ενταξει φιλαρακι εχεις απολυτο δικιο σηκωνομαι φευγω και ολα καλα. Στο κατω κατω εσυ ελεγχεις το μυαλο σου, αν ψαχνεσαι για τσαμπουκαδες θα τους βρεις, αν εισαι ηρεμος και αντιμετωπιζεις τα πραγματα με εξυπναδα κερδισμενος θα βγεις! Τι να πω, μακαρι να μπορουσαμε να πλακονωμαστε με τον καθε μαλακα στο δρομο και να εληγε εκει το θεμα, θα χαιρομουν ιδιαιτερα, δυστυχως ομως δεν ειναι εστι και γι'αυτο προσοχη! Κυκλοφορουν καθε λογης μουρλαμενοι και αυτος ειναι και ο λογος που πρεπει να κρατηθει κανεις, δεν ξερεις ποτε η τρελα του αλλου απο τι αντικειμενο συνοδευεται Γι'αυτο προσοχη!

Υ.Γ Αν η κατασταση φτασει στο απροχωρητο και ο αλλος ορμηξει εκει ποτε κοτεμα! Στρατηγικο ξυλο και νευρο! :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ducpilot
    Παλια δεκαετια 80 δεν αφηνα τπτ να πεσει κατω,ειχα ριξει ειχα αρπαξει ατερμονη κατασταση,περνοντας τα χρονια ειδα αυτο που λενε και καποια παλικαριααπο πανω δεν εχει νοημα ναι σε πνιγει το δικιο και ο εγωισμος αλλα κανω 50 χιλιομετρα την ημερα για την δουλεια ε αν πλακωνομουν με τον καθενα που πεταγοταν παπαρια δουλεια θα εκανα.Για αυτο χαλαρα εχουμε πολλα στο κεφαλι μας τελευταια.Περιστατικο και τελειωνω,Κωλωνακι μου βγαινει τυπος του λεω που πας ρε μαλακα με απολογητικο υφος ο τυπας στον Μητσο μου λεει,κλασαμε στα γελια και φυγαμε αμφοτεροι.Χαλαρα παιδες χαρειτε την ζωη,τα παιδια σας τους δικουσας γενικως δεν αξιζει για μια στιγμη να κλεισεις το σπιτι σου.
    Το μαχαιρι εφτασε κοκαλο η καθομαστε η μενουμε.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ducpilot
    ...στον Μητσο...

:rotflmao:

Καλό επίσης είναι να σκεφτόμαστε ότι εφ'όσων είμαστε μέλη μίας κοινωνίας, τον νόμο της ζούγκλας να τον αφήσουμε στην άκρη. Το ότι κάποιος είναι δυνατότερος δεν του δίνει το δικαίωμα να επιβάλλει το "δίκιο" του σε κάποιον αδύναμο.

Επίσης, να θυμάστε πως είναι καλύτερο να αδικείσαι παρά να αδικείς... Και να δίνετε τόπο στην οργή.

Να προσπαθείτε να φτάσετε σε μια ανώτερη κατάσταση, όπου αυτά να μην σας ακουμπάνε. Ούτως ή άλλως συμβαίνουν τόσα μέσα στην καθημερινότητά μας, αν δίναμε σημασία θα ήμασταν πίσω από κάγκελα, φυλακής ή ψυχιατρείου.

Όποιος έχει anger management issues, καλύτερα να ζητήσει ψυχολογική υποστήριξη, θα κερδίσει πολλά από αυτή την κίνηση και δεν είναι κάτι κακό να πάει κανείς σε έναν επαγγελματία ο οποίος θα τον βοηθήσει να αποκτήσει τον έλεγχο της ζωής του και να μην είναι πλέον έρμαιο των συναισθημάτων του....
    "Qu ils mangent de la brioche"

Greg HondaYamahaκης Το avatar του/της moutoulos
    Παιδιά προσωπικά έχω αποδεχθεί το "μαλάκες υπάρχουν πολλοί", που σημαίνει οτι αλίμονο αν κάθεσαι και ασχολείσαι μ'αυτούς.
    Πέρα απο αυτό, δεν βλέπω και τον λόγο να ασχοληθώ, επειδή παρατηρώ οτι στο κόσμο γενικά (οδηγούς ειδικά) κυριαρχεί μια
    "λογική παραλογία", που έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορείς να συνεννοηθείς ...

ΠΧ. Πάτρα, περίπου πριν κάνα διμήνο ...

Ήμουν σε φανάρι περιμένοντας να ανάψει (Γούναρη πριν την πλατεία Μαρούδα, στο πρώτο φανάρι, με κατεύθυνση Αγ.Ανδρέα).
    Αφού ανάβει (κρατάω 2-3 sec, και ξεκινάω, πάντα το κάνω) βλέπω με την άκρη του ματιού μου ένα μαυροκούτι (Nissan Navara)
    να έρχεται απο την αριστερό κάθετο που ενώνει την Γούναρη με την Γερμανού (πέρασε με βαθύ κόκκινο), φρενάρισα γιατί με
    την φόρα που τον είδα να'ρχεται φαντάστηκα θα με μαζεύψει. Στο επόμενο φανάρι (100 μέτρα πιο κάτω, ακριβώς στην πλατεία
    Μαρούδα), τον πλησιάζω, και του λέω:

Δεν είναι ντροπή να σταματήσεις στο κόκκινο.

Ε τι ήταν να το το πω ..., έγινε έξαλλος, με βρίζει, να "περνάω μόλις ανάβει το πράσινο" και οχι νωρίτερα μου λέει
    η γυναίκα του να φωνάζει σε αυτόν, και το παιδάκι πίσω (Διπλοκάμπινο), να απορεί ...

Ειλικρινά άρχισα να χάνω την ψυχραιμία μου, και ίσως αν δεν ήταν μέσα γυναίκα και παιδί, να του έχωνα κριαριά με το κράνος ...

Ξαφνικά όμως χωρίς εξήγηση άναψε πράσινο και έφυγα γιατί είδα οτι είναι περιττό να ασχοληθώ με κάποιον που είναι
    μέσα στην "λογική παραλογία", που ανέφερα παραπάνω ...

Γενικά πάντως δεν ασχολούμαι, μιας και δεν αξίζει να χαλιέσαι για το κάθε παπάρα ...
    Και να θυμάσαι ..., να προσέχεις .

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από moutoulos
    κυριαρχεί μια
    "λογική παραλογία", που έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορείς να συνεννοηθείς ...

"Qu ils mangent de la brioche"

"Level of paranoia".

Όσο πιο ψηλά έχεις τον πήχυ σε αυτόν τον τομέα, τόσο περισσότερο κάθεσαι να ασχολήσαι με "τσαμπουκάδες του δρόμου".

Το έχω κάνει. Το έχω πληρώσει πανάκριβα (όσοι με γνωρίζουν ή έστω με έχουν δει, γνωρίζουν σε τι αναφέρομαι).
    Άνθρωπο δεν έκανα κανένα.

Αν μπουκάρει κάποιος στο σπίτι μου, θα υπερασπιστώ την οικογένιά μου με νύχια και δόντια.
    Αν με κλείσει, βρίσει, απειλήσει, κτλ κάποιος στον δρόμο, απλά τον γράφω στα περήφανα, μεγάλα και τριχωτά @@ρια μου. Και όσο τους γράφω, τόσο πιο μεγάλα τα νοιώθω.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πόσο ευκολο ειναι να γινεις Moto GP star?
    από sapila racing στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2012, 18:44
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2010, 23:11
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2004, 14:30
  4. Ποσο Ποναει.........
    από niko13g στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 16:17
  5. Πόσο έχει το Ducati