Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 71 από 71

Θέμα: προβληματισμος οδηγου για συνεπιβατη

Σωστά. Αν είναι κάθε φορά που βάζεις το κλειδί να σκέφτεσαι τα χίλια μύρια, άστο καλύτερα.

Έχεις γνώμη σταθερή; αν ναι καλώς, αν όχι ξεκόλλα.

Εξάλλου σε μηχανή ανεβαίνεις, μπορεί να τύχει και σε σένα. Αυτή τη μοιρολατρία .ομως δεν τη μπορώ.

Πόσοι από σας έχουν έρθει στην αντίπαλη πλευρά; να βρεθούν χωρίς μηχανή και να χρειαστεί κάποιος να τους "πετάξει" κάπου; έχετε ανέβει χωρίς κράνος ή είπατε "'αστο, θα πάω με τα πόδια".

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Angelina
    Σωστά. Αν είναι κάθε φορά που βάζεις το κλειδί να σκέφτεσαι τα χίλια μύρια, άστο καλύτερα.
    Μα γι' αυτό ακριβώς Angelina μου...
    Γιατί να βάζουμε επιπλέον έννοιες στο κεφάλι μας;
    Λίγες έχουμε, να σκεφτόμαστε και πώς θα μας χαρακτηρίσουν;

Πάντα φιλικά...

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Αποτέλεσμα : Η ασφάλεια του ιδιοκτήτη δεν πληρώνει μία και τον τρέχουν στα δικαστήρια (αστικά) οι ιδιοκτήτες των κουτιών και οι γονείς του παιδιού που σκοτώθηκε.... (ενήλικες ολοι στην ιστορία)
    Και γω σου λέω ότι αυτό το παιδί που σκοτώθηκε, πάει και πατάει το παιδί του ιδιοκτήτη της μοτοσυκλέτας.
    Ποιός πληρώνει τώρα;
    Μήπως να πάρω στη χέστρα μαζί μου και το σάκο που έχω στη μηχανή, μήπως ο παπάρας τον ανοίξει και πάρει τον ελβετικό σουγιά μου και μαχαιρωθεί στην καρδιά ενώ καθάριζε τα νύχια του;
    Μήπως να πάρω ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη μηχανή στη χέστρα, μήπως ο παπάρας αρχίσει και την τσουλάει σβηστή και φάει τα μούτρα του;

δεν πάμε καλά μου φαίνεται.

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Angelina
    Πόσοι από σας έχουν έρθει στην αντίπαλη πλευρά; να βρεθούν χωρίς μηχανή και να χρειαστεί κάποιος να τους "πετάξει" κάπου; έχετε ανέβει χωρίς κράνος ή είπατε "'αστο, θα πάω με τα πόδια".
    Εξαρτάται την απόσταση, τον άλλον άνθρωπο κτλ κτλ κτλ.

Στον πατέρα μου ανεβαίνω, μιά στο τόσο και ξεκράνωτος. Σε άλλους δε μπαίνω ΟΎΤΕ ΣΤΟ ΑΜΆΞΙ ΤΟΥΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
    Μήπως να πάρω στη χέστρα μαζί μου και το σάκο που έχω στη μηχανή, μήπως ο παπάρας τον ανοίξει και πάρει τον ελβετικό σουγιά μου και μαχαιρωθεί στην καρδιά ενώ καθάριζε τα νύχια του;

Και ωραίος και σωστός!! Δηλαδή εμένα μου την καρφώνει, είμαι σε σούπερ μάρκετ, αρπάζω ένα μαχαίρι (απ' αυτά που είναι στα ράφια προς πώληση) και καθαρίζω έναν τύπο γιατί δε μου άρεσε η φάτσα του. Φταίει ο Σκλαβενίτης;

Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
    ...τον ελβετικό σουγιά μου...
    Εσύ μου τον πήρες;;;

Αχ και να σε πιάσω βρε παλιόγατο!!!

Έχει να πέσει σφάξιμο από τους κ.κ. διαχειριστάς!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Έξυπνες αλλά άστοχες νομικά οι απαντήσεις σας...

Το έχω ξαναπεί... Μην μπερδεύεται το δίκιο με την νομική επιστήμη...

Απλουστεύσεις και το αυτονόητο δεν ισχύουν εδώ....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Re: Re: Re: προβληματισμος οδηγου για συνεπιβατη

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    μεχρι και τρεις ωρες πριν γραψεις το μηνυμα σου ( 21-07-2005 10:58) ημουν απο τους "ελαφρα" αντιθετους ως προς την σταση που κρατας....
    την ωρα ομως που το εγραφες εμενα με ραβανε σε νοσοκομειο και ξαφνικα (!?????!!! ) εγινα φανατικος υποστηρικτης της αποψης σου.... πως αλλαζει τελικα ο ανθρωπας! και λενε οτι δεν αλλαζει αμα περασουν τα χρονια!
    Πρωτα απο όλα περαστικά φίλε σε εσένα και αν είχες συνεπιβάτη και σε αυτόν...

Στην αρχή του post μου θα διάβασες το "Τα κάτωθι είναι καθαρά προσωπική στάση ζωής..."

Αυτό σημαίνει οτι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν θεωρώ οτι ολοι θα πρέπει να έχουν την ιδια στάση γιατί και καλά εγώ είμαι ο "σωστός" κλπ κλπ...

Αυτό που με ενδιαφέρει προσωπικά είναι ΟΛΟΙ αυτοι που καβαλάνε δίτροχο (δεν με ενδιαφέρει τι καβαλάνε, πως το πηγαίνουν, γιατί το πήραν και τι το κάνουν) να είναι καλά είτε καβαλάνε γυμνοι, είτε καβαλάνε με ολώσωμες και κροκόδειλους, είτε είναι μονοκάβαλοι, είτε δικάβαλοι και να το ευχαριστιούνται (ο καθένας με τον τρόπο του) ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ...

...ή τουλάχιστον χωρίς συνέπειες που θα μπορουσαν να αποφύγουν σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό φορώντας 2 πραγματάκια παραπάνω...

Υπάρχει η ενεργητική ασφάλεια και η παθητική ασφάλεια...

Η ενεργητική ασφάλεια (πως θα αποφύγεις να εμπλακείς σε ένα ατύχημα) έχει να κάνει α)με το δίτροχο που καβαλάμε (γκαζι,φρένα,αναρτήσεις,κράτημα,ποσο καλα συντήρείται κλπ) β)με το μυαλό του αναβάτη (στα 12 χρόνια που οδηγώ δεν με έχει ρίξει ποτέ μοτοσυκλέτα, αντίθετα μερικές φορές τις ρίχνω εγώ απο δικο μου λάθος) και γ) η κωλοφαρδία...

Η παθητική ασφάλεια (πως θα την γλιτώσεις με τις μικρότερες συνέπειες απο την στιγμή που εμπλακείς σε ένα ατύχημα) εχει να κάνει α)με τον προστατευτικό εξοπλισμό μας και β)με την κωλοφαρδία μας...

Η κωλοφαρδία είναι το "κοινό" σημείο...αλλά και αυτή κάποτε τελειώνει και μάλιστα δεν μπορουμε να την ελέγξουμε...μπορουμε όμως να "ελέγξουμε" όλα τα υπόλοιπα και να φροντίσουμε για όλα τα υπόλοιπα...

Απλή λογική είναι παιδιά...

...και δεν θα ήθελα να αρχίσω να λέω ιστορίες για να στεναχωρηθουμε...
    http://img214.imageshack.us/img214/2570/cyborgfenderyv2.jpg
    "That's what happens when Earth fucks with Space... never forget that..."

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    Κανενα απολυτως προβλημα
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    εχω μονοσελο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bukes.jpg 
Προβολές:	86 
Μέγεθος:	49,0 KB 
ID:	21618
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

Re: Re: Re: Re: προβληματισμος οδηγου για συνεπιβατη

Αρχικά δημιουργήθηκε από modeerf
    Η κωλοφαρδία είναι το "κοινό" σημείο...αλλά και αυτή κάποτε τελειώνει και μάλιστα δεν μπορουμε να την ελέγξουμε...μπορουμε όμως να "ελέγξουμε" όλα τα υπόλοιπα και να φροντίσουμε για όλα τα υπόλοιπα...

τοοοοοοοσο απλα... :a34:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Re: Re: Re: Re: προβληματισμος οδηγου για συνεπιβατη

Αρχικά δημιουργήθηκε από modeerf

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ