Σελίδα 5 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 237

Θέμα: Πόσο θα γαμήσετε ακόμα τον τουρισμό, ελληνάρες;

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Κανείς δεν γνωρίζει που διαμένουν αυτοί που περνούνε τέτοιος νόμους;
    εστω που δουλευουν....μαζεμενοι αλλοι 5-10000 συναδελφοι εξω απο ταμειο(οαεε),εφορια,αρμοδιο υπουργειο...ουτε κλεισιμο δρομων ουτε τπτ....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Κανείς δεν γνωρίζει που διαμένουν αυτοί που περνούνε τέτοιος νόμους;
    εσυ γνωριζεις?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    υ.γ. τασε γελασα πολυ με την αποψη σου περι του τι ειναι κρατος!!!
    δεν ειμαστε ολοι προύχοντες για να μας πιάνουν τα γέλια... αγαπητε..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    δεν ειμαστε ολοι προύχοντες για να μας πιάνουν τα γέλια... αγαπητε..
    σπαστο σε ταλαρα παιδι του λαου...

και περιμενω και απαντηση σε αυτο που ρωτησα.

εσυ γνωριζεις?
    Nαι και πράττω αναλόγως.
    Δεν είμαστε όλοι κότες λυράτες.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Nαι και πράττω αναλόγως.
    Δεν είμαστε όλοι κότες λυράτες.
    ε δε παιρνεις ενα τηλεφωνο το σωματειο των εκαστοτε διαμαρτυρομενων να δωσεις τις διευθυνσεις των ανθρωπων που κινουνε τα νηματα σε παγκοσμιο επιπεδο αφου εισαι τοσο καλα δικτυομενος?

νομιζω θα ειναι πολυ ευκολο να βγαλουμε ενα εισητηριο για την χωρα στην οποια διαμενουν να σκοτωσουμε τους ιδιωτικους και δημοσιους στρατους που θα προβαλουνε αντισταση να φτασουμε σε αυτους και να τους ριξουμε ενα μανικι.

ρε ραμπο δε μπας για ψαρεμα καλυτερα???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ε δε παιρνεις ενα τηλεφωνο το σωματειο των εκαστοτε διαμαρτυρομενων να δωσεις τις διευθυνσεις των ανθρωπων που κινουνε τα νηματα σε παγκοσμιο επιπεδο αφου εισαι τοσο καλα δικτυομενος?

νομιζω θα ειναι πολυ ευκολο να βγαλουμε ενα εισητηριο για την χωρα στην οποια διαμενουν να σκοτωσουμε τους ιδιωτικους και δημοσιους στρατους που θα προβαλουνε αντισταση να φτασουμε σε αυτους και να τους ριξουμε ενα μανικι.

ρε ραμπο δε μπας για ψαρεμα καλυτερα???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Παιδί μου χρειάζεσαι άμεσα διακοπές
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παιδί μου χρειάζεσαι άμεσα διακοπές
    να χεις ψαρεψει τσιπουρες μονο σε παρακαλω για να μου τις ομορφυνεις.

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    σπαστο σε ταλαρα παιδι του λαου...

και περιμενω και απαντηση σε αυτο που ρωτησα.
    "αν υποθεσουμε οτι ερχεται μια αποφαση αδικη προς τον κλαδο στον οποιο ανηκεις,μου λες τον τροπο αντιδρασης σου?"
    πες μου γιατί είναι άδικη η απόφαση ως προς το στόχο που πιστευωελπίζω είναι η ανάπτυξη της χώρας...

αντιδράσεις; αλλάζω κλάδο, προσαρμόζομαι, αναπτύσσομαι, εξελίσσομαι, εκπαιδεύομαι κλπ.κλπ.

αλλά...

αγαπημένε μου στοκατζή (παράφραση του στοχαστή για Yamapaκηδες ) το θέμα του νήματος είναι ότι θα πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί ως λαός στο να μη κλωτσάμε πια την καρδάρα που λέγεται ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ γιατί είναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ η μόνη εν δυνάμει κερδοφόρα δραστηριότητα ως εξαγώγιμο προιον που μπορεί να φέρει εισροές στη χώρα και να στηρίξει την εσωτερική κατανάλωση...

και εμείς (όλοι ως σύνολο) γαμάμε το τουριστικό προιον, βγάζουμε (εχουμε βγάλει) κακό όνομα στο παγκόσμιο τουριστικό χρηματιστήριο και κλωτσάμε την τύχη που έχουμε που γεννηθήκαμε σε ένα μέρος με τα πολλά S ... Sea Sun Sex Souvlaki και τα εχουμε κάνει Sexta Sixtiri Skoupidia kai Souvlaki (το τελευταίο παραμένει και στις δύο κατηγορίες αναλόγως ψήστη και καθαριότητας... )

φιλιά στον κώλο σας... (έτσι κι αλλιώς μοιαζει με τη μούρη σας...)

να χεις ψαρεψει τσιπουρες μονο σε παρακαλω για να μου τις ομορφυνεις.

Δε μπορώ. Είμαι μεταξύ μπύρας και τσικουδιάς κάθε βράδυ. Και οι τσιπούρες με θωρούνε και λακάνε

και εμείς (όλοι ως σύνολο) γαμάμε το τουριστικό προιον, βγάζουμε (εχουμε βγάλει) κακό όνομα στο παγκόσμιο τουριστικό χρηματιστήριο και κλωτσάμε την τύχη που έχουμε που γεννηθήκαμε σε ένα μέρος με τα πολλά S ... Sea Sun Sex Souvlaki και τα εχουμε κάνει Sexta Sixtiri Skoupidia kai Souvlaki (το τελευταίο παραμένει και στις δύο κατηγορίες αναλόγως ψήστη και καθαριότητας... )
    +πολλά.
    Και βασικά δεν έχουμε ιδέα τι είναι ο τουρισμός και πως να τον επεξεργαστούμε.

"αν υποθεσουμε οτι ερχεται μια αποφαση αδικη προς τον κλαδο στον οποιο ανηκεις,μου λες τον τροπο αντιδρασης σου?"
    πες μου γιατί είναι άδικη η απόφαση ως προς το στόχο που πιστευωελπίζω είναι η ανάπτυξη της χώρας...

αντιδράσεις; αλλάζω κλάδο, προσαρμόζομαι, αναπτύσσομαι, εξελίσσομαι, εκπαιδεύομαι κλπ.κλπ.

αλλά...

αγαπημένε μου στοκατζή (παράφραση του στοχαστή για Yamapaκηδες ) το θέμα του νήματος είναι ότι θα πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί ως λαός στο να μη κλωτσάμε πια την καρδάρα που λέγεται ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ γιατί είναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ η μόνη εν δυνάμει κερδοφόρα δραστηριότητα ως εξαγώγιμο προιον που μπορεί να φέρει εισροές στη χώρα και να στηρίξει την εσωτερική κατανάλωση...

φιλιά στον κώλο σας... (έτσι κι αλλιώς μοιαζει με τη μούρη σας...)

στις αντιδρασεις σου αγαπητε δειχνεις, η αληθεια ειναι μεγαλη ευελιξια!μπορεις να συνεχισεις να σκυβεις το κεφαλι μεχρι να παρεις πιπα στον εαυτο σου!!!δυστυχως δεν ειμαστε ολοι υπερ της α)πεολειχιας και β)αυτοικανοποιησης.μεγαλωσαμε και νεοι οριζοντες ανοιχτηκαν μπροστα μας (θα σου τους εξηγησω απο κοντα ).εξαλου δεν εχουμε ολοι την δυνατοτητα να εχουμε τις δικες σου γνωσεις επι παντος επιστητου και να αλλαζουμε αντικειμενο σαν τα πουκαμισα!!!

παμε και στο παρακατω τωρα....δλδ στο θεμα τουρισμος...

ποιος τον γαμησε τον τουρισμο τασο και ποτε?

οι τουριστικοι προορισμοι εχουνε μια φυσιολογικη πτωση της ταξης του 5% λογο παγκοσμιας οικονομικης υφεσης.

εσυ που στα τσακιδια ειδες την κριση στον τουρισμο ενεκα της οποιασδηποτε απεργιας?η μηπως οι τουριστες ερχονται ελλαδα με τα αυτοφερομενα τους και τα τροχοσπιτα τους και δεν τους ειδα εγω?

μην εισαι μυρικαστικο ρε μπομπο!

Δε μπορώ. Είμαι μεταξύ μπύρας και τσικουδιάς κάθε βράδυ. Και οι τσιπούρες με θωρούνε και λακάνε
    ναι λεγε μαλακιες να βγει ο νοστρα να σε κραζει που διωχνεις τους τουριστες!!!

...που διωχνεις τους τουριστες!!!
    Aπεναντίας!
    Τους κερνάμε και κάνα δυο καραφάκια και ξανάρχονται και ξανάρχονται και ξανάρχονται.
    Σταματάει έανς προ καιρού εκειά που τα πίναμε στα Καλάμι να ζητήσει οδηγίες για το δρόμο.
    Τους κατεβάσαμε όλους (2 αυτοκίνητα) και μπεκροπίναμε ως το βράδυ.
    Την επόμενη ξανάρθανε με φίλους τους και καταλήξαμε Καλύβες για ψάρι κερασμένο από αυτούς.
    Με το ένα ζευγάρι πήγαμε και Άπτερα και Φαλάσαρνα και Πολυρήνια. Με το άλλο Παλαιόχωρα.
    Λίγο από το μερακλίκι απού είχανε οι παπούδες μας να είχαμε ακόμη και η Ελλάδα θα ήτανε και ο πρώτος προορισμός.
    Δε θέλει πολύ προσπάθεια. Περισσότερη θέλει να το γ. το θέμα (σκουπίδια, ληστρικές τιμές, αγένεια, κώλος δρόμοι, αδιαφορία κτλ)

εχουν σπασει τε φρενα και δε ξερετε τι λετε...!εχετε εκφυλιστει τοσο πολυ που δεν διαφερετε σε τπτ απο αυτο που κραζετε.δεν κρινετε με πολιτικο λογο την εκαστοτε απεργια.απλα σας ξεβολευει μια απεργια και αντιδρατε.προσωπικα δεν ειμαι υπερ της απεργιας αλλα ο λογος ειναι αλλος και οχι το ξεβολεμα μου.

τασο...και ολοι οσοι συμφωνησατε μια ερωτηση ρε παιδια.

αν υποθεσουμε οτι ερχεται μια αποφαση αδικη προς τον κλαδο στον οποιο ανηκεις,μου λες τον τροπο αντιδρασης σου?

υ.γ. τασε γελασα πολυ με την αποψη σου περι του τι ειναι κρατος!!!

Αν δεν βαριέσαι πολύ,γιατί απ οτι φαίνεται βαριέσαι ν αναλύσεις τον πολιτικό σου λόγο που έκρινες την συγκεκριμένη απεργία,πες μας που διαφάνηκε οτι όσοι συμφωνήσαμε με τον Τάσο είναι γιατι ξεβολευτήκαμε και οχι γιατί θεωρούμε την απόφαση σωστή?
    Δεν θα κρίνω καν αυτά τα έξυπνα δεν ξέρετε/εχετε/δεν διαφερετε...

Να σου πω εδω,οτι εχω μια βέσπα που τυχαία την ειχα γεμίσει πριν την απεργία και θα με φτάσει να πηγαίνω στη δουλειά μου 30 χλμ πήγαινε ελα μέχρι και την άλλη εβδομάδα που κατα πασα πιθανότητα ολο αυτό θα είναι παρελθόν.

υ.γ.Γίνονται πολύ ωραίες συζητήσεις,που κάποιες φορές παρεκλίνουν απο το αρχικό ποστ.Είναι όμως κόσμιες,πλούσιες και γενικά πολύ ωραίες να έχεις.Οπως τα ποστ του jfx που σίγουρα το παληκαρι ξόδεψε κάποιες ωρες να κάθεται να γράφει,για να μπεις εσυ μ ενα αφοριστικό ποστάκι και να μας μάθεις οτι ΕΣΥ τουλάχιστον έχεις φρένα.Αν δεν μπορείς να σεβαστείς το χρόνο και τον κόπο κάποιου,πολύ περισσότερο τις ιδέες του,απλά μην γράφεις.Το κάνω χρόνια

Σελίδα 5 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2007, 12:37
  2. Πόσο θα ζήσω; (Θεωρητικά...)
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2006, 17:08
  3. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2005, 06:21
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2005, 22:36
  5. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, θα σας πω τον πόνο μου!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 21:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF