Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
Εγω αν εκανα bungee θα ειχα και πινακιδα...
Ρε παιδες σχεδον κανενας αστυνομικος δεν φοραει πινακιδα στο πολιτικο του μηχανακι,μονο εγω εχω 7 φιλους αστυνομικους και κανενας δεν φοραει και οι ιδιοι ειναι που λενε οτι στην εθνικη εννοειται οτι δεν σταματαμε στο μπλοκο,μου αρεσει που τους ρωταω καθε φορα πριν παμε βολτα.
Δεν ξερετε οτι μεσα στην πολη δεν φορανε καν κρανος και οταν τους πλευριζουν οι ζηταδες λενε ενα απλο "συναδελφος" και ολα οκ??? Εσεις δεν ξερετε κανεναν αραγε...????
Ε μεσα στην πολη βεβαια καλο ειναι να σταματησεις,δεν θα σου κανουν και τιποτα,δεν ειναι μπαμπουλες,μια χαρα παιδια ειναι οι νεοι αστυνομικοι,εχθες μου την επεσε ο ΔΙΑΣ και μου την ειπε για την πινακιδα,και τους ειπα την εχω σπιτι,ειναι χαλια το μηχανακι με την πινακιδα,του εδωσα τα στοιχεια,τσεκαρε την μηχανη οτι ειναι οκ και μονο συγνωμη δεν μου ειπε που με σταματησε. Αφου κι αυτοι τα ιδια κανουν,δεν θα τσακιστουμε κιολας για να γλυτωσουμε απο το τιποτα,σιγα, το πολυ πολυ να δωσουμε τα μισα απο τα 350 που ειναι το προστιμο,αν σκεφτειτε ποσα φωτογραφικα ρανταρ εχουμε γλυτωσει παλι κερδισμενοι βγαινουμε. χεχεχε...
Η πινακιδα ειναι μονο αν γουσταρεις να ξυνεις πινακιδα στη σουζα για να θυμασαι το στρογγυλοφαναρο παπακι που ειχες καποτε και εκανες μαλακια που το πουλησες...αποθημενα ειναι αυτα...
![]()
H πινακίδα είναι για να δώ εγώ που πήρες παραμάζωμα ένα παιδάκι, ποιος είσαι...
Και εμένα δεν μου αρεσει. Αλλά τι να κάνουμε.
Μην λέτε οτι να ναι, επειδή κάποιος σας το είπε.
Αν πάθει κανείς δικός σου τίποτα (κούφια η ώρα που τ'ακούει και μακριά απο μας), και αυτός που έφταιξε δεν είχε πινακίδα, πως θα νιωθες?
Και μην πεις, οτι αν έχεις συνείδηση κτλ θα σταματήσεις ούτως ή άλλως.
Παραπάνω απο τους μισούς, μόλις θυμόντουσαν οτι δεν έχουν πινακίδα, θα την έκαναν.
(Στα διόδια μόνο συμφωνώ, σε τίποτα άλλο)