Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 118

Θέμα: Σταματάτε σε μπλόκα της τροχαίας?

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Εγω αν εκανα bungee θα ειχα και πινακιδα...
    Ρε παιδες σχεδον κανενας αστυνομικος δεν φοραει πινακιδα στο πολιτικο του μηχανακι,μονο εγω εχω 7 φιλους αστυνομικους και κανενας δεν φοραει και οι ιδιοι ειναι που λενε οτι στην εθνικη εννοειται οτι δεν σταματαμε στο μπλοκο,μου αρεσει που τους ρωταω καθε φορα πριν παμε βολτα.
    Δεν ξερετε οτι μεσα στην πολη δεν φορανε καν κρανος και οταν τους πλευριζουν οι ζηταδες λενε ενα απλο "συναδελφος" και ολα οκ??? Εσεις δεν ξερετε κανεναν αραγε...????

Ε μεσα στην πολη βεβαια καλο ειναι να σταματησεις,δεν θα σου κανουν και τιποτα,δεν ειναι μπαμπουλες,μια χαρα παιδια ειναι οι νεοι αστυνομικοι,εχθες μου την επεσε ο ΔΙΑΣ και μου την ειπε για την πινακιδα,και τους ειπα την εχω σπιτι,ειναι χαλια το μηχανακι με την πινακιδα,του εδωσα τα στοιχεια,τσεκαρε την μηχανη οτι ειναι οκ και μονο συγνωμη δεν μου ειπε που με σταματησε. Αφου κι αυτοι τα ιδια κανουν,δεν θα τσακιστουμε κιολας για να γλυτωσουμε απο το τιποτα,σιγα, το πολυ πολυ να δωσουμε τα μισα απο τα 350 που ειναι το προστιμο,αν σκεφτειτε ποσα φωτογραφικα ρανταρ εχουμε γλυτωσει παλι κερδισμενοι βγαινουμε. χεχεχε...
    Η πινακιδα ειναι μονο αν γουσταρεις να ξυνεις πινακιδα στη σουζα για να θυμασαι το στρογγυλοφαναρο παπακι που ειχες καποτε και εκανες μαλακια που το πουλησες...αποθημενα ειναι αυτα...

H πινακίδα είναι για να δώ εγώ που πήρες παραμάζωμα ένα παιδάκι, ποιος είσαι...
    Και εμένα δεν μου αρεσει. Αλλά τι να κάνουμε.
    Μην λέτε οτι να ναι, επειδή κάποιος σας το είπε.
    Αν πάθει κανείς δικός σου τίποτα (κούφια η ώρα που τ'ακούει και μακριά απο μας), και αυτός που έφταιξε δεν είχε πινακίδα, πως θα νιωθες?
    Και μην πεις, οτι αν έχεις συνείδηση κτλ θα σταματήσεις ούτως ή άλλως.
    Παραπάνω απο τους μισούς, μόλις θυμόντουσαν οτι δεν έχουν πινακίδα, θα την έκαναν.
    (Στα διόδια μόνο συμφωνώ, σε τίποτα άλλο)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Και πανω που θα σου ελεγα για την συνειδηση...
    Τι να σου πω,δεν εχεις αδικο αν και ρασα δεν κανουν τον Παπα,το ξερεις αυτο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Antwnis
    Μη σταματατε ρεεε!!!
    Βγαλτε πινακίδες, βγάλτε κράνη, βαλτε χωνια ελευθερα, βγαλτε καθρέπτες, ξεπεράστε τα όρια σας στην Κηφισίας, στη παραλιακή, σε κάθε στενό και σοκακι της πόλης!
    Εκτοξευστε τεστoστερόνη σε κάθε αστυνομικό, σε κάθε θεία που θέλει να περάσει το δρόμο, σε κάθε παιδί που πηγαινει η έρχεται από το σχολείο!
    Δείξτε σε κάθε μικροαστό, εργάτη, υπάλληλο, συνταξιούχο ότι η στη ζωή του κυριαρχεί πλέον η ανασφάλεια!
    Μονομαχήστε στην άσφαλτο, take no prisoners!
    Κάντε τους δρόμους αρένες, ρώσικες ρουλέτες, canonball, mad max ! ! !
    Αυτα που ξέρατε περι κανόνων, σεβασμού και πειθαρχίας τελειώσανε!
    Τώρα ζούμε στην εποχή του ΔΝΤ!!
    Δεν υπάρχουν όρια!
    Θα επιβιώσουνε μόνο οι δυνατοι! Δείξτε τους ποιοί είστε!
    Ιιιιιιχαααα, ιιιιιιιχαααα, σούζα ταλογάκι!!!

Υ.Γ. Το παραπάνω κείμενο περικλείει αντιστασιακό μήνυμα. Αφού δεν καταφεραν οι φορτηγατζήδες να κανουν την ανατροπή στο γ@μησι που μας κάνουν τόσο καιρό τώρα, μπορεί να τα καταφέρουν οι κάγκουρες, εεε.... οι νέοι ήθελα να πω με τα GSXR1! Δεν ξέρεις καμμια φορά, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!
    :a015: :a29: :a14:

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Κατηγορία πρώτη....απείθια κατά αρχής. (ποινικό---επισύρει αυτόφωρο)
    ***μπορεί να προστεθεί εδώ και επίθεση κατά αστυνομικού (εκεί να δείς γλέντια)!!*****
    Κατηγορία δεύτερη... επικίνδυνη οδήγηση. (διοικητική ποινή)
    Κατηγορία τρίτη... απόκρυψη πινακίδος. (διοικητική ποινή).
    Κατηγορία τέταρτη.. πιθανή πρόκληση ατυχήματος (διοικητική ποινή).

και αφού τελειώσουν αυτές, κάνουν και μια έρευνα στο ποινικό μητρώο να δούν τι και αν εκκρεμεί. Αν δεν υπάρχει κάτι... συγχαρητήρια... μόλις το απέκτησαν.

Gandalf
    Συμφωνω απολυτα και με το στυλ που εγραψες,για το μονο που εχω μια αμφιβολια ειναι το "πιθανη προκληση ατυχηματος".
    Το επικινδυνη οδηγηση ειναι ακομα και αν ΔΕΝ τρεχεις με 200 αλλα μπεις ας πουμε σε μια στροφη λιγο πιο γρηγορα απ'οτι το οργανο θα περιμενε η σε σχεση με αλλους (πρωσοπικη εμπειρια)
    Αποκρυψη πινακιδας θεωρειται οχι μονο το χωσιμο κατω απο το φτερο αλλα ακομα και το τσακισμα (στυλ λασπωτηρας) (παλι απο προσωπικη εμπειρια-ατακα οργανου¨την εχεις για τα ελεικοπτερα? )

Το να μην σταματα καποιος σε μπλοκο θεωρω οτι ειναι σταρ@δισμος απεναντι στο συνολο των οδηγων και αρα πρεπει -θα το πω γλυκα- να του τσακιζουν τα κοκαλα!

Επισης μπορει να λεμε για την αστυνομια διαφορα ,εμενα προσωπικα με εχουν φωρτοσει με αρκετες κλησεις και κατασχεσεις στο παρελθον αλλα μου εχουν βρει επισης μηχανη που μου ειχαν κλεψει...γιαυτον και αλλους πολλους λογους ειμαι υπερ ακομα και του μετρου της φαλαγγας συν οτι αλλο σε αυτους που δεν σταματανε σε μπλοκο!
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Συμφωνω απολυτα και με το στυλ που εγραψες,για το μονο που εχω μια αμφιβολια ειναι το "πιθανη προκληση ατυχηματος".
    Το επικινδυνη οδηγηση ειναι ακομα και αν ΔΕΝ τρεχεις με 200 αλλα μπεις ας πουμε σε μια στροφη λιγο πιο γρηγορα απ'οτι το οργανο θα περιμενε η σε σχεση με αλλους (πρωσοπικη εμπειρια)
    Αποκρυψη πινακιδας θεωρειται οχι μονο το χωσιμο κατω απο το φτερο αλλα ακομα και το τσακισμα (στυλ λασπωτηρας) (παλι απο προσωπικη εμπειρια-ατακα οργανου¨την εχεις για τα ελεικοπτερα? )

Το να μην σταματα καποιος σε μπλοκο θεωρω οτι ειναι σταρ@δισμος απεναντι στο συνολο των οδηγων και αρα πρεπει -θα το πω γλυκα- να του τσακιζουν τα κοκαλα!

Επισης μπορει να λεμε για την αστυνομια διαφορα ,εμενα προσωπικα με εχουν φωρτοσει με αρκετες κλησεις και κατασχεσεις στο παρελθον αλλα μου εχουν βρει επισης μηχανη που μου ειχαν κλεψει...γιαυτον και αλλους πολλους λογους ειμαι υπερ ακομα και του μετρου της φαλαγγας συν οτι αλλο σε αυτους που δεν σταματανε σε μπλοκο!
    τώρα κάτι κάνουμε

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    H πινακίδα είναι για να δώ εγώ που πήρες παραμάζωμα ένα παιδάκι, ποιος είσαι...
    Και εμένα δεν μου αρεσει. Αλλά τι να κάνουμε.
    Μην λέτε οτι να ναι, επειδή κάποιος σας το είπε.
    Αν πάθει κανείς δικός σου τίποτα (κούφια η ώρα που τ'ακούει και μακριά απο μας), και αυτός που έφταιξε δεν είχε πινακίδα, πως θα νιωθες?
    Παραπάνω απο τους μισούς, μόλις θυμόντουσαν οτι δεν έχουν πινακίδα, θα την έκαναν.
    (Στα διόδια μόνο συμφωνώ, σε τίποτα άλλο)
    +απειρο!!
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    <<..... εχθες μου την επεσε ο ΔΙΑΣ και μου την ειπε για την πινακιδα,και τους ειπα την εχω σπιτι,ειναι χαλια το μηχανακι με την πινακιδα,του εδωσα τα στοιχεια,τσεκαρε την μηχανη οτι ειναι οκ και μονο συγνωμη δεν μου ειπε που με σταματησε....>>[SIZE=3]

Ε, να έτσι καταντήσατε τους μπάτσους....
    Και μετά λετε γιατί δεν πιάνει κανείς τους Ρουσόπουλους, Χριστοφοράκους, Μαντέληδες και λοιπούς απατεώνες που μας έχουνε ρημάξει.....
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

Σε μλόκο στην εθνική έχει τύχει να μην σταματήσω όχι γιατι δεν είχα πινακίδα αλλά γιατί πήγαινα 230 και ουτε καν τους πηρα χαμπάρι.
    Πάντως συμφωνώ οτι η πινακίδα χαλάει στην ομορφιά της μηχανής.
    Προσωπικά όπου έχει τύχει πάντα σταματάω, πρώτη μέρα που πήρα την ρένα με σταμάτησε η Δίας γιατί δεν είχα πινακίδα στην Ιερα οδό, τους έδειξα την άδεια που είχε μόλις μια μέρα διαφορα και τους εξήγησα οτι το παλικάρι που την πήρα δεν μου έχει δώσει την βάση της ακόμα και με αφήσανε ελεύθερο.
    Με φίλους μου που τυχαίνει να έχω στη Δίας μου έχουν πει οτι έχουν εντολή να τερματίζουν την καταδίωξη στα 190χιλιόμετρα για λόγους ασφαλείας. Με τους ζητάδες δεν ξέρω τι παίζει.
    Πάντως το πρόστιμο είναι 300? οχι μόνο αν δεν την έχεις στην μηχανή και σε σημείο που δεν φαίνεται, ακόμα και αν δεν είναι τελείως ευδιάκριτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Ποιους νομους? Αφου ειναι θεμα επιλογης οπως λες.. Στεκει αυτο που λες εδω με το παραπανω?
    that's the catch! Έχεις την επιλογή να τηρήσεις ή όχι τον κάθε νόμο. Ελεύθερος είσαι, απλά αν δεν τον τηρήσεις θα υπάρξουν οι συνέπειες. Αυτό που δεν είσαι ελεύθερος να κάνεις είναι να αποδεχθείς την κοινωνία και τους νόμους της. Αυτά τα έχεις φορτωθεί από τη μέρα που γεννήθηκες χωρίς να σε ρωτήσουν και χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Δεν μπορείς να εγκαταλείψεις την κοινωνία και να πεις εγώ θα την αράξω σε ένα νησί/βουνοκορφή και δεν θέλω τίποτα από εσάς (δρόμους, νοσοκομεία, εφορία, βοήθεια κλπ). Μη με ρωτάς για αυτό, δεν το έχω λύσει.

Αυτά με τα φιλοσοφικά περί νόμων και ελευθεριών.

Ρε φίλε kokos08 γαμώ τα παιδιά είναι οι μπάτσοι τελικά και τους έχουμε παρεξηγήσει!
    Ακράπες, πινακίδα για να μην λερώνεται το ωχλινς από τα βρωμόνερα, ακράνωβιτς, μαλλί, γυαλί κι έτσ' να 'ουμ', περνάνε και κόκκινα (τους έχει δει και ο Trooper) καλή φάση. Να μου τους γνωρίσεις και μένα. (αλήθεια πιάνει το "συνάδελφος"; να το κάνω κι εγώ...)

ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ, είναι δυνατόν να θέλετε τέτοια αστυνομία;; Το ενδεχόμενο οι συγκεκριμένοι να είναι τσογλάνια που δεν είχαν δουλειά και είπαν να γίνουν μπάτσοι το έχετε σκεφτεί; Ή νομίζεται ότι όσοι πήγαν στην αστυνομία είχαν κατανοήσει ότι μόνο αν πειθαρχούμε στους νόμους μπορούμε να προοδεύσουμε ως κοινωνία κλπ κλπ;

@Arxagelos: το ότι σε αφήσανε δείχνει ότι είναι "εντάξει" αλλά από την άλλη δεν θα μπορούσα να πω τίποτα αν σε γράφανε. Και προσωπικά θα προτιμούσα "μηδενική ανοχή" ακόμα και σε τέτοιες περιπτώσεις (χτες το πήρα) και παράλληλα να μην κινδυνεύω στο δρόμο.
    Για το ευδιάκριτη είναι σωστό (παρόλο που επαφίεται στην ευχέρεια του οργάνου) γιατί δεν μπορεί εγώ να έχω την πινακίδα λες και μόλις ήρθα από το dakar και να σου λέω ότι την έχω στη θέση της.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Antwnis
    <<..... εχθες μου την επεσε ο ΔΙΑΣ και μου την ειπε για την πινακιδα,και τους ειπα την εχω σπιτι,ειναι χαλια το μηχανακι με την πινακιδα,του εδωσα τα στοιχεια,τσεκαρε την μηχανη οτι ειναι οκ και μονο συγνωμη δεν μου ειπε που με σταματησε....>>[SIZE=3]

Ε, να έτσι καταντήσατε τους μπάτσους....
    Και μετά λετε γιατί δεν πιάνει κανείς τους Ρουσόπουλους, Χριστοφοράκους, Μαντέληδες και λοιπούς απατεώνες που μας έχουνε ρημάξει.....

χαχαχαχαχα....αυτα τα @@ που εχουν πινακιδα γιατι δεν τα πιανουν????
    Λοιπον,μου εδωσες ιδεα,την επομενη φορα που θα τυχει να με σταματησουν για πινακιδα θα τους πω "πως καταντησατε ετσι ρε?" να δω τι θα μου κανουν.... Ποναει το γκλοπ ε???

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Ρε φίλε kokos08 γαμώ τα παιδιά είναι οι μπάτσοι τελικά και τους έχουμε παρεξηγήσει!
    Ακράπες, πινακίδα για να μην λερώνεται το ωχλινς από τα βρωμόνερα, ακράνωβιτς, μαλλί, γυαλί κι έτσ' να 'ουμ', περνάνε και κόκκινα (τους έχει δει και ο Trooper) καλή φάση. Να μου τους γνωρίσεις και μένα. (αλήθεια πιάνει το "συνάδελφος"; να το κάνω κι εγώ...)

Τις Ακραπες τις εφευραν οι μπατσοι...Εχω στοιχεια αλλα φοβαμαι να τα βγαλω στη φορα...

Α! και που σαι...το "συναδελφος" πιανει αλλα να εισαι ξυρισμενος και να εχεις κοντο μαλλι...μην ξεχαστεις!!!

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Τις Ακραπες τις εφευραν οι μπατσοι...Εχω στοιχεια αλλα φοβαμαι να τα βγαλω στη φορα...

Α! και που σαι...το "συναδελφος" πιανει αλλα να εισαι ξυρισμενος και να εχεις κοντο μαλλι...μην ξεχαστεις!!!

Αν έχεις μακρύ: "Φίλε.... Ασφάλεια "

Πάντα πιάνει....
    "Qu ils mangent de la brioche"

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    να αναφέρω πέρα απο τις κατηγορίες που προσάπτουν , η μηχανή ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ κατάσχεται για να ελεγχθεί πιθανή συμμετοχή της (άρα και του αναβάτη ή φίλου αυτού) σε εγκληματική πράξη (βλ. ληστείες, φόνους, τρομοκρατίες κοκ κοκ ).

Επίσης κάτι για να το ξεξαθαρίσουμε...

Η ΔΙ.ΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚ...

ο μόνος λόγος που σταματούν είναι να κάνουν έλεγχο για άλλα πράγματα (κλοπή μηχανής και παρόμοια συμβάντα). ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙΣ...

Παρόλα αυτά αν το παίξετε "ιστορία" και "μαγκιά" να είστε σίγουροι οτι σας κρατούν στο σημείο , έρχεται περιπολικό τροχαίας και σας φιλοδωρεί με πολλαπλά ραβασάκια για τον χορό της αστυνομίας ακόμα και το λανθασμένο προφίλ ελαστικού στην μηχανή σας.

Τώρα για τα "δεν σταματώ σε μπλόκο" κτλλ... μεγάλα παιδιά είστε.. θα απολαύσετε και ευθύνες και κανά μουστακαλή-μουσάτο που τον λένε Βαγγέλα σε καμιά "αγροτική" περιοδεία στα περιφερειακά σοφρωνιστικά καταστήματα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ωραία τα λέτε δω μέσα και οι μεν και οι δε, αλλά θαρρώ πως χάνετε το νόημα ...

Εγώ 3 μήνες τώρα όποτε καβαλάω δε φοράω ποτέ κράνος (μη ρωτήσει κανείς για μπουφάν μπότες κτλ, θα γελάσω). Σκαρφαλώνω ανενόχλητος πεζοδρόμια πεζόδρομους και δε συμμαζεύεται, οι μονόδρομοι απλά δεν υπάρχουν (νταξ, τις νύχτες μόνο) ενώ με τα όργανα της τάξης ανέπτυξα σχέση λατρείας : Έχω περάσει από μπλόκο σουζαριστός και ΔΕΝ ξεκίνησε καταδίωξη !!! Όχι κυρίες και κύριοι, δε μπήκα στη Δημοτική Αστυνομία .....

.... πήρα ποδήλατο ! :rotflmao: :rotflmao:
    Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σου για σένα, ρώτα τι φαΐ υπάρχει στη κουζίνα
    (Λουκ. ιβ΄, 16-21)

Θα πάρω μηχανή ... του χρόνου ! :a47:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Naxame
    Ωραία τα λέτε δω μέσα και οι μεν και οι δε, αλλά θαρρώ πως χάνετε το νόημα ...

Εγώ 3 μήνες τώρα όποτε καβαλάω δε φοράω ποτέ κράνος (μη ρωτήσει κανείς για μπουφάν μπότες κτλ, θα γελάσω). Σκαρφαλώνω ανενόχλητος πεζοδρόμια πεζόδρομους και δε συμμαζεύεται, οι μονόδρομοι απλά δεν υπάρχουν (νταξ, τις νύχτες μόνο) ενώ με τα όργανα της τάξης ανέπτυξα σχέση λατρείας : Έχω περάσει από μπλόκο σουζαριστός και ΔΕΝ ξεκίνησε καταδίωξη !!! Όχι κυρίες και κύριοι, δε μπήκα στη Δημοτική Αστυνομία .....

.... πήρα ποδήλατο ! :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao:

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2009, 20:54
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2005, 12:24
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2005, 12:50
  4. Η απειρια μου σε ολο της το μεγαλειο!
    από oulas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 10:37
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 18:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ