Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 156

Θέμα: Τσαμπουκάδες και τσακωμοί πάνω σε τροχούς

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    John Steed τσάκω

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Δυστυχως... κ λεω δυστυχως γιατι δεν ξερω αν ειναι σωστο...

Δεν θα το αφηνα να περασει ετσι. Μονο αν ειχα φορτωμενο ατομο πισω θα το ξεχνουσα.

Κ δυστυχως σε τετοιες περιπτωσεις το τραβαω στα ακρα.
    μαζι σου...ξερω εναν αληταρα που κυκλοφορει με μαυρο μπουσα κι fmx γκρι μαυρο...μεγαλο τσογλανι σου λεω...αν τον πετυχεις πουθενα,κανε μου την χαρη να του τσαμπουκαλευτεις...

ευχαριστω...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    μαζι σου...ξερω εναν αληταρα που κυκλοφορει με μαυρο μπουσα κι fmx γκρι μαυρο...μεγαλο τσογλανι σου λεω...αν τον πετυχεις πουθενα,κανε μου την χαρη να του τσαμπουκαλευτεις...

ευχαριστω...

μπορει αυτος ο αληταρας, οταν συμβει το σκηνικο, να με παρει τηλεφωνο?? ευχαριστω και εγω...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Ίντα ψάχνεις;
    kati se 9mm
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

ευχαριστω...

Αμε... κανα στοιχειο ακομα πες ομως, περιοχη του ? Δωσε κ κανα τηλεφωνο η διευθυνση με Pm κ θα τον φτιαξω εγω μαγκα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    kati se 9mm
    Tώρα να γράψω pm ή πριν αφήκω το πληκτρολόγιο θα μου έχουνε μπουκάρει μέσα στο δωμάτιο εκαμ, ταε, cia, fbi, ευπ, κυπ, mi6, hezbolah, arafat, kadafi, o άλλος με τα μούσια ο ταλιμπανoπέστονε, ο αλχαλιλι κτλ κτλ κτλ;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αμε... κανα στοιχειο ακομα πες ομως, περιοχη του ? Δωσε κ κανα τηλεφωνο η διευθυνση με Pm κ θα τον φτιαξω εγω μαγκα.
    Που να τρεχεις τωρα.Ασε που πρεπει να περασεις και το ποταμι.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών, συμβόλαια θανάτου, εκβιασμοί, εκφοβισμοί.

Ο Αναρχικός

Τα μισά μπροστά τα υπόλοιπα με την περαίωση.

:a29:
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Απλα βλεπω πολυ "μπλα μπλα" κ λιγο... δραση !

Αντε τα Πμ τι τα εχουμε, μην καταπιεζουμε τα συναισθηματα μας...

σορρυ φιλε μου...δεν τα χω...αλλα ειμαι σιγουρος οτι αν μου στειλεις τα δικα σου με pm, θα βρω καποιον να του τα δωσει στανταρ...εχουμε κοινους γνωστους...ειμαι σιγουρος οτι θα εξυπηρετηθεις αμεσα...

σορρυ φιλε μου...δεν τα χω...αλλα ειμαι σιγουρος οτι αν μου στειλεις τα δικα σου με pm, θα βρω καποιον να του τα δωσει στανταρ...εχουμε κοινους γνωστους...ειμαι σιγουρος οτι θα εξυπηρετηθεις αμεσα...
    Α δεν τα εχεις, οκ.

Πες του οτι μενω νεο ηρακλειο κοντα στο σταθμο απο την πλευρα του Amandi κ απο τις 25 (που θα τελειωσουν οι διακοπες μου) συχναζω στο NBA (γνωστο ιντερνεταδικο απο διπλα).

Θα μπει μεσα κ θα ζητησει τον "μικρο με το χορνετ", θα με βρει σιγουρα

Α δεν τα εχεις, οκ.

Πες του οτι μενω νεο ηρακλειο κοντα στο σταθμο απο την πλευρα του Amandi κ απο τις 25 (που θα τελειωσουν οι διακοπες μου) συχναζω στο NBA (γνωστο ιντερνεταδικο απο διπλα).

Θα μπει μεσα κ θα ζητησει τον "μικρο με το χορνετ", θα με βρει σιγουρα
    μ'αρεσεις...θα μ'αρεσεις ακομη περισσοτερο αν μου δωσεις τηλεφωνακι για να γινει η συναντηση σε ουδετερο μερος,χωρις αλλους 50 δικους σου αφοβο αγορι...σου υποσχομαι οτι θα εχεις κληση μολις τελειωσουν οι διακοπες σου...σιγουρα θα τον εχω βρει εως τοτε...

"μικρο με το χορνετ"
    Markus Ruhl και έτσι ο "μικρός" ;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2r5qdlv.jpg 
Προβολές:	171 
Μέγεθος:	22,5 KB 
ID:	206813
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Markus Rhul και έτσι ο "μικρός" ;

Τι μου θυμησες τωρα... απο τον καιρο που διαβαζα γιαυτον πρεπει να εχει αλλαξει 3 συκωτια... Ζει ακομα ? αχαχαχαχαχα.

Ρειν κλαιν τι 50 δικους μου ρε... το καφε ειναι γεματο αλβανους που με μισουν παραπανω απο αυτον αχαχαχαχα.

Δεν ειμαι αθηναιος, ενα χρονο ειμαι αθηνα, ετσι για να του φυγει ο φοβος...

Τελος παντων... Εχεις πμ

Τι μου θυμησες τωρα... απο τον καιρο που διαβαζα γιαυτον πρεπει να εχει αλλαξει 3 συκωτια... Ζει ακομα ? αχαχαχαχαχα.

Ρειν κλαιν τι 50 δικους μου ρε... το καφε ειναι γεματο αλβανους που με μισουν παραπανω απο εσενα αχαχαχαχα.

Δεν ειμαι αθηναιος, ενα χρονο ειμαι αθηνα, ετσι για να σου φυγει ο φοβος...

Τελος παντων... Εχεις πμ
    εγω δεν σε μισω...σε λατρευω...για τριτο μιλαμε μην ξεχνιεσαι...εγω δεν εχω καμια σχεση...θα προωθηθει το pm σου σε αυτον...

Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2005, 23:35
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2005, 20:04
  3. Γυναίκα Πάνω σε Μηχανή (Ποιος είναι ο φονιάς)
    από marine521 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 19:44
  4. Χρωμα βαφης πανω σε μηχανη
    από ea6gka στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 23:53
  5. Σκουτερακι πανω σε περιπολικο!!
    από GTZ750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2005, 16:10

Κανόνες δημοσιεύσεων