Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 71 από 71

Θέμα: Ντροπή και αίσχος!!!!

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Άλλο το κυνήγι, άλλο οι μονάδες παραγωγής όπως τα κτηνοτροφεία και άλλο το να παρασέρνεις επίτηδες ένα άμοιρο ζωάκι με το αυτοκίνητό σου ή να το πιάνεις με την απόχη και να το θανατώνεις.

Τέτοιες πράξεις είναι απαράδεκτες και θα έπρεπε να είναι κατακριτέες...

Πραγματικά, δεν μπορούσαν να τα πάνε αλλού αφού τους ενοχλούσαν τόοοσο πολύ?

Και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορούμε να γίνουμε όλοι φυτοφάγοι διότι δεν φτάνει ο πλανήτης. Και όλο τον πλανήτη να φυτέψουμε, δεν θα φτάσουμε την διατροφική αξία που χρειάζεται....
    "Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Άλλο το κυνήγι, άλλο οι μονάδες παραγωγής όπως τα κτηνοτροφεία και άλλο το να παρασέρνεις επίτηδες ένα άμοιρο ζωάκι με το αυτοκίνητό σου ή να το πιάνεις με την απόχη και να το θανατώνεις.

Τέτοιες πράξεις είναι απαράδεκτες και θα έπρεπε να είναι κατακριτέες...

Πραγματικά, δεν μπορούσαν να τα πάνε αλλού αφού τους ενοχλούσαν τόοοσο πολύ?

Και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορούμε να γίνουμε όλοι φυτοφάγοι διότι δεν φτάνει ο πλανήτης. Και όλο τον πλανήτη να φυτέψουμε, δεν θα φτάσουμε την διατροφική αξία που χρειάζεται....
    Τα κυνηγι θα ειναι η βασικη αιτια που τα παιδια σου και τα εγγονια σου δεν θα ξερουν τι εστι περδικα. Μαζι με τους εμπειρους κυνηγους βγαινουν στο κυνηγι και ενα σωρο ημιτρελοι που σκοτωνουν οτι βρουν.
    Κτηνοτροφια; Η πια; Με τον τροπο που εχουνε αλλξει οι καθημερινες διατροφικες μας συνηθειες, η κσυγχρονη κτηνοτροφια εχει μορφη κτηνωδιας. Μοσχαρια δεμενα μεσα σε ενα παχνι γεματα ορμονες που τρωνε κρεαταλευρα και εχουν μετατραπει σε καννιβαλους που παραγουν επικινδυνο κρεας ή κοτοπουλα μεταλλαγμενα ωστε να αναπτυσουν μονο φτερουγες και μπουτια σε μικρο χρονικο διαστημα, με ατροφικο στηθος. Φρικη. Και αυτο γιατι τρωμε ολοι μας υπερβολικες ποσοτητες κρεατος. Καθημερινα γινομαστε συμμαχοι σε βαρβαροτητα. Οποτε το θεμε δεν ειναι αν τρωμε κρεας γιατι ειναι κομματι της διατροφης αλλα να ξαναγυρισουμε στις αξιες της μεσογειακης διατροφης (κρεας μια φορα την εβδομμαδα, οσπρια, λαχανικα κτλ).

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Συμφωνώ σε όλα, ειδικά στο τελευταίο, όπου τα τελευταία χρόνια έχουμε και ένα θεματάκι με την παιδική παχυσαρκία....

αυτά λοιπόν που ανέφερες, με τον τρόπο που τα ανέφερες, με αναγκάζουν να ανακαλέσω....

Άρα, όπως στο κυνήγι υπάρχουν μουρλοί που χτυπάνε ό,τι να'ναι, στην κτηνοτροφία που διαπράττουν κτηνωδίες πάνω στα ζώα, έτσι τυχαίνει και στο δρόμο και κάποιοι μουρλοί βάζουν από κάτω ζωάκια...

Καλό είναι να μην χάνουμε το δάσος όταν έχουμε μπροστά μας το δένδρο, και σε ευχαριστώ που μου το θύμησες, απλά για εμένα είναι κάπως διαφορετικά αν μπροστά μου είναι ένας μόνο, και όχι μια επιχείρηση που προσβλέπει στο κέρδος. Έχω μιλήσει και με μουρλούς κυνηγούς, τους οποίους έχω προσβάλλει ιδιαίτερα για την βλακεία που δεν μπορούν να κατανοήσουν. Προς το παρών δεν μπορώ να κάνω τίποτε για τις επιχειρήσεις, κι έτσι προσβλέπω σε ατομικό επίπεδο...

Οι αδικίες πάνω στα ζώα είναι όντως πολύ λάθος, ανεξάρτητα ποιοί τα κάνουν και για ποιό λόγο...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Ρε παληκαρια τι λετε?Εδω εχουμε να κανουμε με ενα μαλακα ολκης που παταει γατια για να διασκεδασει.Ουτε κηνυγος ειναι,ουτε οικολογος.ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ και υποψηφιος δολοφονος ειναι ο αρχιδης κι εσεις λετε για το αν πρεπει να τρωμε κρεας.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Ρε παληκαρια τι λετε?Εδω εχουμε να κανουμε με ενα μαλακα ολκης που παταει γατια για να διασκεδασει.Ουτε κηνυγος ειναι,ουτε οικολογος.ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ και υποψηφιος δολοφονος ειναι ο αρχιδης κι εσεις λετε για το αν πρεπει να τρωμε κρεας.
    Πέσαμε στο σφάλμα της γενίκευσης... :a13:

Διαβάστε εδώ : http://www.moto.gr/forums/showthread...7&pagenumber=7

Για μια πιο ψυχολογική προσέγγιση.....

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Πέσαμε στο σφάλμα της γενίκευσης... :a13:

Διαβάστε εδώ : http://www.moto.gr/forums/showthread...7&pagenumber=7

Για μια πιο ψυχολογική προσέγγιση.....
    Αυτο ακριβως εννοουσα αλλα δεν ειμαι και ψυχολογος(ενας απλος ψυχοπαθης ειμαι.Ωχ ερχονται οι νοσοκομ
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Απλως πηγε η κουβεντα κατα λαθος, εχεις δικιο...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Η συζήτηση πήγε εκεί στο γενικό γιατί μόνο όταν δεις τα πράγματα σφαιρικά μπορείς να καταλάβεις την σημασία της πράξης αυτουνού που πάτησε το γατί.

Όπως είπαν και πιο πριν αυτός είναι το δέντρο όχι το δάσος. Κλαιν μαιν πάτησε ένα γατί και κάτι έγινε. Στο κάτω κάτω δεν ξέρω υπάρχει καμιά ειδική πιστοποίηση που σε κάνει κυνηγό? Άρα αφού το σκότωσε για πλάκα δεν διαφέρει σε κάτι από τους κυνηγούς.

Όσον αφορά το αν μπορούμε να γίνουμε φυτοφάγοι κοινωνικά δεν ξέρω καθώς μας αρέσει το αίμα ως είδος. Βιολογικά χαλαρότατα..Επειδή το σπουδάζω το θέμα, μια διατροφή με ομάδες τροφίμων όπως τα όσπρια, ξηροί καρποί, φρούτα, λαχανικά και δημητριακά αποτελούν ένα πλήρες διατροφικό σχήμα και χωρίς την παρουσία κρέατος και σε λίγες περιπτώσεις απαιτείται η χορήγηση συμπληρωμάτων (κυρίως Β12 που απουσιάζει από φυτικές τροφές). Και στο κάτω κάτω μπορούμε ακόμα να τρώμε αυγά, γάλα και τυρί οπότε είμαστε καλυμένοι πλήρως.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    αυτό πώς το συμπέρανες

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Αφου ται είπαν οι λογικοι ας τα πω και νεγω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το να πατίσεις ενα ζώο ο κοκ προβλέπει τα ίδια με άνθρωπο

καλά δέν ξέρω άμα είναι δολοφωνία το να φάς ένα αρνάκι ???

αλλά είναι πεντανόστιμο :rotflmao: :rotflmao:

πιαστεμεεεεεεεε ειμαι ένας ημιτρελος δολοφονος :rotflmao: :rotflmao:

(ε το παραγενικευσαμε )

Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
    Αφου ται είπαν οι λογικοι ας τα πω και νεγω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το να πατίσεις ενα ζώο ο κοκ προβλέπει τα ίδια με άνθρωπο

καλά δέν ξέρω άμα είναι δολοφωνία το να φάς ένα αρνάκι ???

αλλά είναι πεντανόστιμο :rotflmao: :rotflmao:

πιαστεμεεεεεεεε ειμαι ένας ημιτρελος δολοφονος :rotflmao: :rotflmao:

(ε το παραγενικευσαμε )
    Άλλα λέει η γιαγιά μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου που λένε :rotflmao: :rotflmao:
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2013, 08:14
  2. Ντροπή & Αίσχος
    από Meyaleleth στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 392
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2007, 16:30
  3. Ντροπή και αίσχος!!!!!!
    από KLX στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2006, 10:42