Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Αυτό σίγουρα είναι Πεδιαδοκαστελλιανό ιδίωμα.
Γη;
![]()
Δε ξέρω που πρωτοειπώθηκε,εγώ πάντως το άκουσα στα Ανώγεια που έχω καταγωγή!!
Αυτό σίγουρα είναι Πεδιαδοκαστελλιανό ιδίωμα.
Γη;
![]()
Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!
Kατεβαίνοντας ο Δίας στην Κρήτη, από ψηλά, το πρώτο που συναντά είναι τα Ανώγεια!Αρχικά δημιουργήθηκε από arazw.ara.zw
(Ψαραντώνης)
Υγεία κουμπάρο
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για μισό ρε παίδες...
Καλό το κράξιμο και δίκαιο, αλλα δηλαδή εαν παράγγελνε ρεβύθια ή μακαρόνια με ολίγη θα είμασταν ευχαριστημένοι;
Αφου μπορεί να τον πληρώσει τον αστακό ας τον φάει, χεστηκα γι' αυτό.
Μη λαϊκίζουμε σα φυλλάδες
![]()
Captain δεν έχει σημασία το άν μπορούν να το πληρώσουν,αλλά το προφίλ που παρουσιάζουν όταν βγαίνουν έξω!!!Ακόμα και με αυτά που παραγγέλνουν προσπαθούν να δείξουν οτι είναι ανώτεροι απο τους υπόλοιπους!!Και μη μου πείτε οτι δε το πιστεύουν για τους εαυτούς τους!!!
Για μένα πάντως είναι προκλητικό το να μας τα τρώνε ( εντάξει όχι μόνο αυτοί και εμείς κάνουμε τις μ@λ@κίες μας μόνοι μας), αλλά ρε φίλε μη προκαλείς κιόλας!!
Kατεβαίνοντας ο Δίας στην Κρήτη, από ψηλά, το πρώτο που συναντά είναι τα Ανώγεια!
(Ψαραντώνης)
Υγεία κουμπάρο
![]()
Ναι αφού και η Αμάλθεια Ανωγειανή αίγα ήτανε!!!!
:rotflmao:
![]()
Γειά σου και σένα σύντεκνε!!!
Ρε παίδες, μην κολλάτε σε επουσιώδη. Αφου αντέχει η τσέπη του ας το παραγγείλει. Απο το να τρώει φακές στην ταβερνα για να δείξει "λαϊκο προσωπο" και να περιδρομιαζει αστακους στο σπιτι, προτιμώ να τους τρώει έξω.Αρχικά δημιουργήθηκε από arazw.ara.zw
Captain δεν έχει σημασία το άν μπορούν να το πληρώσουν,αλλά το προφίλ που παρουσιάζουν όταν βγαίνουν έξω!!!Ακόμα και με αυτά που παραγγέλνουν προσπαθούν να δείξουν οτι είναι ανώτεροι απο τους υπόλοιπους!!Και μη μου πείτε οτι δε το πιστεύουν για τους εαυτούς τους!!!
Για μένα πάντως είναι προκλητικό το να μας τα τρώνε ( εντάξει όχι μόνο αυτοί και εμείς κάνουμε τις μ@λ@κίες μας μόνοι μας), αλλά ρε φίλε μη προκαλείς κιόλας!!
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΡΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΑΣΤΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥ ΣΙΟΥΦΑ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε παίδες, μην κολλάτε σε επουσιώδη. Αφου αντέχει η τσέπη του ας το παραγγείλει. Απο το να τρώει φακές στην ταβερνα για να δείξει "λαϊκο προσωπο" και να περιδρομιαζει αστακους στο σπιτι, προτιμώ να τους τρώει έξω.
![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
ε, γυρνα του πλάτη τοτε :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΡΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΑΣΤΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥ ΣΙΟΥΦΑ....
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε παίδες, μην κολλάτε σε επουσιώδη. Αφου αντέχει η τσέπη του ας το παραγγείλει. Απο το να τρώει φακές στην ταβερνα για να δείξει "λαϊκο προσωπο" και να περιδρομιαζει αστακους στο σπιτι, προτιμώ να τους τρώει έξω.
![]()
Βρε δε παει να φάει και σκατά!!Ειλικρινά χέστηκα!!Αυτό που με ενοχλεί είναι αυτή η υπεροψία που έχουν!Οτι μπορούν να κάνουν τα πάντα επειδή είναι βουλευτές και υπουργοί.
Πείτε μου οτι λαικίζω δε με πειράζει,αλλά δε τους αντέχω πλέον!!
Αντί να κοιτάξουν πώς θα κάνουν καλό στο τόπο τους,το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι από ποιά εταιρεία θα πάρουν τη μίζα , να τρώνε ψητό αστακό,και πόσες τζούλιες θα πηδ...ξει ο γιός τους!!Γιατι αυτή τη νοοτροπία ο γιός από το πατέρα τη πήρε!!Τι θα πεί φαντάρος??Εγώ??Εχώ πατέρα που γ@μ@ει και δέρνει!!Και ο γιός στα χνάρια του πατέρα βαδίζει κοκ.........
Δεν ξέρω αν αυτή είναι η σωστή αντίδραση τελικά,αλλά τουλάχιστον είναι μια αντίδραση!!
Βρε κ σκετο ψωμι να παραγγειλουν θα τους κραξω.
Οι περισσοτεροι θα επρεπε να ειναι φυλακη με τα λεφτα που εκλεψαν.
Δε γουσταρω να κυκλοφορουν καν αναμεσα μας.
Όσο για τον ΓΑΠ ότι και να ναι δεν παύει να είναι πρωθυπουργός εκλεγμένος με δημοκρατικές διαδικασίες. Οπότε δεν είναι μεμπτό το να κυκλοφορεί με σωματοφύλακες οι οποίοι είναι κουμπούροφόροι. Τώρα για τους υπόλοιπους ναι δεν λέω όχι στο κράξιμο...![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Ασχετο:
"Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!"![]()
Οκ συνεχιστε
sorry για το σπαμαρισμα!!!
;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
Ασχετο:
"Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!"![]()
Οκ συνεχιστε
sorry για το σπαμαρισμα!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από arazw.ara.zw
;;;;;
Καλό αυτό, μου άρεσε!!!
![]()