Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 102

Θέμα: ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ The Legend

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Το ωραίο με την τροχαία θυμάστε ποιο ήτανε έτσι; Ξεκίναγε να διώχνει απο λιμανάκια και το πάρτυ συνεχιζότανε στο λούνα πάρκ (βάρκιζα). Ερχότανε και εκεί; Το πάρτυ συνεχιζότανε στο Ribas απέναντι. Ερχότανε και εκεί; Πάλι πίσω λιμανάκια και αυτό να γίνεται όλο το βράδυ......

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Σάββατο Λιμανάκια

Κυριακή Πεντέλη.

Απο λιμανάκια φύγαμε γιατι οι ξεκράνωτοι "πιλότοι" μας ζαλαγαν τους ορχεις.
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Θυμάμαι 13-14 χρονών , που πήγαινα με τον αδερφό μου στον Ναό.
    Στο 99% των περιπτώσεων, με άφηνε στην άκρη με φίλους, και έκανε κανα δυό πάνω κάτω.
    Υπήρχαν και φορές, που πηγαίναμε δικάβαλο και πραγματικά το είχα δει λουνα παρκ, πλήρης άγνοια κινδύνου.

Θυμάμαι αξέχαστες κόντρες, από κλάματα του αδερφού μου για την ήττα και την απώλεια κάποιου μεγάλου χρηματικού ποσού, ή ακόμα και την μηχανής, αλλά θυμάμαι και τις στιγμές θριάμβου που ήταν πραγματικά λες και κατέκτησε το πρωτώθλημα της σεζον....

Ακόμα πιο παλιά, μου έλεγε ο αδερφός μου, ότι έπαιαζαν στοιχήματα, για το ποιος θα περάσει, Συγγρού και Αμφιθέας(νομίζω), με ΚΟΚΚΙΝΟ. Η κότα που φρέναρε έχανε.

Τεσπά, εγώ που δεν τα έζησα οδηγικά, αλλά ώς ένας απλός παρατηρητής, μπορώ να πώ οτι ήταν ωραία χρόνια, εξαιρουμένου ίσως των ατυχημάτων και των θανάτων, στα οποία και πάλι λόγω ηλικίας, δεν έδινα την δέουσα προσοχή....

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter

Θυμάμαι αξέχαστες κόντρες, από κλάματα του αδερφού μου για την ήττα και την απώλεια κάποιου μεγάλου χρηματικού ποσού, ή ακόμα και την μηχανής

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Θυμάμαι 13-14 χρονών , που πήγαινα με τον αδερφό μου στον Ναό.
    Ακόμα πιο παλιά, μου έλεγε ο αδερφός μου, ότι έπαιαζαν στοιχήματα, για το ποιος θα περάσει, Συγγρού και Αμφιθέας(νομίζω), με ΚΟΚΚΙΝΟ. Η κότα που φρέναρε έχανε.
    http://www.youtube.com/watch?v=dLByys9_dsg
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
    http://www.youtube.com/watch?v=dLByys9_dsg

Kάτι τέτοιο.
    Θα τον ξαναρωτησω, μπας και παίζει καμία φωτο ή κανα βίντεο (χλωμό)

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
    Το ωραίο με την τροχαία θυμάστε ποιο ήτανε έτσι; Ξεκίναγε να διώχνει απο λιμανάκια και το πάρτυ συνεχιζότανε στο λούνα πάρκ (βάρκιζα). Ερχότανε και εκεί; Το πάρτυ συνεχιζότανε στο Ribas απέναντι. Ερχότανε και εκεί; Πάλι πίσω λιμανάκια και αυτό να γίνεται όλο το βράδυ......
    Και το λουνα παρκ εκει πισω λεγοτανε τοτε το "παρκινγκ" και το κλεισανε πισω κι μαζευομασταν μπροστα μετα μεχρι που εβαλαν σαμαρακια κι εκει.....

Ωραιες εποχες τοτε ρε φιλε....βεβαια ημουν αυτοκινητατος τοτε με ενα Lancia Beta HPE και γουσταρα τρελα γιατι γελαγα με κατι "γρηγορους" με saxoralla αναρτησεις Deltona με πατεντα και διπλα 45αρια να ουρλιαζει το κτηνος και να ξεσηκωνει τους παντες.Ειδικα στο πεταλο εριχνα πολυ ξυλο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	400125710.jpg 
Προβολές:	387 
Μέγεθος:	46,7 KB 
ID:	207889
    Keep spamming!!!:a13:

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    και εκεινο το FIAT 127 το μαυρο εριχνε πολυ ξυλο στο παρκινγκ....

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

ουσιαστικα,εκει εμαθα να οδηγω γρηγορα...

η διαδρομη που λυσσαγαμε και λεγοταν μεταξυ μας "λιμανακια" ξεκινουσε απο λιμνη βουλιαγμενης και τελειωνε μετα την 90αρα πριν τις αλκυονιδες...

τα χρονια που πηγαινα εγω ηταν 92-97...

εκεινη την εποχη ηταν ο χωρος που εκαναν προπονηση,οπως ειπε ο ακης,σχεδον ολοι οι αθηναιοι αγωνιζομενοι...ποσα και ποσα σαββατα δεν εσκαγαν τρειλερ και κατεβαζαν αγωνιστικα...επισης τα περιοδικα εκει εκαναν τα τεστ και τις φωτογραφισεις...

οι ωρες που πηγαιναμε οι γνωστοι της εποχης ηταν 7 το πρωι εως 1 το μεσημερι,παντα σαββατο και παντα χειμωνα...η κινηση ηταν ανυπαρκτη ουσιαστικα και μπορουσαμε να τρεξουμε ελευθερα...κυριακη πηγαιναμε και καθομασταν καντινα για καφε να χαζεψουμε τους μαλακες που νομιζαν οτι κατι εκαναν ,αναμεσα απο τα αυτοκινητα...

και φυσικα για να τσακωθουμε με καφε και τσιγαρο...

θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι γεμιζα στην τεξακο της βαρκιζας δυο φορες και εφευγα με το τριτο γεμισμα...δηλαδη 300 χιλ πανω κατω...

η ασφαλτος ηταν εκπληκτικη,απλως ειχε συγκεκριμενα κομματια που επρεπε να αποφυγεις...παρεμπιπτοντως ακομη κραταει ακριβως το ιδιο,μονο που τα ασχημα κομματια εγιναν ακομη χειροτερα...

θυμαμαι επισης οτι πηγαιναμε κατα τις 6.30 το πρωι κι αραζαμε στην καντινα πινοντας καφεδακι και περιμενοντας να σηκωθει ο ηλιος λιγο να φυγει η υγρασια...

φοβερες εποχες ακη...τι μου θυμισες...

...οτι να'ναι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Εγώ λόγω ηλικίας δεν έχω ζήσει αυτό το "πανηγύρι" που περιγράφετε παραπάνω.

Βέβαια οι στροφές εκεί είναι ακόμα οπότε...

Αυτό που με στεναχωρεί προσωπικά είναι ότι σε άλλες χώρες με άλλα ήθη και παιδεία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό τέτοιες διαδρομές της κλείνουν μια φορά το χρόνο και το λένε Tourist Trophy.

Σε πολλές πίστες του παγκοσμίου ακούω ότι παλιά (δεκαετίες πριν), αυτό που σήμερα βλέπουμε να είναι πίστα ήταν ο δρόμος που ένωνε 2, 3, 4 χωριά.

Και εδώ σβήνουμε τα φώτα στο πέταλο για να μην τρέχουν...
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Και το λουνα παρκ εκει πισω λεγοτανε τοτε το "παρκινγκ" και το κλεισανε πισω κι μαζευομασταν μπροστα μετα μεχρι που εβαλαν σαμαρακια κι εκει.....

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ...κριμα....ενας ασφαλης κλειστος χωρος οπου εκαναν μονο πατηλικια και δεν κινδυνευε κανεις...μεχρι και καντινα ειχε στην μεση...ΚΡΙΜΑ...εσκαγα με μια μαυρη Deltona με ιταλικες πινακιδες...μονο για το ''ματι'' βεβαια...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ...κριμα....ενας ασφαλης κλειστος χωρος οπου εκαναν μονο πατηλικια και δεν κινδυνευε κανεις...μεχρι και καντινα ειχε στην μεση...ΚΡΙΜΑ...εσκαγα με μια μαυρη Deltona με ιταλικες πινακιδες...μονο για το ''ματι'' βεβαια...
    Οντως και σιχτιριζαμε τοτε πολυ χοντρα,γιατι ποτε δεν ειχε γινει σκηνικο με τραυματιες ουτε καν στουκι εκει μεσα....drift στο πεταλο με τρελο κοσμο απο πανω και σκασιμο στο ευθειακι και ξανα drift και δωστου παλι!

Τι κοσμος μαζευοταν εκει δεν λεγεται!Α ρε 1 ευρω ο καθενας να εδινε για να μπαινει να πως δεν χρειαζομαστε ΔΝΤ και παπαριες.
    Keep spamming!!!:a13:

Ακόμα θυμάμαι τα δύο RD 500 YPVS και το FJ 1100 κάπου το 84-85... κι εγώ με το 125 να τα χαζεύω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Οντως και σιχτιριζαμε τοτε πολυ χοντρα,γιατι ποτε δεν ειχε γινει σκηνικο με τραυματιες ουτε καν στουκι εκει μεσα....drift στο πεταλο με τρελο κοσμο απο πανω και σκασιμο στο ευθειακι και ξανα drift και δωστου παλι!

Τι κοσμος μαζευοταν εκει δεν λεγεται!Α ρε 1 ευρω ο καθενας να εδινε για να μπαινει να πως δεν χρειαζομαστε ΔΝΤ και παπαριες.
    ναι ρε....εγω μετα απο την τελευταια φορα που εγινε ο ουρανος μπλε δεν ξαναπατησα....λεμε πρεπει να ηρθε ολη η αστυνομια της ελλαδας εκεινη την ημερα... ευτηχως την ψιλιαστικα την δουλεια και δεν εκανα επιτοπου στροφη (καταλαβαινεις που) γιατι με το που γυρισα απο Σουνιο ακομα εγραφαν και επαιρνε γερανος αυτοκινητα...

υ.γ. εγω μια στουκα ειχα δει με εναν τυπακο με ενα sierra cosworth (αν θυμαμαι καλα) που το εχασε και εσκασε στον τοιχο/αναχωμα μπροστα μας...βγαινει ο οδηγος και ειχε γυψο στο χερι...:hypnotize

στην ευθεια πανω απο το parking
    περνουσαμε με τον Κωστα (TDM 850 turbo)
    ολη η ευθεια ηταν γεματη κοσμο
    ενα διαζομα στην μεση ειχε μινει που σιγα σιγα εκλινε
    σε σταματαγαν οι πεζοι και σου ελεγαν ολοι ΚΑΥΤΟ !!!!!
    μετα πισω απο τον Κωστα εβλεπα ολους να γυριζουν στο ακουσμα της σχαστρας

στα λυμανακια
    θυμαμαι κατι βλαμενους βραδυ με φορμες χωρις φωτα και ξυστρες τιτανιου
    να κανουν φυγουρα ενο τους τραβανε video κατι αλλοι φυγουρατζιδες γνωστου περιοδικου

ουστ
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Understanding the "Orgasm"
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2008, 17:43
  2. Kostas Gouzgounis: Profile of the Legend.
    από rc31 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2005, 16:50
  3. The last photo i ever took.....
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 12:03
  4. lord of the rings
    από anisoropos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/12/2003, 22:59
  5. ONE for the money,TWO for the show,THREE for the girl