http://www.youtube.com/watch?v=PLNgZ...eature=relatedΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
πριν απο πολλα χρονια,με την τοτε γυναικα,ηταν να παντρεψουμε την κολλητη της...αυτη ουσιαστικα κουμπαρα κι εγω κουμπαρος και καλα απο διπλα...
παμε εκκλησια να κανονισουμε με τον παππα τα διαδικαστικα...μου λεει απο πριν η βερα,να μην κανω φασαρια μια και ηξερε καλυτερα απο τον καθενα την μαλακια που με πιανει υπο συγκεκριμενες συνθηκες...
παμε λοιπον στην εκκλησια,πιανει η βερα τον παππα κι αρχιζουν το μπιρι μπιρι για το χαρτζηλικι...εγω καμια 10αρια μετρα πιο κει για να μην εμπλακω...
σε καποια φαση την βλεπω να κοκκινιζει οποτε παω κοντα...
ρωταω τι συμβαινει και πεταγεται ο παππας και λεει οτι εφ οσον θελουμε ολα τα φωτα αναμενα ,υπαρχει διαφορα στην τιμη...
του λεω ,δεν καταλαβα,υπαρχει ταριφα? μου λεει...πως μιλας ετσι μεσα στον οικο του κυριου...
του λεω,μιλας για τον ιδιο οικο που εσυ προσωπικα εχεις κανει μαγαζι σου?
αλλωστε η τελεση του μυστηριου ειναι δωρεαν και το οτι τσιμπατε χαρτζηλικι ειναι στην διακριτικη ευχερεια του καθενος μας κι οχι νταβατζιλικι σας...
anyway...ο γαμος εγινε κανονικα τιγκα στα φωτα κι ο παππας δεν πηρε δεκαρα τσακιστη...
Στο 6:36 θεός ο Χαϊκάλης
:rotflmao::rotflmao:
![]()