Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 92

Θέμα: Τιτανικός .......

KTHακικό Μέλος Το avatar του/της Emden
    Ρεεεεεεεεεεεεε τι λετε! τι ερπησμό και άλλα ακούω.
    Ξέρει κανείς τι τεχνολογία χρησιμοποιούσαν εκείνη την εποχη. Ηλώσεις. Το πρόβλημα ήταν στις ενώσεις των λαμαρίνων και όχι στη ποιότητα του υλικού. Από τότε είχαν αρχίσει και οι συγκολλήσεις αλλά μόνο στις υπερκατασκεύες του σκάφους και σε κανα παραπέτο. Στα ύφαλα έγινα πολύ αργότερα. α ναι κ ο τιτανικός ήταν suzuki που φτιάχτηκε σε εργοστασιο της triumph.
    Μας έφαγαν οι μαστοράδες εκ πείρας και τα εξ ακοής αποφθέγματα. ...

Παλαιό μέλος
    Δε ξερω τι ηταν ο Τιτανικος αλλα το παγοβουνο ηταν Lada!!!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Δε ξερω τι ηταν ο Τιτανικος αλλα το παγοβουνο ηταν Lada!!!
    Αντε ρε πλακώσανε και τα κουμούνια !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Όχι ρε πστ μου να μου το γυρίσετε σε πολιτικό το θρέντ !!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Πάει .Το κάψατε .
    Αλήθεια τώρα που σε είδα ......... αληθεύει ότι μάγειρας στο πλοίο ήταν πρόγονός σου και ότι το πλοίο βυθίστηκε από ομαδική διάρροια καθώς δεν προλάβαιναν τα τραβούν τα καζανάκια ;;;
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Η δεύτερη δε φήμη που απλώνεται είναι ότι ο Captain J. Smith (πλοίαρχος του Τιτανικού) είχε μάθει την τέχνη πάνω σε V-Strom !!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    ΔΕΝ ήταν επιβάτης ........ απλά στην προβλήτα ήτανε και έγνεφε "Καλό Ταξίδι" στο πλοίο που έφευγε !!!
    Μαααααααα.........είχε γεννηθεί αυτός τότε;;;; Είχε γεννηθεί μάλλον και αν όντως ήταν στην προβλήτα
    και είπε και καλό ταξίδι τότε όποια εταιρία και να το είχε κατασκευάσει το αποτέλεσμα ίδιο θα ήταν.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ανθρώπινο μελος Το avatar του/της manos*gsxr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    /σοβαρό ον

Πρόβλημα μετάλλων σε minimum -1.8 βαθμούς κελσίου (γιατί τόσο min μπορεί να έχει η θάλασσα πρίν παγώσει) έχεις ακούσει? Και οι διαφορές θερμοκρασίας ημέρας νύχτας υπο τις συνθήκες και στον ωκεανό πρέπει να είναι ασήμαντες (της τάξης του δεκατου ή εκατοστού του βαθμού φαντάζομαι).

\σοβαρό οφφ

Σόρρυ για το σπαμ...
    Ρε παιδια sorry που το συνεχιζω....Νικο η θαλασσα μπορει να ειναι -1,6 αλλα το κελυφος του πλοιου (και μεσα και εξω απο αυτη) μπορει να ειναι πολυ παρακατω λογω αγωγης, συναγωγης κλπ κλπ. Και δεν ειναι προβλημα των μεταλλων αλλα ιδιοτητες των μεταλλων.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Emden
    Ρεεεεεεεεεεεεε τι λετε! τι ερπησμό και άλλα ακούω.
    Ξέρει κανείς τι τεχνολογία χρησιμοποιούσαν εκείνη την εποχη. Ηλώσεις. Το πρόβλημα ήταν στις ενώσεις των λαμαρίνων και όχι στη ποιότητα του υλικού. Από τότε είχαν αρχίσει και οι συγκολλήσεις αλλά μόνο στις υπερκατασκεύες του σκάφους και σε κανα παραπέτο. Στα ύφαλα έγινα πολύ αργότερα. α ναι κ ο τιτανικός ήταν suzuki που φτιάχτηκε σε εργοστασιο της triumph.
    Καμια σχεση...μαλλον δε καταλαβες για τι λεω
    Ποτέ μια δυνατή καρδιά
    στον πόνο δε λυγίζει,
    ακόμα και αν θα πληγωθεί
    κατέχει να ελπίζει.

Και επειδη ειμαι και λιγο γεια σας αυτες τις μερες διορθωνω τη μ@λ@κι@ που εγραψα.....δεν ειναι ερπυσμος!μη μου κρεμασετε κουδουνια....Ειναι ειδος θραυσης
    Ποτέ μια δυνατή καρδιά
    στον πόνο δε λυγίζει,
    ακόμα και αν θα πληγωθεί
    κατέχει να ελπίζει.

Κατ' αρχήν από τα λίγα που ξέρω ο ερπυσμός (και όχι ερπησμός, δε παθαίνει ερπητα το μέταλλο), αφορά φαινόμενα πλαστικής παραμόρφωσης υπο υψηλές θερμοκρασιες και πιέσεις. Αρα άκυρο γενικώς.

Αν μιλάς για ευθραυστότητα αυτό δεν αφορά πολύ χαμηλές θερμοκρασίες? Οσο για επαγωγές και συναγωγές δεν γνωρίζω - δε καταλαβαίνω...

Τες πα ειδικός δεν είμαι αλλά τραβηγμένα μου φαίνονται αυτά (τα περί αστοχίας υλικού λόγω χαμηλής θερμοκρασίας).

ΥΓ Με πρόλαβες στα περί ερπυσμού...

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed

:a34:
    "Qu ils mangent de la brioche"

Κατ' αρχήν από τα λίγα που ξέρω ο ερπυσμός (και όχι ερπησμός, δε παθαίνει ερπητα το μέταλλο), αφορά φαινόμενα πλαστικής παραμόρφωσης υπο υψηλές θερμοκρασιες και πιέσεις. Αρα άκυρο γενικώς.

Αν μιλάς για ευθραυστότητα αυτό δεν αφορά πολύ χαμηλές θερμοκρασίες? Οσο για επαγωγές και συναγωγές δεν γνωρίζω - δε καταλαβαίνω...

Τες πα ειδικός δεν είμαι αλλά τραβηγμένα μου φαίνονται αυτά (τα περί αστοχίας υλικού λόγω χαμηλής θερμοκρασίας).

ΥΓ Με πρόλαβες στα περί ερπυσμού...
    Ναι ο ερπυσμος ειναι σε υψηλες θερμοκρασιες και οχι για ολα τα υλικα.Δεν ειναι αστοχια του υλικου.Εχει συγκεκριμενες ιδιοτητες σε συγκεκριμενη θερμοκρασια.Αν το δεις ετσι θα το καταλαβεις
    Ποτέ μια δυνατή καρδιά
    στον πόνο δε λυγίζει,
    ακόμα και αν θα πληγωθεί
    κατέχει να ελπίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed

:a34:
    Τέρμα λεμε . Ο μπάρμπας μου φταίει .

Αρχικά δημιουργήθηκε από manos*gsxr
    Ναι ο ερπυσμος ειναι σε υψηλες θερμοκρασιες και οχι για ολα τα υλικα.Δεν ειναι αστοχια του υλικου.Εχει συγκεκριμενες ιδιοτητες σε συγκεκριμενη θερμοκρασια.Αν το δεις ετσι θα το καταλαβεις
    Ρε καταλαβαίνω. Για ευθραυστότητα λόγω χαμηλής θερμοκρασίας μιλάς. Αλλα αλλο λέω εγω (τι σόι χαμηλές θερμοκρασίες φαντάζεσαι) αλλο μου απαντάς εσύ (ότι υπάρχουν οι ιδιότητες της ευθραυστότητας του χάλυβα λόγω χαμηλής θερμοκρασίας)

Τεσπα αστο.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Τέρμα λεμε . Ο μπάρμπας μου φταίει .

ΝΑΤΟΣ ΝΑΤΟΣ!!!

Εθεάθει να την κανει με ελαφρά κωπηλατάκια.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cook.jpg 
Προβολές:	200 
Μέγεθος:	26,6 KB 
ID:	207659
    "Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    ΝΑΤΟ ΝΑΤΟΣ!!!

Εθεάθει να την κανει με ελαφρά κωπηλατάκια.....

την τσίμπησα !

Ρε καταλαβαίνω. Για ευθραυστότητα λόγω χαμηλής θερμοκρασίας μιλάς. Αλλα αλλο λέω εγω (τι σόι χαμηλές θερμοκρασίες φαντάζεσαι) αλλο μου απαντάς εσύ (ότι υπάρχουν οι ιδιότητες της ευθραυστότητας του χάλυβα λόγω χαμηλής θερμοκρασίας)

Τεσπα αστο.
    δε καταλαβαινομαστε μεσα απο ενα φορουμ....και κουραζουμε και τους αλλους...οποτε συμφωνω στη παυση και ζητω συγνωμη που το ξεκινησα...
    Ποτέ μια δυνατή καρδιά
    στον πόνο δε λυγίζει,
    ακόμα και αν θα πληγωθεί
    κατέχει να ελπίζει.

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ