Πολύ σωστός.....![]()
![]()
Πολύ σωστός.....![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
ωραιος ο νεος αλλά προτιμώ TDM. Γνωστού σε καινούργιο τίγρη 6 μηνών έκαψε ηλεκτρονική και περίμενε κάτι μήνες μέχρι να έρθει ανταλλακτικό απο Αγγλία. Τυχαίο? μπορεί. Αλλά όπως λέει ο λαός φύλα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.![]()
κι ένας άλλος του έκαψε το R1 πηνία. δηλαδή τι? να μην παίρνουμε R1?Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
ωραιος ο νεος αλλά προτιμώ TDM. Γνωστού σε καινούργιο τίγρη 6 μηνών έκαψε ηλεκτρονική και περίμενε κάτι μήνες μέχρι να έρθει ανταλλακτικό απο Αγγλία. Τυχαίο? μπορεί. Αλλά όπως λέει ο λαός φύλα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.![]()
δεν στέκει σαν επιχείρημα το "α έγινε αυτό στο φίλο μου άρα όλα είναι μάπα"
Aν το μηχανακι σου το παρεις για κανα 2 χρονακια και μετα ψηνεσαι να το δωσεις παρε τιγρη. θα το χρυσοπληρωσεις και θα χρυσοπληρωσεις και τη συντηρηση του με την αθλια υποστηριξη που εχει η εδω αντιπροσωπεια. εχει πολλα προβληματα αξιοπιστιας και προσωπικα μηχανακι που θα με αφησει θα φαει πουλο την αλλη μερα.
τα γκαζια και η διασκεδαση ομως του 3κιλυνδρου δεν τα φτανει το TDM που εχω. με την καμμια ομως!
εχω παει ομως 4 φορες Μεγαρα και το TDMακι μου τα πηγε
μια χαρα και γυρναγε αρκετα γρηγορα
http://www.youtube.com/watch?v=b7BUg9JBxTY
μετα το 4' του δινω και στο τελος με πουλαει απο βρασιμο υγρων το πισινο φρενο.
οι αλλαγες που εχω κανει εγω ειναι 17αρα μπροστα και ελατηρια ολινς. τιμονι απο VSTROM (μη γελατε ρε![]()
).
οντως εχει αθλια θεση οδηγησης αλλα το εφερα καπως στα μετρα μου και δεν εχει καμμια σχεση.
ουτε υπεροπλο ειναι ουτε τιποτα το TDM. ειναι το μηχανακι μου και ειμαι ευχαριστημενος.
ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΙΓΡΗ![]()
![]()
![]()
Για σένα δεν στέκει σαν επιχείρημα για μένα στέκει αν ήμουν σε δίλημμα αγορας, απο μακρυά τα ευρωπαϊκά και αγαπημένα που λένε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
κι ένας άλλος του έκαψε το R1 πηνία. δηλαδή τι? να μην παίρνουμε R1?
δεν στέκει σαν επιχείρημα το "α έγινε αυτό στο φίλο μου άρα όλα είναι μάπα"
μ'αρέσεις...αφού το λένε έτσι θα είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
Για σένα δεν στέκει σαν επιχείρημα για μένα στέκει αν ήμουν σε δίλημμα αγορας, απο μακρυά τα ευρωπαϊκά και αγαπημένα που λένε.
ωραιο βιντεακι....Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
Aν το μηχανακι σου το παρεις για κανα 2 χρονακια και μετα ψηνεσαι να το δωσεις παρε τιγρη. θα το χρυσοπληρωσεις και θα χρυσοπληρωσεις και τη συντηρηση του με την αθλια υποστηριξη που εχει η εδω αντιπροσωπεια. εχει πολλα προβληματα αξιοπιστιας και προσωπικα μηχανακι που θα με αφησει θα φαει πουλο την αλλη μερα.
τα γκαζια και η διασκεδαση ομως του 3κιλυνδρου δεν τα φτανει το TDM που εχω. με την καμμια ομως!
εχω παει ομως 4 φορες Μεγαρα και το TDMακι μου τα πηγε
μια χαρα και γυρναγε αρκετα γρηγορα
http://www.youtube.com/watch?v=b7BUg9JBxTY
μετα το 4' του δινω και στο τελος με πουλαει απο βρασιμο υγρων το πισινο φρενο.
οι αλλαγες που εχω κανει εγω ειναι 17αρα μπροστα και ελατηρια ολινς. τιμονι απο VSTROM (μη γελατε ρε![]()
).
οντως εχει αθλια θεση οδηγησης αλλα το εφερα καπως στα μετρα μου και δεν εχει καμμια σχεση.
ουτε υπεροπλο ειναι ουτε τιποτα το TDM. ειναι το μηχανακι μου και ειμαι ευχαριστημενος.
ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΙΓΡΗ![]()
![]()
![]()
p.s. Και εγω τον τιγρη θα παρω...
Ρε παιδιά αμάν πια με αυτές τις βλακείες!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
![]()
![]()
Ποια είναι τα προβλήματα αξιοπιστίας;
Εμένα έχει κάνει 45.000χλμ σε τρια χρόνια και το μόνο που έχει παρουσιάσει είναι το γνωστό πρόβλημα που είχαν πολλά tiger με την πεταλούδα γκαζιού.
Έλεος πια...
μιας και το βλέπω σιγά σιγά να οδεύει προς το ρινγκ .![]()
το tdm δεν έχει προβλήματα αξιοπιστίας ??
ξεχνάτε μάλλον πως σε όλο το πλανήτη έχουν αλλάξει το tps ....
δεν τα εβγαλα αχρηστα απλα τυχαινει να εχω 1 γνωστο και 1 φιλαρακι με Tiger. ο ενας εχασε τις διακοπες του γιατι δεν ειχε καποιο ανταλλακτικο η Triumph και ο αλλος το εφερε απο Μπραλο με φορτωτικη γιατι του καρφωσε βαλβιδα. καταλαβαινεις οτι δεν εχω και τις καλυτερες γνωμες να με περιτρυγιριζουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
Ρε παιδιά αμάν πια με αυτές τις βλακείες!!![]()
![]()
Ποια είναι τα προβλήματα αξιοπιστίας;
Εμένα έχει κάνει 45.000χλμ σε τρια χρόνια και το μόνο που έχει παρουσιάσει είναι το γνωστό πρόβλημα που είχαν πολλά tiger με την πεταλούδα γκαζιού.
Έλεος πια...
ναι αλλα ειναι ενα προβλημα που δεν αφησε κανεναν πουθενα. απλα εσβηνε στο ρελαντι. εμενα ηταν προβληματικο αλλα δεν εκανε κατι και απλα το αλλαξα στην εγγυηση και ας μην ειχε προβλημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
μιας και το βλέπω σιγά σιγά να οδεύει προς το ρινγκ .![]()
το tdm δεν έχει προβλήματα αξιοπιστίας ??
ξεχνάτε μάλλον πως σε όλο το πλανήτη έχουν αλλάξει το tps ....
Και εγώ που είχα fazer πριν το tiger, ήθελε ρουλεμάν κάθε 10.000 χλμ.
Ρε, σας εχω πει...
Μην κοντράρετε τους TDMαδες...
Κρίμα είναι![]()
Ξέρεις τι ειναι να νομιζεις οτι εχεις αγοράσει ενα φοβερό μηχανάκι και στο φανάρι να πινεις τσάι ακόμα κι απο BMW GS800?![]()
To μόνο που τους μένει ειναι οι ακράπες και οι ρέμους. Θόρυβος, μπας και καλύψουμε το κενό κατω απ' το ντεπόζιτο.
Το κακό ειναι οτι όλο και πιο πολλοί αγοράζουν tiger και μεταφέρουν αυτούσια τη νοοτροπία τους![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ναι , όντως το target group τείνει να γίνει το ίδιο .Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το κακό ειναι οτι όλο και πιο πολλοί αγοράζουν tiger και μεταφέρουν αυτούσια τη νοοτροπία τους![]()
παρακάλα να βγάλει κανά καινούργιο tdm ....![]()
ναι τα ιδια μου κοκκορευοτανε και ενα παλικαρακι απο τον Ωρωπο με ενα 800 και ακομα μετραει την ψωλια που εφαγε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε, σας εχω πει...
Ξέρεις τι ειναι να νομιζεις οτι εχεις αγοράσει ενα φοβερό μηχανάκι και στο φανάρι να πινεις τσάι ακόμα κι απο BMW GS800?![]()
του ειπα να μην κοκορευεται αλλα αυτος εκει. να φαει ο αχορταγος.
δεν πηρα το TDM για επιδοσεις.
το πηρα γιατι αυτο ηθελα.
γιατι αυτο με βολευε στην καθημερινοτητα μου.