Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 145

Θέμα: To διλημα... TDM vs Tiger 1050...

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Πολύ σωστός.....
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

ωραιος ο νεος αλλά προτιμώ TDM. Γνωστού σε καινούργιο τίγρη 6 μηνών έκαψε ηλεκτρονική και περίμενε κάτι μήνες μέχρι να έρθει ανταλλακτικό απο Αγγλία. Τυχαίο? μπορεί. Αλλά όπως λέει ο λαός φύλα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
    ωραιος ο νεος αλλά προτιμώ TDM. Γνωστού σε καινούργιο τίγρη 6 μηνών έκαψε ηλεκτρονική και περίμενε κάτι μήνες μέχρι να έρθει ανταλλακτικό απο Αγγλία. Τυχαίο? μπορεί. Αλλά όπως λέει ο λαός φύλα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.
    κι ένας άλλος του έκαψε το R1 πηνία. δηλαδή τι? να μην παίρνουμε R1?

δεν στέκει σαν επιχείρημα το "α έγινε αυτό στο φίλο μου άρα όλα είναι μάπα"

Aν το μηχανακι σου το παρεις για κανα 2 χρονακια και μετα ψηνεσαι να το δωσεις παρε τιγρη. θα το χρυσοπληρωσεις και θα χρυσοπληρωσεις και τη συντηρηση του με την αθλια υποστηριξη που εχει η εδω αντιπροσωπεια. εχει πολλα προβληματα αξιοπιστιας και προσωπικα μηχανακι που θα με αφησει θα φαει πουλο την αλλη μερα.

τα γκαζια και η διασκεδαση ομως του 3κιλυνδρου δεν τα φτανει το TDM που εχω. με την καμμια ομως!

εχω παει ομως 4 φορες Μεγαρα και το TDMακι μου τα πηγε
    μια χαρα και γυρναγε αρκετα γρηγορα
    http://www.youtube.com/watch?v=b7BUg9JBxTY
    μετα το 4' του δινω και στο τελος με πουλαει απο βρασιμο υγρων το πισινο φρενο.

οι αλλαγες που εχω κανει εγω ειναι 17αρα μπροστα και ελατηρια ολινς. τιμονι απο VSTROM (μη γελατε ρε ).

οντως εχει αθλια θεση οδηγησης αλλα το εφερα καπως στα μετρα μου και δεν εχει καμμια σχεση.

ουτε υπεροπλο ειναι ουτε τιποτα το TDM. ειναι το μηχανακι μου και ειμαι ευχαριστημενος.

ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΙΓΡΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    κι ένας άλλος του έκαψε το R1 πηνία. δηλαδή τι? να μην παίρνουμε R1?

δεν στέκει σαν επιχείρημα το "α έγινε αυτό στο φίλο μου άρα όλα είναι μάπα"
    Για σένα δεν στέκει σαν επιχείρημα για μένα στέκει αν ήμουν σε δίλημμα αγορας, απο μακρυά τα ευρωπαϊκά και αγαπημένα που λένε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
    Για σένα δεν στέκει σαν επιχείρημα για μένα στέκει αν ήμουν σε δίλημμα αγορας, απο μακρυά τα ευρωπαϊκά και αγαπημένα που λένε.
    μ'αρέσεις...αφού το λένε έτσι θα είναι

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
    Aν το μηχανακι σου το παρεις για κανα 2 χρονακια και μετα ψηνεσαι να το δωσεις παρε τιγρη. θα το χρυσοπληρωσεις και θα χρυσοπληρωσεις και τη συντηρηση του με την αθλια υποστηριξη που εχει η εδω αντιπροσωπεια. εχει πολλα προβληματα αξιοπιστιας και προσωπικα μηχανακι που θα με αφησει θα φαει πουλο την αλλη μερα.

τα γκαζια και η διασκεδαση ομως του 3κιλυνδρου δεν τα φτανει το TDM που εχω. με την καμμια ομως!

εχω παει ομως 4 φορες Μεγαρα και το TDMακι μου τα πηγε
    μια χαρα και γυρναγε αρκετα γρηγορα
    http://www.youtube.com/watch?v=b7BUg9JBxTY
    μετα το 4' του δινω και στο τελος με πουλαει απο βρασιμο υγρων το πισινο φρενο.

οι αλλαγες που εχω κανει εγω ειναι 17αρα μπροστα και ελατηρια ολινς. τιμονι απο VSTROM (μη γελατε ρε ).

οντως εχει αθλια θεση οδηγησης αλλα το εφερα καπως στα μετρα μου και δεν εχει καμμια σχεση.

ουτε υπεροπλο ειναι ουτε τιποτα το TDM. ειναι το μηχανακι μου και ειμαι ευχαριστημενος.

ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΙΓΡΗ
    ωραιο βιντεακι....

p.s. Και εγω τον τιγρη θα παρω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis

Ρε παιδιά αμάν πια με αυτές τις βλακείες!!
    Ποια είναι τα προβλήματα αξιοπιστίας;

Εμένα έχει κάνει 45.000χλμ σε τρια χρόνια και το μόνο που έχει παρουσιάσει είναι το γνωστό πρόβλημα που είχαν πολλά tiger με την πεταλούδα γκαζιού.

Έλεος πια...

μιας και το βλέπω σιγά σιγά να οδεύει προς το ρινγκ .

το tdm δεν έχει προβλήματα αξιοπιστίας ??

ξεχνάτε μάλλον πως σε όλο το πλανήτη έχουν αλλάξει το tps ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
    Ρε παιδιά αμάν πια με αυτές τις βλακείες!!
    Ποια είναι τα προβλήματα αξιοπιστίας;

Εμένα έχει κάνει 45.000χλμ σε τρια χρόνια και το μόνο που έχει παρουσιάσει είναι το γνωστό πρόβλημα που είχαν πολλά tiger με την πεταλούδα γκαζιού.

Έλεος πια...
    δεν τα εβγαλα αχρηστα απλα τυχαινει να εχω 1 γνωστο και 1 φιλαρακι με Tiger. ο ενας εχασε τις διακοπες του γιατι δεν ειχε καποιο ανταλλακτικο η Triumph και ο αλλος το εφερε απο Μπραλο με φορτωτικη γιατι του καρφωσε βαλβιδα. καταλαβαινεις οτι δεν εχω και τις καλυτερες γνωμες να με περιτρυγιριζουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    μιας και το βλέπω σιγά σιγά να οδεύει προς το ρινγκ .

το tdm δεν έχει προβλήματα αξιοπιστίας ??

ξεχνάτε μάλλον πως σε όλο το πλανήτη έχουν αλλάξει το tps ....
    ναι αλλα ειναι ενα προβλημα που δεν αφησε κανεναν πουθενα. απλα εσβηνε στο ρελαντι. εμενα ηταν προβληματικο αλλα δεν εκανε κατι και απλα το αλλαξα στην εγγυηση και ας μην ειχε προβλημα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Και εγώ που είχα fazer πριν το tiger, ήθελε ρουλεμάν κάθε 10.000 χλμ.

Ρε, σας εχω πει...

Μην κοντράρετε τους TDMαδες...

Κρίμα είναι

Ξέρεις τι ειναι να νομιζεις οτι εχεις αγοράσει ενα φοβερό μηχανάκι και στο φανάρι να πινεις τσάι ακόμα κι απο BMW GS800?

To μόνο που τους μένει ειναι οι ακράπες και οι ρέμους. Θόρυβος, μπας και καλύψουμε το κενό κατω απ' το ντεπόζιτο.

Το κακό ειναι οτι όλο και πιο πολλοί αγοράζουν tiger και μεταφέρουν αυτούσια τη νοοτροπία τους
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Το κακό ειναι οτι όλο και πιο πολλοί αγοράζουν tiger και μεταφέρουν αυτούσια τη νοοτροπία τους
    ναι , όντως το target group τείνει να γίνει το ίδιο .

παρακάλα να βγάλει κανά καινούργιο tdm ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ρε, σας εχω πει...

Ξέρεις τι ειναι να νομιζεις οτι εχεις αγοράσει ενα φοβερό μηχανάκι και στο φανάρι να πινεις τσάι ακόμα κι απο BMW GS800?
    ναι τα ιδια μου κοκκορευοτανε και ενα παλικαρακι απο τον Ωρωπο με ενα 800 και ακομα μετραει την ψωλια που εφαγε.

του ειπα να μην κοκορευεται αλλα αυτος εκει. να φαει ο αχορταγος.

δεν πηρα το TDM για επιδοσεις.
    το πηρα γιατι αυτο ηθελα.
    γιατι αυτο με βολευε στην καθημερινοτητα μου.

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΤΜ 990 vs VARADERO vs TIGER 1050(ebike.gr).
    από camen στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2010, 15:33
  2. ktm 990 adventure vs triumph tiger 1050
    από taksidiotis25 στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2008, 06:59
  3. Triumph Tiger 1050 2007
    από m1ke στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2008, 21:13
  4. TIGER 1050 vs MULTISRADA 1100 ?