με 1000 Ε παίρνεις DT 125 λελούδι, με ένα ποτιστικό δώρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
με 1000 Ε παιρνεις ενα καινουριο παπι
ή ενα κομπλε μεταχειρισμενο κινητηρα για DT200
Στο dragster και ειδικά στις κατηγορίες που γράφεις, έτσι για να μαθαίνεις, κερδίζει ο ελαφρύτερος (και όχι ο καλύτερος) αναβάτης και ο δυνατότερος κινητήρας (και όχι πλαίσιο-φρένα -στήσιμο) που θα αντέξει 402 μέτρα.τα παπια τρεχουν στα dragster και σε 2 τουλαχιστον κατηγοριες μονο για αυτα και με πολλες συμετοχες... προφανος και τα dragster ειναι μαλακ@#$@ πιστιρικια που δεν εχουν αλλη δουλεια απο το να ξυπνανε τον κοσμο και να κανουν σαματα
Είδες που συμφωνούμε;;στα ανταλακτηκαδικα το 30% των εξαρτηματων αφορουν παπια και σκουτερ... τα περισοτερα δεν ειναι για αλλαγη αλλα για βελτιωση. προφανος ειναι ολοι ηλιθιοι νεαροι και αλεχιπτοτιστες
Δυστυχώς ναι.ενα παπι με ανοιγμενα καρτερ και κυλινδρο στα 59mm, 5 σταδιο εκεντροφορο και απηρες πατεντες πιανει aneta τα 140 χιλιομετρα... αυτα δεν φτιαχνονται απο πιτσιρικαδες τυχαιους αλεξυπτοτηστες αλλα απο τα πιο εμπηρα μαστορια γεματα αγαπη για αυτο που κανουν...
ένα τέτοιο κόλλημα είναι υπέραρκετό για να ΜΗΝ γίνει ποστ. (απόψεις βέβαια ..... ξέρεις ..... σαν τους κώλους .....)ενα φτιαγμενο παπι με ανταλακτηκα ιαπονιας φτανει ανετα την τιμη της μελοντικης σας μοτο... ενα τετοιο κολημα δεν ειναι αρκετο για ενα ποστ?
Φυσικά, μερικοί βλέποντας το μέλλον, προτιμάνε να αγοράζουν την μελλοντική μοτό ....... σήμερα. (στα ίδια λεφτά με το παπί)
Μπράβο. Χαίρομαι για σένα.αισθανομαι πολυ τυχερος που καποτε ειχα παπακι και μονο ακομα πιο ευτηχης που εχω ακομα σκουτερακι
ειμαι σε κατασταση εξτασης που καταφερα να αγωρασω ενα daxaki (550Ε εσκασα και δεν το μετανιωσα ποτε)
ειμαι απλα ευτηχης που εχω DT200R
Σώπα ρε βιτάμ.αντε μου και στο καλο λειπων μην σας στειλω πουθενα χειροτερα βραδιατικα...
Ανατρίχιασα τώρα.