Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 81

Θέμα: Παπακια - Scooter Ψηφορια για Νεα Κατηγορια

Πάλι φιλίες έκανα ......

Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    με 1000 Ε παιρνεις ενα καινουριο παπι
    ή ενα κομπλε μεταχειρισμενο κινητηρα για DT200
    με 1000 Ε παίρνεις DT 125 λελούδι, με ένα ποτιστικό δώρο.

τα παπια τρεχουν στα dragster και σε 2 τουλαχιστον κατηγοριες μονο για αυτα και με πολλες συμετοχες... προφανος και τα dragster ειναι μαλακ@#$@ πιστιρικια που δεν εχουν αλλη δουλεια απο το να ξυπνανε τον κοσμο και να κανουν σαματα
    Στο dragster και ειδικά στις κατηγορίες που γράφεις, έτσι για να μαθαίνεις, κερδίζει ο ελαφρύτερος (και όχι ο καλύτερος) αναβάτης και ο δυνατότερος κινητήρας (και όχι πλαίσιο-φρένα -στήσιμο) που θα αντέξει 402 μέτρα.

στα ανταλακτηκαδικα το 30% των εξαρτηματων αφορουν παπια και σκουτερ... τα περισοτερα δεν ειναι για αλλαγη αλλα για βελτιωση. προφανος ειναι ολοι ηλιθιοι νεαροι και αλεχιπτοτιστες
    Είδες που συμφωνούμε;;

ενα παπι με ανοιγμενα καρτερ και κυλινδρο στα 59mm, 5 σταδιο εκεντροφορο και απηρες πατεντες πιανει aneta τα 140 χιλιομετρα... αυτα δεν φτιαχνονται απο πιτσιρικαδες τυχαιους αλεξυπτοτηστες αλλα απο τα πιο εμπηρα μαστορια γεματα αγαπη για αυτο που κανουν...
    Δυστυχώς ναι.

ενα φτιαγμενο παπι με ανταλακτηκα ιαπονιας φτανει ανετα την τιμη της μελοντικης σας μοτο... ενα τετοιο κολημα δεν ειναι αρκετο για ενα ποστ?
    ένα τέτοιο κόλλημα είναι υπέραρκετό για να ΜΗΝ γίνει ποστ. (απόψεις βέβαια ..... ξέρεις ..... σαν τους κώλους .....)
    Φυσικά, μερικοί βλέποντας το μέλλον, προτιμάνε να αγοράζουν την μελλοντική μοτό ....... σήμερα. (στα ίδια λεφτά με το παπί)

αισθανομαι πολυ τυχερος που καποτε ειχα παπακι και μονο ακομα πιο ευτηχης που εχω ακομα σκουτερακι
    ειμαι σε κατασταση εξτασης που καταφερα να αγωρασω ενα daxaki (550Ε εσκασα και δεν το μετανιωσα ποτε)
    ειμαι απλα ευτηχης που εχω DT200R
    Μπράβο. Χαίρομαι για σένα.

αντε μου και στο καλο λειπων μην σας στειλω πουθενα χειροτερα βραδιατικα...
    Σώπα ρε βιτάμ.
    Ανατρίχιασα τώρα.

ξεχειλιζει απο κομπλεξ αυτο το θρεντ , ειμαι σιγουρος οτι οσοι εχουνε και μηχανες ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ την εχουν και μεγαλυτερη :rotflmao:

Κι άλλλες, περισσότερες φιλίες ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ea6gka
    ξεχειλιζει απο κομπλεξ αυτο το θρεντ ,
    Πέστα ρε αδερφέ. Τους τα λέω κι εγώ και δεν με πιστεύουνε.

ειμαι σιγουρος οτι οσοι εχουνε και μηχανες ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ την εχουν και μεγαλυτερη
    Αααααα, δε ξέρω για τους άλλους. Άμα θέλουν να στην περιγράψουν. Η δικιά μου, αν ενδιαφέρεσαι, είναι μικρή και στραβιά και θέλει σέρβις.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Τρελλοι γκαζιάριδες με τα super οχήματα θα ήθελα να υποβάλλω μια αρώτηξη.

για τις Βέσπες γιατι δεν λέτε τίποτις ????

Και αυτοι που θέλουν thread για παπιοσκουτερ γιατι δεν δηλώνουν υπευθηνα (ν. 105) οτι θα αναλαβουν και το moderiliki ????? Ποσοι απο εσας έχετε εμπρακτα αποδειξει οτι μπορείτε να κρατήσετε ένα επίπεδο σε ένα ειδικό thread ????

Μαλλον προβλεπουν πολύ "βρωμικη" δουλεια οι mods για να ανοιξουν ενα τέτοιο thread.

:ZZZ:

τι προβλημα εχουνε μερικοι με το να ανοιχτει μια καινουρια κατηγορια δε το καταλαβαινω , αν δε γουσταρετε μην το κοιτατε.

τι αλλο παραπανω να πω?

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

εγω λεω

να το ανοίξουμε και να βάλουμε το στοκο για μοντερειτορ....΄.:rotflmao: :rotflmao:

Re: Κι άλλλες, περισσότερες φιλίες ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos

. Η δικιά μου, αν ενδιαφέρεσαι, είναι μικρή και στραβιά και θέλει σέρβις.
    μπορουμε με ενα ρεκτιφιε και ευθυγραμμιση να τη φερουμε στα ισα της, το θεμα ειναι να βρει μαστορα που να την κανει τη δουλεια με το ματι γιατι με τα ηλεκτρονικα εχει χαθει η μαγεια

Re: εγω λεω

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    να το ανοίξουμε και να βάλουμε το στοκο για μοντερειτορ....΄.:rotflmao: :rotflmao:
    Μέσα.
    Του δίνω μισή ώρα ζωή.

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Οταν ανοιγα αυτο το ποστ περιμενα η συντιπτικη πληοψηφια, να ειναι υπερ αυτης της κατηγοριας.

Το αν θα γινει κατηγορια, καλως η κακος εξαρτατε απο τους mods.

Ποτε δεν πιστευα, οτι οι μισοι απο εσας, θα εχετε πραγματικα τετοιο σοβορο κομπλεξ, με την δημιουργια της κατηγοριας, και θα βλεπατε τοσο ειρωνικα, οχι μονο το ζητημα της κατηγοριας, αλλα επεκταθηκατε και στο παπακι σαν δικυκλο, και σε αυτους που το οδηγουν.

Ντροπη σας, και μονο ντροπη σας!

Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
    Οταν ανοιγα αυτο το ποστ περιμενα η συντιπτικη πληοψηφια, να ειναι υπερ αυτης της κατηγοριας.

Το αν θα γινει κατηγορια, καλως η κακος εξαρτατε απο τους mods.

Ποτε δεν πιστευα, οτι οι μισοι απο εσας, θα εχετε πραγματικα τετοιο σοβορο κομπλεξ, με την δημιουργια της κατηγοριας, και θα βλεπατε τοσο ειρωνικα, οχι μονο το ζητημα της κατηγοριας, αλλα επεκταθηκατε και στο παπακι σαν δικυκλο, και σε αυτους που το οδηγουν.

Ντροπη σας, και μονο ντροπη σας!

Και που΄σαι; Μην το γενικεύεις και γράφεις στον πληθυντικό. Μέχρι τώρα, μόνο εγώ εξέφρασα αρνητική άποψη.

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Αν διαβασεις ολο το ποστ θα δεις οτι ειναι και αλλοι...

Re: Πάλι φιλίες έκανα ......

με 1000 Ε παίρνεις DT 125 λελούδι, με ένα ποτιστικό δώρο.

βρε μου εναν καλο μεταχειρισμενο κινητηρα DT200 (3ET) κομπλε (καρμπηρατερ, ηλεκτρονικη και εξατμιση) στα 1000Ε και τον αγωραζω σημερα.
    εκτος και αν ενοεις τα DT του τοτε με τα ταμπουρο

Στο dragster και ειδικά στις κατηγορίες που γράφεις, έτσι για να μαθαίνεις, κερδίζει ο ελαφρύτερος (και όχι ο καλύτερος) αναβάτης και ο δυνατότερος κινητήρας (και όχι πλαίσιο-φρένα -στήσιμο) που θα αντέξει 402 μέτρα.

και ολο αυτο γιατι μου το λες???dragster ειναι τι ηθελες να γινετε???
    μαθε λοιπον και εσυ οτι τα πλαισια εκει ειναι ειδιοκατασκευες αλουμινιου και δεν ειναι ολα τοσο απλα στην κατασκευεη

Είδες που συμφωνούμε;;

δεν θα προσπθησω καν να διαφωνησω...θα περημενω απλα να ενεργοποιηθουν ολα σου τα εν λειτουργια εγγεφαλικα κοιταρα γιατι αλλιος ειναι σαν να μιλαω σε ντουβαρι...

Δυστυχώς ναι.

μια απο τα ιδια... ισος και χειροτερα...

ένα τέτοιο κόλλημα είναι υπέραρκετό για να ΜΗΝ γίνει ποστ. (απόψεις βέβαια ..... ξέρεις ..... σαν τους κώλους .....)
    Φυσικά, μερικοί βλέποντας το μέλλον, προτιμάνε να αγοράζουν την μελλοντική μοτό ....... σήμερα. (στα ίδια λεφτά με το παπί)

κολημα...χμμμ μαλλον το ιδιο θα λενε και οι κουτεοι για ολο αυτο το forum και τις μηχανες γενικοτερα...
    μχ... δεν μου λες δεν αγωραζεις και τον ταφο σου, με ολα τα κομφορ απο τωρα, που εισαι συγουρος οτι εχεις φραγκα? δεν μπαινεις και μεσα να μην μας τρως και τσαβα τον αερα...

Μπράβο. Χαίρομαι για σένα.

χαιρομαι οταν χαριζω την χαρα στους ανθρωπους... εδικα τους γενηθεις την δεκαετια του 60

Σώπα ρε βιτάμ.
    Ανατρίχιασα τώρα.

το βηταμ αν ειναι απο καταψυξη και το φας στο κεφαλι πας νοσοκομειο με διασηση... για αυτο προσεχε...
    στοκο τωρα που ειναι καλοκαιρι να πιγαινεις στην θαλασα...
    μην στεγνωσει και γινει αχριστο το υλικο σου...

δεν εβαλα φατσουλες σε πολλα γιατι βαριομουνα...

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας

Και που΄σαι; Μην το γενικεύεις και γράφεις στον πληθυντικό. Μέχρι τώρα, μόνο εγώ εξέφρασα αρνητική άποψη.
    Και εγώ
    (έστω και αν το έκανα με μορφη πλάκας)

Για πιο σοβαρά τώρα
    Μια κατηγoρια για 50-125 μοτοσικλέτες, δεν είναι κακή ιδέα
    Αλλά όπως είπα πριν, τα παπιά και τα σκούτερ (αυτά με ελάχιστες εξαιρέσεις ), είναι κατασκευαστικά και καταναλωτικά εξαμβλώματα και προσθέτω, ότι είναι επικίνδυνα μέσα μεταφοράς, ευθύνονται για το συντριπτικό ποσοστό ατυχημάτων, δεν σε μαθαίνουν να οδηγάς, και παρεσυραν πολύ άσχετο κόσμο, στο να αγοράσουν μεταφορικό μέσο (ειδικά αυτοκινητακηδες), με αποτέλεσμα τα ατυχήματα να αυξηθούν ακόμα πιο πολύ και η αρνητική εικόνα, ότι οι μηχανές σκοτώνουν
    Τέλος, τα φτιαγμένα αυτής της κατηγορίας, λόγω του είδους του θορύβου που κανουν, συντείνουν ακόμα περισσότερο στην αύξηση της δυσφορίας των πολιτών, εναντίον της μοτοσυκλέτας

υγ
    Να προσθέσω ότι έχω και αυτοκίνητο και παπάκι
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

κανενασ σεβαστη η γνωμη σου για τα παπια και τα παρελκομενα...

δικα τους ποστ γιατι να μην εχουν ομως???

μηπως επηδει ειναι εξαμβλωματα και φωβασε μηπως κολησουν και τα αλλα ποστ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

θα σας δηνουν αντιβιοτηκα ρε...

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    κανενασ σεβαστη η γνωμη σου για τα παπια και τα παρελκομενα...

δικα τους ποστ γιατι να μην εχουν ομως???

μηπως επηδει ειναι εξαμβλωματα και φωβασε μηπως κολησουν και τα αλλα ποστ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

θα σας δηνουν αντιβιοτηκα ρε...

Δικά τους ποστ, δεν τα απαγόρεψε κανείς και ποτέ
    για την κατηγοριοποίηση, ως πόλο έλξης και ανάπτυξης της κατηγοριας μιλάμε

Όσο για την απάντηση σου στον στόκο, θα σου απαντήσω εγώ κατάλληλα μόλις γυρίσω, γιατί τώρα παω να φτιάξω το παπί μου, φωνή της συνείδησης του Άλλου
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2006, 17:05
  2. Νεα Κατηγορια για Trackdays
    από Webmaster στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2006, 09:33
  3. Παπια - Scooter - Νεα Κατηγορια
    από oulas στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 9